Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sh4d0w: Van-e még?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
Onset a Defending Hope-hoz is csináltam leírást.A videót meg majd a héten tuti megcsinálom.
Defending Hope (pure shadow)
Kezdjünk 4db Forsakennnel és küldjük őket ki mind a 2 irányba.
amint lehet húzzuk fel az összes falat és 1 Forsakent küldjünk fel rá.
Ha már visszavertük a legelső támadást húzzuk fel a 2 wellt.
Majd amint lehet csináljuk meg a 2. orbunkat.
Mire kész lesz már jön a következő vonal, hozzunk mindne oldalhoz egy darkelfet amit szintén a falra küldünk.
Közbe rakjunk egy Resource Boostert a kezdő 4 wellhez majd szedjük fel az északon lévő 3 kutat,ide is egy resource boostert rakunk.
Közbe ügyeljünk a védelemre midnen falhoz 1 lifestealert is rakjunk, az északi 3 wellhez a falon kívülre építsük a védelmet.
A videón az északi részen a 3.wellem pont támadáskor hőztam célszerűbb előtte megvárni a támadást visszaverni és úgy,habár így is vissazvertem.
Ezután védekezzhetünk még 2 orbon, de ha elég powered van, vagyis ha 250-es orb után még marad bőven instant spamelni egységeket akkor húzzuk fel a 3.orbot.
Innentől gyerekjáték lesz.
Mindne falhoz ha 2db Necroblastert rakunk az már kénylemesen megvédi,egyedül ahol a long rnages dancerok jönnek oda kell figelni majd.
Illetve nekem a dél-keleti falnál áttörték töbször is oda 1 satanaelt hoztam és mivel első próbálozásom volt ezen a páylán így oda nem rakatam elég védelemet.
a Vilebloodok leszedték, de 2 necroblaster és még 1 lifestealer északon simán megvédte tőlük a falat.
Északon továbbra is kívülre húzzuk a tornyokat, majd hozzunk egy wrathgazert.
Egykét egysééggel csalogassuk az abdominatort közelebb és vegyük célba a wrattival.
Itt majdnem elvesztettem a wratgazerem,d e a soulshhatter -t jól sütöttem el és megmenekült,illetve nem használtam life weavinget,az magába képes megvédeni a wrattit+nekem
nem volt fejlesztve, uppolt wrattit gyorsabb és nagyobb redukációja van.
Mutating frenzyk jók tészta egységnek.
Miután eltettük őket menjünk roganhez,húzzuk fel a welleket,orbot majd hozzunk 2 mutatingot ami elpusztítja a fenti 2 épületet.
Wrathgazer itt marad védeni+nekem a 2 mutating is bepusztult.
4.orbnál hozzunk ide overlordot.
Itt is tegyünk boostert,majd éíptsünk midnen falhoz 2-3 necroblastert, hozzunk deathrayt amit a délnyugati részre küldünk, itt nekem az eggyik nemtörődömség miatt halt meg ha figyelünk rá nem lesz baja.
Egy grim bahirt hoztam a keleti részre a satanael mellé.
Északon látszik h a 2 necroblaster jól megfogja a támadásokat.
ha akarunk akkor délre a 2 wellhez kitörhetünk,de azt lerohanják,de nem feltétlen kell megvédeni.
ha már csak 1 perc elsz hátra a wrathgazert+overlordot küldjük vissza a bázisra és ha kell spawnoljunk amit tudunk onnan már megvédjük
a bázist és nyerünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgatós találkozó
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- OLED monitor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs