Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryPc
senior tag
válasz Wanille #10894 üzenetére
márc 10én rendelt az már 8 hét már didlájnon van
mind1 nem fogok 12 dollárba belehalni meg nem is ez volt a lényeges kérdés:de úgy látom sokaknak késik a rendelt cucca bár ez nem vigasztal
marad a várakozás......
Ha fontos inkább telefonon keress! tel:70/530 4958 (h-p-ig 10-18 között) | http://www.gerypc.hu
-
PowerBuldog
veterán
válasz Wanille #10905 üzenetére
Én meg azt sem tudom honnan fog a csomagom jönni. Az eBay-en amerikainak van bejelölve az illető, de PayPal meg "The recipient of this payment is Non-U.S. - Verified". Szóval valószínűleg Hong-Kong lesz belőle...
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Zirowe
nagyúr
válasz Wanille #10999 üzenetére
Ok,lehet,hogy tényleg rossz oldalról közelítem meg.
De a tapasztalataim alapján eddig (és csak arra használom ebayt,hogy htc telefonokat vegyek német és angol oldalról):
1. ha nincs ott a választható országok között Magyarország a szállításnál,attól még szállít oda az eladó (eddig két némettől vettem,egyiknél sem volt ott hun,de mind a kettő készségesen vállalta,tehát én ezt mindig úgy fogom fel,hogy attól még,hogy nincs ott az országunk,még kipostázza nekem)
2. ha nem szállítanak hozzánk,akkor letiltják a licitálási lehetőséget (németeknél nem egy ilyenbe ütköztem)
3. ha nem szállítanak hozzánk és lusták letiltani a licitálást,akkor kiírják,hogy csak kik licitáljanak és csak hova küldenek (ez mindig a fasza kis angol aukcióknál van,hogy tök jó termék,tök olcsó,de az esetek 75%ban ott van az UK bidders only,will ship to UK only,ami baromira idegesítő,mert hogy lehetnek ennyire zárt felfogásúak!).
4. ha írok licit vége előtt eladónak,akkor általában válaszolnakJó,lehet mondani,hogy akkor menjek német ebayre,de sajnos egyes telók németeknél,egyesek meg angoloknál olcsóbbak:S
Tehát itt lehet,hogy nem volt kiírva,hogy mennyi hunba postázni,viszont nem írta le az aukció részleteibe,hogy csak honfitársainak árul és csak belföldön postáz,illetve a licitálást sem tiltotta le.
De most komolyan,ha fizetnék rögtön és a postát is nekem kell állnom,mi tartja vissza attól,hogy feladja nekem?
Így is,úgy is csak akkor adja fel,ha a pénz megérkezett..
A mi pénzünk bűzlik?
Ez nem nigériai átbaszás,magyarok vagyunk,eu tagok..
Csak egy kis nyitott elméjűség kéne.Illetve nem az,hogy úgy bunkózik velem,hogy még csak válaszra sem méltatja a leveleimet..:S
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
KRi2
aktív tag
válasz Wanille #11090 üzenetére
Nem tudom én sem ebay-en ez hogy megy.
Vaterán nem úgy megy, hogy ha a nyertes licit, nem éri el a (titkos) minimálárat, akkor az üzlet tárgytalan, lehet újra kihirdetni, esetleg kissebb, vagy publikus minimálárral.
Ebay-en akkor ha teszek egy érvényes ajánlatot, és meg is nyerem az aukció végén, akkor azaz enyém is? fizethetek is, és postán jön is a cuccli? (sorry ha noobságot kérdezek)||| | || ||||| | ||| ||
-
roPHka
senior tag
válasz Wanille #11209 üzenetére
És a postaköltséget miben adják meg?
Csak mert általában ezeket Express Mail Service -el küldik. A hivatalos honlapján pedig megtalálható az árjegyzék is, de számomra nem túl egyértelmű a pénznem, ugyanis 285 szerepel Magyarországra küldés esetén, ráadásul ha jól értelmeztem 500grammig
Gondolom a pénznem nem dollár, hanem valami más. Ha mégis dollár és közel 300 csak a szállítási díj akkor valami nem stimmel Igaz ez EMS, tehát elvileg 4-7 napon belül kézhez kapom a rendelt portékát, meg ebben lehet benne van mindenféle biztosítás, stb... -
Dave46
tag
válasz Wanille #11653 üzenetére
Ne vedd sértésnek, de esetleg lehetne konszolidáltabban, némileg visszafogott stílusban is. Segíteni akart csak, ezért vagyunk itt mindannyian, de amennyiben Neked vagy másnak valamivel kapcsolatban több/más infója van, akkor azt általában a másik teljesen hülyének nézése nélkül igyekszünk közölni.
It's never your successful friends posting the inspirational quotes.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest