Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:11:11

LOGOUT.hu

Témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#32651) cacasz02 válasza KisApám (#32650) üzenetére


cacasz02
aktív tag

Hogy a viharba ne érné meg! Gondolkodtam rajta hogy veszek még egy accot. De nem.

(#32652) duvi válasza KisApám (#32650) üzenetére


duvi
nagyúr

Megérni megéri, de van egy DLC is (Horizons), amit külön kéne megvenned. Itt láthatod az össze lehetőséget. Az alapjátékkal is játszható az ED és ha bejön akkor később behúzod a Horizons DLC-t. Szerintem megéri a Deluxe Editiont választani, mivel ahhoz ajándékba adják a Commander Packot is. Arra figyelj, hogy a Horizons magában nem játszható!

[ Szerkesztve ]

(#32653) orientcx


orientcx
őstag

A csőszbácsi Assault ship-el jár :K

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#32654) cintula187 válasza KisApám (#32650) üzenetére


cintula187
addikt

Ha ez igazi nekem megérné. De csakis inkább a horizons addon -nal.

Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.

(#32655) Piszkos-Fred válasza cintula187 (#32654) üzenetére


Piszkos-Fred
aktív tag

Mit ertesz "igazi" alatt? Ha a kulcsok/jatekok eredetet, akkor no para, teljesen legit disztributor a Humble (nem szurkezonas, mint a G2A/Instantgaming/stb. jellegu boltok), nyugodtan lehet onnan vasarolni. Sot, keddenkent erdemes megnezni a heti/havi uj bundlekat is, az egyik legjobb ezen a teren!

[ Szerkesztve ]

(#32656) duvi válasza Piszkos-Fred (#32655) üzenetére


duvi
nagyúr

Hozzátenném még, hogy akinek van aktív Humble Monthly előfizetése, az pluszban 10% kedvezményt kap az összes árból (igen, az akciós árakból is)!

(#32657) cintula187 válasza Piszkos-Fred (#32655) üzenetére


cintula187
addikt

Én mán senkiben sem bízom :)

Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.

(#32658) kelebola


kelebola
csendes tag

Sziasztok!

Tudnátok linkelni nekem egy ASP explorer fit-et, ami elfogadható és nem is gyilkolnak le vele 1 perc alatt? Kicsit univerzális vagyok, így néha harcolok és néha szállítok. Jelenleg egy cobra-val tolom, de a következő célom egy ASP explorer.

Köszi előre is.

(#32659) to.ca válasza kelebola (#32658) üzenetére


to.ca
tag

A mindenes Asp Explorer átmeneti hajó lesz, úgyhogy mérnökölni nem nagyon érdemes. (Felfedező hajónak viszont nagyon is, de az más téma.)
Szóval, harcra eléggé kompromisszumos, még max. méretű A-s pajzzsal, PP-vel, és akármilyen fegyverzettel is. Mondjuk, high CZ-kben elég gyakori, úgyhogy nem teljesen alkalmatlan. :U De Vulture-tól fölfelé úgyis futni kell, mert gyenge pontja a szélvédő, seperc alatt kilövik.
Nagyon jó kis hajó, a Cobra után élvezni fogod, de ha mindenes gép kell, úgyis váltani fogsz Pythonra, amint együtt lesz rá a zsé. :K

load"elite",8,1

(#32660) duvi válasza kelebola (#32658) üzenetére


duvi
nagyúr

Itt egy multi fitt, de engi nélkül nagy kihívás lesz a harc.

(#32661) kelebola válasza duvi (#32660) üzenetére


kelebola
csendes tag

Köszönöm. Még nem vagyok egy Jedi a harcban, de majd alakul :) Az másodlagos szokott azért lenni, ahhoz idővel majd összerakok egy kimondottan harcra tervezett hajót. De még tanulom a játékot is, szóval csak próbálkozik az ember :D

(#32662) Jacktor


Jacktor
tag

Ha már Aspx és ha már harc... :B

Lenne pár kérdésem, mint kezdőnek. Jelenleg fullos Aspx-em van és leginkább személyszállításra használom, illetve felfedezésre (5A FSP és 3A fuel scoop, ADC, stb. minden más D-s a súlykönnyítés miatt).

- Nem igazán tudom milyen irányba induljak vele. Próbáltam egy jó messzi (5k+ fényév) célpontot kijelölni hogy oda mennék, közben meg felderítenék, de azokat nem engedi célpontként kijelöli (csak a galaxis térképen jó messzire elgörgettem és úgy próbáltam).
- A másik, hogy mivel soha nem harcoltam még és nem is tervezem (inkább futok) ezért van-e értelme a lézerek a hajón tartani vagy leszerelhetem őket? A harc nem az én világom, többször is kiszedtek már SC-ből, de magát a célpontot sem láttam, bár a pajzsom és fegyverzetem amúgy sem ér semmit ha jól sejtem.
- Ha egyáltalán nem akarok harcolni, így is életképes felfedező/szem.szállító lehetek? Mert akkor leszedem a lázereket és kisebbre cserélem/leszedem a pajzsgenerátort, stb.
- Vannak olyan személyszállítós küldik, amikhez látszólag minden feltételt teljesítek, de mikor a kabinban elhelyezném a csókákat, pirosan inaktív marad az Accepted (vagy mi van ott) gomb. Ilyenkor a rangom kicsi vagy mi a probléma?

www.wotinfo.hu

(#32663) Piszkos-Fred válasza Jacktor (#32662) üzenetére


Piszkos-Fred
aktív tag

- Van olyan ritka eset, hogy olyan tavoli uticelt jelolsz ki, amely celhoz mindenkeppen ugranod kell egy akkorat menet kozben, amekkorat a hajod nem tud, barmilyen utvonalat is terveztel. Nem lehet, hogy errol lehet szo?
- Ha nem akarsz harcolni, akkor fegyvernek tenyleg nem sok ertelme van. Nyugodtan raktarozd el oket az adott allomason! Ne felejtsd el utana az enerigaeloszlast beallitani a pajzs es alrendszerek kozott!
- Viszont a pajzsot en fenthagynam, ha mas nem, egy konnyebb es kisebb verziot, mert sose lehet tudni, mikor lesz ra szukseg. Sok utas nem szereti, ha serul a hajotest, marpedig pajzs nelkul minden loves, minden koccanas, minden allomasba berongyolas, stb. egyeb "trauma" a hajotestet eri, ami miatt az npc elegedettsege meg csokken.
- Persze, a felfedezo ritkan kerul harcba, eleve az erre tuningolt hajok nem az utesallosagukrol ismertek. Ha beled kot egy-egy kaloz vagy jatekos, akkor energia a pajzsba es a rendszerekbe, majd padlogaz amig az FSD fel nem tolti magat ujra. Jatekost nehezebb lerazni es valoszinuleg erosebb hajoval is van, mint egy-egy npc, de nem lehetetlen.
- MInden kuldetesnel lehet latni, hogy mit vehetsz fel (mert minden szukseg felteteled megvan) es mit nem. Jelen esetben igen, valoszinuleg a repu lehet a gond. Vagy valami masik feltetel, amit esetleg nem vettel eszre.

[ Szerkesztve ]

(#32664) warcat válasza Jacktor (#32662) üzenetére


warcat
veterán

-1000 fényév a maximum távolság amire elfogad célpontot az útvonaltervező

-érdemesebb és gyorsabb eliszkolni,azóta meg főleg mióta nyomogatják a shield cell bankokat a világnak az npc-k,az általad említett célra használt hajókon én nem tartok fegyvert,mert csak plusz súly ami csökkenti az ugrótávot

-ha nem csatlakoztál powerplay frakcióhoz,illetve nem vettél fel (több) olyan küldit, ami npcket küld véletlenszerűen a nyakadra,nem vagy nagy veszélyben, akár pajzs nélkül is mehet a bátrabbja.AspXre én mindig 3-as pajzsot raktam

-ha felfedezőútra mész és van lovetta,tessék 6A fuel scoopot megvenni,az a legnagyobb előnye a hajónak,hogy ráfér!
Miután magad mögött hagytad a lakott bubit, egy csomó alrendszert,pl a pajzsokat is ki lehet kapcsolni,ennek az eredménye egy hűvösebben futó hajó lesz.Főleg ha engineer módosításokkal is meg van támogatva, gyakorlatilag már a napot karcolva elindítható az ugrás,ezért hasznos,ha gyorsan feltölt a fuel scoop.

[ Szerkesztve ]

EA: It's in the crate!

(#32665) Jacktor válasza Piszkos-Fred (#32663) üzenetére


Jacktor
tag

Ok, köszi. Akkor pajzs marad, lézerek le.

Ezen a setupon mit módosítanál még? [link] (most ez van)

Csak azért kérdezősködök nagyon mert épp tegnap olvastam egy kommentet másik fórumon hogy valaki elment egy 3 napos, több tízezer fényéves körútra, aztán hazafelé menet, 50 Ly-re a bázistól lőtte szét két npc kalóz (erős hajókat dobott neki).

Btw. Honnan tudom hogy egy hajó npc vagy játékos? Mindenképp ki kell jelöni (T)?
Illetve ha nagy túrára megyek egy végső célponttal, de egy köztes rendszerben megállok felderítgetni, akkor a cél állomás ugye megszűnik, mármint a kijelölése (hisz a rendszeren belül jelölgetem vele az objektumokat). Erre nincs valami kényelmes megoldás? (most ha végezem, megyek a könyvjelzőkhöz és újra kijelölöm a végcélt)

www.wotinfo.hu

(#32666) Piszkos-Fred válasza Jacktor (#32665) üzenetére


Piszkos-Fred
aktív tag

Hat, a shield generatort es a fuelscoopot felcserelnem. Elobbit 3-asra, utobbit 6-osra, de en casual vagyok az itteni profikhoz kepest, inkabb adjanak ok tanacsot builddel kapcsolatban (jobban jarsz). :)

Ha van CMDR elotagja a tamadonak, akkor az jatekos.

Ha kuldetes miatt mesz hosszu utra, akkor a tranzakcio menubol mindig elo tudod hivni a celpontot/galaxis terkepet, az gyorsabb. Ha adhoc jelleggel indultal el valahova, akkor erdemes bookmarkoltatni. Bar az utvonal megmarad akkor is, ha kozben te celpontot valtasz, a navigacios panelen latszik a kovetkezo rendszer, ahova ugranod kell, hogy folytathasd az utadat. Ha pedig nincs ott, akkor ott a bookmark es az ujratervezes.

[ Szerkesztve ]

(#32667) scyllafren válasza Jacktor (#32665) üzenetére


scyllafren
senior tag

Ha valaki nem kepes interdictet kivedeni, akkor ij :) Vagy evade, vagy submit-max shield-maradek engine-boost-boost-high wake.

Nagyobb fuel scoop, annak nincs sulya :)

Meg hosszabb utra 2 AMFU, egy nagy, egy egy akarmilyen (az csak a nagy javitasara kell, ha kell). Valamint szerezz be AMFU reload nyersanyagot, igy nem kell scarab hangar.

Jatekos a radaron "lyukas", NPC mindig teli. Ha felsz jatekosoktol, menj soloba/groupban.

(#32668) duvi válasza Jacktor (#32665) üzenetére


duvi
nagyúr

Itt egy felfedező ASP fitt.

Rossz hajótervező oldalt használsz! Az összefoglalóban külön ki van emelve:
https://coriolis.io/ nem frissül már
https://coriolis.edcd.io/ ez az aktuális verziója, ami folyamatosan frissül

Itt egy magyarázó kép, hogy a radaron melyik ikon mit jelent:

(#32669) Jacktor


Jacktor
tag

Köszi Srácok, ez jó sok feldolgozandó infó, átolvasom még párszor :)

Még kettő:
- Ha egy hosszabb úton vagyok és ki kéne lépnem, de nincs idő állomást keresni, hol érdemes? Csak ha pl. másnap lépek vissza, akkor ne a roncs várjon belépésnél.
- Van értelme open-ben mennem, ha amúgy semmilyen kapcsolatom nincs player-ekkel?

www.wotinfo.hu

(#32670) scyllafren válasza Jacktor (#32669) üzenetére


scyllafren
senior tag

1: En mindig kilepek supercuise-bol, relative messze a naptol (hogy ne legyen warning) es ott logout. Akkor senki se talal meg.

2: Ha nem akarsz random commanderekkel se talalkozni, akkor inkabb solo vagy group. Az egyik legnagyobb PvE group a Mobius, ok tobb ezres csoport es a legbiztonsagosabb.

[ Szerkesztve ]

(#32671) duvi válasza Jacktor (#32669) üzenetére


duvi
nagyúr

Bárhol kiléphetsz (mondjuk célszerű egy kicsit eltávolodni a csillagoktól) és onnan folytatod tovább a játékot. Amíg nem vagy játékban, semmi nem történhet a hajóddal. Az opn/solo/private group játékmódoknak megvan az előnyük és hátrányuk. Openben nagy ritkán előfordulhat, hogy kilő egy másik játékos, de a galaxisunk méretéből adódóan elég ritkán találkozol mással. Kivételek a "forgalmi csomópontok". Ilyenek pl. a CG-k környéke vagy nevezetesebb helyszínek (pl. Founders World). Amennyiben inkább egyedül szeretnél játszani és nem akarsz barátokat gyűjteni vagy wingben harcolni, akkor maradj a solo játéknál. Én mégis inkább azt javaslom, hogy próbáld ki a közös játékot (open vagy private group), mert sokkal nagyobb élmény ;)

[ Szerkesztve ]

(#32672) baphomet


baphomet
senior tag

Ha már felfedezés és pályakezdő játékosok ...

Itt nem említette senki, és a millió soros patch notes-ban sem könnyű észrevenni, de jó, ha tudjátok, hogy a 2.3-ban a DBX-et csöppet megtámogatták: kapott egy további 2-es internal modult és kisebb lett a saját tömege. Ezzel ugrótávban feljött a második helyre az AspX elé, és így már minden, a kompromisszummentes felfedezéshez szükséges cucc felpakolható rá, és kevesebb, mint feleannyi creditből kijön, mint az Asp.

(#32673) duvi válasza baphomet (#32672) üzenetére


duvi
nagyúr

Nem a DBX az első és az Anaconda a második ugrótávban? Harmadik az ASP Exp.

(#32674) baphomet válasza duvi (#32673) üzenetére


baphomet
senior tag

Úgy látom az Anacondának maradt egy hangyafasznyi előnye, ami tuningolt FSD-vel még tovább nő, valamint azt fél percig tart teletankolni, míg a DBX-nél ez több, mint másfél percig tart.
A gyorsasági rekordokat még mindig a 'condák tartják, de utánuk már a DBX-ek következnek. Asp-pel felfedezni meg már abszolút nem trendi, az olyan nagyon 3302. :)

(#32675) Jacktor válasza duvi (#32673) üzenetére


Jacktor
tag

ASPX után felfedezésre és utasszállításra egyébként melyik nagyobb szintű hajót ajánljátok? (értsd: mire gyűjtsek) Illetve van értelme nagyobb hajót venni egyáltalán (lassabbak is, de gondolom védettebbek is)?

Az aspx-en amúgy a 3A-s fuel scoop a csutka úgyhogy nem megy rá nagyobb (írtátok fentebb hogy fejlesszem).

[ Szerkesztve ]

www.wotinfo.hu

(#32676) Piszkos-Fred válasza Jacktor (#32675) üzenetére


Piszkos-Fred
aktív tag

Van egy 6-os Opt.Int az AspX-en, felfedezesnel oda mehet egy 6A vagy 6B (vagyonodtol fuggoen) scoop siman.

(#32677) duvi válasza Jacktor (#32675) üzenetére


duvi
nagyúr

Következőnek az Orcat ajánlanám és utána jöhet az Anaconda.
Fentebb linkeltem egy felfedező ASP exp. fittet amiben 5-ös fuel scoop van, de gond nélkül felrakhatsz rá egy 6-os fs modult is.

(#32678) Jacktor válasza duvi (#32677) üzenetére


Jacktor
tag

Igen köszi, közben rájöttem hogy a slotok előtt a számok mit jelentenek :D

Okés, most már meg van elképzelés hogy kéne összerakni. Így már nem is olyan sok az összespotolt 10 millám :D
Annyit még kérdeznék, hogy a jobb Thrusters (5D helyett 5A) nem lenne sokkal jobb (262/290 m/s)? Már ha menekülőre kellene fogni... vagy ez ritka lesz ha nem powerplay-ezek?
Illetve az afmu mennyire lenne fontos? Ahhoz hogy javítson nyersanyagok is kellenek ha jól értem?

Plusz írtátok a "lakott buborék" kifejezést. Ez a galaxy mapon az a buborékos nézet? Azaz ha azon kívül megyek, nagyobb eséllyel találok olyan csillagot pl. amit még senki nem látott?

[ Szerkesztve ]

www.wotinfo.hu

(#32679) Semin válasza duvi (#32677) üzenetére


Semin
senior tag

Én pont ezt az utat jártam be ..

ASPX - Dolphin- Orca - Anaconda

A Dolp. sz.tem simán kihagyható, az Orca ellenben fontos mérföldkő.

Olyan hamar összeszedtem vele 300 millát, hogy igazából fel sem tűnt.
(Egy fuvar 8~10 milla, de van olyan is hogy egymáshoz közel ment 3 küldi ~20 milla értékben :)

Az Anakondát ellenben már nem fitteltem utas szállításra, jelenleg olyan mindenes :D

(#32680) to.ca válasza Jacktor (#32678) üzenetére


to.ca
tag

Az a durván 30 m/s nagyon jól tud jönni, ha tiplizni kell.
Ha kimerészkedsz a bubiból, kisebb a jelentősége, nem fog senki zargatni. Ha meg forgalmasabb helyen jársz (Sgr.A*, Beagle Point, Colonia, stb.), akkor átlogolsz szólóba, vagy privát csoportba, az npc-k nemigen fognak kötözködni. (Coloniában azért előfordulhat.)
Sok értelme egyébként sincs openezni több ezer fényévre a bubitól.
Amikor viszont felfedezési adatokkal megpakolva hazatérsz a long-long
dzsörniről, erősen ajánlott kerülni az opent, sokba kerülhet egy találkozás egy hús-vér trollal.
Ha kimész a bubiból, egy idő múltán sokkal több olyan rendszer kerül az utadba, amelyben előtted még nem járt senki, mint amit már felfedeztek. Főleg, ha kerülök az édekesebb helyekhez vezető legnépszerűbb útvonalakat.

[ Szerkesztve ]

load"elite",8,1

(#32681) KisApám


KisApám
addikt

Sziasztok!
Ha már kapható jó áron a Humbel-ban
az ELITE DANGEROUS: COMMANDER DELUXE EDITION játék
elgondolkoztam a megvételén (meg a No Man's Sky megvételén is).
Mennyire bonyolult a játék? Mennyire jó a multi? Kezdőként nem darálnak le a régi játékosok? Klán vagy miegyéb van? Gyűjtögetés, fejlesztés? Mennyire látványos? Végig egy pilótafülkében vagyunk vagy egy másik járműben?
Hogyan érdemes elkezdeni?
Köszönöm!

