Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
torrentszaki
tag
-
törölt tag
válasz torrentszaki #45751 üzenetére
Vagyis csinálnak egy prizma/rtl + szerű csatornát, egy még talán elmenő film csatorna helyett...
Nem sok értelmét látom
Nem mintha olyan sokat néztem volna őket.
-
namenlos
tag
HBO GO másnak működik? Kijelentkeztetett minden platformról, újbóli belépésnél viszont azt írja, hogy nem találni HBO előfizetést. Nem lett lemondva még (holnap fogom xD) így tévén működik mind a három csatorna.
-
törölt tag
válasz torrentszaki #45756 üzenetére
Nah ja minőségi... de valahogy most nem látom azt a felháborodást, mint a tv2-es változtatás bővítés esetén.
Pedig, ha mondjuk összevetem a mozi+-al akkor ez egy elég gagyi csatorna lesz ez a gold...
Ehelyett akkor már rakhatnának be vmi értelmesebb csatornát is
[ Szerkesztve ]
-
lord_m
senior tag
Sziasztok!
Nagyszülőknél július 30-től lesz esedékes a szolgáltató váltás DIGI-re, végre! Telekomról. Budapest, 18. kerület, családi házas övezet.
Akik ilyen váltást csináltak, mik a tapasztalatok? (A T-nél 8 napos felmondás van, ha jól tudom...)Mikor érdemes elindítani a folyamatot ahhoz, hogy ne legyen kiesés sem a TV, sem a telefon esetében? Telekomos számot szeretnék majd megtartani és átvinni Digi-hez.
Ha jól olvasom, mindenképp digitális szerződést érdemes kötni, akkor is, ha hagyományos Tv van csak, tehát kell egy boxot bérelni 300 Ft-ért, még ha mondjuk nem is használják.
-
Watt25
veterán
válasz lord_m #45759 üzenetére
Mikor érdemes elindítani a folyamatot ahhoz, hogy ne legyen kiesés sem a TV, sem a telefon esetében?
Mivel mind a bekötés, mind a lemondás "-tól/-ig" elven megy (valamikor egy adott időintervallumban megtörténik), a tuti csak az lehet, hogy akkor mondjátok le a T-t, ha a Digi bekötött. Persze, így pár nap duplán fizettek, de más tuti megoldás nem hiszem, hogy van.Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
lord_m
senior tag
válasz Varszegig #45764 üzenetére
Így ok. Valószínű akkor az lesz, hogy T-s lejárat előtt 1 héttel elindítjuk a Digis bekötést, számhordozással, így ha jól értem a telefon automatikusan megszűnik.
Ha meg már megy minden Digin, lemondjuk a T-s tévét.Egyelőre ezek a kérdések merültek föl, köszi mindenkinek.
-
Flashget
félisten
válasz lord_m #45765 üzenetére
mar most elinditanal 1-en mert lehet 15 nap mdg olt ahol 60 nap mulva kotottek. Azt is megkell nezni egyaltalan van meg szabad slot az utcatokba Digihez.
Es Digi eseteben mindent szemelyesen ufsz-en intezzetek!
Ha mar belterit bereltek kerjetek a Digifilmet hozza..igy is 300 meg ugyis 300Ft akkor kapjatok egy filmcsatit hozza.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
lord_m
senior tag
válasz Flashget #45766 üzenetére
Ma volt dolgom Europarknál, így benéztem Digi üfszolgálatra. Ott azt mondták, hogy köthető, két hétre vállalják...Abban maradtunk, hogy a lejárat elötti időszakban jelentkezzünk.
Kaptam meghatalmazásos papírt, hogy a nagyszülők helyett tudjunk intézkedni.1 éves digi film szerződés esetén az első pár hónapra elengedik a 300 ft-t is, úgyhogy az is lesz.
-
GKGriffin
újonc
Üdv Mindenkinek!
Upc től szándékozom átmenni a Digihez, azt kérdezném melyik a legjobb minőségű bérelhető beltéri jelenleg , Nem zárkózom el a vásárlától sem pl : /AB CryptoBox 650HDC/ fontos volna a minőség mert sokat nézek projektoron tévét / 210x135/ . Köszönöm válaszotokat. -
yogibear
addikt
2017-05-16 Kiszamolo
Úgy tűnik, nemhogy hét, szinte nap sem telik el újabb és újabb távközlési ajánlat nélkül.
A mai nap híre a Telekom Flip almárkájának a megszületése.
Ez egy fapados verziója a Telekom otthoni ajánlatának, 100 Mbit-s internetet, 120 digitális IPTV adást és 5 Ft/perc hívásdíjat tartalmaz, jelenleg 4.000 Ft/hó összegért.
(Trükkösen azért el van dugva, hogy ez az ár bevezetési akciós ár, visszavonásig, igazából 6.000 Ft a rendes ár. Mivel nincs hűségidő, a szolgáltatót sem köti semmi az ajánlat fenntartásához. Vagyis ha három hónap múlva felugrik az ár hatezerre, akkor így jártál. Jogod lesz lemondani a szerződést, ha már nem tetszik az aktuális ár. Érdemes áttanulmányozni a hivatalos árlistát is.)(A cikk linkjeit frissítettem, mert az eredeti pdf-ek még 05.15 dátummal már elérhetetlenek voltak, a mostaniak 05.29-eiek... A mindenkori ászf 5-ös és 1-es mellékletei)
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
PeterPH
senior tag
válasz yogibear #45772 üzenetére
A Flip-et már 2 hete kibeszéltük.
Ellenben ez friss hír a témában:
Ideiglenesen betiltották a Telekom egyik díjcsomagját -
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Diginél kábelen a HD csatornák valódi 1920*1080 felbontásúak, vagy kamu HD, mint a Telefosnál?
Köszi!
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Pityu89
senior tag
válasz Hegyirabló #45777 üzenetére
1080i
kivéve a viasat az 720pMilyen az a kamu HD?
12-14Mbit/s sávszéllel jönnek a HD adások. -
Hegyirabló
veterán
válasz Pityu89 #45778 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a Telefosnál a HD csatornák 1440*900-as felbontásúak, ezért hívom kamunak.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Hegyirabló #45779 üzenetére
Lehet itt nyíltan beszélni, nem kell rejtjelezni a neveket, mellesleg hülyén és gyerekesen hangzik.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
bopeti98
őstag
válasz Hegyirabló #45779 üzenetére
Rosszul tudod. Ugyanúgy 1920x1080i vagy 1280x720.
-
-
tupijani
tag
válasz Hegyirabló #45782 üzenetére
Ez meg már tiszteletlen is!
Huba és Szameg jóbarátok, mindig együtt járnak ;-)
-
veterán
-
Gaborz1
senior tag
válasz sityupityu #45785 üzenetére
A hörcsög csatornakat kihagytad.
iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
veterán
-
Flashget
félisten
telaviv 2...mondjuk dzek nem veletlen szulettek meg van valosag alapjuk.
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
Reggel az M1-ben mondtak, hogy "valtozik a husegszerzodes intezmenye a kabelszolgaltatoknak, nternet cegeknel es telefon szolgaltatoknal. Konnyebb lesz husegszerzodesbol kilepni mint eddig" es hasonlokst mondtak.
mediaklikk.hu oldalon kellene kikeresni a felvetelt mirol beszeltek, mert nekem menni kellett itthonrol.Realme GT Master Edition
-
allfinanz
senior tag
Travel-en tegnap ota magyar reklamok mennek...
Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
Hegyirabló
veterán
válasz allfinanz #45790 üzenetére
Na, a Travel meg Traveszti Chanell.
-
tupijani
tag
De, és pontosan ezért én nem használom. Azonban, ha már valaki felhívja rá a figyelmet, és csakazértis oda szól az illető, hogy blablabla (nagyon értelmetlen gyerekes gügyögés, gy.k.), az onnantól tiszteletlenség. Bizonyára már elszoktál a tisztelet ilyen kifejezésétől, hogy visszafogom magam, ha mást zavar, amit teszek, mert ugye Te is hozzátetted a magadét. Nézd el nekem, ha ez engem zavar és egy óvodás szintű megnyilvánulást nem tudok szó nélkül hagyni. Én kérek elnézést!
Azt gondoltam, ide minimum alapszintű műveltségű emberek írnak. Megint tévedtem volna?
Úgy érzem, nem kell nekem itt olvasgatnom, jobb, ha megyek.[ Szerkesztve ]
Huba és Szameg jóbarátok, mindig együtt járnak ;-)
-
veterán
válasz tupijani #45793 üzenetére
Nem értem, hogy miért csak nekem címezed mindezeket?
Ebben a topicban mindig is ez ment, semmi újdonság nincs."Azt gondoltam, ide minimum alapszintű műveltségű emberek írnak. Megint tévedtem volna?"
Na látod, ezzel pont, hogy te sértegeted a többieket, te kis művelt.
Szevasz.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Hegyirabló
veterán
válasz sityupityu #45794 üzenetére
-
Flashget
félisten
válasz Hegyirabló #45777 üzenetére
Kabelen vannak nativ csatornak ilyenek a Digisportok meg par masik is.
de vannak 1440x1080-as is amiket a Mindigtv-tol vesznek at.
IPTV-n jelenleg mind tomoritett sdas azaz nincs nativ HD.Realme GT Master Edition
-
Navika75
csendes tag
Itt a hetvege ,Szegeden megint kezdodik a kabel tv ,net combo szakadozas
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Másnál is vannak képi hibák a Digi kábeltévével?
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Navika75
csendes tag
Még a telefonos uf szolgalat sem elerhetöAz nhh erre harapni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest