Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-19 16:30:21

LOGOUT.hu

Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16164) Skynet258 válasza LittleBiG007 (#16163) üzenetére


Skynet258
veterán

Én általában úgy vagyok a dolgokkal, hogy megnézem milyen feature-ök vannak a piacon az adott eszköznél és kiválogatom ami biztosan kell. Aztán jöhetnek az extrák amik "jól jöhetnek". Így én inkább többet költök, de utána nincs hiányérzetem, hogy basszus egy kicsivel többet költöttem volna és akkor most lenne ez vagy az.
Első olvasónál azt láttam, hogy költhetek 20 körül, és akkor veszek valami alap cuccot. Költöttem inkább 43 ezret de van kiváló felbontásom, érintőkijelző, világítás aminél a színhőmérséklet is állítható, sokféle (akár egyedileg hozzáadott) betűtípus... ezek nélkül lehetne élni persze, de egyszer veszek, vegyek jót, minél kevesebb kompromisszum.
Ráadásul az ebook olvasók piaca szerintem olyan, ahol az embernek nem kenyérre kell a pénz. Az a réteg veszi aki szeret olvasni de igényesen, modern módon és kényelmesen, nem akarok nagyot mondani de most itt hogy 20-at vagy 40-et költ el az ember, nagyjából tök mindegy. De az utóbbinál kevés lesz a kompromisszum, jobb minőséget kapsz, szóval időtállóbb és élvezetesebb az egész.
Másik saját példa, ecigi. Hagyományos cigiről akartam leszokni, vettem hát valami 6 ezerért egy cuccot. Márkásabb volt nem a sarki fűszerestől, mégis - használtam, úgy ahogy ok volt, de mégsem tökéletes és bizony rágyújtottam mert kényelmesebb volt. Második próba egy komolyabb cuccal (kintről 16k itthon 28k), több mint egy éve nem kell cigi és nagyon bejött).
Szóval mindenki más, de én jó ideje értékesítésben dolgozom, és mindig el szoktam mondani, hogy érdemes inkább kicsit többet költeni, de elégedett lesz, lehet venni a legolcsóbbat de az úgyis szar lesz.
Ok, kisarkítottam, de én inkább annak a híve vagyok, hogy az ember költsön kicsit többet, és mondom, szerintem ebook-ot úgysem az vesz aki a hónap végét 3 ezerből akarja megoldani.
A világítás mondjuk tényleg olyan, hogy aki megteheti, hogy lámpafénynél olvas vagy nappal, annak fölösleges. De mondjuk 2-3 év múlva? Lehet akkor meg jól jön mert olyan lesz az élethelyzet, jön a gyerek, asszony agybajt kap az esti fénytől, stb.. Meg ne fogjon már el a vásárlási láz mert mondjuk gyengének érzem a felbontást. Aki kétszer vesz drágán vesz, nálam nagyjából ez az alapszabály. :D

https://geekpulse.hu

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.