Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester
üzenetére
Naturéval kapcsolatban soha nem mondtam azt, hogy lehetetlen. Azt mondtam, hogy átlag játékosnak nehéz vagy nagyon nehéz.
Bemondásra ritkán hiszek el dolgokat. Főleg akkor ha olyan is azt mondja amit én aki jóval jobb játékos.
Saját rep meg azért kellene, hogy lássam egy hozzám közelebb álló játékos mit csinál.
Nézhetjük napestig stoxx, begingguy repjeit. Mert amit ők megcsinálnak az te vagy csirke vagy én nem csinálunk meg. Hiszen ők nagyon jó játékosok. Megmerem kockáztatni zsenik.
Nem kevés ideig játszottam pure naturéval. Hidd el a mauler dolgot is próbáltam. Kevésbé jó játékos ellen be is ütöttem. Viszont ez nem jelenti azt, hogy ez 100%-ig müködik és egyszerű. Amúgy nyilván csirke is csak beszél a levegőbe. Ő se próbálta még a mage rusht elégszer megfogni. Meg multkor Peti is csak tippelt mikor nem veled volt egy véleményen. Neked ez nem fura? Ha valaki nem ért veled egyet az biztos, hogy nem próbálta vagy hülye.A lelkemnek nem kell megnyugodnia. Tudtam, hogy igazunk van.
Persze ahogyan mondod mindent meg lehet oldani. Láttam stoxx nem egy videóját, mikor som, ep, do nélkül játszott (volt egy ilyen korszaka, mikor azt állitották, hogy csak ezekkel a láma lapokkal tud játszani). Viszont az, hogy ő megoldotta semmit nem jelent. Mert rajta kivül egy embert ismertem aki som, ep, do nélkül tolta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Apple MacBook
- Tesla topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Warhammer 40.000
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezetékes FÜLhallgatók
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest