Hirdetés

2024. június 20., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Diablo 3 topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36401) P00By válasza mpierre (#36400) üzenetére


P00By
nagyúr

Ok, felveszlek!

(#36402) Rebourne válasza warcat (#36395) üzenetére


Rebourne
aktív tag

Nem az always online tartja mozgásban a játékot, hanem tehetetlenség törvénye. Egy 12 milliós tömeg ha meglódul nem áll meg =)

Amúgy szerinted ez így jó, hogy csalni (ebben az esetben a fejlődésen gyorsítani) csak annak van lehetősége, aki pénzt fizet érte?

"És pár ezer embernek nem csinálnak aztán kiegészítőt,de még patcheket sem."
Volt ez a Diablo 2 nevű játék, nem mintha nem említettem volna az előző posztomban, de lehet, hogy nem vetted észre. Már a létezése önmagában megcáfolja ezt az állításodat. Offline mód volt benne, és nemhivatalos, komplett karakterszerkesztő, mindenféle mod volt mellé, és az emberek játszottak vele és szerették, és előveszegették időről időre 12 éven keresztül. A Blizzard se, hagyta cserben a közösséget, érkeztek hozzá frissítések. De hogy mondjak egy másik példát: Skyrim. Szóló, offline játék. Kultuszstátus, überprofit és mái napig masszív modder közönség. Vagy egy régebbi máig élő játék: Half Life 2, Garry's mod, Source motor. A Valve képes volt monetizálni a közösség kreativitását, és ma a TF2-höz és a DOTA2-höz a tartalom 90%-át a felhasználók csinálják (forrás: Gabe Newell), akik profitálhatnak is belőle, ha akarnak. A Blizzard valami miatt nem merte ezt meglépni, pedig a Starcraft 2 mellé még nagyban terveztek egy online piacot, ahol az SC2 szerkesztőben összerakott pályáikat árulhatták volna a modderek. A nyílt(abb) környezetnek a felhasználó számára vannak előnyei. A zárt környezetnek meg a fejlesztő/kiadó számára vannak előnyei. Amikor egy kiadó a rossz útra tér, én ellenkezni fogok, elvből, ne akarjon egy profitorientált, szórakoztatóipari cég kurtítani a szabadságomon. A Diablo 3 online követelménye nem volt szükségszerű. Az aukciós ház hiba volt, ezt még Jay Wilson is bevallotta, és mivel ez az egyedüli játékelem, ami miatt kellett az online ellenőrzés, nyugodtan kijelenthetem, hogy az is hiba volt.

És ráadásul a Vault is lagzik az online miatt. Ezt soha nem bocsátom meg a Blizzardnak ;]

[ Szerkesztve ]

(#36403) mikromanus válasza Rebourne (#36402) üzenetére


mikromanus
veterán

"Amúgy szerinted ez így jó, hogy csalni (ebben az esetben a fejlődésen gyorsítani) csak annak van lehetősége, aki pénzt fizet érte?"

Nem. Nem az csal aki fizet érte, hanem az csalhat, aki ezzel nem rondít bele mások játékába. Ha nincs online, akkor azt tesz mindenki amit akar. Kb nagy ívben van leejtve. Ha viszont ezzel mások játékát teszi tönkre, akkor az már tilos! Online nincs mutyizás! :DD D2-ben se volt. Az offline és "karakterszerksztős" részt mindig is csak egy nagyon szűk réteg játszotta és sokkal kevesebb ideig alkalmanként. A kisigényű réteg. EZ tartotta életben a D2-t is é snem az offline-trailer/cheater-method. A szennyvizet ott nem ömlesztették bele az óceánba (offline szerkeszthető karakter nem juthatott ladder közelébe se). Persze voltak páran, akik illegálisan azért elsüllyesztettek benne pár hordónyi rádióaktív hulladékot (botok, dupe, rollback), de nagy az óceán :DDD (mellesleg ez is tilos volt)

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#36404) quex válasza mikromanus (#36403) üzenetére


quex
tag

"Nem. Nem az csal aki fizet érte, hanem az csalhat, aki ezzel nem rondít bele mások játékába."

Nem. A fizetés az legális csalás a játékban. És de, belerondít más játékába, mivel ez egy kooperatív játék, ahol az együtt játszást lehetetlenítik el vele. Nem lesz élvezhető egy mp10-es fizetős karakterrel egy mp5-ös csapatban menni sem a gyengéknek, sem a fizetőseknek.

I have an RNA joke, but it might get lost in translation.

(#36405) mikromanus válasza quex (#36404) üzenetére


mikromanus
veterán

Fizetős alatt szerintem a konzolos lemutyizós-warezon is megjelenés előtt lopható verziót értette, ahol már szinte megjelenés napján van "trailer".

A fizetős réteg a PC-s online verzióban meg teljesen mindegy, hogy bent van vagy sem. Mégis mitől lenne neked attól szarabb a játék ha másnak jobban megy mert megvette a cuccokat vagy épp megszerezte goldért olcsón valakitől aki kirakta, hogy goldot/pénzt szerezzen a számára haszontalan itemért? Amikor esik valami jó és nem azon agyal valaki, hogy tudja-e használni, hanem hogy hol daja el, mert jó cucc és sokat kap érte? No, ez perverz picit. Amikor épp jön az ojró akkor nem gáz? Mellesleg a lehetőség erre megvan, mert erre van igény. HA nem lenne hivatalos felület, akkor menne feketén. Tipikus "széllel szemben ne pisilj" megoldás. Avagy mit kell adni a hasmenéses vizilónak? UTAT!!! :DDD
MIért cseszne ki a Bliz saját magával.? No meg a játékosokkal?

Volt ilyen is:
"Az aukciós ház hiba volt, ezt még Jay Wilson is bevallotta, "
Ez azelőtt, vagy azután volt, hogy más munkakörbe helyezték át? ;]

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#36406) quex válasza mikromanus (#36405) üzenetére


quex
tag

"Mégis mitől lenne neked attól szarabb a játék ha másnak jobban megy mert megvette a cuccokat"

Nagyon egyszerű. Hónapokig együtt játszottunk egy 4 fős csapatban. Egyszer csak bevásárolt az egyik, és már nem volt értelme tovább együtt menni. Aztán bevásárolt a másik is. Aztán már csak egyedül maradtam, ők meg hamar megunták, mert semmi kihívás vagy cél nem maradt számukra és a csapat is odalett. Egyszerűen szétveri a csapatokat, csak Te nem veszed észre, mert egyedül játszol.

I have an RNA joke, but it might get lost in translation.

(#36407) killerjohn válasza sto1911 (#36398) üzenetére


killerjohn
addikt

menj már, most akartam linkelni :( így jár aki későn kel :(

(#36408) mikromanus válasza quex (#36406) üzenetére


mikromanus
veterán

JA, meg nekem hétköznap 18 ember van fent esténként a friends listámon. :C

edit: Ez nem azt jelenti, hogy többet játszok csapatban, hanem azt, hogy a lehetőségem adott hogy megtegyem. MP10 és gyengébb karakterrel is. Sőt, akár hajnali négykor is. Czpitti most szerintem vasárnap estig nem alszik :DD

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#36409) quex válasza mikromanus (#36408) üzenetére


quex
tag

Igen? És hány olyannal játszol rendszeresen, akik akik nem fizettek a cuccukért?
Mondjuk mindegy, mert amit nem akarsz megérteni, azt úgysem fogod.

I have an RNA joke, but it might get lost in translation.

(#36410) Gorneck válasza quex (#36406) üzenetére


Gorneck
titán

A csapatokat pont az veri szét, hogy semmi tartalom nem jön...semmi ami leköltnék őket. Az, hogy vki bevásárol nem számít...max magasabb MPL-re tudtok menni, mint csapat és gyorsabban fejlődtök...de gyengébb gearben is pont annyira unalmas uazokat a mobokat uazokat az act-eket tolni...már 2k órája...és ez a Blizz hibája, hogy az überek óta túlképp semmi se jött ami kicsit is arra hajazna, hogy megtartsa a játékosállományt...ehelyett olyan kis trükköket vetbe, mint para2.

Gorneck#1239

(#36411) Drizzt válasza Gorneck (#36410) üzenetére


Drizzt
nagyúr

Loot run lesz a nem exp.-ben is? Az elvileg content lesz.

I am having fun staying poor.

(#36412) killerjohn


killerjohn
addikt

Mielőtt még jönne egy moderátor és szétcsap a lecsóban - értsétek meg, hogy mindenkinek mást jelent a csalás... van, akinek a VISA a csalás, van akinek a hud, van akinek a Multibox, és van akinek a bot. Van akinek ez technikai fogalom és minden legális amit meg lehet csinálni a játékban külső eszköz nélkül, de van akinek ebbe beleszámít az hogy aki kihasznál pl egy blizzard által elkúrt AH-s dupe hibát az is csaló, ezzel szemben van aki azt mondja, hogy "hát istenem, a program engedte meg, hogy megnyomjam azt a gombot". Ez egy szubjektív téma, arról nem is beszélve, hogy pont egy jófajta trolletetős, ahol egyesek minden mondatukat 3x megcsavarják és jól megmagyarázzák, hogy X dolog az nem csalás, de Y az igen. Érdekes, hogy lassan több duma van a topicban a csalásokról, mint a játékról.

Javaslat moderátoroknak: szedjétek szét a topicot a következőkre:
- Diablo 3 stratégia (buildek, skillek, farm útvonalak, felszerelés)
- Diablo 3 teóriák (összeesküvés elméletek, ki mit hallott "tuti helyről", ki miben "biztos" hogy úgy lesz)
- Diablo 3 csalások (minden amire már gondolni is EULA sértő)
- Diablo 3 trade (ilyen már van)
- Diablo 3 party (csapattárs kerestetik, uber runok, farm runok, DE runok, stb szervezése.

Rögtön béke lenne.

(#36413) mikromanus válasza killerjohn (#36412) üzenetére


mikromanus
veterán

Ilyen szétválasztós ötlet volt korábban, csak akkor talán épp Andrish magyarázta el, hogy minek stratégiai fórum ha minden kasztnak csak egy (max kettő) buildje van. A többit csak mikro belehalucinálja :DDD

Valami topic, vagy összesítő esetleg jó lenne. Ha átlátható formában/első postban esetleg lenne valami átláthatóbb build "térkép", akkor jobban eligazodnának az újak, meg akik más kaszttal kezdenének.

Party részre külön nem kell szerintem. Ha gyakrabban lennének ilyen bejelentkezések, akkor látszana, hogy van rá igény, de így elég holt ötletnek/topicnak tűnik. Az viszont hasznos lenne, ha a kedves "újak" (pl quex) is bekerülnének az első postba a magyar közösségbe. Szerintem sokak fel vannak nekem véve, de valahog ynem tudom párosítani a btageket az itteni nevekkel. Ennyire titkosak vagytok?
edit: mondjuk szervezésre lehet tényleg jó lenne. De komolyan nem talál magának társat aki akar???

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#36414) granini válasza killerjohn (#36412) üzenetére


granini
őstag

Hadd vedjem meg kicsit a VISA warriorokat is.. merthogy abbol is van sokfele.. Nagyon extrem peldaval elve van az egyik veglet az aki korlatlan anyagi lehetosegeinek koszonhetoen slotonkent 250 euroert feloltozik, es amint eleri a lvl60-at egy 1 millio EHPs, 350-400k unbuff DPS-es gyilkologep van a kezeben amit nem tud hasznalni mert huszpercet tett bele eddig a jatekba. Na ezektol ovjon meg az eg kulonosen publicban..

Aztan van a masik veglet (es bevallalom hogy en ez vagyok..) aki szorgalmasan, lelkesen jatszik, fejlodik, de eljon a pont ahol belatja hogy bizony muszaj minimalis raforditast eszkozolni, mert nem esik jo cucc, nem megy el annyiert AHban, hetek ota stagnal, es xp-n kivul semmit se nyer.. es akkor egy kis minimalis, parezer forintos raforditassal egy-egy itemet, szepen, lassan, megfontoltan lecserel, es nem 2 perc alatt nyer +100k dps-t hanem 2-3 het alatt, es kozben meg is tanulja hasznalni a karakteret.. szerintem ez igy vallalhato. Kiszamoltam hogy amit eddig betettem zsetont visszaosztom a jatekkal oltott idovel az jon ki hogy kb havi 3000-be fajt nekem ez. Olcso hobbi. Van aki hetente kolt ennyit cigarettara. En (mar) nem..

Van egy egeszseges hatar amit lehet tartani. En is akarok jo cuccban rohangalni, de nem minden aron. 250 euroert nem fogok megvenni 1 sapit.. no way!! De 4 euroert lehet veszek egy gyurut ami ad +2500 dps-t..

<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

(#36415) mikromanus válasza granini (#36414) üzenetére


mikromanus
veterán

Ott a határ szerintem, hogy milyen a hozzáállása a "warriornak". Ha játszik, hasznos társ és normális, akkor nincs gond. Ha nagyra van a pénzes karakterével és a többieket fikázza, hogy de szar a karakterük vagy milyen "noobok", akkor menjen inkább ilyen fejjel vasúti ütközőnek! Szerintem sose azzal van a gond, hogy a célját/fejlesztését valaki hogyan éri el egy játékban, hanem hogy mit kezd a lehetőségeivel és hogyan viszonyul a többiekhez.

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#36416) granini válasza mikromanus (#36415) üzenetére


granini
őstag

Igy van. :K

<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

(#36417) rongyi válasza granini (#36414) üzenetére


rongyi
aktív tag

250 euro/slot az csak rmah-ból jöhet össze. Pont tegnap néztem az egyik csúnya oldalt és konstatáltam, hogy onnan nekem nagyon gyorsan el kell menni, mert különben beszippant a VISA sötét oldala. Egyébként ha találsz 4 euroért olyan gyűrűt, ami nekem hozna +2500 dpst, akkor már adom is a btagem :DDD

(#36418) killerjohn válasza mikromanus (#36415) üzenetére


killerjohn
addikt

"Szerintem sose azzal van a gond, hogy a célját/fejlesztését valaki hogyan éri el egy játékban, hanem hogy mit kezd a lehetőségeivel és hogyan viszonyul a többiekhez." Ezt gyorsan gondold át, mert mindjárt írok rá valami csúnyát, aztán jönnek a moderátorok és felszórják sóval a topicot ;]

(#36419) nightmare13 válasza mikromanus (#36413) üzenetére


nightmare13
senior tag

Az a baj igazán a btag felsorolással is az első hsz-ban, hogy hiába vannak ott, mert ha felveszek valakit, akkor általában olyat keresek, akivel együtt tudok játszani.

Nah mármost, mivel én max MP5 körül megrekedtem money híján, így olyanokat vennék fel, akik ilyen szinten vannak mind. Ámde valószínűleg az első hsz-ban lévők nagy része már bőven efölött jár :)

Igazából egy dinamikus adatbázis lenne az igazi, amiből könnyen "társat" választunk magunknak :P

BTW.: épp húzom az AH és egyéb trade használata nélküli WD-m, ha valaki ilyen információk tudtában majd később csatlakozna hozzám, szóljon! :D

WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!

(#36420) sto1911 válasza nightmare13 (#36419) üzenetére


sto1911
veterán

Engem felvehetsz, 5-7 korul szoktam jatszani, szinten WD-vel.

(#36421) quex válasza nightmare13 (#36419) üzenetére


quex
tag

Szerintem ez remek ötlet. Szerintem ha killerjohn-t rábeszélnénk, talán feltenne egy ilyen dinamikus adatbázis-naptárt. Aki regisztrál rá, feltehetné, hogy éppen most játszik, vagy ha tudja, hogy kb. mikor fog játszani, melyik act, hanyas mp, hogy mivel jön, miket szedeget fel, mennyit szöszmötöl, milyen útvonalon, mi kellene a csapatba, stb. bármi, amit fontosnak tart. Lehetne rá jelentkezni és akkor betöltené a helyet, stb. Persze nem tudom, hogy lenne-e rá igény.

I have an RNA joke, but it might get lost in translation.

(#36422) Rebourne válasza killerjohn (#36412) üzenetére


Rebourne
aktív tag

Nevezzük csalásnak, testreszabásnak, moddolásnak vagy szerkesztésnek, mindegy, az a funkcionalitás, ami megvolt D2-ben, az D3-ban csak pénzzel vásárolható meg, pedig teljes arú játék és nem f2p. Most ugyanez a funkcionalitás elérhető a konzolos D3-ban. Ez egy 180 fokos fordulat, kb. olyan szinten, mint amikor az MS visszavonult az Xbone állandó online követelményétől.

(#36423) mikromanus válasza nightmare13 (#36419) üzenetére


mikromanus
veterán

Mindig van olyan (életképtelen) ötletem ami max mp5-7-ig jó. Szerintem sokan vagyunk így. Minden szintre kompatibilisek a karaktereink. vagy van egy jobb és egy rakat középszerű, amit azért néha jó megfuttatni a terepen. :C

#36418) killerjohn
Neked már a létezésed is ban köteles. Nem kell ehhez csúnyákat írni. Szerintem érdeklődd meg a bliznél, hogy hogy áll a HUD-os ticketed! Ha utána van hova még belépned, akkor gyenge a control. ;]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#36424) nightmare13 válasza mikromanus (#36423) üzenetére


nightmare13
senior tag

Azzal nem is lenne baj, ha csak kísérleti menne MP5-n :D Az a baj, hogy a legerősebb karakterem (mily meglepő: ww barbi, ill egy meteor wizz) max MP5-t visz, a DH-m MP4, az origi WD-m és a Monkom MP3.

Ez van, ha az ember kocajátékos :P

WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!

(#36425) mikromanus válasza killerjohn (#36418) üzenetére


mikromanus
veterán

Ez a tied?
Elite Kills: 301166
world:
258
Europe:
125

Lifetime Kills: 8290344
world:
127
Europe:
67

ööö... Át kell értékelnem a kockaság fogalmát. :DDD

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#36426) Zan válasza mikromanus (#36415) üzenetére


Zan
aktív tag

Az a kijelentésed, ami Killerjohnnak is feltűnt, hogy szerinted nem azzal van a baj, hogy hogyan érjük el a high-end gear-t igazából az egész szemléletednek mond "csak" ellent...! Hogy miért mondom ezt? Azért mert ezek szerint lesz@rod azt is, ha az illető széjjelbotolta magát már a játékon belül is és az AH-ban is, tehát "Mp10=faceroll" gearrel tolja...! Vagy inkább tényleg javítsd ki, hogy hogyan értelmezzük ahelyett, hogy killert b@szogatod!

Minél jobb, annál jobb!

(#36427) mikromanus válasza nightmare13 (#36424) üzenetére


mikromanus
veterán

Picit mindegyik félkész karakter. Kevés az élet és a main hand többnyire. Ha nem erőltetnéd az XP-t, akkor több jönne belőle. ELég önellentmondás, ugyi? Szerintem egy-egy lila kavics a sisakba sokat segíthet. A meteor build elég speciális. Van aki ilyen CM cuccban használja, de skill csökkentők + archon jelleg szerintem keményebb. Persze ha működik, akkor ne bolygassuk. Nem feltétlen gyenge ez. Magasabb MP-n próbáltad már? A nagy sebzésű buildek magasabb MP-n is jól muzsikálnak.

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#36428) mikromanus válasza Zan (#36426) üzenetére


mikromanus
veterán

Ja, hát aki rosszra gondol... A mindegy hogyan alatt a kirunolta, vagy megvette részre gondoltam. A botos emberek gonosz kis manók és legyen szőrös a tenyerük és növekedjen mellettük a meteor árnyéka! :DD

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#36429) nightmare13 válasza mikromanus (#36427) üzenetére


nightmare13
senior tag

Majd meglátjuk :) Most mindenképp a "no AH, no trade, just LOOT" vonalat követném, abban tuti, hogy idegbajt kapok, de legalább jól szórakozok.

Wizzel voltam MP7-n, csak amikor meglátott egy-két ellen, már borult is álomba szegény :)

WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!

(#36430) mikromanus válasza nightmare13 (#36429) üzenetére


mikromanus
veterán

Lila kavics csere + teleport-safe passage szerintem kezelhetővé teszi az ilyen helyzeteket. Ha gáz van, akkor egyrészt nem egyhitelnek, másrészt kiteleportálhatsz és pár másodpercre irdatlan sok armorod lesz. Meg a frost nova is hasznos. Ami nem mozog, az nem üt. Erős a logika, ugyi? :DD
Mindenképp jó a fagyasztás, mert a meteor kis késleltetéssel csapódik be. Nálam a módszer, Diamond skinl-prism fel (-7 AP minden skillen) - tepeort a tömegbe - fagyasztás (frost nova, deep freeze = +15% chc) - Armageddon. :C

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#36431) P00By válasza nightmare13 (#36419) üzenetére


P00By
nagyúr

Jó lenne, a felhívásomra is csak mpierre jelentkezett. És ahogy kivettem Ő sem mindennaposra gondolt :)

(#36432) MrCsiT válasza nightmare13 (#36424) üzenetére


MrCsiT
addikt

A dh-t meg a wd-t még megértem, hogy elhullik mp5 fölött gyengébb gear-ben.
A ww barbit már nem annyira: Usa szerón van barbim, igaz, nem ww, hanem azt a skillezést kapta, amit az EU barbimon is használok, mert életképesebbnek tartottam, de a lényeg : megfelelő skillezéssel akár 100-120k unbuff-al is életben lehet maradni mp8-10-en is.

Wiznél ami nem fagyis, az csak sok-sok goldból él meg mp5 fölött (ls-es fegyó alap neki) - ebből egyértelműen következik, hogy ha kevés a dps, és a gold, akkor fagyis wizt kell csinálni. Nem lesz nagyon gyors, de stabil az lehet. Jó példa, hogy tegnap este játszottam egy alapból 67k dps-es wizzel. Kapott pár cuccot - szerintem az egész gearje megállt vagy 5 millában :D - és mellettem fogta a lényeket mp10-en, akkor már 100k körüli dps-el.
Természetesen, nagyon örült ennek :) - én meg annak, hogy tudtam segíteni neki.
Persze, a jó cucc fontos, de nem csak milliárdokkal lehet elindulni, szerintem, ha eofogadjuk az adott szinthez tartozó lehetőségeket.

[ Szerkesztve ]

"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

(#36433) nightmare13 válasza P00By (#36431) üzenetére


nightmare13
senior tag

Így jártál, kellett neked elhúznod a nyomorultak szintjéről? :D

WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!

(#36434) killerjohn válasza mikromanus (#36425) üzenetére


killerjohn
addikt

lol már csak 125? :( annak ellenére hogy hetek óta szinte csak DE farmolok? :o sok a bot... mondjuk azok nincsenek fent dprogressen

(#36435) nightmare13 válasza MrCsiT (#36432) üzenetére


nightmare13
senior tag

Majd lesz valahogy, hisz úgy még nem volt, hogy ne lett volna sehogy :)

Most mindenesetre a WD saját loot kísérletem izgat nagyon, hogy ebből mit lehet kihozni :P Csak hát mióta dolgozik az ember, sok ideje nem marad :P (meg sokszor a monoton munka után még egy kis monoton farmolásra kedve se :P )

WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!

(#36436) F-ECT$ válasza killerjohn (#36434) üzenetére


F-ECT$
titán

mondjuk azok nincsenek fent dprogressen
Mert? Szűrik? Ha igen, hogy?

Dive ever, work never.

(#36437) Pekkk


Pekkk
aktív tag

Azért a konzolos verzión is követtek el bakit. Easy, Medium, Hard nehézség között csak a mobok életereje és sebzése nő, nincs semmi jutalom... Szerencsétlenek most addig farmolnak easy fokozaton, míg nem tudnak menni Master I-re, ami elvileg MP 6-nak felel meg, ott már megjelennek a bónuszok.

[ Szerkesztve ]

(#36438) mikromanus válasza F-ECT$ (#36436) üzenetére


mikromanus
veterán

Automatikusn nem kerül be. A botokat meg a "kutya se ismeri személyesen", így nem nagyon kérdezgetik le az armoryjukat és nem frissítik diabloprogressen-

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#36439) killerjohn válasza F-ECT$ (#36436) üzenetére


killerjohn
addikt

Ahogy mikro mondja :) Ha botolsz, veszel egy játékot boltban, regelsz neki egy opisfs nevű accot, elindítod, és persze nem mész public játékba, nem veszel fel haverokat, és legfőképp nem regeled magad a dprogressre önszántadból :)
Mondjuk redditen láttam már néhány botreportot dprogress számok alapján :)

(#36440) mikromanus válasza killerjohn (#36439) üzenetére


mikromanus
veterán

Számok alapján te is gyanus lehetsz egyeseknek. Amit te nyomatsz az már embertelen. Lassan meglesz egy egész magyarországnyi killed. Meg több elit killed van, mint egyes játékostársunknak összesen fehér mobbal együtt. :C
Lusták vagyunk. Ez az igazság. :DD

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#36441) tPedro_ válasza mikromanus (#36425) üzenetére


tPedro_
őstag

Es ehhez hany ora jatek kellett?

(#36442) Gorneck válasza tPedro_ (#36441) üzenetére


Gorneck
titán

3-4k-ra tippelem.

Gorneck#1239

(#36443) #57919488 válasza Gorneck (#36442) üzenetére


#57919488
törölt tag

Az nem gyenge. Az ido alatt mar 4 nyelvet meg lehet tanulni kozepfokra esetleg + jobbra is :P ;]

(#36444) Gorneck válasza #57919488 (#36443) üzenetére


Gorneck
titán

Perfekt angol sztem elég...meg prog véna... :)

Egyébként nem vészes az, én nem csücsülök otthon és 1,5-2k közt már járok...sacc kb.

Gorneck#1239

(#36445) Gyuri27 válasza tPedro_ (#36441) üzenetére


Gyuri27
félisten

Mp1-n? Nem sok.

Amd - Radeon - Ryzen

(#36446) Rebourne válasza Pekkk (#36437) üzenetére


Rebourne
aktív tag

Easy = MP0 - nincs bónusz; Medium = MP2; Hard = MP4. Ugyanazokat az MF, GF, stb, buffokat kellene, hogy megkapja a kari, amit PC-n is, megfelelő MP-n. Ha nem kapja meg, akkor az lehet UI bug vagy tényleges programhiba. A hivatalos fórumon még nincs bug report, vagy bármilyen szó erről, amin egy kicsit csodálkozok, mert jelentős bugnak tűnik, ha így van.

Amúgy Master I kb. két Infernó végigjátszásból már simán farmolható, ami a geart illeti. Nem tudnám sajnálni emiatt a konzolosokat.

(#36447) mikromanus válasza Gorneck (#36442) üzenetére


mikromanus
veterán

Szerintem meglehet 700 óra vault runnal simán.
3 perc/run. Átlag 6 pack 4 elttel szerintem lehet. 480 elit/óra, de mondjuk picit fárad közben, így 450 is jó . Egy hónap alvás nélkül 3 perces folyamatos vault runokkal? Sima ügy... Tisztán emberi közreműködéssel azért minimum háromszoros szerintem. NApi 8 óra vault 3 hónapon keresztül :DDD

Bár KJohnt kell megkérdezni. Ő az aktív tényező...

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#36448) tPedro_ válasza Gyuri27 (#36445) üzenetére


tPedro_
őstag

Azert a 301k elite kill az nem ket perc alatt jon ossze.
4000 oraval is szamolva orankent 75 pakk.

(#36449) khirill válasza Gyuri27 (#36445) üzenetére


khirill
aktív tag

nem rossz... én meg normal-ra gondoltam... ;D

ratabyzou

(#36450) userxy


userxy
őstag

Vki MP10-re egy két kör act1 ? WW barbi mellé ?

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.