Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz hecktor #4199 üzenetére
Igen az.
Hogy melyik banktól van a kártya az mindegy, a lényeg az, hogy netes vásárlásra alkalmas legyen.
Szerintem csak vagy 6 milliószor lett már ide is leírva, hogy a paypal egyenlegedet nem tudod feltölteni, ha Hungaryből regisztrálsz. Utalni meg végképp nem lehet rá, hiszen mi a számlaszáma? A regisztrált kártyádhoz tartozó számlán lévő pénzösszegből vonja a paypal a vásárláshoz szükséges pénzmennyiséget.
Lehet küldeni igen, csak az illető paypalos e-mail címét kell tudni. A paypalról pénzt küldeni neked ingyenes, csak a fogadásért kell fizetni.
Hát ez teljesen kiszámíthatatlan, attól függ, hogy közben hány bankon megy keresztül, de ha nagyon kíváncsi vagy, itt a díjszabás:
Egyébként netbankon keresztül 0.1% de minimum 1500 Ft maximum 60 ezer Ft. Nyilván összegtől függ, ha az utalandó összeg 0.1%-a nem éri el az 1500 Ft-ot vagy meghaladja a 60 ezret, akkor van ez a fix 1500 vagy fix 60 ezer. És mellesleg úgy látom, hogy még van pofájuk plusz 1.5%-os konverziós díjat elkérni. Erste bank.
-
hecktor
aktív tag
köszi a választ
a Cash on delivery az utánvétel akar lenni ?
nekem erste bankos bankkártyám van, abból tudok utalni a paypal kártyámra, a paypalról pedig egy másik paypalra ez a rendszer lényege ? mennyibe kerl egy utalás paypalal és mennyibe ha simán erstéről utalok valamilyen német ( deutsche bank ) kártyára
-
cocka
veterán
válasz hecktor #4197 üzenetére
Cash on delivery max. belföldön játszik, de nemzetközi forgalomban nagyon nem komálják.
Pont azért van rá szükség, hogy legyen egy egységes rendszer, amelynek segítségével a kártyás fizetésekhez hasonló módon tudsz fizetni akár magán eladóknak is. Elkerülendő a horribilis devizaátutalási díjakat. Na meg az sem utolsó, hogy vevői oldalról némi védettséget kapsz, ha esetleg elvész a csomagod. Mondjuk ez a védettség sem 100%-os.
-
hecktor
aktív tag
Nos megrendeltem a mezeket , de nem tudom hogyan kell füzetni . Olyan létezik hogy amikor ideér, a postásnak füzetek ? Paypal t hogyan lehet csinálni és miaz tulajdonképpen , miért van szükség rá , ha van már bankkártyám
-
FR33
aktív tag
Az érdekelne , hogy ha jégkorong ütőt rendelek akkor melyik posta küldi mo-ra (vagyis melyikkel küldessem ami legolcsóbb) ? Mert ugyebár 150 cm ~ és hiába 300 gramm csak , akkor is tulméretes...
[ Szerkesztve ]
-
joe69
senior tag
USA-bol ha ajendekkent kuldenek valamit mi a vammentes osszeghatar?
-
Kovalic
csendes tag
Sziasztok!
Ebay-es vásárláshoz kapcsolódóan az lenne a kérdésem, hogy ha vásárolok egy terméket, kifejezetten mondjuk számítástechnikai eszközt, alkatrészt, akkor hogyan működik a garancia?
Mi van ha be..... a vásárolt videókártyám???
köszönöm a segítséget
-
Bencus88
nagyúr
Milánóban van bape bolt?
-
tusi74
őstag
válasz hecktor #4179 üzenetére
Ebbe az oldalba beírod a nickjét, majd received by gomb. Negatív néző
-
hecktor
aktív tag
köszi hogy megnézted nekem a felhasználót
nos arra nem jöttem rá , hogy hogyan lehet csak a negatív értékeléseket megnézni, hanem végig kell mennem 5000oldalon. párat amit találtam ilyenek hogy nem jó méret , nem jött meg időben , 1euróval többe került mint a +beszélt, de van pár olyan hogy csaló, átver mindenkit ne üzletelj vele! , kifüzettem 1 hónapja és nem jött meg a cucc, telefonra e-mailra nem válaszol..ezek az értékelések ilyesztenek be.
amúgy mezeket akarok venni és gyanúsan olcsón árulja -
tusi74
őstag
Ti nem éreztek lassulást az angol postával kapcsolatban? Most nincs sztrájk, ilyenkor 4-5 nap alatt itt szokott lenni az áru. Most meg, több, mint egy hete fel van adva. Lassan bármennyire nem szeretem, áttérek a németekre. Mostanában csak a német oldalon vásároltam. 5 nap alatt itt van az áru, drágább, mint az angol, de mostanában valahogy a PayPal-t is ki tudom csikarni a némettől, még akkor is, ha magában a hirdetésben nincs feltüntetve, mint fizetési opció.
-
L.T.
aktív tag
-
Bencus88
nagyúr
Emberek barátom megy ki külföldre és érdekelne, hogy hol találhatok bape boltok pontos cím kellene.Válaszotok köszönöm
-
hecktor
aktív tag
helló!
először szeretnék vásárolni az ebayen.
erről az eladóról mi a véleményetek ? http://myworld.ebay.de/peggy1312
Positiv 4071 18838 28121
Neutral 29 170 205
Negativ 62 179 201
99,3%mezeket, cipőket árul, kb minden 200. értékelése negatív , páram aztírják róla hogy csaló, és vigyázni kell vele..
40620 üzlete volt az emberenek, létezik hogy csaló ?!
-
Matthew
őstag
Ok, köszi.
-
_Yvorl_
tag
-
tusi74
őstag
Nektek megy most az Ebay? Nekem alig jönnek be az oldalak. Kínszenvedés böngészni.
-
Matthew
őstag
A paypal-tól le tud harmadik személy kérni egy adott tranzakciót szerintetek?
-
_Yvorl_
tag
nálam csak egy videokari akadt fent de ott reszben az elado volt a hunyo hiaba kertem meg hogy hogy cimezze tojt ram es telibe rairta az arat. viszont most nem reg vettem egy fenykepelot azt ugy cimezte meg az ertelmes elado ahogy kertem es at is jott siiiman
You can't teach new tricks to an old GOD!
-
_Yvorl_
tag
Egyébként meg meg az a tapasztalatom, hogy ami ilyen gyorpostaval jon mindig az bukik meg. Ami usps el van feladva es a normal posta hozza ki az minden gond nelkul megjon. csak az ilyen ems dhl tnt parcel es tarsai buknak meg a vamon mindig. Mindenkeppen erdekes.
You can't teach new tricks to an old GOD!
-
_Yvorl_
tag
Ezzel tisztában vagyok korábban már én is irtam hogyha lebuksz radrohad a muanyaglakat, de azert megnezem azt a vamost akinek ha az orra ala nyomod a paypal kivonatot utánanéz.
Akkor tudom csak elképzelni, ha mondjuk egy 5000 dolláros plazmatévére ráirsz 50 et, na akkor lehet belédkötnek de bizonyos ésszerű határokon belül nem hinném hogy ezzel foglalkoznának.You can't teach new tricks to an old GOD!
-
veterán
Ha a PÜ miniszter sikkaszthat soktízmilliónyi áfát, akkor én nehogymár ne adhassak olyan számlát, amilyet akarok. Jólnézünk ám ki. Ha neki szabad, akkor nekem is. Ennyi.
Remélem holnap kapok usából egy csomagot
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
válasz _Yvorl_ #4154 üzenetére
Az okirathamisítás, és hatóság félrevezetése ha lebuksz...
Több részletben kell átutalni péjpellel, és az utolsót (ami persze a legkisebb) azt kell kinyomtatni.Gondolkodjunk
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
Matthew
őstag
Sziasztok!
Kaptam egy levelet miszerint fáradjak be az Orczy térre mert EMS csomagom érkezett.
A levélben azt írják, hogy vigyek számlát vagy mit, de honnan? Magánszemélytől vettem, igaz paypal-lal de akár utalhattam is volna, akkor honnan szüljek számlát?
Igazából asszem két csomagról van szó, csomagonként 3-3 dolog, mindegyiket külön-külön fizettem paypal-lal.
Szerintetek?Az eladónak asszem küldök egy b@zmeg levelet, világosan leírtam, hogy az érték ne legyen $50-nál több, már kaptam 2x ilyet levelet, akkor simán kihozta a posta...
-
Flow
senior tag
A paypalnál hogy van, ha forintszámlám van és gbp-ben vásárolok, akkor van valami banki költség?
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
Bencus88
nagyúr
Nekem ez kicsit magas
Nem tudok itt senkivel bizniszelni, hogy a pénzt adom ő rendel nekem pár cuccot? -
-
mcwolf79
veterán
Üdv!
Mennyi idő után lehet kérni az eladót,hogy fizesse vissza a pénzt? Mert a COD4-et (PS3) már lassan 1 hónapja kifizettem,az eladó azt írta,hogy 6.-án jön ki,és folyamatosan postázzák. Most 23.-a van,a játék még sehol,az eladónak már írtam 4 e-mail-t,de b@szik válaszolni, Én meg kezdem elveszteni a türelmem Mit lehet ilyenkor tenni?
ThxJa ,a cucc Hong Kong-ból jönne.
[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
-
tusi74
őstag
-
cocka
veterán
Sziasztok!
Na akkor erről annyit, hogy korábban Ausztráliából rendeltem itt valakinek egy kb. 30 ezer forintos tételt és vámnak híre-hamva se volt.
Legalább is az illető nem panaszkodott, mindenesetre az eladóval ráírattuk, hogy gift. De semmi egyebet nem kértünk és hát ez bőven túl van a 45 eurón.
-
MODERÁTOR
válasz Banilla #4125 üzenetére
Bash korábban elég jól összefoglalta:
"Elmélet:
Ajándék küldeményekre vonatkozó váminformációk:
Tehát a nem kereskedelmi célú ajándék küldeményeket ÁFA illetve vám nem terheli, ha az értéke nem haladja meg a 45 ECU-t (gyakorlatilag 45 EUR, ami jelenlegi árfolyam szerint 54 USD). Ha az összérték meghaladja a 45 ECU-t, akkor mentesség adható a 45 ECU alatti értékű árukra, tehát elvileg 3 db egyenként 40 ECU értékű árucikk ajándék küldeményként szintén mentesülhet az ÁFA és vám fizetési kötelezettség alól. Természetesen mindez csak akkor igaz, ha a linken részletesen taglalt árucikkekre vonatkozó mennyiségi korlátozásnak eleget teszünk.Biztosításra vonatkozó információk:
Magyarországra postázott küldeményekre biztosítás a küldemény értékétől függetlenül maximálisan $5000-ig opcionálisan köthető, ami elveszett, megfosztogatott, illetve sérülten érkezett küldemények esetén egy hosszadalmas folyamat (bizonyítékgyűjtés, értékmegállapítás stb.) után elvileg visszakapható.Gyakorlat, jótanácsok:
Ajándék küldeményeket megfelelően alacsony értékmegjelöléssel nem szokták bántani, de a Vám- és Pénzügyőrség félelmetes pallosa bármikor lecsaphat, ez benne van a pakliban."Ripper: mi köze van ennek az ebay topikhoz?
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Flow
senior tag
Gyerekek, ha nincs paypallal való fizetési lehetőség, akkor utaljak inkább, vagy wu? Árban kb egyenlőek, talán bank drágább/lassabb. De mivel nincs paypal, nem vagyok biztosítva. Nem lenne mégis jobb a bank, ott legalább van kapaszkodó(bankszámla, név, cím, azonosító).... PARA.
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
Banilla
csendes tag
Sziasztok! Én arra lennék kíváncsi, hogy mennyitől kell vámot fizetnem (Amerikából), illetve, hogyan lehet biztosítást kérni a csomagra. Nagyon fontos dolog lenne, nem szeretném ha "elveszne"... Tudtok nekem még ebben is segíteni?
-
varga911
senior tag
Linkeltem már az első postban is. Persze akkor lenne esedékes csak ha olyan 21 font környékén megállna a felső licit, ugyanis értékbiztosítva a posta 6 font. 400 forintos árfolyammal (nagyon bő) ez 10800 lenne, ennél többet nem nagyon költenék rá. Persze ez az itthoni ár harmada még mindig, ennyit Magyarisztánról...
Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
varga911
senior tag
Sziasztok,
Valaki tudna nekem licitálni? Egy töltőtollról lenne szó, és sajnos itthon méregdrágák. Még több mint 8 nap van hátra az aukció végéig, úgyhogy remélem akad valaki. Reménykedem hogy nem megy fel az ára a végén. Jutalék +10% az árhoz képest, plusz egy tábla milka.
Üdvözletem
-
adam1
aktív tag
Sziasztok belefutottam megint egy problémába azt kérdezném ez a limitem
/Sending Limit £1,000.00 GBP Remaining Limit £107.28 GBP/és most nem tudok fizetni egy már megvett tv-ért ez a limit ez havi vagy ha levásároltam az egészet keretemet utána nem tudok már többé fizetni payal addig mig nem rendelek hozzá banki accuntot?[ Szerkesztve ]
Az élet,életveszélyes!Eddig mindenki belehalt!
-
Nyusz83
csendes tag
Sziasztok!
Sürgős segítségre lenne szükségem!!!
Olyan valakit keresek, aki licitálna helyettem az ebay.de-n egy cipőre, MA!!!
Természetesen minden ktg-et fizetek + jutalékot is az illetőnek!!!Kérlek jelentkezz itt: klarafekete@gmail.com
Ma délután lesz vége a licitnek, tehát SÜRGŐS!!!
Köszi!
-
tusi74
őstag
válasz Oliverda #4111 üzenetére
Az a része, hogy nem állítódott át fizetettre azonnal a PayPal-on fizetett áru, csak órákkal később, az biztosan igaz, mert az Index fórumán többen panaszkodtak rá. A többit, tehát az elveszett accountokat, azt nem tudom.
Viszont ma én fizettem PayPal-lal, és nekem azonnal fizetett lett az áru.
-
tusi74
őstag
válasz Jhonny06 #4109 üzenetére
Szia! Itt egy nagyon jó link, olvasd végig az összes menüt az első betűtől az utolsóig, aztán, ha még van kérdésed, gyere vissza! Ebay-PayPal kezdőknek
Azért egyet mondok előre. Csak akkor postáznak, ha az árut kifizetted, addig nem. A többit a linkből megtudod.
[ Szerkesztve ]
-
-
tusi74
őstag
Ezt olvastátok? Évtizedes eBay-hozzáférések tűntek el Nagyon érdekes cikk.
-
tusi74
őstag
Az biztos, hogy utánakérdeznék, ugyanis így már engem is szívatott meg egy német. Kinyomtatta a címkét, vele együtt a tracking számot a neten, elküldte nekem, hogy kövesd "barom", és a csomagra ugyanígy valami hibát írt ki. És nekem egy Hermes-es munkatárs derítette ki, mi történt. Érdekes, amikor ezt megírtam az eladónak, másnaptól követhető lett.
Más téma, de majdnem ez. Feladott egy német a német postával egy csomagot, de a követésnél folyamatosan valami 70-es kódot írt ki. Ez egy standard csomag volt, nem DHL Express-es. Írtam a DHL-nek a kapcsolatfelvételen keresztül, és valami DHL-Express-es opciót választottam ki (ami egy magasabb szintű szolgáltatás, mint a normál postai feladás), tehát nem lett volna kötelessége az én olcsó dolgaimmal foglalkozni. Ezzekl szemben másnap jött a válasz, hogy személyesen nézett utána a csomagomnak, a HUB-ban volt vele gond a leolvasásánál, ezért kézzel olvasták le Nürmbergben, de már november 12-én el is indult. És már át is állította nekem neten követhetővé. Így foglalkozott az én olcsó szolgáltatásommal, ami nem is az ő hatáskörébe tartozott. Olyan jól esett ez a segítőkészség.
Ezzel szemben egyszer felvettem a francia Colissimo-val a kapcsolatot, és olyan soká válaszoltak valami sablont, hogy már régen át is vettem a csomagot. És akkor is csak azt a választ kaptam, hogy nem jó opcviót választottam, ez nem rá tartozik. Segítésnek nyoma sem volt.
-
Banilla
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek hányszor kell megkérdezni egy eladótól, hogy mennyiért postázza a terméket Magyarországra? Mert van két baba, a lányom teljesen meg van értük őrülve, és a postázás az "worldwide" de egyszerűen egyik eladó sem akar válaszolni. Már fejenként 2X küldtem nekik levelet, küldeném én harmadszor is, de nem akarok senkit zaklatni...
Szóval Ti meddig vártok? Lehet, hogy nem jut el az email? (Bár már volt olyan és akkor kaptam egy failed emailt.)
-
jzx
csendes tag
Hali!
Megnyertem első licitemet, 5-én fizettem Paypal-on keresztül, 6-án kaptam is egy trackingszámot. Viszont azóta a kanadai posta oldalán ehhez a számhoz csak ez van:
Shipping details electronically submitted
Ez azt jelenti, hogy még fel sem adta? Várjak még vagy írjak neki? Mennyi idő alatt érne ide a csomag Kanadából? -
tusi74
őstag
válasz Rommel6600 #4101 üzenetére
Én mondjuk alapban a .com-on vagyok regisztrálva, és ha a németen nyerek, akkor is a com küldi az értesítést. Mregnéztem a legutóbbi német vásárlásomat (okt. 30.), és akkor is jött pillanatok belül:
"Congratulations, the item is yours. Please pay now!
Hi tusi74,
Congratulations! You committed to buy the following item:..."És ott vannak az eladó adatait. Ezek szerint a németen van valami lokális változás.
[ Szerkesztve ]
-
Rommel6600
őstag
NEM!
Ezek nekem mindig jöttek az ebay által küldött levelekben (Herlichen Glückwunsch Sie haben... erworben tárgyú levelek, amik közlik hogy te lettél a nyertes)! Még a 8 feedbackes eladótól is ilyen jött ha régebben vásároltam. Amióta kicsit megújult az ebay, kb. azóta hogy ezek nem jönnek. Nem értem hogy mire volt ez jó az ebay részéről, miért nem lehet kiküldeni az eladó adatait, legalább az email címét ha már egyszer én vagyok a vásárló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Windows 10
- Micro Four Thirds
- Facebook és Messenger
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Óvodások homokozója
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest