Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gyuri27

félisten

válasz gergomester #22655 üzenetére

Naturéval kapcsolatban soha nem mondtam azt, hogy lehetetlen. Azt mondtam, hogy átlag játékosnak nehéz vagy nagyon nehéz.
    Bemondásra ritkán hiszek el dolgokat. Főleg akkor ha olyan is azt mondja amit én aki jóval jobb játékos.
    Saját rep meg azért kellene, hogy lássam egy hozzám közelebb álló játékos mit csinál.
    Nézhetjük napestig stoxx, begingguy repjeit. Mert amit ők megcsinálnak az te vagy csirke vagy én nem csinálunk meg. Hiszen ők nagyon jó játékosok. Megmerem kockáztatni zsenik.
    Nem kevés ideig játszottam pure naturéval. Hidd el a mauler dolgot is próbáltam. Kevésbé jó játékos ellen be is ütöttem. Viszont ez nem jelenti azt, hogy ez 100%-ig müködik és egyszerű. Amúgy nyilván csirke is csak beszél a levegőbe. Ő se próbálta még a mage rusht elégszer megfogni. Meg multkor Peti is csak tippelt mikor nem veled volt egy véleményen. Neked ez nem fura? Ha valaki nem ért veled egyet az biztos, hogy nem próbálta vagy hülye.

A lelkemnek nem kell megnyugodnia. Tudtam, hogy igazunk van.
    Persze ahogyan mondod mindent meg lehet oldani. Láttam stoxx nem egy videóját, mikor som, ep, do nélkül játszott (volt egy ilyen korszaka, mikor azt állitották, hogy csak ezekkel a láma lapokkal tud játszani). Viszont az, hogy ő megoldotta semmit nem jelent. Mert rajta kivül egy embert ismertem aki som, ep, do nélkül tolta.

Új hozzászólás Aktív témák