Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#113720) stratova válasza Jakuskacsa (#113716) üzenetére


stratova
veterán

Itt nem lesz ilyen mértékű átalakítás, max leragasztom az egyik előlapi USB-t mert látszólag halott + takarítás + pasztázás. Régebbi olcsóbb kuckó ez, hmm lehet majd ide vándorolhatna a Silencio, ha nincs más hely ahol értékelik a csendesebb mivoltát :)

A sajáton most nincs mit szerelni a Node 202 úgy jó ahogy van, a gyári hűtőt legfeljebb jövő hónapban cserélem, egyedül a VRM hűtőbordát kéne már feltenni az Asrockra, de annyi hazai szöszmötölős időm aligha lesz, hogy még moddoljam is (ha egyáltalán bármi kis rézlap befér a mosfet és a wifi kártya közé).
Szoftveres dolgokat meg tudok csinálni úgy hogy nyakamban a gyerek és fél kézzel pötyögök, kattintgatok, de a profilozás ehhez a hűtési szinthez már rég kész.

Azért Néked jó buherát.

Don, Néked is a jó kis Turion, bár ne akartam volna a TL-52 helyére, egy TL-60-at, hogy aztán HA-s bioschip csere (ami eredetileg csak frissítés lett volna gyári BIOS-szal, csak hősünknek nem volt szerencséje a gyári IC programozásával, hát betett helyére egy sajátot.. :/) halottja legyen... Még ma is menne az az MSI...
Le kéne már adnom e-hulladéknak. Vicc, hogy a 2 évvel idősebb Asus meg még megy.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.