Hirdetés

2024. május 16., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

🔦Üdvözöllek!🔦

A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11745) pigsty


pigsty
aktív tag

Sziasztok!

Tavaly vettem kezdésnek egy ilyen "police" gúnynevű, másképpen FA-50W-s csodalámpát, Áditól, egyes tesztek szerint alulról a 2. szintet súrolja, legalábbis bőven van még jobb ennél, de egyelőre jó nekem. Majd ha lesz időm, a topicot szétolvasom, akkor lesz aktuális, mit vegyek ehelyett/emellé, van megfizethető áron ledes zseblámpához melegebb színű led? Egyes embereket sokkolt ez a gonosz hideg fény, ami engem hidegen hagy, csak sokat abajgattak vele és tudom, a LED eredendően kékes árnyalatú, ezt színezik fehérré, amennyire lehet.
Amúgy jó példány, meg vagyok vele elégedve, többször zuhant, akár kőre, kemény padlóra is, de még üzemel. Picit a szélén kopik mm szélesen a festék és az akasztója vagy hogy hívják, ami a csuklón, máson tud lógni, kezd elhasználódni. Vajon olyat hol lehet kapni hozzá?

Ki lehet a driverből - vagy mi a felelős ezért, - iktatni ezt a villogó üzemmódot?

Amiért eredetileg ide írtam, az, hol lehet viszonylag kedvező áron (pót)akkut venni hozzá? Ha jól néztem, AX 18650 jár hozzá. Van esetleg más, esetleg a mostani 3800mAhnál nagyobb kapacitású (és persze kompatibilis) akku? Az enyém lámpán keresztül tölthető, elég lassú, akár 6-8 órás is lehet egy teljesen lemerült akku töltése. Van valami túlmerülés elleni védelem (áramkör) ezekben a ceruza-akkukban? Mert sokszor volt, megvártam, míg már halványan világított a végén a led.

Köszönöm előre is a válaszokat, jó lámpázást mindenkinek!

Jobb ma egy veréb, mint holnap egy véreb.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.