Hirdetés
- Egy korszak vége
- AuraSync kibeszélő topic
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buster17
addikt
Ha vásárlok ebay-en és paypallel fizetek akkor milyen címre postáz az eladó?
-
fulton
addikt
Hello
Feladtak nekem egy csomagot 12.07-én Franciaországból a "http://www.colissimo.fr/particuliers/home.jsp" révén, az mennyi idő kb míg ideér? Illetőleg MO-on nem tudjátok ki végzi a kiszállítást, mivel munkámból kifolyólag sokszor nem vagyunk itthon, pontosabban senki nincs itthon egész nap. És félő (megteszik) hogy visszaküldik netán FR-ba.
Még most dec 18-ig szabin leszek, de ki tudja mikor esik be. Jó lenne tudni ki szállítja idehaza ki a csomagot. -
Josi
senior tag
Sziasztok!
USA-ból rendeltem cuccot.
Ilyen nyomkövetési számot küldtek: UPAAA0000000xxxxxxxx
Milyen oldalon tudnám figyelni?Köszönöm: Josi
''Ne ess pánikba, és mindig tudd, hol a törülköződ'' Ford Prefect után szabadon
-
akela91
addikt
Üdv. Sos kéne segíteni.
Ha ma feladnák, melyik érne ide nagyobb valószínűséggel gyorsabban?
németből: Deutsche Post Brief
olaszból: Spedizione internazionale standard -
didros
senior tag
Sziasztok! Van már valakinek tapasztalata, hogy hogyan működik az ebayen az amerikai eladónak kifizetett "import charges" Mo-ra szállítás esetén? Félek tőle, hogy itthon ugyanúgy megvámolják majd a csomagot, mint nélküle...
-
fulton
addikt
válasz hidroponi #37887 üzenetére
A leírásban szerepel hogy kérésre paypal al is fizetni lehet. Küldött számlát paypal-on keresztül.
De nincs gond, mert kaptam emailt, igaz nem ebay-en, de közvetlenül email fiókomra, hogy feladva a csomag, és tracking számot is kaptam. Hm francia országban adta fel a csomagot. Írta hogy kint van valami élőzenés project miatt.
Hát várom
Köszönöm srácok![ Szerkesztve ]
-
Agostino
addikt
válasz tonyrulez #37885 üzenetére
arra november 30-at írt, ezek szerint akkor még idén erre lesz időm. nem fogom ennyiben hagyni a dolgot. ha megérkezik a csomag, akkor is szólok ebay-nek hogy nézzen hülyének a gyerek akit akar, de ne engem
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Agostino
addikt
üdv
az új szabályok szerint egy november 24-én rendelt csomagra utoljára december 23-án nyithatok case-t, ugye? tököm tele ezzel a "német" gyerekkel aki kínából küld nekem csomagot. most állítólag feladott egyet nekem hamburgból. mondom oké, akkor adj tracking numbert. érdekes lesz ez, na. már érzem.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
fardem
aktív tag
válasz fulton #37879 üzenetére
először is: honnan rendelsz? eu-n belül is 1 hét a posta mostanság. ha meszzebbről akkor több hét.
case-t ha jól emlékszem a fizetés után 5 nappal indíthatsz.
4-én kapta meg a pénzt, lehet hogy nem volt ideje még elszaladni a postára. mennyi pénzt fizettél postaköltségre? -
Melack
veterán
válasz fulton #37879 üzenetére
PMet meg fogod kapni, csak épp más dolgom is van
12-én nyithatsz, ha akarsz. De 45 napja van arra, hogy azt mondja, én feladtam a küldeményt. Ha ad tracking numbert - ami ekkora postaköltség mellett valószínű, akkor nyomon lehet követni. Nyugi, szerdáig várj.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
fulton
addikt
Hát srácok elszomorít hogy ennyi negatív dolgot olvasok az ebay-ről
Így kikérném a véleményetek, pontosan mikor indítanátok case-t a helyemben.
Erről a termékről van szó12.03-án lett fizetve, csütörtökön tutira megkapta a számlára a pénzt, mivel nálam aznap történt a tényleges levonás a bankkártyámról. (paypal) al fizettem. (leírásban szerepel is hogy külön kérésre megoldható)
Nem szeretném bukni a pénzem.
