- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Pajac: Mi volt a legrosszabb, amire mezítláb léptél?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergomester
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
rendben! akk próbáljunk ki vmi mást! pedig az is működik amit mondtam, tehát a 3mauler vs 3mage! de ha neked ez necces akk mit szólsz ehez: 3mage+nether vs 2mauler vs oink?? ez is lehetettlen próbálkozás?? amúgy meg eddig még csak te cáfoltad a mauleres ötletemet... szal ne gyere csirkével meg onsettel, m eggyik sem mondta h nincs igazam...!!! az a srác pedig valóban igen OP
és épp ezért nm is belőle indultam ki! amit leírtam az nm lehetettlen de csak még nm is nehéz! csak ahogy a múltkor nekem úgy most neked esik nehezedre beismerni h igazam van... 
Új hozzászólás Aktív témák
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és épp ezért nm is belőle indultam ki! amit leírtam az nm lehetettlen de csak még nm is nehéz! csak ahogy a múltkor nekem úgy most neked esik nehezedre beismerni h igazam van...