[ Szerkesztve ]

̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori

(#32682) scyllafren válasza KisApám (#32681) üzenetére


scyllafren
senior tag

Olvasgasd az elso hozzaszolasban a linkeket, nezz par videot. :)
Roviden: egy sandbox-szeru minimalis tortenettel rendelkezo space sim. Egy karaktered van, amivel barmikor valthatsz szolo/zart csoport/open world kozott. A kulonbseg csak annyi, hogy mennyi mas jatekost latsz: 0/csoporttagok/mas open jatekost.

Barmelyik jatekos akivel talalkozol lehet barat, vagy ellenseg, szinte semmi se fogja vissza oket :)

Eddig 3 helyen ulhetsz: hajod pilotaulese, egy SRV, amivel bolygofelszinen lehet maszkalni, es ha becsatlakozol multicrew-ban haverodhoz, akkor ott lehetsz lovesz esetleg fighter pilota.

(#32683) Jacktor válasza scyllafren (#32682) üzenetére


Jacktor
tag

Ilyenkor a Data Link Scanner miért nem működik?
[kép]
[kép]
Nyomom a jobb klikket de semmi.
(mert ha jól értem a nac bacon scannelésekor az egész rendszerről megkapnám az infót)

[ Szerkesztve ]

www.wotinfo.hu

(#32684) cacasz02 válasza Jacktor (#32683) üzenetére


cacasz02
aktív tag

Ha navbeacont targeteled és feléfordulsz akkor a megfelelő távolságról automatikusan scaneled. A datascan-ről számomra még nem jött le hogy mire jó. Esetleg valaki?

(#32685) to.ca válasza cacasz02 (#32684) üzenetére


to.ca
tag

Pl. a generation shipeken vannak data pointok, amiket azzal kell szkennelni.

load"elite",8,1

(#32686) orientcx


orientcx
őstag

Ha netán valakinek női cipőre lenne szüksége...

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#32687) brd válasza Jacktor (#32665) üzenetére


brd
nagyúr

Illetve ha nagy túrára megyek egy végső célponttal, de egy köztes rendszerben megállok felderítgetni, akkor a cél állomás ugye megszűnik, mármint a kijelölése (hisz a rendszeren belül jelölgetem vele az objektumokat).

Van, TARGETING/TARGET NEXT SYSTEM IN ROUTE a neve a beállításokban, ez mindaddig működik az útvonaltervezés után, ameddig nem jelölsz ki másik naprendszert, vagy ki nem lépsz az aktuális session-ből (pl. kilépsz a főmenübe, vagy a játékból), tehát akár SC-ben, akár a normál űrben bármit kijelölhetsz, ha az ehhez rendelt gombot megnyomod, akkor az útvonalon a következő rendszer lesz kijelölve (kivéve néhány helyzetben, pl. állomáson tartózkodva - ott, ahonnan éppen nem lehetne a hipertérbe ugrani -, de a tervezett útvonal ilyenkor sem vész el, elhagyva az állomást működni fog).

The only real valuable thing is intuition.

(#32688) pcnet válasza brd (#32687) üzenetére


pcnet
addikt

"vagy ki nem lépsz az aktuális session-ből (pl. kilépsz a főmenübe, vagy a játékból)"

Sőt még azon is túl. Ha úgy lépsz ki akár főmenübe, akár a játékból, hogy még nem érted el az útvonalad utoldó pontját, akkor ha vissza töltöd a játékot és megnyitod a Galaxy map-et, újra tervezi a hátralévő útvonalat és mehet tovább a target next system in route. Én felfedezés idejéte a firegroup váltó gombra szoktam tenni Hotason, asszem a 3as gomb, tök kényelmes, csak a jobb mutatóujjamat kell megemelni és megpöccinteni vele a kapcsolót. Egy Beagle point túrán marha kényelmes/hasznos tud lenni. :)

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#32689) nubreed válasza orientcx (#32686) üzenetére


nubreed
veterán

:DD :DDD

Csak kövér nőket ne engedj a közelébe, mer felmegy az agyvize és annak nem lesz jó vége. :DDD

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#32690) Jacktor válasza cacasz02 (#32684) üzenetére


Jacktor
tag

Azt olvastam hogy a nav bacon-t megszkennelve megkapod a rendszer teljes objektum listáját. Na most én nyomhattam bármi a fenti esetben, a scan el sem indult, illetve továbbra is unexplored volt minden a rendszerben (20 méterre közel mentem):
"Scanning a Nav Beacon will reveal and name any unexplored destinations in the current system."

Lehet hogy a Contacts menü alatt kellett volna scant kérnem rá és nem a Fire Grounps alatt beállított billentyűkkel bohóckodnom (de akkor meg minek van ott)?
Fire Groups

Kösz Srácok a válaszokat (select target), kipróbálom (tegnap már találtam "saját" első csillagot is :B ).

www.wotinfo.hu

(#32691) glovasi válasza Jacktor (#32690) üzenetére


glovasi
tag

Targeteld be a nav beacon-t (mint egy sima hajót, vagy bolygót), és beszkenneli minden további nélkül aztán fütyülnek az adatok a hajód memóriájába.

[ Szerkesztve ]

(#32692) cacasz02 válasza Jacktor (#32690) üzenetére


cacasz02
aktív tag

Sajnos bugok előfordulnak. Esetleg egy jumpout jumpin megoldja. (Vagy nem)

(#32693) pcnet válasza Jacktor (#32690) üzenetére


pcnet
addikt

Ha unexplored objektumokat láttál, akkor pedig sikeres volt a scan. Ha nem lett volna az, akkor elvileg csak a központi csillagot és a nav beacont láttad volna. Nav beacon scan csak a discovery scannel egyenlő. Tehát csak az objektumokat látod unexploredként. A felszín scanneléshez a surface scannert kell használnod. De ha nav beacon van a rendszerben, akkor még a lakott ürben, vagy annak peremén vagy (voltál).

“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

(#32694) Jacktor válasza pcnet (#32693) üzenetére


Jacktor
tag

Ok, így már világos, köszi.

www.wotinfo.hu

(#32695) cacasz02 válasza pcnet (#32693) üzenetére


cacasz02
aktív tag

Ah igaz-igaz! Csak akkor látod az előszőr látogatott rendszert ismertként ha megveszed a galaxistérképen.

(#32696) orientcx válasza nubreed (#32689) üzenetére


orientcx
őstag

"Csak kövér nőket ne engedj a közelébe, mer felmegy az agyvize és annak nem lesz jó vége"

Majd legfeljebb nyom egy heat sink-et, és megnyugszik :D

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#32697) Terrorista


Terrorista
senior tag

22.1 LY körül ugró Python jónak számít (Combat fittel)? Volt kicsit jobb is de ott több negatív módosító volt. Aztán a mostani mellé még rakott be kevesebb üzemanyag és power fogyasztást is. Így meghagytam.

Most a Thrustersre gyúrnék rá csak hiányzik még 4500 LY távolság a kezdőponttól. Palinhoz csak ennyi kell, h kapjak meghívót vagy az előtte lévő mérnököket is meg kell látogatnom?

[ Szerkesztve ]

(#32698) duvi válasza Terrorista (#32697) üzenetére


duvi
nagyúr

Szerintem grade 5-el többet is ki lehet hozni belőle.
Palinhoz nem 4500, hanem 5000 LY kell és Marco Qwent adja a meghívót hozzá.

(#32699) orientcx válasza Terrorista (#32697) üzenetére


orientcx
őstag

Ezt duvi mester úgy érti, hogy a dolgok nem adódnak össze. Hiába tettél meg a kezdőponttól egyik irányba 542 Ly-t, aztán a másik irányba 318-at, az akkor is csak 542 marad. El kell távolodnod annyira, hogy az indulási pontodtól a távolság legalább 5.000Ly-re legyen, mert ha 4.999-nél visszafordultál, akkor kezdheted az egészet előröl.

u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

(#32700) scyllafren válasza Terrorista (#32697) üzenetére


scyllafren
senior tag

En a Cat's paw nebulaba mentem, az kb 5000ly.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Elite: Dangerous
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.