12.04 Írtam neki hogy írja meg mikor küldi a csomagot, nem jött válasz. (bár lehet nem nézte az ebay-t pass)
12.06 megint írtam, akkor írt hogy hamarosan küldi. Hamarosan, basszus nekem napot írjon mikor adja fel. Meg írta hogy küld majd követési számot is.
Namost meddig várjak míg nyitok case-t? aztán ha kell claim -et?a rendelési adatoknál ez szerepel határidőként (de ez ha jól tudom, hogy eddig kéne megkapnom):
Estimated delivery Wednesday, 11 Dec, 2013 - Thursday, 12 Dec, 2013 -
apaszka
veterán
válasz raziel01 #37877 üzenetére
Szerintem ha itthon valami 2000 forint,akkor senki sem rendelne 1999 ért az ebayről ugyan azt! Vagy nem jól gondolom?
.........................................................................................Írtam neki,hogy adja fel követési számmal kis plusz pénzért!
Azt kicsit félre magyarázta,és nem adta úgy fel.Mint hidroponi mondja igen tanácsot kértem anno! De azt tanácsolták,hogy ne legyek már negatív ennyire!
Nem voltam!
Aztán megrendeltem,és fizettem. De mint kiderült csaló!Persze ez benne van,viszont azt nem értem,hogy az ebay miért nem kapja el rendesen őket? Nem hallani ,hogy börtönbe ,vagy nagy büntetést kapott az ilyen csaló!
Talán vissza esne tőle a kedvük,mát átverni!Én soha nem vertem át ,és csaptam be senkit. 50 évesen még azt mondom,hogy ez marha nagy bűnnek számít!
Hogy tud az ilyen tükörbe nézni?Persze nem igazán érdekel már a kimenete ennek az ügynek,mert többé nem fogom használni ezt a vásárlási lehetőséget.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
hidroponi
aktív tag
válasz apaszka #37873 üzenetére
Itt kértem segítséget a múltkor ,hogy mit szólnak hozzá az okosak!?
Azt mondták,jó a csávó,biztos nem ver át!halvanyan derengtel igy megneztem... senki nem mondta hogy biztos jo. sot, eppen ellenkezoleg.
mar akkor sem ertettem, hogy ha bizalmatlan vagy vele akkor minek vasarolsz tole? -
havri1
félisten
válasz apaszka #37873 üzenetére
Csak top rated eladótól vásárolj, és nem lesz gond.
Nekem még 1 táska van, de mikor írtam az eladónak, hogy nem jött meg a cucc, szó nélkül visszafizette.
Előző 2 refund (amit ők kezdeményeztek, nem én kértem igazából) meg is érkezett ( a termék).
Szerencsére több a jóindulatú és becsületes eladó, mint a csaló.
37 vételem volt, 36 megvan, 1-re várok, de mint írtam, már visszafizették az árát..havri
-
-
apaszka
veterán
Irigyellek!
Nekem nagyon sok dolgom nem jött meg!
Persze nagyrészt vissza kaptam a pénzem,de nem minden esetben! Volt,hogy nagyon jól csavarta a csávó az ügyet,mert kifutottam az időből,és az ebay ,is csak legyintett erre!
Azóta jobban figyelek,és próbálok csak nagyon ajánlott emberkéktől venni. De azok új stratégiát vetettek be. Már másodszor szívom meg ilyennel.Egy csomó kis értékű cuccot elad,és jó lesz a minősítése,aztán belevág a drága holmikba!
Itt kértem segítséget a múltkor ,hogy mit szólnak hozzá az okosak!?
Azt mondták,jó a csávó,biztos nem ver át! Nekem gyanús volt,de rendeltem,fizettem.
Aztán ahogy teltek a hetek,megjöttek a negatívok,hogy senki sem kapta meg a ruhákat!
Aztán ma lenne egy hónapja,hogy várjuk a cuccot,de már a srácot törölték is az ebay-ről! A sok ezer síszemüveg eladással csak belopta a jók közé magát,aztán a kabátok nem is léteztek!
Ennyi!Én feladom,ez volt a vége számomra! Még asz asszony 10-12 cuccát várjuk amik 1-5 dolcsi közti dolgok,aztán vége! Betelt a pohár!
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Topikgazda
-
fardem
aktív tag
kaptam már pár refundot, de csak egyszer volt olyan eset, hogy utána meg is jött a cucc. akkor kifizettem neki. meg volt olyan is hogy feladta, mielőtt kifizettem volna, és amikor megjött ki is fizettem.
de olyannal volt gondom, hogy ajánlott (signed-for) postát kért kb. 11 fontot. kifizettem, majd mikor megjött láttam, hogy csak 4 font volt.
nem tudtam mit kezdeni vele. lehet szemétkedni, hogy nem jött meg és caset nyitni. vagy csak megkérni, hogy adja vissza a különbözetet? bár ezt kétlem...
-
apaszka
veterán
válasz #27813376 #37860 üzenetére
Még várunk mi is 12 cuccot,aztán vége! Soha többé! Törlöm is az egész család részére a hozzáférést!
Egy hull@dék lett ez a vásárlási mód. Kicsit gázos,hogy 10 ból 4 csalóval futok össze! Ez számomra nem elfogadható! Pl nagyobb értékek nem jöttek meg! Egyik sem!Én már senkinek nem ajánlom az Ebayt ismerőseimnek! Sorra jönnek a csalódások!
Igaz,hogy olcsóbban is akarunk vásárolni,mint amiért itt vehetném meg,de ez erről szól számomra! 27 dolcsi- ért itt megszeretném venni azt ami itt 10-ezerbe van . Na de ezért vagyok hajlandó egy hónapot várni.Nem személy szerint neked írtam,de látom te jobban vágod az ebay.t csak kíváncsi vagyok hogy mit szólsz az utolsó esetemhez?
Köszi előre is!
-
veze
őstag
válasz fardem #37864 üzenetére
ááá erre figyelni kell..
és a 30. nap előtt eszkalálni
én is várok simán 20-24 napot is, főleg ha esély is van arra hogy megérkezhet talán, mert feladta
Nem a refund a cél elsősorban, mert kellene a cucc...
De olyan is volt hogy nem várta, hogy én várok x ideig, hiába írtam neki, kér nap mulva refundolt. aztán ugy fizettem vissza hogy irta(mikor megjött) hogy vegyem meg ujra kifizetem és nem küldi el.
De ezzel megszívathatná magát, mert nem az ebay előtt leveleztük ezt le és reklamalhatnám, hogy nem adta fel..) de nem vagyok genya -
Kernel
nagyúr
válasz Neubauer #37850 üzenetére
Nekem az törlődött, aminél lejárt a 60 nap és nem írtam rá minősítést (mivel csak később jött meg), valamint hiányzik még más is, talán megszűnt az áru adatlapja, hosszabbítás nélkül.
Ahol kiírja a saját nicked, utána van egy szám és egy sárga csillag (már akinek), a számra kattintva látható a feedback-lista. Ott is szerepelnek az eladók, valamint az elérhető tételek.
Ott van az általad adott minősítések listája is: left for others.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
fardem
aktív tag
régebben nálam is bepróbálkoztak, de angliából.
1 hónapig nem jött meg a cucc, aztán ráírtam az eladóra, hogy mi a helyzet. persze case-t is nyitottam.
azt mondta, hogy elfelejtette feladni, de zárjam be a case-t és küldi is azonnal.na persze, felvittem a paypal "bíróságra", és refund mellett döntöttek persze. aztán ment is a negatív.
-
bul07
nagyúr
válasz #27813376 #37862 üzenetére
ÁÁ
Szóval a 30nap járt le, ami az ügy megnyitása után van[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
törölt tag
Lejárt a nemtom mennyi nap, és automatikusan zárják.
A tanulság, hogy ha a nyitástól számított 3 napon belül nincs a PP számlánkon a refund (mindegy mit dumál, várjunk még, stb. NEM, NEM KELL VÁRNI!!!), akkor még a 3(!) nap alatt kell eszkalálni mert utána ígyjárás van mint nálam.(#37858) raziel01
WARNING!!!
A csaló adatlapja: reginchan
Ez meg a boltja: handy4uflagshipWARNING!!!
[ Módosította: radi8tor ]
-
havri1
félisten
Szept 26 rendelés ma jött meg Kínából, összetörve.
[ Szerkesztve ]
havri
-
bul07
nagyúr
válasz #27813376 #37856 üzenetére
Case hogy tudott záródni?
Úgy hogy a PayPal-on nem volt mozgás( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
törölt tag
Na az én ügyem, meg a support válasza a következővel zárult:
Volt egy 6.000ft-os termék, nem jött meg határidőre. Case-t nyitottam, eladó húzta az időt, de végül küldött refundot. A refund nem ért ide, case lezárult, minden időből kifutottam. A terméket törölte, nem tudtam így egy kva negatívot sem adni... Az egész átverést, hazugságot megírtam az ügyszámmal a supportnak. A válaszuk, hogy valóban látják, hogy az eladó időt húzott, mellédumált, csalt mivel az indított refund sose ért ide, de nem tehetnek semmit, ngyon sajnálják. Ennyit arról, hogy kinek mikor van igaza.
-
Hintalow
senior tag
válasz Buster17 #37804 üzenetére
Lehet utalni, annál aki engedélyezi, hogy így is lehessen fizetni nála, viszont ez elenyésző.
De nem véletlenül használ mindenki paypal-t, a nemzetközi utalás nem jó poén mert:
- drága (minimum 5-8 euró a díjja kb minden magyar banknál)
- lassú (az eu-n belüli eur utalások úgynevezett sepa rendszerben 3 nap alatt teljesülnek, ha viszont eu-n kívül utalsz, vagy nem euróban, akkor pár naptól pár hétig terjedhet)
- nincs védelem (paypalon ugye reklamálhatsz, de ha utalással fizettél, és nem kíván teljesíteni a t.eladó, vagy bármi egyéb gikszer van, akkor a szigorú levelek írogatásán kívül nem sok egyéb eszköz van a kezedben)Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
XP NINJA
őstag
Sziasztok. free shipping-es kést szabad venni? vagy annak már lesz plusz dija?
-
Neubauer
csendes tag
Sziasztok!
Még csak kezdő ebay-os vagyok.
Azt szeretném kérdezni miért van az, hogy egyes rendelt és megjött vásárlást nem látok a purchase historyban sem? Az első próbavásárlásom ott van (június), de a későbbiek közül ( pl.: szeptemberi) nincs.
Most szeretnék újra rendelni és nem találom kitől vettem és mi volt a termék megnevezése.
A régi ebay leveleket is töröltem már -
bul07
nagyúr
válasz tonyrulez #37847 üzenetére
Értem, akkor ilyen lencse se volt hozzá ami alagzatokká szórná szét a lézert
Kérdés nincs itt valakinek Dell laptop akkumlátora ami már nem kell neki és posta díj fejében elküldené nekem
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz tonyrulez #37845 üzenetére
Teljesen kitekerted a végét úgy próbáltad meggyújtani
-
kaliber
aktív tag
Nekem is még függőben van 2x2 lithium-ion akku (18650) viszont HK ebay seller, Németországból 2hét alatt küldte meg az akkukat és innen is megérkezett a két akku igaz 40napra, de korrekt cég ajánlom, fotó a feladott termékről+végig (működő) nyomkövetés.
Miért jársz futni? Mert az élet rövid, a futástól kicsit hosszabbnak tűnik :)
-
bul07
nagyúr
válasz tonyrulez #37842 üzenetére
Gyufát sikerült megyújtani velle?
-
kaliber
aktív tag
válasz tonyrulez #37819 üzenetére
Ha megnézed, még hova nem szállít akkor láthatod, hogy pl: fél Európába közte Svájc, Anglia, Németo. úgyhogy nem a te refundod miatt változtatott, valami más oka lehet, (valószínűleg az ottani posta?)
Miért jársz futni? Mert az élet rövid, a futástól kicsit hosszabbnak tűnik :)
-
bul07
nagyúr
Mert valami olyan szabályozás van érvényben hogy készülékhez járó akku mehet, de csak magábban akkumlátor nem
Még lámpa mellé külön akku se megy ahogy olvasom, mert visszaviszik a feladónak( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
törölt tag
-
bul07
nagyúr
válasz tonyrulez #37826 üzenetére
SD-303 tipussal jobban jártál volna
Amúgy nem becsülöd allá a távolságot, az enyém (Amazonas LG-007) olyan 1-1.5Km simán elvitt , lehet messzebre is csak ugye ahoz a másik végén kelllet volna lenni( #37827 ) V/
Mi az hogy semmi gond az aksikkal
De van gond nem is kicsi, egyszerűen visszaküldik az eladónak nem engedik fel a repülőkre(most hogy van alapja vagy nincs mellékes)
Pl a 18650-es akkumlátorok amik széles körben használhatókak szinte eltüntek az ebay-ről, vagyis rettentő drágák lettek , augusztusba 2$ környékén nagyon sok fajtából lehetett választani és meg is érkeztek , most ha rákeressel elvétve találniA lámpás fórumba többen is keresik a megoldást akkumlátor rendeléssel kapcsolatba mert a Kínaiak nem tudják postázni, van olyan hogy egy műanyak tokba rejtik és úgy próbálják postára adni
-
TaaT
nagyúr
Hmm most jött meg egy csomag kijelzővédő fólia, nov 23.-án adták fel
Give them hell Ukraine!
-
Shodan
addikt
Rendeltem az ebayen kemény 2db cipőfűzőt, de 60 nap alatt sem érkezett meg. Mivel a purchases listámból eltűnt gondolom a 60 nap miatt, ezért még azt se látom hogy kitől vagy hol vettem. Miért tűnik el 60 nap után a listából hogy mit vásároltam????
Általában archiválni szoktam, de mivel ez még mindig nem érkezett meg, meg apróságról van szó nem tettem.www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Topikgazda
Megjöttek a szeptember 15-én vásárolt 2 küldeményem. Csak 83 nap.
-
Topikgazda
Ezt honnan vetted: "amikor kifizettél valamit, pénz az eladó paypal számlájára kerül. Onnan ö nem veheti fel addig amig le nem telt az az idö, amig case nyitási lehetőséged van"
Eladtam egy H0-ás mozdonyt az eBay-n, másnap már el is költöttem az árát. Ja és nem volt még akkor 100 valamim.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz fullextra #37809 üzenetére
Semmi gond az aksikkal.
3 évvel ezelőtt Dubai felett kigyulladt egy szállítógép raktere, amely 10 ezer litium-ion aksit szállított, a vizsgálatok nem tudták egyértelműen bizonyítani hogy mi okozta a tűzet, egyik gyanú ok az aksik voltak.
Ez csak egy neten terjedő baromság, nincs kizárva a légi szállításból. Az USA Légügyi Hivatal nem rég engedélyezte a mobilok használatát a repülőgépeken, ott sincs már tiltás.Az megadott nyomkövetési számot csak USA-n belül követheted, a magyar posta nem könyveli. A mostani magyar vám lassulás miatt a megszokott 7-10 nap szállítási idő 12-18 nap lett a tengerentúlról.
-
Kernel
nagyúr
válasz tonyrulez #37819 üzenetére
Ezért nem érdemes kavarni ilyen kis összegnél, szerintem. Ha minden eladó letiltaná Magyarországot, az nekünk lenne szívás Csak egy példa, az olaszok is kivívták maguknak a figyelmet, a postai lopásokkal, szélhámossággal, azután ott virítanak a feketelistán.
Én csak olcsó dolgokat rendeltem eddig, de eleve azzal a gondolattal, hogy ha elvész a postán, akkor sem foglalkozom az üggyel. Az lesz a hibaszázalék, összességében még úgy is jól jártam.
Eddig meg is kaptam mindent 3-5 hét alatt, legutóbb azonban egy 4 $ értékű alkatrészről 6 hét után már kezdtem lemondani. Inkább gondolkodtam másik rendelésen, mikor 2 hónap után váratlanul mégis megérkezett.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
raziel01
veterán
Tegnap nekem megjött az 1 dolláros zseblámpa. (tudjátok melyik )
33 nap alatt. -
tonyrulez
őstag
2 hónap után megérkezett egy csomagom, kértem invoice-t az egy hónapos refundom miatt. Megnéztem a termék lapját, ez fogadott: Shipping: Does not ship to Hungary Biztos rossz tapasztalat lehettem, pedig még mondtam is neki hogy várok még egy hónapot
Lézerem meg ezzel egy időben jött meg, ami estimated delivery szerint még legalább két hétig itt sem lehetne
4 8 15 16 23 42
-
törölt tag
Sajnos nem lehetett, lehet későn nyitottam az ügyet:
Escalate the case to eBay Customer Support
Your purchase is no longer eligible for eBay Buyer Protection because the case was opened past the eligibility timeframe or the payment method used for this purchase is not covered.
We encourage you to contact the seller by clicking on “send a message” above . Most sellers want their buyers to be satisfied and will work with you. -
fulton
addikt
korábban mintha azt írta volna itt valaki hogy ez a pénzt csak akkor veheti fel ha...dolog az első 100 pozitiv visszajelzésig van így. Utána rögtön hozzáfér ha utlanak neki, ezért kérdeztem az ebay hogy érvényesíti a dolgot, ha ő fizet vissza a vevőnek. Valakitől tuti behajtja, aki nem más lehet csak az eladó. De akkor hogy..?
-
veze
őstag
válasz fulton #37812 üzenetére
amikor kifizettél valamit, pénz az eladó paypal számlájára kerül. Onnan ö nem veheti fel addig amig le nem telt az az idö, amig case nyitási lehetőséged van. ha letelt a határidö, és nem nyitottak ügyet, utána hozzáfér a pénzhez, ha nyitottak ügyet, akkor továbbra is zárolva van a döntésig. azt nem tudom hogyha pozitvan értékelve van az ügylet a vevő részéről, akkor onnantol lezdve azonnal szabad a hozzáférés vagy sem. Elvileg az lenne a logikus hogy igen, hisz ha pozitivan értékelt az vevő valszeg nem akar utana ügyet nyitni.
de majd kijavítanak ha nem így van.. -
mrfire
őstag
Heló!
Láttam, hogy léteznek Angliában ilyen magyar csomaggyűjtő cégek. Tud valaki valami véleményt mondani róluk? Esetleg próbálta már valaki ilyen módon megkapni a csomagját, amit az eladó nem akart nemzetközi postára adni?
Ilyeneket találtam:
http://csomagbroker.com/
http://homepage.ntlworld.com/jikanv/ebay-csomag-gyujtes-szallitas.html
http://www.csomagkuldes.com/
http://www.ebaycsomag.com/ -
fulton
addikt
Sziasztok
Nekem egy olyan kérdésem van, mi történik akkor ha valaki nyit egy vitát, aztán refund-ot kér, de nem kap, majd mikor a legvégén az ebay dönt...ha visszautalják Neked az összeget, az eladótól hogy hajtják azt be?
gondolom nem nyeli le az ebay.
Hogy van ez a procedura, valaki leírná? legyenszíves. Kiváncsi vagyokKöszönöm.
-
üszök
őstag
válasz fullextra #37809 üzenetére
Itt nézegess
Ez a probléma fő oka."Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
üszök
őstag
válasz magiii87 #37807 üzenetére
Valamit pedig biztos nem úgy csináltok.
A transaction id a rendelési szám,ott van a terméknél zárójelben a Purcase-ban.
Az intézi a case-t akinél nyitották. Bár a változások óta még nem volt ügyem,bár az még nem túl rég volt okt 24-el ha jól emlékszem.Most megnéztem,10.30-i rendelésre is még 45 napot ír ügy nyitásra.
[ Szerkesztve ]
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
fullextra
tag
Hali,
Valaki felvilágosítana hogy mi a posta problémája az aksikkal?
Valakinek volt már tapasztalata hogy nem jöttek meg?
18-án rendeltem usából 10db blackberry akksit, kedd az estimated delivery utolso időpontja.
Usps-sel küldte az eladó és van tracking number is de annal 22-en tortent utoljara frissites es akkor meg usaban volt, eladonal rakerdeztem aztmondja normalis mert csak usan belul trackelik. -
El Gringo
senior tag
válasz attiati #37806 üzenetére
nyom egy felkérést, amit neked kell elfogadni, és így rögtön törlődik is a dolog.
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
magiii87
csendes tag
Sziasztok!
Valaki segítsen pls mert én már hülyét kapok
Vásároltam az Ebayen nem rég, paypallon keresztül, még kezdő vagyok, sajnos belefutottam 1-2 inkorrekt eladóba, (törölték magukat és a termékeket is miután kifizettem, persze nem is adták fel a csomagot) és case-t kellett nyitnom.
Eddig nem is volt gond, 2 terméknél már jött is az eredmény, full refund-ot kértem és vissza is kaptam a pénzem. Az Ebay Resolution Center-én keresztül már egészen egyértelművé vált hogyan kell case-t nyitni.A problémám a következő:
Egyik ismerősöm is regisztrált az Ebayan, paypallon keresztül fizetett ő is, sajnos már letelt a rendelt termékének a várható szállítási idejének a vége, még 5 napig nyithat case-t, de nem ért hozzá, megkért hogy segítsek neki. Megpróbáltam, és nála teljesen mást ír ki az Ebay, átdob a Paypall Resolution centerébe, hogy nyissak ott case-t, és kér egy transaction id-t is, amit sehol nem találok.Mitől függ hogy az ebay vagy a paypall intézi a case-t? Pedig ugyanúgy vettük a termékeket.
Tud valaki segíteni???????
-
attiati
veterán
válasz El Gringo #37805 üzenetére
Közben intéztem egy kérést az eladó felé, és ő nyitott egy esetet megszakított tranzakció miatt. Az ok: téves, vagy nem körültekintő vásárlás. Akkor beleegyezett, és nem számíthatok szankcióra?
körülbelül mikor bírálják el / törlik a téves rendelést?
Mondjuk ez tök jó, hogy kezdő ebay felhasználónak küldenek egy kupont. De azt már csak akkor lehet beírni, amikor már nem lehet megszakítani a vásárlást. Vagyis ki sem tudom próbálni következmények nélkül, hogy mi hogy működik. És mindezt csak a német oldalra adják, ahol nincs nemzetközi nyelv Naná, hogy elb*szom.
[ Szerkesztve ]
-
El Gringo
senior tag
válasz attiati #37803 üzenetére
ha rányomtál a 'buy it now' megfelelőjére, onnantól veheted megfele. Vagy kért az eladót, hogy törölje a vásárlásod. Én is jártam így, de kitörölte az eladó, mert épp tőle vettem meg egy másik terméket.
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
Buster17
addikt
Ha ebayon vásárolok akkor csak paypalel lehet? Utalni nem lehet az eladónak?
-
attiati
veterán
ebay.de-n rákattintottam egy termékre és végigvittem a rendelést próbaképpen. De a fizetésnél kiléptem, nem hagytam jóvá a fizetést. Most mégis kaptam egy értesítést németül, hogy gratulálnak a megvett termékhez, és hogy fizessem ki. És a vásárlásaim között is megjelent.
Hogy tudom ezt törölni?
-
attiati
veterán
Most látom, hogy van egy 10 EUR-os kuponom az ebay.de-n, amit 15 EUR érték feletti vásárlásra használhatok el (szállítási díj nélkül legyen annyi).
1. Itt van valami buktató, vagy ha fizetésnél beírom a kupont, akkor már egyből látni fogom a végösszegben, hogy mindent jól csináltam e? (azt látom, hogy csak ebay.de-re érvényes, és paypalos fizetésre)
2. ez miért éri meg nekik? (15 eur értéket kapok 5 eur-ért)
3. azért kaptam, mert most regisztráltam, vagy máskor is vannak ilyen tök jó promóciók?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest