- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
juliabrilke
veterán
Kérdés mindenki felé!!
Nos. Ti mit tennétek?Adott egy 4 foglalatos alap (k8qw) + 4 processzorral + a hűtők.
Az adott terméket szeptember 25-29 között eladtam Hollandiába egy csókának.
Tegnap jött egy üzenet, hogy nem bootol és az egyik procinak nincs meg a lába.
Ez azért már kicsit sok, nem?A termék természetesen tökéletesen működött, ezt teszteredményekkel és képekkel is alá tudom támasztani.
Azóta az ebayes felhasználó nevem nincs meg, számlaszám még meg van, de nincs rajta összeg.
Kérdés: az ebay vagy a srác csinálhat valamit? Szankció? Gondolom a pénzt nem veheti csak úgy vissza az ebay? Én igazából nem akarok nagyon ezzel foglalkozni, mert ki tudja, hogy mit csinált vele a megérkezéstől számított több mint 2 hónap alatt.
Az ebay felé szerintem nagyon reklamációval nem élhet, hogy megsérült a termék postázás közben.Válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Tőzsde és gazdaság
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Revolut
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Filmvilág
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Topping E30
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- OnePlus Watch 2 okosóra makulátlan állapotban
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged