- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
juliabrilke
veterán
Kérdés mindenki felé!!
Nos. Ti mit tennétek?Adott egy 4 foglalatos alap (k8qw) + 4 processzorral + a hűtők.
Az adott terméket szeptember 25-29 között eladtam Hollandiába egy csókának.
Tegnap jött egy üzenet, hogy nem bootol és az egyik procinak nincs meg a lába.
Ez azért már kicsit sok, nem?A termék természetesen tökéletesen működött, ezt teszteredményekkel és képekkel is alá tudom támasztani.
Azóta az ebayes felhasználó nevem nincs meg, számlaszám még meg van, de nincs rajta összeg.
Kérdés: az ebay vagy a srác csinálhat valamit? Szankció? Gondolom a pénzt nem veheti csak úgy vissza az ebay? Én igazából nem akarok nagyon ezzel foglalkozni, mert ki tudja, hogy mit csinált vele a megérkezéstől számított több mint 2 hónap alatt.
Az ebay felé szerintem nagyon reklamációval nem élhet, hogy megsérült a termék postázás közben.Válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest