Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanzetomox
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
Ide nem kell nagy rajztudás megkértél volna valakit aki jól rajzol és ért 3d modellezéshez ( pl: engem ) és segített volna megcsinálni. Ami nem lett volna rossz, de a fejlesztők nem fogják senkinek se a normális elképzeléseit berakni a játékba.
Linekiller: lehet hogy te nem érzékeled de ezek a veszekedések tartják fent a fórumot

Addig jó míg van min vitatkozni.
Amúgy bírom az ilyen hsz-eid ,főleg amikor Te vagy a legnagyobb ellenzője a Do spamnak meg a shade-nek.
Nem azért veszekszünk rajt mert annyira zavar minket ez a két lap, hanem azon veszekszünk hogy ha már úgyis watchlist-re lett téve akkor hogyan lehetne értelmesen nerfelni ( nem úgy ahogy a fejlesztők teszik )
Épp ez a szép a fórumban hogy gyakorlatilag olyan dolgokon vitatkozunk amibe nincs befolyásunk, mégis mint ha mi döntenénk a játék változásairól. Aztán persze soha semmi nem úgy van ahogy akarjuk xD
Murdeer: Szerintem hülyeség veszekedni azon hogy jó helyen van-e a disenchant és hogy milyen nerfet kéne adni a do-nak. Sajnos nem rajtunk múlik.
Rájöttem te úgy gondolod hogy a játékfejlesztők mindent azért csináltak olyanra, amilyenre mert azt akarták hogy az ő elképzelésük alapján használjuk az egyes lapokat ( PL: a do azért lett 1 zöld 1 szürke hogy másik színnel keverve lehessen buffolni ) Ha jól értelmeztem te ezt így gondolod. Na itt az ellentét mert szerintem a fejlesztők teljesen hasra ütés szerűen döntöttek úgy hogy 1 zöld 1 szürke
Legalábbis ha azt nézem hogy eddig milyen "okosan " nerfeltek lapokat és milyen "értelmes" semmire se jó lapokat is kiadtak, ez arra ad következtetést hogy nekik aztán tökre mindegy hogy a lapot belehessen-e tenni más színű pakliba is vagy se.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- One mobilszolgáltatások
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hét hőcső és két torony? A Thermalright nem viccel.
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Tesla topik
- LEGO klub
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem azért veszekszünk rajt mert annyira zavar minket ez a két lap, hanem azon veszekszünk hogy ha már úgyis watchlist-re lett téve akkor hogyan lehetne értelmesen nerfelni ( nem úgy ahogy a fejlesztők teszik )