Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 20241101_080855
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz WestBam #68950 üzenetére
A Mini 2 10 ezerrel drágább, egy közelségszenzor meg a turbó feltolása a különbség a két lámpa között, hát nekem ennyit nem ér meg, de szerintem senki másnak. Az eredeti árukon csak 2 ezer a különbség azt még ki is fizetném, de a Mini 1 most akciós, így már nem buli mert már 10 az árkülönbségük. Meg 35-öt amúgy se fizetnék ki érte, a 25-öt is csak szájhúzva. Ha a Mini 1 is eredeti árán lenne tovább is görgetem azonnal. Csak az akcióssága miatt érdekel most.
A Baton 3 meg az S2R II megy még 25 ezerért, mindkettő gyengébb. Meg mindkettő tölthető mágneses söröskupakkal, tehát gyanítom azok is érintettek ezzel a hibával, mert az is működik az ellenállás mérésen alapuló drótos kapcsolóval. Ha jól sejtem.Úgyhogy marad a Mini 1. Nem tervezem olyan helyen tartani ahol gondja lenne. Meg hát ott van a lock is.
Ha jól láttam huskyja van a Leitz videóban a csávónak.
[ Szerkesztve ]
-
csibe1
addikt
válasz #89309696 #68949 üzenetére
Azért nem árt vigyázni, védelem ide vagy oda.
Nekem egyszer az S2-es maradt bekapcsolva a zsebemben, aztán be is sétáltam a Tescoba.
Valamit kerestem, és akkor lett gyanús, hogy langyos a zsebem.
Addigra olyan forró lett a lámpa, hogy épp csak be tudtam rakni a közeli italhűtőbe, majdnem ledobtam.
Szóval nem árt odafigyelni arra hogyan teszünk el egy lámpát." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
-
Gargouille
őstag
A YLP Panda lámpán gumigomb van, ott ez nem játszik, illetve a töltése egy USB porton át történik, ami le van zárva egy kupakkal a végén. Ha táskába rakom, akkor én is fizikailag lockolom, megcsavarva negyed fordulatot az akku fedőkupakját, így nincs kontakt.
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
Bornie127
senior tag
Sziasztok!
Már rég nem követem a topicot. Fejlámpát keresnék általános célra. Korábban volt Boruit Rj02-m volt, elégedett voltam vele. Ajánlott darab még ez, vagy van más ajánlott is? Létezik 21700-as akksival is hasonló?
-
gyapo11
őstag
válasz Chris Kiki #68943 üzenetére
Attól függ hogy fókuszálunk. A legegyszerűbb lencsés húzós/tolós zoomok throw állásban akár harmadára is tudják csökkenteni a kilépő lument. Ennek ellenére persze a cd sokkal nagyobb lesz és sokkal messzebb világít de kisebb felületet.
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
A sofirnlight.myshoplaza.com-on lehet latni valahol, h az adott lampat honnan kuldik Magyarorszagra?
SP36 Samsung LED-del meg SP36 Pro jo aron van. -
Chris Kiki
senior tag
válasz gyapo11 #68958 üzenetére
A Lument legfeljebb elektronikával lehet csökkenteni. A Lumen az emitterből kilépő fényáram mennyiségét jelenti. Az emitter gyártók is Lumen/Watt értéket adnak meg referenciaként, pedig nem tudják előre, hogy milyen lámpába kerül majd az emitterük. Lux, Candela érték változhat optika/megvilágított felület függvényében, a Lumen érték adott.
Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever
-
saril
senior tag
válasz Chris Kiki #68960 üzenetére
De akkor WestBam aki ennek a topic-nak a gazdája, rosszul tudja a fogalmakat??? ha ez így van ahogy írod és WestBam rosszul tudja hogy a lumen állandó és sosem változhat de ő meg pont az ellenkezőjét írta, akkor tökön szúrom magam, ha a faszi akié a topic, rosszul magyaráz, ne már!
Neki mindent pontosan kéne tudni, kivülről fújni, ha álmából felébresztik akkor is! erre mindjárt kiderül hogy nem így van??? ezt gyorsan tisztázzuk le!!!! hogy akkor
kinek van igaza! Ez nem maradhat lógva most.
Főleg azért mert ha a topic gazdája rosszul magyaráz alap fogalmakat, akkor a fene megette az egészet! és mehetünk a dolgunkra inneT!Idézem WestBam-ot: "Ha fókuszálod a fényét akkor csökken a kisugárzott teljes fénymennyiség (lumen), ellenben nő a fényerő (cd)"
Idézlem Chris Kiki-t: "Lux, Candela érték változhat optika/megvilágított felület függvényében, a Lumen érték adott."
Fight!
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
Gargouille
őstag
Ebben akár igazad is lehet, csak ugye a felhasználó oldaláról ennek nem sok haszna van, hiszen azok a lumenek, amik sosem hagyják el a lámpát (mert mondjuk a refi kitakarja, vagy elnyeli), nem vesznek részt a világításban. Amiről Gyapo11 kolléga beszélt, annak van gyakorlati haszna, ő a lámpából kilépő lumenekre gondolt.
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
gyapo11
őstag
Úgy érted, hogy a feketére eloxált fényt vissza nem verő felületen elvesző fény nem csökkenti a lámpából kilépő lumenek számát? A led nyilván ugyanannyi fényt nyom ki magából akármi van utána, de a lámpából kilépő fényt kell vizsgálni, mert az az amit látunk és mérünk.
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
WestBam
Topikgazda
A topikgazda nem azt jelenti, hogy a topic az enyém, én csak felügyelem, hogy a fórumra vonatkozó összes szabály (ÁSZF) be legyen tartva.
Nem vagyok fizikus, de szerintem minél nagyobb felületű a reflektor és minél nagyobb méretű (felületű) a lencse előtte a veszteség is arányosan növekszik, mivel tökéletes fényvisszaverő és fényáteresztő felület nem létezik tudomásom szerint. Ellenben ha fókuszálod akkor a fényerő mindenképp nőni fog, hacsak nem fényelnyelő felületet használunk reflektornak.
Az "OTF" fényáramot is megadja 1-2 gyártó, talán azért, mert a "LED lumen" és az optikát is használó rendszer fényárama nem egyezik meg. Persze ez is csak feltételezés részemről, mint mondottam nem vagyok szent és tévedhetetlen, és tudomásom szerint ilyet soha nem is állítottam magamról (és nem is gondolok).
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
zolikaDB
veterán
Srácok!
A két ugyanolyan LED-del szerelt SP36 között mi a különbség, hogy az egyik 5650 lument "tud", a másik 5200-at?
[link] VS [link]
Az 5000 kelvines, SAMSUNG LED-es SP36S (vagy simple edition)-al szemben érdemesebb a többletfényért az SP36 Pro-t vagy a BLF Q8-at venni? Kb 7-8$ a különbség...[ Szerkesztve ]
-
Lacerta
aktív tag
Egy mezei LED emitter közel 180x180 fokban sugároz. Ha beteszem egy integráló gömbbe, az lesz a lumen.
A candela úgy jön ki, hogy egy olyan elméleti optikát teszek a ledre ( vagy bármi másra ), ami egy szteradián térszögre koncentrálja az összes fényt.
Ebből eredően, ha az optikám ennél szélesebb, akkor lumen>candela, ha szűkebb, akkor candela>lumen.Mivel a led közel 180x180 fokban sugároz, a candela emeléséhez erősen terelni kell a fény irányát, és ennek nem 100% lesz a hatásfoka. De nincs messze tőle. Tükörnél 95-97%, TIR optikánál kb. 90%.
Szűkebben hordó optikánál a fényáram nagyobb részét kell terelni, tehát tényleg kevesebb lesz a kijövő foton, de tulajdonképp ez elhanyagolható a különbség.Aki eleve szűken hordó lámpát épít, az viszont gyakran olyan ledet tesz bele, amit könnyebb fókuszálni. Az ilyen ledeknek, konstrukciós okokból viszont már lumenben is kisebb a fényáramuk ( azaz rosszabb a hatásfokuk ). Ugyanakkor könnyebb szűk csóvát előállítani velük, tehát a candela ugyanazzal az optikával több lesz, még alacsonyabb lumen érték mellett is.
-
Lacerta
aktív tag
Ez itt tipikusan az a helyzet, amikor attól függ, kinek van igaza, hogy milyen tényezőket és milyen súllyal veszünk figyelembe.
Én nem kívánok döntőbíróskodni, mert nem tisztem, és ebben az esetben nincs is értelme. Csupán rá szerettem volna világítani, honnan eredhet a látszólagos ellentmondás.Mindenki maga dönti el, hogy az elméletileg, vagy a gyakorlatilag fontosabb neki.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én még azt se tudtam eldönteni mit vegyek. A Mini 1 már benne volt a kosárban, de mikor ráment a szállítási költség is, amit manapság nem szeretnek a boltok vállalni akkor se ha 10x ennyiért vásárolsz náluk...
Szóval 28 ezret én nem adok egy nyamvadt lámpáért.Közben pedig azon gondolkozom mi lenne ha a kutyára tenném rá. Oda pedig másféle lámpa kell.
-
Gargouille
őstag
Erre én sem vállalkoznék, inkább azt mondanám, hogy itt a fórumon hosszú évek óta - talán mondhatom, hogy mély egyetértésben - a lámpából távozó lumen értékekről beszélünk, amikor lumen kerül szóba. Zozz kolléga egy nagy táblázatban is összefoglalta a saját maga által mért értékeket a különböző lámpákról, ez szintén ezt hivatott reprezentálni.
Mikor ilyen értékek szóba kerülnek, akkor mondhatni közmegegyezés, hogy nem halál pontosak az értékek, hiszen a gyártók is a legtöbb esetben barokkosan túloznak, kerekítenek és senkinek nem áll rendelkezésére olyan műszer amivel ezt tényleg halál pontosan le lehetne mérni. Szóval azt mondhatjuk, hogy ha lumenről van szó, akkor - legalábbis itt a fórumon - a lámpából távozó lumenekről szoktunk beszélni, mely értékek nem teljesen pontosak, hanem inkább viszonyítási alapnak tekinthetők, hogy két lámpát össze lehessen hasonlítani és nagyjából belőni, hogy hogyan világíthat.
-
Chris Kiki
senior tag
Lehet, hogy csak eltévesztette.
"Ha fókuszálod a fényét akkor csökken a kisugárzott teljes fénymennyiség (lumen), ellenben nő a fényerő (cd)"
Már miért csökkenne a kisugárzott fénymennyiség? A LED ugyanolyan erővel fog világítani, ugyanannyi foton fog kilépni a lámpatestből, legfeljebb kisebb/nagyobb helyre fókuszálódik. A Lumen állandó.
(#68962) Gargouille
Nincs ilyen, hogy igazam lehet. A fizika nem demokratikus szavazáson dől el. Az, hogy egy fizikai mennyiség használatának mennyi haszna van adott esetben, nem az én dolgom eldönteni. A lámpa és emittergyártók ezt használják egzakt adatként megadva.
"ő a lámpából kilépő lumenekre gondolt. "
Mint fentebb írtam, a lámpából kilépő Lumen változatlan marad, tehát ez sem állja meg a helyét.(#68963) gyapo11
Úgy értem. A vissza nem verődő és egyéb felületeket és egyéb külső tényezőket kellene elfelejteni. A Lumen a lámpatestből kilépő fény mennyiségét adja meg. Nyilván van valamennyi differencia az emitterből kilépő és a lámpatestből kilépő fényáram között, hiszen tökéletesen fényáteresztő=fényvisszaverő optika nem létezik. Ha tudná valaki nagyon pontosan mérni egy időben az emitterből kilépő fotonok mennyiségét és a lámpatestből kilépő fotonok mennyiségét (Lumen értékét), akkor lenne valamennyi különbség. Ez az optika vesztesége, hő formájában kerül kisugárzásra. A zoomolástól persze változhat az optika jósági tényezője, de ez jelentéktelen mennyiség.
Itt van egy szép, rajzos magyarázat.
Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever
-
-szabi-
őstag
Lessétek meg a Leitz-Hungaria honlapján "Mi a kandela és a lumen" ismertetőt.
A még nagyobb zavar kedvéért. -
FBLLMAG
senior tag
válasz Chris Kiki #68974 üzenetére
Részben igazad van. Ha fókuszálom a fényt az osztott tükrös, Ledlenser tir lencsés lámpáknál, ahol a lencse végig körbeveszi a ledet, igen ezekben az esetekben nem válltozik a lámpából kilépő fényáram. Az olcsó ZOOM -os lámpáknál, fókuszra állítva, már csak a ledből kisugárzott fény középső 60° átmérője hasznosul. A többi a lámpa fekete festékén elvész. A 25 mm átmérőjű lencse kb 25 mm -t mozdul előre ezeknél a lámpáknál, és csak a lencse gyűjti - sugározza a fényt. Volt, hogy 30% fényáramot mértem a szórt fényhez képest. Ezért sugározza ki csak azt a kis kockát.
Bíró én sem leszek. Csak a tényeket írtam le.
-
Chris Kiki
senior tag
válasz FBLLMAG #68976 üzenetére
Az, hogy egy lámpagyártó rosszul gyárt le egy lámpát, az legyen az ő baja. Lehetne a lámpáknál olyan fényerő szabályozást is kitalálni, hogy egy kis motor egy fekete vaslapot húzogat el az emitter előtt, kitakarva ezzel a fény több-kevesebb részét. Ebben az esetben külön kellene említeni a LED-ből és a lámpatestből kilépő fény mennyiségét, hiszen előfordulhat az az állapot, hogy a LED teljes teljesítménnyel üzemel, mégis vaksötét van.
Az, hogy a 60%-a hasznosul csak abban az esetben lehet igaz, ha valami kitakarja az emitter fényét az optika elől (lásd vaslapos hülyeség). Ha a lámpa optikai része belül fekete festékkel van bevonva, arra én nem tudok mit mondani. Lehet teljesen elbaxott tervezésű lámpát kiadni, csak nem szabad megvenni.
A lámpából kilépő fényáram (Lumen) mennyisége 2 dolgon múlik. Az emitterből kilépő fénymennyiségen és az optika hatásfokán. Az, hogy egy teljesen elrontott konstrukció esetén mennyit ront a zoom a hatásfokon, az egy külön vita tárgya lehetne, adott esetben az is előfordulhat, hogy zoomolás hatására nő a kilépő Lumen érték, mert épp így "sikerült" az adott lámpa optikai része.
-
gyapo11
őstag
válasz FBLLMAG #68976 üzenetére
Erről van szó.
Pl. Brinyte B158
Focus Output: High - 380lm - 1.3hrs
Flood Output: High - 900lm - 1.3hrs
Ez azért nem jelentéktelen különbség. Persze a led erről mit sem tud, de az minket nem érdekel, mi a lámpából kilépő fényt látjuk.menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
gyapo11
őstag
válasz Chris Kiki #68977 üzenetére
Sok hasonló eset van, amikor a betáplált teljesítménynek csak egy rész jön ki a készülékből, autó, tápegység, erősítő stb. Kevésbé érdekes az az info, hogy mennyi megy be, inkább mindenkit az érdekel, hogy mennyi jön ki.
Érdekes lenne megvizsgálni a LL vagy a Fenix zoom módszerét, hogy mennyit veszít fókuszált állapotban.
De a lényeg, hogy a led összes lumenje nem jön ki egy lámpából se, tehát azt nézzük ami kijön.menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
Chris Kiki
senior tag
válasz gyapo11 #68978 üzenetére
Már ne haragudj, de amit linkeltél erősen LOL. Ennél a gyártónál vagy eladónál azt sem hinném el amit kérdez. Cuki módon különbséget tesz a flood és focus Lumen között, miközben a Candela értéket -ami ténylegesen változik a zoomolás hatására- meg egységesnek veszi. Vicc...
Hogy a lényeget idézzem:
"Lumen
És végül megérkeztünk a lumenhez. Ez az érték az összes fénymennyiséget jelöli, ami a fényforrásból ered. Ebből eredően ez a legpraktikusabb mértékegység. Itt nem lehet trükközni a fókuszálással, vagy a mérési távolságokkal."
Szerk.:
(#68979) gyapo11De a lényeg, hogy a led összes lumenje nem jön ki egy lámpából se...
És ilyet nem is állított senki. Sőt, pont az ellenkezőjét.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Zoli-bácsi #68942 üzenetére
Ezt is néztem mikor írtad és szimpatikus is, de ebben hol a csapda? Mert az Olight hasonló lámpája 25 ezer, ez meg 10. És mindkettő kínai, mindkettő normálisabb márka kínain belül. Akkor mitől van ekkora árkülönbség.
Oké, az Olight nagyobb akkuval van és ráadásul saját spéci akku + a mágneses töltője. Ez adna ekkora árkülönbséget? Az Olightnak szebb a fénye videó alapján, jobban terül. Ennyit látok különbségnek.
-
FBLLMAG
senior tag
válasz gyapo11 #68979 üzenetére
A Fenix osztott tükrös megoldásánál a tükör felületének mérete módosul. Fókuszálva, a tükör meghosszabodik, a Spot és a Spill pedig szűkül. Így erősödik a fényerő.
A Ledlenser esetében a led fel van emelve, a lencse pedig üreges. Így szórt fény esetében, a led a lencse közepén helyezkedik el. A mostaniaknál a led felüli oldal textúrázott. A középső része a tir lencsének kidomborodik, ez biztosítja a szórt fényt. Mikor eltávolítod a közepétől, az oldalsó süllyedő része kap több fényt, ami fókuszál, szűkebb fénycsóvát biztosít. A középső lencserész továbbra is kap fényt, csak kevesebbet, így a szórt fény megmarad, de ott a határozott erős spot is.
-
FBLLMAG
senior tag
válasz Chris Kiki #68977 üzenetére
Nem rosszul, olcsón. Pár € -ból előállíthatók. Sokan vásárolják az ilyen ZOOM -os lámpákat. Kezelésük egyszerű, olcsó elektronikával, nem stabilizált kimenettel. 100%, 50%, 25% fényáram + strobe + SOS. Egymás után. A TV -ből 50 € -ért is megveheted. Max IPX4 a besorolása, mert ugye ezek a fajták nem igazán vízállók. Falusi, városi vásárokon, Army shop üzletekben is megtalálod. Ágy alatt keresgélni, könnyű sétákra megfelelhet. De nem nekem. Nagyon elterjedt lámpa fajta. Sokan ilyet szeretnének, mert "messzire" világít. Igaz, igen szűken.
És ugye vannak a tir lencsés, vagy tükör-reflexes lámpák, amiről már írtunk. Igazság szerint, van olyan is ami +ledekkel oldotta meg a szórt fényt. Mert a középső inkább szűkebben távolabb világít.
Az a fizikai árnyékolás, valamikor a szociban, lapos elemmel működött. Belső filterekkel. Akkor még jó volt. A hadseregnek. Ma már nem elég energiatakarékos.
Apropó, mostani ajánlat. https://sk.gajoshop.com/strong-light?utm_campaign=SK_19.10.2021_Super%20mocna%20LED%20svetilka%20%28RBAXMy%29&utm_medium=email&utm_source=Slovakia%20%28Fully%20engaged%29%20-%20Uncertain&_kx=egOhGutFz6_8AoLuuuuc7K1LD0DFDDXFSK0FxS49pcA%3D.Lktc2C
[ Szerkesztve ]
-
Gargouille
őstag
válasz Chris Kiki #68974 üzenetére
"Nincs ilyen, hogy igazam lehet. A fizika nem demokratikus szavazáson dől el. Az, hogy egy fizikai mennyiség használatának mennyi haszna van adott esetben, nem az én dolgom eldönteni. A lámpa és emittergyártók ezt használják egzakt adatként megadva.
"ő a lámpából kilépő lumenekre gondolt. "
Mint fentebb írtam, a lámpából kilépő Lumen változatlan marad, tehát ez sem állja meg a helyét."
Mivel azt hittem véletlenül értetted félre az eredeti írást, amire reagáltál, azt hittem segítek megérteni. De látom nem véletlenül értetted félre. Bocsánat, ez esetben vedd úgy, hogy nem szóltam.Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
jézusom
addikt
Húha, tényleg van magyar ali raktár?
-
zolikaDB
veterán
Sracok!
Ugyanabbol a lampabol gyakorlatban mi az elteres a sima es a TIR lencses kivitel kozott? -
Chris Kiki
senior tag
válasz zolikaDB #68989 üzenetére
A TIR nem csak egy lencse, hanem egy komplett öntött optika. Előnyei a jobb optikai tulajdonsága (fényhasznosulás, amiről az előző diskurzus is folyt), és ha gyártanak az adott lámpához több félét is, egy mozdulattal lehet cserélni és így változtatni a fény fókuszálását.
-
zolikaDB
veterán
válasz Chris Kiki #68990 üzenetére
Koszonom!
A diskurzusba nem mentem bele, veszelyesen szakmainak tunt szamomra
Konkretan a Sofirn SP40-nel latom, h az ali-s store-ban letezik belole SP40A neven TIR-es verzio.[ Szerkesztve ]
-
Chris Kiki
senior tag
válasz zolikaDB #68991 üzenetére
A kérdés az, hogy lehet-e hozzá kapni utólag különböző szórású TIR-eket, mert ha nem, úgy nem sok jelentősége van, nem éri meg az esetleges felárat. Szerintem.
-
zolikaDB
veterán
Alinal az akcios arat hogy lehet elerni?
S2+ elvileg akcioban: [link]Masik kerdesem: szoktak/lehet-e S2+t tuningolni, upgrade-elni?
Latom, van hozza TIR, masfajta LED, vilagito kapcsolo alin, de csinalt valaki ilyet kozuletek? -
Gargouille
őstag
válasz zolikaDB #68994 üzenetére
Lehet tuningolni, régebben nagyon sokan hekkelték az S2+ -t, mivel jó kiindulási alap, könnyen szerelhető és egyszerű lámpa. Az már más kérdés, hogy hőelvezetésben mennyit tud az a kis test.
-
zolikaDB
veterán
válasz Gargouille #68995 üzenetére
Nyilván állatkodás lenne a cél
Látom youtube-on, h XHP50-es LED is került bele
Hát, ha EC01-be gyárilag beleteszik, itt is kibír turbón 10-15 másodpercet -
Gargouille
őstag
válasz zolikaDB #68996 üzenetére
Egyébként ha már mókolás, szívesen megnéznék egy olyan S2+ -t, amibe valaki épít profi elektronikát (hővédelem, stabilizált fényáram, töltöttség visszajelzés stb.) és valami magas cri értékű ledet. Szóval csinálni egy "csúcskategóriás" S2+ -t. Én biztosan vevő lennék rá.
-
Lacerta
aktív tag
válasz Gargouille #68998 üzenetére
Épp annyiba, vagy többe kerülne, mint egy felső polcos lámpa. Azt meg most is tudsz venni.
[ Szerkesztve ]
-
Gargouille
őstag
válasz Lacerta #68999 üzenetére
Az ára egy más dolog, általában aki lámpát épít vagy tuningol, az nem is feltétlenül azért csinálja, hogy minél olcsóbban kijöjjön, hanem műszaki kíváncsiságból, élvezetből. A felső polcos lámpák meg marhára nem szoktak bonthatók, szerelhetők lenni például. Ráadásul az S2+ test, méretre és formára is egy nagyon jól eltalált dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Windows 11
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Wise (ex-TransferWise)
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Hikvision kameravezérlő egység 1 TB HDD-vel féláron!!!
- Yose Power 350w (hátsó kerék) Feat Imotor2 240w (Első kerék) 26" + 36v24ah , 36v10ah
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- DXRACER Prince Series L kék fekete gamer szék
- Eladó 3 szobás lakás Bp. 11. kerületben Őrmezőn!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest