Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gézengúz
addikt
válasz szabogabor10 #46932 üzenetére
Feljebb lehet lépni, semmi gond. Simán.
(#46928) namenlos
Ha FTTH-n vagy simán menj befelé megcsinálják, nekem is 4 hónapja pörgött a 2éves hűség. FTTH-n innentől csak gigabites csomag lesz, de be kell menni hozzá, hogy átírják, szóval kérni kell. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
T.Digi! Most olvastam,hogy október 27-től november 13-ig leveszik a FILM-box csatornák kódolását. Igaz-e ez a hír??
Köszönjük az érdeklődésedet!
A hír igaz, a FilmMix csomag csatornái kódolatlanul lesznek elérhetőek október 27-től november 13-ig.Üdvözlettel,
DIGIÉs nekünk kábeleseknek a HBO csomagot?
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
Z_A_P
addikt
válasz Watt25 #46954 üzenetére
Szia! Olvastam meg néztem a videot is, de gondolom az általánosan ha rossz a minőség. Nekem csak a NEM 7xx mhz-es csatornák minősége sz@r, a 7xx azok 100%. Ez gondolom mas. Erre nem tért ki az összefoglaló.
Amugy az egesz környéken ez új, most jott a digi, mi zsákutca vegen vagyunk. Lehet meg nincs rendesen beállítva?
Raadasul a kódolt csatorna sem megy (digi film), pedig CI kartya benne van. Kiirja h nincs elofizetes. Szerelő azt mondta tegnap éjfélkor aktiválódik, hat mar reggel van de semmi..
Eddig ez eleg lesújtó.
[ Szerkesztve ]
OK
-
Watt25
veterán
Márpedig a megoldás az lesz, amit írtam. Azt írtad, hogy mindenhol 100% a jelerősség. Ami nem igaz, csak éppen a tévé nem tud 100%-nál nagyobb értéket kiírni. Ha csökkented a jelerősséget, akkor be fognak jönni stabilan a MUX-ok és nagy valószínűséggel a 7xxMHz-en lévő MUX-ok jelerőssége sem fog annyira lecsökkenni, hogy a jelminőség romoljon azokon a MUX-okon.
[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Z_A_P
addikt
Breaking news
Hatha masoknak is segit:
A Panasonic TV-ken van olyan menu ami automatikusan allitja a jelerosseget. ("Attenuator" a menu: Automatically reduces the DVB-C signal to avoid the interference (Off / On))Off -> On, es minden csatorna / Mhz maris 100-as jelminoseggel megy.
Koszonom az eddigi segitseget.
OK
-
jaroslav
aktív tag
Kicsit jobb akciós csomagokat vártam a Digitől.
Nem mondom, hogy nagyon rossz, de ezzel nem vágnak alá a Flip-nek.
Vagy legalább SPORT 2 HD és Spíler bekerülne.Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt két nem fogadott hívása Chuck Norristól.
-
jaroslav
aktív tag
válasz namenlos #46963 üzenetére
A net-jük tényleg a legjobb, de nem túl nagy ráfordítással a TV-jük is a legjobb lehetne...
Azt pedig nem igazán látom, hogy hol van jelentősége az 500-as, meg 1000-es net-nek, amiben amúgy tényleg verhetetlenek.
Viszonylag nagy internet fogyasztó vagyok, de még nem éreztem, hogy a 100-as net, ne lenne elég bármire...
Ebben a szegmensben pedig az Invitel és a Flip ajánlata is jó.Azért pedig szintén kár, hogy a 6 Ft/perc-es telefon csomagot kivezették.
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt két nem fogadott hívása Chuck Norristól.
-
Freezee
senior tag
válasz namenlos #46963 üzenetére
Ez így igaz, a NET-jük messze az egyik legjobb. Ez viszi a hátán a többi dolgukat.....
@jaroslav:
Igen, ha foglalkoznának csak egy kicsit is vele, valamint végre felvennék műsorra HD-ben a hiányzó csatornákat, akkor ez a szegmens is vonzó lehetne az embereknek, nem csak a NET.[ Szerkesztve ]
-
lord_m
senior tag
Sziasztok!
Akkor is köthetek újra okos csomagot 12 hó hűségért, ha nem szeretnék mondjuk nagyobb net-re váltani?
Természetesen meglévő ügyfélként, hűségidő már rég nincs, TV ( +Digifilm és 1box) és Telefon mellé Nekem is bőven elég a 100-as net. Tehát gyakorlatilag minden maradna a régiben. És lakótelepi övezet.
Jól értem?
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
Bakker, igen ha tul eros az se jo. De durva hogy a TV-be van ilyen, erre nem is gondoltam. Koszi az infot!
lord_m: igen.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Flashget
félisten
válasz jaroslav #46966 üzenetére
Azt pedig nem igazán látom, hogy hol van jelentősége az 500-as, meg 1000-es net-nek, amiben amúgy tényleg verhetetlenek.
jelenleg...de amerre a világ halad, hamarosan nem lesz szükség a TV csatornákra ilyen szinten mint most és akkor az 1000-es net is kevés lesz...
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
jaroslav
aktív tag
-
M_AND_Ms
veterán
-
Watt25
veterán
Ha már most téma volt a túl magas jelszínt, kérdésem is lenne. ONT ügyben nem vagyok jártas, mivel nálam koax jön be a lakásba. (Panelházban.)
De jól sejtem, hogy ONT-s megoldás esetén a koax kábelen lévő jelszint az ONT-től függ? Vagyis valószínűleg a szolgáltató megfelelő ONT beállítással egyedileg (lakásonként) tudja állítani a koax-on lévő jelszintet? Tud erről valaki valami konkrétat?[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
ph2012
senior tag
A Sport TV sugározza a spanyol bajnoki foci meccseket. A Digit TV műsorújságjában csak annyi van kiírva, hogy "Spanyol bajnoki 10. forduló, premier élő". Íme: [link].
Így nem lehet tudni kik játszanak. A korábbi meccseknél ki volt írva, hogy melyik csapat játszik.
Reklamáljatok vagy a Digi TV-nél vagy a Sport TV-nél, hogy írják ki a csapatok nevét.Köszi.
-
Bogyi007
veterán
válasz leslieke #46982 üzenetére
És ha még a hangot sem veszi le közvetítésnél akkor valószínűleg még be is mondják majd a csapatok nevét sőt még a játékosokét is!
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Flashget
félisten
válasz ph2012 #46980 üzenetére
nem csak sporttv az M4 csatornan is "labdarugas bajnoki" vagy "kezilabda bajnoki kozvetitese" de hogy kik jatszanak mindegy...
vagy tegnap pont neztem F1 kozvetites...de hogy honnan es mit (free edzes Mexiko) azt nem irja pedig 2016-ban mar tudni lehet a teljes versenynaptaratRealme GT Master Edition
-
Joshi
titán
Sziasztok. Győrben Digi DVB-C kábeles kódolatlan előfizetésem van. Ma reggel fel akartam venni a Sony tévémmel egy sportközvetítést, de köze nem volt annak(azoknak) a műsoroknak amiket felvett a tévém. A Eurosport 2 HD volt a csatorna amit a Guide és a Port.hu is írt, de abban az időben nem az ment. Ilyenkor mit lehet tenni? Hol találok olyan műsorújságot ami valós? Ez így vicc.
-
dh66e
veterán
Nem érted.
Van egy műsorszolgáltató (tv csatorna) meg egy műsorközlő portál (port.hu,tvmusor.hu,etc etc) .Egyik a másiknak hetekkel korábban elküldi a műsortervet ami ha változik akkor így jársz.
Továbbá van amikor fals infók jelennek meg a műsorközlő oldalakon mert ott is emberek dolgoznak...
Szóval sok résztvevős a dolog így a hiba is benne van.[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
A weboldalas műsorújságokat értem, de mi a helyzet a szolgáltató által közölt Guide-al? Az lehetne pontos mondjuk fél nap távlatában.
Mert ugye a felvételt a Guide által felajánlott műsorokhoz is állíthatom, de tök ugyan az volt ott is mint a Port.hu oldalon. Gondoltam akkor ez ok lesz. Hát nem lett ok. Egyébként mi a helyzet a Digi oldalával? Ott nincs ilyen jellegű infó vagy változás értesítő? Vagy b@sszak a Digi információs pult asztalára?[ Szerkesztve ]
-
Joshi
titán
Ok köszi mindenkinek.
-
törölt tag
Én ezt használom:
https://musor.tv/heti/tvmusor/HISTORYHD
Azt mondják az iptv előnye, hogy dinamikus a műsorújság
Amúgy ez már volt téma Freeze,kedvenc témája/ problémája volt a digi kapcsán... iptv-ről váltva, ahol ez ismeretlen fogalom volt ez a probléma.
[ Szerkesztve ]
-
nfsu17
veterán
válasz Flashget #46998 üzenetére
...amit meg is tett tegnap este.
Nincsenek háttér információim, csak a tapasztalat, de kb 99%, hogy a digi a port.hu-tól veszi az epg-t.
Vagy ha ez így nincs leírva, hogy a port.hu-tól, akkor attól a "csapattól", aki a port-nak is dolgozik. Vagy olyantól, aki dettó azt adja, mint a port.huA port.hu meg nem arról híres, hogy frissítené időben a változást.
Pedig sok esetben jön az infó a csatornától, mert más oldal (musor.tv) le tudja közölni (sokszor) a változást.
De még ha a port le is közölné, a digi már lehet nem frissítené. Legalábbis nem pár óránként.
Ugye aznap+6 nap a digi epg-je és többször láttam már, hogy a gépem letölti az epg-t előre. Eddig rendben van. Majd ha napokig nem kapcsolom be a gépet, akkor az epg sem változik, marad az, ami az az agyában van. De ha mondjuk 5 nap múlva bekapcsolom és újra elkezdi letölteni a frisset, akkor csatornaváltáskor látom, hogy az első tizedmásodpercben kiírja, hogy pl. híradó, de rögtön átírja a frissre, ami mondjuk időjárás. Tehát nem kőbe vésett az, hogy amit egyszer a digi epg-je kiad, az nem fog változni, de ha a digi sem kapja meg a frisset, akkor gizike a pult mögött nem fogja lesni az m4-et, hogy a wtcc elmarad-e. Ilyen gizikék biztos nincsenek.Én is inkább az epg-t figyelem, mert a neten nem ezzel szoktam foglalkozni.
De az f1 esetén sem tudom sokszor, hogy mit ad éppen.
Pl. tegnap este ezt írta ki a boxom:
Forma-1 (eddig még jók vagyunk)
Majd belemennék a részletekbe és ezt láttam:
Forma-1-es világbajnokság futamainak közvetítése.
Nem mondod epg?
De bakker, hogy most az a 3. szabadedzés élőben, vagy az ismétlés, vagy az időmérő, vagy annak az ismétlése.
És mily meglepő, mit ír a port.hu? Dettó ugyan ezt.
Lehet másnál jól írja, az én eszközeim nem.Ellenben ha a musor.tv-től kapnák, szépen látnánk mindent.
Nem akarok átmenni Freezee2-be, mert annyira tényleg nem rossz a helyzet, azért bőven 90% fölött van a működése.
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
"basztasd a digit, a port.hu-t a mittomén kit, hogy pontos legyen az epg" - teljesen felesleges...
Tegnap éjjel a vajnakettőn a Clint Eastwood-féle 1968-as Coogan's bluff volt kiírva (aka Szökevények nyomában).
Na most a Návai Anikó-féle alibi hálivúd műsor volt előtte és mikor vége volt, jött a spot, hogy következik ez meg az a film... valami egészen más... és az a valami egészen más is került adásba, a címére nem emlékszem, nem fogott meg talán Jake Gyllenhaal volt benne, vagy fene tudja...Direkt megnéztem: Animarén is, Porton is, de még a csigakettő saját teletextjében is a Coogan volt kiírva...
Szóval tökmindegy, mit tesz a user, a digi a port (ami amúgy valóban xar általában), ha még a kanális saját teletextjében is hibásan van... ami vicc, hogy a köztes sportban meg a valódit mondták be...Ellenben ha a musor.tv-től kapnák, szépen látnánk mindent.Ott is a Coogan van kiírva még visszakereshető... ennyit a pontosságról...
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- DIGI kábel TV
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- LEGO klub
- Autóhifi
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest