Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#141227) Whysperer


Whysperer
addikt

Jakuskacsa: nagyon klassz a kis gépház.. Ez a palit kártya a legszimpatikusabb volt mindig is.

Ez igen. 2019 T home. 2 hónap és születik a gyermek. most szombaton költözünk ki a házba. 1,5 hónapja bementünk megrendelni a szolgáltatás áttelepítést a T-home-hoz. Ott mondták megnézték minden rendben. a Piros az Optikai kábel. így végighúzták a 2 utcában és a KÉK a házunk. 30 métert kábel miatt 3 hónapig nem lesz internet se TV. Vodafone előfizetést meg csak márciusban tudjuk megszüntetni ,hogy átmenjünk,mert csak a T-mobile-nak van 3g 4g ezen utcákban. Szóval most éppen egy mobil netet próbálok velük intéztetni,mert nem a mi hibánkból semmilyen internet se TV. TV-vel nincs is probléma,de nem tudok otthonról dolgozni internet nélkül.

Mindig van valami. Bementem a építési osztályra. mondom .. szeretnék kocsibeállót csinálni a a telken belül. mondják semmi akadálya amíg nincs rajta felépítmény stb. talaj szinti. stb. Erre megcsinálom a 10 cm vastagságú beton palcot 2 kocsi kerék beállóval ,hogy tavasszal lesz kertépítés,de addig se a homokba latyakba kelljen babakocsit tolni megállni az autóknak. Utána járok minden. Nevelő apám építész. fogtam raktam 1cm után vas rácsot,hogy ne repedjen a beton és a időjárás miatt tágulás miatt ne legyen dilatáció.

Erre most jött az önkormányzatból a levél,hogy eljárást indítanak ,mert vasbeton és ,hogy ott milyen ház épül,mert nem adtak engedélyt rá. Mondom semmilyen ház nm épül csupán autó beállító és nincsen gerincmagasság se semmi és nem 100m3 stb ... Most azért rohangáljon.

Ez vicc. Jövőre ,ha saját magadnak építetted a házat akkor még elektronikus napló sem kell

ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.