Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
Onset a Defending Hope-hoz is csináltam leírást.A videót meg majd a héten tuti megcsinálom.
Defending Hope (pure shadow)
Kezdjünk 4db Forsakennnel és küldjük őket ki mind a 2 irányba.
amint lehet húzzuk fel az összes falat és 1 Forsakent küldjünk fel rá.
Ha már visszavertük a legelső támadást húzzuk fel a 2 wellt.
Majd amint lehet csináljuk meg a 2. orbunkat.
Mire kész lesz már jön a következő vonal, hozzunk mindne oldalhoz egy darkelfet amit szintén a falra küldünk.
Közbe rakjunk egy Resource Boostert a kezdő 4 wellhez majd szedjük fel az északon lévő 3 kutat,ide is egy resource boostert rakunk.
Közbe ügyeljünk a védelemre midnen falhoz 1 lifestealert is rakjunk, az északi 3 wellhez a falon kívülre építsük a védelmet.
A videón az északi részen a 3.wellem pont támadáskor hőztam célszerűbb előtte megvárni a támadást visszaverni és úgy,habár így is vissazvertem.
Ezután védekezzhetünk még 2 orbon, de ha elég powered van, vagyis ha 250-es orb után még marad bőven instant spamelni egységeket akkor húzzuk fel a 3.orbot.
Innentől gyerekjáték lesz.
Mindne falhoz ha 2db Necroblastert rakunk az már kénylemesen megvédi,egyedül ahol a long rnages dancerok jönnek oda kell figelni majd.
Illetve nekem a dél-keleti falnál áttörték töbször is oda 1 satanaelt hoztam és mivel első próbálozásom volt ezen a páylán így oda nem rakatam elég védelemet.
a Vilebloodok leszedték, de 2 necroblaster és még 1 lifestealer északon simán megvédte tőlük a falat.
Északon továbbra is kívülre húzzuk a tornyokat, majd hozzunk egy wrathgazert.
Egykét egysééggel csalogassuk az abdominatort közelebb és vegyük célba a wrattival.
Itt majdnem elvesztettem a wratgazerem,d e a soulshhatter -t jól sütöttem el és megmenekült,illetve nem használtam life weavinget,az magába képes megvédeni a wrattit+nekem
nem volt fejlesztve, uppolt wrattit gyorsabb és nagyobb redukációja van.
Mutating frenzyk jók tészta egységnek.
Miután eltettük őket menjünk roganhez,húzzuk fel a welleket,orbot majd hozzunk 2 mutatingot ami elpusztítja a fenti 2 épületet.
Wrathgazer itt marad védeni+nekem a 2 mutating is bepusztult.
4.orbnál hozzunk ide overlordot.
Itt is tegyünk boostert,majd éíptsünk midnen falhoz 2-3 necroblastert, hozzunk deathrayt amit a délnyugati részre küldünk, itt nekem az eggyik nemtörődömség miatt halt meg ha figyelünk rá nem lesz baja.
Egy grim bahirt hoztam a keleti részre a satanael mellé.
Északon látszik h a 2 necroblaster jól megfogja a támadásokat.
ha akarunk akkor délre a 2 wellhez kitörhetünk,de azt lerohanják,de nem feltétlen kell megvédeni.
ha már csak 1 perc elsz hátra a wrathgazert+overlordot küldjük vissza a bázisra és ha kell spawnoljunk amit tudunk onnan már megvédjük
a bázist és nyerünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Farming Simulator 25
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ősszel érkezik a Fable PC-re és konzolokra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs