- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rednifegnar
senior tag
válasz
5leteseN
üzenetére
kozben megoldodott a dolog bar kicsit furan alakult. adott az egyik tetelre egy offert, de osszesegeben nem lett olcsobb mert amennyivel alacsonyabb lett a tetel, annyival magasabb lett a szallitas.
igy aztan nem tudtam mi a jobb elfogadni kulon ezt az offert es attol fuggetlenul megvenni a ket tetelt pluszban, vagy egybol mind a 3-at egyben megvenni az offer nelkul.
vegul ezt tettem es alul mar kiirta, hogy egy szallitas dijaval alacsonyabb lett a vegso ar.
kifizettem igy, majd egy ora mulva jovairt meg egy szallitasnyi dijat. bar nem teljesen annyit, de nagyjabol most 1 szallitast fizetek a 3 helyett. cserebe az afat egy szalitasra pluszba kifizettem es az valoszinuleg igy is mard. szerencsere ez nem sok penz, foleg az egeszhez kepest.
nem mondom, hogy ez igy idealis volt, meg fura is, de vegul megse 3 fuvart fizettem. az az opcio ami regen volt, hogy lehetet teljes szamlat kerni az teljesen jo volt, nem tudom most miert nincsen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 ÚJ videokártya 3év garanciával. (Beszámitás)
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/