Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Murder3

addikt

Onset a Defending Hope-hoz is csináltam leírást.A videót meg majd a héten tuti megcsinálom.

Defending Hope (pure shadow)

Kezdjünk 4db Forsakennnel és küldjük őket ki mind a 2 irányba.
    amint lehet húzzuk fel az összes falat és 1 Forsakent küldjünk fel rá.
    Ha már visszavertük a legelső támadást húzzuk fel a 2 wellt.
    Majd amint lehet csináljuk meg a 2. orbunkat.
    Mire kész lesz már jön a következő vonal, hozzunk mindne oldalhoz egy darkelfet amit szintén a falra küldünk.
    Közbe rakjunk egy Resource Boostert a kezdő 4 wellhez majd szedjük fel az északon lévő 3 kutat,ide is egy resource boostert rakunk.
    Közbe ügyeljünk a védelemre midnen falhoz 1 lifestealert is rakjunk, az északi 3 wellhez a falon kívülre építsük a védelmet.
    A videón az északi részen a 3.wellem pont támadáskor hőztam célszerűbb előtte megvárni a támadást visszaverni és úgy,habár így is vissazvertem.
    Ezután védekezzhetünk még 2 orbon, de ha elég powered van, vagyis ha 250-es orb után még marad bőven instant spamelni egységeket akkor húzzuk fel a 3.orbot.
    Innentől gyerekjáték lesz.
    Mindne falhoz ha 2db Necroblastert rakunk az már kénylemesen megvédi,egyedül ahol a long rnages dancerok jönnek oda kell figelni majd.
    Illetve nekem a dél-keleti falnál áttörték töbször is oda 1 satanaelt hoztam és mivel első próbálozásom volt ezen a páylán így oda nem rakatam elég védelemet.
    a Vilebloodok leszedték, de 2 necroblaster és még 1 lifestealer északon simán megvédte tőlük a falat.
    Északon továbbra is kívülre húzzuk a tornyokat, majd hozzunk egy wrathgazert.
    Egykét egysééggel csalogassuk az abdominatort közelebb és vegyük célba a wrattival.
    Itt majdnem elvesztettem a wratgazerem,d e a soulshhatter -t jól sütöttem el és megmenekült,illetve nem használtam life weavinget,az magába képes megvédeni a wrattit+nekem
    nem volt fejlesztve, uppolt wrattit gyorsabb és nagyobb redukációja van.
    Mutating frenzyk jók tészta egységnek.
    Miután eltettük őket menjünk roganhez,húzzuk fel a welleket,orbot majd hozzunk 2 mutatingot ami elpusztítja a fenti 2 épületet.
    Wrathgazer itt marad védeni+nekem a 2 mutating is bepusztult.
    4.orbnál hozzunk ide overlordot.
    Itt is tegyünk boostert,majd éíptsünk midnen falhoz 2-3 necroblastert, hozzunk deathrayt amit a délnyugati részre küldünk, itt nekem az eggyik nemtörődömség miatt halt meg ha figyelünk rá nem lesz baja.
    Egy grim bahirt hoztam a keleti részre a satanael mellé.
    Északon látszik h a 2 necroblaster jól megfogja a támadásokat.
    ha akarunk akkor délre a 2 wellhez kitörhetünk,de azt lerohanják,de nem feltétlen kell megvédeni.
    ha már csak 1 perc elsz hátra a wrathgazert+overlordot küldjük vissza a bázisra és ha kell spawnoljunk amit tudunk onnan már megvédjük
    a bázist és nyerünk.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés