Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ 8 kg mosógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sousuke90
aktív tag
Na egy gyors vélemény így látatlanban a patch note alapján most hogy hazaértem.
A nerf-buffból nekem a nasty tetszik, mert bár igaz, hogy egy reaver így is nagyot robban, de nem elég nagyot, mert onnantól, hogy nem szed le egy clustert nem power efficient.
A moon nerf ránézésre nem tűnik elég izmosnak, de az idő majd meghozza erre a választ.
Tempest legalább pveben abszolút használhatóvá vált, corsair nerf elintézte, hogy ne legyen olyan egyszerű a titan solo. Virtuoso/Tremor lol, nem vezet sehova sztem.A sneak peak deck már no comment számomra, nem gondoltam, hogy világmegváltás lesz, de azért ez mindent alulmúlt a szememben nagyjából.
Az 1 bfp nekem tetszik. Ez a f2p embereknek napi 1 lap, ami jó sztem. Meg nekem is hasznos, mert commonokat a legritkább esetbe veszek, így meg van esély, hogy jót kapok.
A roots, shaman szintű uc-kre erősen negatív hatással lehet mondjuk, de én úgyse uc-kkel kereskedtem, szóval az nem érint. Amit meg egyszer megvettem és uppoltam, azt már úgyse adom el.A 2 hónap és még csak egy béta se, nevetséges az EA részéről, de a /rant részt meghagyom a többieknek, meg a kinti kollégáknak.
És azt hiszem ezzel a posttal búcsúzom is most a játéktól, mert jövő héttől kezdődően kaptam egy 1 éves Japánba szóló ösztöndíjat, ami alatt tuti nem fogok játszani (a laptop nem vinné a játékot, kint nem kéne kockulni, és nem is hozott elég újdonságot ez a patch). Mindenkinek köszönöm a közös játékokat, illetve eszmecseréket itt a fórumon ^^
Remélem mielőbb összeteszik az Amiit és nem rontják el. A community már tényleg érdemelne valami nagyobb volumenű dolgot. De addig is firefall bétára fel XD
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest