Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varszegig
veterán
válasz Fuvaros #36962 üzenetére
"rutert rákötve mindig megszakad a net ha nem használják. "
Ez router beállítási hiba. Ne cserélted ki a digi eszközét, hanem állítsd be a roueteredet. Nem tudom miről van szó, de valami keep connection alive pontot kéne keresni.
Ja és persze ennek nem ez a topicja, ld. összefoglaló fent.
[ Szerkesztve ]
-
sajog159
aktív tag
válasz Fuvaros #45662 üzenetére
Ez elég szubjektív dolog, kinek mi kell.
Van internet hozzáférésed? A Digi hónlapján ezt elég jól meg lehet nézni: válasz ki milyen csatornákra akarsz fizetni (akcióban csak 1 lehetőség van), kell e valami „extra” (pl. Difi Film, HBO, stb.) és milyen sebességű NET kell. Rámész AKCIÓK/Kábeles akciók fülre, beírod, milyen hűségidővel gondolsz (vagy a nélkül), milyen szolgáltatást kérsz és kiszámolja a havi díjadat. Digi Filmre és HBO-re is van akció.
Szóval, ha van neted, szerintem nézd meg, és ha lesz még kérdésed, jelentkezz újra.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
MODERÁTOR
-
Potyka03
senior tag
-
MODERÁTOR
-
g0dl
addikt
válasz Fuvaros #53405 üzenetére
Az utóbbi idők filmtermését nézve azt kell mondjam a jó film sd-ben is jó, az ócska meg 8k-ban is az.
A film minőségét elsősorban a történet, párbeszédek, határozzák meg, a pizsamás hősös meg akkor is vacak a bugyuta történetével, ha 100% CGI, tele van szemrevaló szilikonbabákkal., és fullhd. -
Túzok22
senior tag
válasz Fuvaros #57073 üzenetére
Sziasztok. Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy tavaly átálltunk a DIGI-hez a tv-vel és a HD csatornákon tökéletes vadi éles a kép, de az SD csatornákon többön is egy kicsit mintha elmosódottabb lenne a kép, ha gyorsabb mozgások történnek pl egy filmben vagy sorozatban, akkor azt veszem észre hogy az emberek arca egy kicsit elmosódna, “elkenődne” és olyan mintha pixelekre esne szét és ilyenkor a háttér is egy kicsikét vacakol, csíkozódik, zavaros. Nem úgy rendesen esik szét a kép, hanem egy kicsit olyan furcsa, de érdekes mert csak a legtöbb SD csatorna ilyen, a HD csatornák tökéletesen élesek, ahogy kell. Az összes koax kábelem 3x árnyékolt és elég újak még, csatikat is cseréltettem a DIGI-sekkel minden kábelvégen tv-knél is, osztóknál is, mindenhol, osztókat is, az optikai csatit cserélték a kis DIGI-s dobozkánál, de ugyanolyan. Érdekes ők azt mondták nekem hogy minden rendben van, az összes SD és a HD csatornán is egyaránt 0 a bithiba, 90 a jelerősség és 100 a jelminőség. Az SD csatornák már a kezdetektől fogva ahogy átálltunk a DIGI-re ilyenek voltak. Az előző kábeltv-s szolgáltatónál ami egy vidéki kis szolgáltató volt, annál ez nem tűnt annyira fel az SD csatornáknál.
Valaki esetleg tud ebben segíteni, hogy ez miért ilyen? Esetleg más is észrevette ezt az SD csatornáknál. Lehet hogy csak én vagyok túl sas szemű és mindent kiszúrok.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest