Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester
üzenetére
Naturéval kapcsolatban soha nem mondtam azt, hogy lehetetlen. Azt mondtam, hogy átlag játékosnak nehéz vagy nagyon nehéz.
Bemondásra ritkán hiszek el dolgokat. Főleg akkor ha olyan is azt mondja amit én aki jóval jobb játékos.
Saját rep meg azért kellene, hogy lássam egy hozzám közelebb álló játékos mit csinál.
Nézhetjük napestig stoxx, begingguy repjeit. Mert amit ők megcsinálnak az te vagy csirke vagy én nem csinálunk meg. Hiszen ők nagyon jó játékosok. Megmerem kockáztatni zsenik.
Nem kevés ideig játszottam pure naturéval. Hidd el a mauler dolgot is próbáltam. Kevésbé jó játékos ellen be is ütöttem. Viszont ez nem jelenti azt, hogy ez 100%-ig müködik és egyszerű. Amúgy nyilván csirke is csak beszél a levegőbe. Ő se próbálta még a mage rusht elégszer megfogni. Meg multkor Peti is csak tippelt mikor nem veled volt egy véleményen. Neked ez nem fura? Ha valaki nem ért veled egyet az biztos, hogy nem próbálta vagy hülye.A lelkemnek nem kell megnyugodnia. Tudtam, hogy igazunk van.
Persze ahogyan mondod mindent meg lehet oldani. Láttam stoxx nem egy videóját, mikor som, ep, do nélkül játszott (volt egy ilyen korszaka, mikor azt állitották, hogy csak ezekkel a láma lapokkal tud játszani). Viszont az, hogy ő megoldotta semmit nem jelent. Mert rajta kivül egy embert ismertem aki som, ep, do nélkül tolta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDMI topic
- Sweet.tv - internetes TV
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest