Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
trec12
addikt
válasz DjSteve85 #45648 üzenetére
Sajnos elég macera én is kínlódtam vele egyszer próbaképpen....
Digikábelhez ezt ajánlanám PC-re. Ehhez nem árt a DVB Viewer szoftver (a legálisat ajánlom mindenképpen, mert az stabil és kifogástalan)[ Szerkesztve ]
-
sajog159
aktív tag
válasz PeterPH #45654 üzenetére
Hülyen kérdeztem.
Jelenleg bejön a Telekom a falon és egy fali dobozban 3-felé van osztva. Úgy gondoltam, lekötöm a fali csatlakozóban a Telekom bejövő vezetéket és s Digi modem RJ11 lesz a „bejövő” telefon-jel. Azt nem tudom, hogy a DIGI modem mekkora feszültséget ad ki a telefonvonalra, fog a rendesen működni mind a 3 telefon.
-
őstag
Sziasztok,
van aki használ esetleg HDHomerun tunert Digi DVB-C hálózaton? Tapasztalatokra volnék kiváncsi, illetve, hogy lehet e rögzíteni, kódolt csatornán sugárzott (pl HBO-n) műsorokat is?
[ Szerkesztve ]
-
csabi10
senior tag
Sziasztok!
Érden a Discovery és a TLC csatornák helyén zöld kép van. Másnál is hasonló a helyzet vagy nálam van a hiba? -
Fuvaros
senior tag
Új előfizetés esetén (hd tv csomag + net wifivel) melyik csomagra érdemes kötni és milyen eszközt helyeznek ki és az jó wifit ad-e egy nagy házban + terasz+kert (Kistarcsán)
köszi a válaszokat
[ Szerkesztve ]
Nem fuvaros, ez csak megtévesztés...
-
veterán
Legalább egy napja nincs nálunk national geographic. Dorog.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
sajog159
aktív tag
válasz Fuvaros #45662 üzenetére
Ez elég szubjektív dolog, kinek mi kell.
Van internet hozzáférésed? A Digi hónlapján ezt elég jól meg lehet nézni: válasz ki milyen csatornákra akarsz fizetni (akcióban csak 1 lehetőség van), kell e valami „extra” (pl. Difi Film, HBO, stb.) és milyen sebességű NET kell. Rámész AKCIÓK/Kábeles akciók fülre, beírod, milyen hűségidővel gondolsz (vagy a nélkül), milyen szolgáltatást kérsz és kiszámolja a havi díjadat. Digi Filmre és HBO-re is van akció.
Szóval, ha van neted, szerintem nézd meg, és ha lesz még kérdésed, jelentkezz újra.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz sityupityu #45663 üzenetére
Azt hiszem, hogy felesleges volt a hsz-em. Most nézem, hogy csak az sd szűnt meg, a hd az megy. Kivették az sd-t? Mondjuk így nem is hiányzik.
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
www.flip.hu
havi 4 ezerért (telefon + 130 db tv csatorna + 100 mbit net)
lesz ebből tökszorongatása a diginek a telekom által? vélemény?
(félmillió háztartásban érhető el az ajánlat jelenleg)[ Szerkesztve ]
-
Gaborz1
senior tag
válasz sityupityu #45665 üzenetére
A hivatalos csatornakiosztásban szerepel, szóval csak úgy nem tűnhetett el.
iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
veterán
válasz Gaborz1 #45667 üzenetére
Mintha pár héttel ezelőtt szóba hozta volna valaki, hogy kifogják venni az sd-t....de lehet, hogy keverem valami mással. Igen, a csatornalistában benne van viszont már tegnap óta nincs nálunk. De nem gond, mert a hd a lényeg.
-
PeterPH
senior tag
válasz tsteve #45666 üzenetére
Arra mindenesetre alkalmas lehet, hogy lejárt okoscsomag esetén legyen olcsó alternatíva az átmeneti 3 hónapos időszakra. Jobb esetben megjön a Digi esze, és engedi az okoscsomag hosszabbítást macera nélkül.
Fapados vezetékes kínálattal támadja a DIGI-t a Telekom[ Szerkesztve ]
-
Gaborz1
senior tag
válasz sityupityu #45668 üzenetére
Nem vagyok otthon, jeleztem az otthoniaknak, hogy csekkolják le, hogy nálunk mi a helyzet. Amint tudok valamit szólok.
-
veterán
-
Gaborz1
senior tag
válasz sityupityu #45674 üzenetére
Jó lenne ha minden így működne.
-
Yerix
tag
válasz PeterPH #45671 üzenetére
Vagány a Telekom, bevállalt a nagy sávszélt [link]
"Milyen gyors az internet?
Minden ügyfelünk részére 100/10 Mbit/s gyorsaságú internetet biztosítunk, sőt amennyiben lakóhelyeden elérhető, lehetőséged van internet gyorsító opciót igényelni. A garantált sávszélesség pedig 1Mbit/s mindkét irányban."
Ennél még egy upc mobilnet is gyorsabb lehet
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
Jajj hát kell a sávszél a minőségi, kivalo IPTV-hez!
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
sly54
tag
válasz nfsu17 #45633 üzenetére
Epg-ből kiválasztod a felvenni kivánt műsort(sorozatot),opciók-sorozatfelvétel majd beállítod a paramétereket(Napi,heti vagy kézi)megadod az időpontot,ha nem mindig ugyanakkor kezdődik akkor beállítod az ídőt tól-ig(mivel a cím megvan ezért csak a kivánt műsort veszi fel)utána ok.Ha ilyenkor megnézed,hogy mik a beállított műsorok természetesen csak addig fogod látni a kivánt műsort a felveendők között ,amíg a szolgáltató epg-je elérhető(pl.lehet,hogy kedden még nem látod a jövő keddit,de ahogy elérhető a műsor az epg-ben akkor már látható lesz a felvételi listában)remélem érthetően fogalmaztam
-
trec12
addikt
válasz PeterPH #45671 üzenetére
Hűség nélkül olcsóbbak mint a Digi legolcsóbb hűséges csomagja. De csak akkor ha nem kell több STB, ha kell akkor annyiszor 300 Ft ahány kell. Mindjárt egál kb. a dolog.....
A Digi egyet tehet újra engedi a hűséget vagy esetleg pl. flat telefont ad belföldre azaz tesz bele valami értéknövelt szolgáltatást áremelés nélkül (vagy minimális emelésért). Azért gondoltam erre mert a belföldi irány (mobil is) a flipnél 5 Ft hálón belül meg 0 úgyhogy ezzel sem tud érvelni egy Digi párti user. Nem rossz![ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
Nem gondolom, hogy egy ilyen dönti el melyiket válassza az előfizető. Azt fogják látni a flip az 4e, teló olcsó a plusz stb sem drága, Diginél most perkálok 6e-et mert lejárt a hűség, ott meg plusz stb-vel 4300-at kérnek és nincsen hűségrabság. Van 130 csati is 24 HD-val mi kell több? Ennyi...
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
Ha fontos a TV valakinek akkor elofordulhat hogy zavarni fogja a Flip-ben NEM elérhető műsorrögzítés funkcio...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
tsteve
senior tag
válasz wwenigma #45684 üzenetére
ebben most egyetértünk... én pl maradok telekom-nál a kényelem miatt, de anyámék mennek flipre, nem rögzítenek ők semmit, sosem érdekelte őket a lehetőség... ezután sem fognak.. viszont egy 10-essel lesz olcsóbb nekik mint a Telekomnál lenne, s minimum egy ezressel kb. mint a diginél volt eddig ...
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
Csak tipp: aki menne Flip-es területen megadják a hűséget újra esetleg 100 helyett tolnak bele 2 de inkább 500-as netet 2 évre. De szerintem ez is csak a fiatalabbat érdekelné. Hogy a csomagokat átalakítják-e majd emiatt azt nem tudom....
Ami a Digi mellett szól nálam az inkább a DVB-C...[ Szerkesztve ]
-
nfsu17
veterán
érthető és azt hiszem így is csinálom, és amit lát most az epg-ben, az be is kerül az időzítőbe.
a gond az, hogy ha ezek lementek, egyszerűen nem veszi észre az újakat, újra rá kell mennem a "keresésre", akkor megint előhoz egy hétnyi adagot és beteszi az időzítőbe.
ez még mindig jobb persze, mint minden nap egyesével szórakozni, de több hétre előre nálam ez nem megy.
legújabb fw, 2015.02-es, még a technisat oldalán sincs ilyen, csak 1 hónappal régebbi.
tehát ugye jól értem, hogy ami nincs benne az időzítőben, az fel sem lesz véve?
tehát addig kell mókolnom, míg valahogy beteszi az időzítőbe magától, mert addig fel sem lesz véve -
sirály69
őstag
Debrecen, vénkert:
Másnak is vacakol a tvadás? Minden csatorna képe szétesik...Szerver Hosting Debrecenben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest