Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AuraSync kibeszélő topic
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
nos írt az ebay is a casera, hogy megnyitották, írnak az eladó félnek és a többi sallang szöveg, hogy ő majd válaszol, ha azzal nem vagyok megelégedve jelezhetek stb. stb. DE viszont találtam egy menüpontot ahova fotókat tudok feltölteni az ügy tisztázására, oda érdemes feltöltögetnem a szakértői véleményt lefotózva? azt figyelembe veszi az ebay? mivel mondta a hifis emberke, hogy szívesen ír nekem egy szakértői véleményt, hogy a fejegység hibás.... az gondolom nagyot lendítene a dolgokon
és ha az ebay számomra pozitívan dönt, akkor mittudom én vettem 120euróért szállítással, ugye németbe pöppet húzósabb visszaküldeni, akkor még +ban azt is kifizetik nekem előre? vagy ez hogy megy? és persze paypallal fizettem, ha ez számít valamit
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Macska topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple notebookok
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Politika
- További aktív témák...
- Garanciás! Acer nitro 5 gamer laptop (i711800H/512 gb ssd/rtx4050 4 gb/16 gb ddr4)
- Gainward GeForce RTX 4070 Ghost OC 12GB (RGB) eladó! Még közel 36 hónap Alza garanciával!
- Fujitsu asztali PC , i5, 240 gb ssd, 500 gb hdd, 10 gb ram , gt 1030 2 gb videókárttya
- Bambu A1 Mini
- HP Elite X2 1013 G3 I5-8250U 16 GB 256 SSD 1920X1280 IPS TOUCH 120HZ garanciás laptop és tablet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest