Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DPD tapasztalatok
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
-
LOGOUT.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLYM
veterán
időközben megtaláltam őket én is, Pierce the Veil a robbantós WD-ket leszámítva mindenkinek felejtős, egyszerűen nem érdemes 30% manát 20% DPS-re pazarolni szerintem se. a soul harvest meg nagyon kényelmetlen nekem, én a 2 egérgombot, meg az 1-es gombot leszámítva nem nyomkodok kb semmit, ennyit nem ér az a kis int szerintem. a GF az jó viszont, azt használom, béka mellé nagyon jó, főleg, hogy dupla annyi int-et is ad nekem, mint a soul harvest
fahrii a srác folyamat nyomkodja a 3 gombot, durva. [link] [link]
[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
ez a GF: [link]
én a spirit walk-ot jaunt rúnával mindenképpen ajánlanám, ki lehet futni belőle minden bajból. második gombra Big Bad Voodoo-t rain rúnával még Vengetti ajánlotta és ez bejött, egy próbát neked is megér (manát tölti és attack speedet ad)- az állatok nekem is bent vannak, túléléshez kellenek (ugyanazt használjuk mindketten). bal egér, meg jobb egér az szerintem kb mindegy, elég közel vannak egymáshoz a jobb rajta kombók
[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
Én a Fire Bat helyett Acid Raint ajánlanék a yard-növelő rúnájával, mert az a leghatékonyabb a loh-el. Ráadásul aoe skill, így több mobot tudsz egyszerre ütni.
Valami ilyesmi build lenne szerintem neked jó:[link]
Annyi, hogy a Blood Ritual helyére esetleg mehet a Spiritual Attunement, ha kevésnek érzed a manádat, illetve a Fire Bomb helyett talán a békaeső is jó választás lehet LoH helyett. A Fire Bomb-ból nekem speciel az első rúna jobban bejött. Igaz minden pattanással veszít a sebzéséből, de cserébe célkövetős...Elég szép darálást lehet vele csinálni.
-
Nordic
Közösségépítő
A békás skillnek egyetlen értelmes rúnája van, az a Rain of Toads, ez a békaeső. Elég szépen darálja lefelé az ellen életét, és azt hiszem 1-2yardos terültere hat(ezt onnan sejtem, hogy ha 2-3 mob egymás mellett van, mindnek leosztja a sebzést). Mondjuk én még mindig FB párti vagyok az első rúnával...főleg ha darálni akarok, viszont HC-ben szerintem a békákat fogom használni.
-
mikromanus
veterán
5 nv alatt nincs garantált rare eliteknél. "Uique" elitnél 5 NV mellett sem. "Mezei" eliteknél amíg egy ellóg, addig nincs gazdag drop (+1 Nv sem ha még nincs 5). Rare elitnél elég a főnököt kiiktatni. Ez ilyen.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
persil
nagyúr
"Egy kínai apát annyira zavarta, hogy fia folyamatosan online szerepjátékokkal játszik, hogy felbérelt egy virtuális bérgyilkost, hogy ölje meg fia karakterét, akárhányszor belép a játékba. Tettétől azt reméli, hogy fia egy idő után elveszti érdeklődését."
Óriási forma lehet a csávó!
Andie
Néhány perc alatt is össze lehet szedni annyit(meg a sokszorosát is). Nekem is volt már, hogy beléptem, ütöttem kettőt és kiesett egy legend.(most az értéke nem mérvadó)
Szerencse kérdése, meg ha olyan vagy, akkor ah-ban is ki lehet fogni ezt-azt, amit visszarakva kereshetsz egy kis pénzt. (most nem nagyipari flippelgetésekre gondolok, mert ahhoz nem elég heti néhány óra, de pártíz, meg párszázezreket bármikor pár perc ah-val is lehet keresni.)[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
persil
nagyúr
Kicsúsztam a szerkesztési időből
"amiket meg találok cuccokat, akár legendary, akár erős rare, nem viszik, csak párezer bidért"
Könnyen lehet,hogy nem jól méred fel a cuccok értékét!(ami ilyen kevés játék mellett, mint amit írtál, nem is lenne meglepő)
Lehet, hogy elkótyavetyélsz olyasmit, ami kis odafigyeléssel/türelemmel milliókat is hozhatna, és lehet, hogy kiraksz olyat, ami csak vendorhoz való.
privibe küld el a battletag-ed.[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
sima vittel is drágább lenne, de ez str+vites, az kicsit drágább (int alapból van rajta), plusz korrekt rajta a CHD is, nem a legalja. Ah-ba 23.9-ért tettem be (vagy valami ilyesmi), ennyiért is el fog menni. aranyat meg AH-val lehet csinálni, mással nem nagyon
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
A fokozat az látszik a képen..
Inferno MPL1...ACT3 a többit majd megmondjaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
persil
nagyúr
"(mindezt paragon 20 és mpl1-en)"
Ezt kb úgy tetted hozzá, mintha mp10 lenne és paragon 100Amúgy én tényleg nem értelek titeket... Egy youtube-on megosztott "guide" videó, meg egy mások által elmagyarázott útvonal kellett ahhoz, hogy valaki rájöjjön, hogy ahol sűrűbben vannak a szörnyek, ott több cucc esik... ? Ez komoly?
Mert ez kb ilyen thank you captain obvious kategória.[ Szerkesztve ]
-
jjc
aktív tag
csak kesztyűből, bracerből, ékszerből és 1kezes fegyverből nincs must have legend, így én csak ezeket kapom fel. ékszerből az összeset, a többiből a 61-63asokat. potiért, tome of secretért és 1000 alatti goldkupacért nem fordulok vissza. estleg még a kavicsokat felveszem, ha útban vannak. így egy alkaizer run + keep depths3 alatt megtelik a zsák, ezért a run alatt nem kell kipakolással vesztegetni az időt. én így szoktam menni.
Galaxy Note 8, Dell Inspiron 7559, Popcorn Hour A-110, TP-LINK C1200
-
persil
nagyúr
Én kislányom is szereti nézni, ha játszok, bár én nem nagyon, mert egyrészt 2 éves, és ne a monitort bámulja, másrészt szeret belepiszkálni ő is, meg legtöbbször nem is játszok, ha ott van...
Egyébként vegyél fel mindent a földről, mert bármire kerülhet 63as roll, tehát bármiből eshet értékes. Gold kupacot meg netto hülyeség a földön hagyni
Kérdéseidet meg ez után is nyomjad nyugodtan, amire tudok adok választ.
-
proci985
MODERÁTOR
egy óra alatt kb 30-70m xpt (gearfüggő, +xp% függő) össze lehet kaparni alkaizeren. a lényeg, hogy tempósnak kell lenni. adott esetben mp0án, én 190k+ dpssel farmolok dhval mp0án (hint: így messze a leggyorsabb, kari bírja az mp10et is, de ott csak egy key összeszedése fél óra).
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Gorneck
legenda
Tárgy típus pl kétkezes fegyók, amit én nem nagyon szoktam felvenni rareből.
Mivel a mob szintje által megy adott tárgyra a roll így egy 58as kesztyűn is lehet olyan roll, hogy beszarás. Az a leírás sztem nem épp friss, ha csak a leg/set és 63as cuccok felvételét javasolja...
Én rareből mindent felszedek 1-2 tárgytípus kivételével...pl DH ruci, kétkezes fegyó, DH fegyók, Wiz OHk, WD OHk...stb.
Gorneck#1239
-
persil
nagyúr
-
mpierre
veterán
Például.
Importálod a karcsit armory-ból, az új item statjait meg beírod....#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
LLKobe
veterán
Belépsz public chat-re, oda belinkeled a kinézett cuccot, utána belépsz játékba, rákattintasz a chat-ben az item nevére, és hasonlítja is a nálad lévőhöz.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
mcwolf79
veterán
Szerintem ne nagyon éld bele magad,hogy magasabb mpl-en záporoznak a legend-ek.
Nekem pl. a múltkor mpl6-on lefotottam oda-vissza act3-at,semmi sem esett,csak sárga. De viszont volt olyan is,hogy mpl5-ön act3-ban az elejéről indulva még el sem értem az NV5-öt,és 2 legend is pottyant.
Szóval a magasabb mpl egyáltalán nem garancia a sikerre.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Gorneck
legenda
Mázlid volt...semmi köze ennek a magas mpl-hez. Anno mikor bejött az mpl mi 5-6-on farmoltunk...minimális sikerrel...alacsonyabb mpl jobb idő/kill mennyiség mellett sokkal jobb lett a loot mennyisége...
Mostanában el el megyünk kulcsokat farmolni 7-8-9-10 mikor mennyire vagyunk mazók...van mikor esik vmi van mikor semmi...nekem konkrétan semmi...
Vagyis hiába a magas mpl, ha esni akar akkor esik, ha nem akkor nem. Persze van aki ennek pont az ellenkezőjét fogja neked mondani...szal teljesen random az egész...Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
A szint azé van, hogy mindenki saját szájíz szerint be tudja állítani a neki megfelelőt...azzal neked nem lesz jobb, ha pl mpl8-on kínzod magad amit nem bírsz, ahelyett, hogy olyan szinten menj amin gyors és hatékony vagy...
Semmi ráhatás sincs a szintnek a rollra...600millás mempo is tud esni mpl1-en...pont ugyanakkora eséllyel, mint mpl8on. Vagy szerencsés vagy, vagy nem...semmi voodoooooo nem befolyásolja, hogy neked mi esik.
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
Ezen mi a meglepő? Teljesen természetes. Kezdetek óta ilyen a játék...nincs benne semmi ferség...szal nem kell elkeseredni mérgelődni nyomni kell...viszont, ha ilyenen kiakadsz, akkor sztem ne játsz partiba vagy egyáltalán ne játsz a játékkal, mert ez ilyen sajna...
Gorneck#1239
-
törölt tag
sajnos benne van a pakliban ez is, és ennél jóval durvább véletlen sorozatok is vannak.
emlékszem még a kaszinózós időszakomra, amikor a rulettasztalnál állva döbbenten néztem, amint 17-szer egymás után fekete szám jött ki, és én persze hogy megraktam a pirosat jó vastagon, és naná hogy 18-ra is fekete jött...
(ez még a klasszikus krupiés kaszinó volt, nem elektronikus.) -
mephi666
nagyúr
szerintem végigdarálja célirányosan és annyi nv5 szerintem sokat nem számít, mert a set/legend cuccaim nagyját általában nv0-n (vagy kicsit felette) találtam
pl itt van ez még 1.0.5-ön volt, meg is lepett rendesen (és nv3)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Ifju
aktív tag
Már hozzászoktam, hogy szinte mind brimstone, így legalább 2-5 eladható lesz köztük.
A demonic essencehez nem kell valor, úgyhogy csak letolom, és restart.(#18845) SetCHOO.: reggeltől estig nyomtam, szóval úgy 14 óra inkább. óránként 2db legend teljesen normális az én tempómnál. Paragon 91, mp7-en, ~450-525% mf.
(#18846) Agro: nekem mindig megvan átlagosan a 2legend/óra, mindentől függetlenül. őersze ehhez hozni kell a sebességet.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
hehe azért nézd meg, mi van a földön: 2 brimstone, ivory-nak meg cindercoat-nak álcázva...
nálam is nagyon ingadozó, hogy mikor mennyi esik... így plvl90 felett is volt, hogy egy nyugis körben (a3/1óra/30milla) esett 2 set meg 3-4 legend, aztán máskor meg úgy léptem egy teljes szintet, hogy 1 rohadt legend nem volt (ez pedig vagy 8 kör)
vasárnap úgy nyomtam, hogy húzogattam papíron a strigulákat: kör/legend/set/key a3-ban és átlag 1-2legend/set megvan körönként, de vannak jobbak és rosszabbak is...
blizzardtól erre az ingadozó legendmennyiségre ezt a képet linkelték valamelyik fórumban és a randommal magyarázták az egészet:
ui: unid sajnos nem lehet eladni, pedig pár itemnél (ageless might, tormentor, wormwood, stb) azt a 4 másodpercet is sajnálom rá az életemből
ui2: még 1.0.5 után nemsokkal csomó legendet megtartottunk unidben, aztán kellő mennyiség után haver kidobálta a faluban a waypont köré és las vegas-t csinált tristramból
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
-
Gorneck
legenda
Nem nehéz összeszedni ennyit, ha kicsit is átlátod az AH-t...illetve az induláshoz van némi gold magod...ennél jóval több van már a karijaimba...
Minden cucchoz más alapanyag kell. Legegyszerűbb beszerezni a recepteket amit szeretnél craftolni...pl AHba meg lehet venni őket. Ha ez megvan akkor meg kell tanítani rá a kovácsot, majd megkeresni a megfelelő tabon...utána már látod mi kell hozzájuk. Amunál is ez van csak ott a gyémátoshoz kell menni...a procedúra uez...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
persil
nagyúr
Csak a megfogalmazás más, de ugyanazt jelenti.
VISZONT fasza lett volna, ha az új craftolt szarok nem bind on pickup-osak lennék, hanem bind on equip-esek. Így csak az ideg veti szét az embert, amikor olyan craftolt, ami még pont nem jó neki(mert mondjuk pariban van a régivel, vagy ilyesmi) de faszán eladható lenne.
Szerintem kapufa volt a blizztől.(megint)Bind on pickup(account bound ugyanez) - amikor hozzád kerül már azonnal account-hoz kötődik
Bind on equip - csak akkor kötődik az acc-hoz, amikor fel is veszed magadra. Így, ha nem használod, akkor el lehet adni[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
"Nem írtátok, hogy micsináltok a kuka kraftokkal?"
Természetesen felkerül a követőkre, vagy gyengébb másod karakterekre, ha pedig nincs helye, akkor salvage. 2-3k aranyért hülyeség eladni, akkor inkább bontom és van miből craftolni.(mondjuk a demonic-ot mindenképp ki kell csapdosni)
-
persil
nagyúr
Ha mp3-on tudsz játszani, és mp4 már nehéz, akkor egyedül esélytelen.(lehet, hogy mp1-en mondjuk menne, de annak meg semmi értelme a drop ráta miatt)
Egy partiba természetesen beférhetsz. Mondjuk a legjobb az, ha hasonló karakterek mennek, nekik megfelelő monster power-en. Ki kell tapasztalni
Olyan mp6 fölött érdemes egyébként überezni, ott már esnek a szervek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Elektromos autók - motorok
- Milyen monitort vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest