Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• OnSeT

őstag

válasz Cr4Zy #22605 üzenetére

26 perces meccs s már a 4. percben t3??? :Y
    Az ellenfeled hozta a tipikus lost stílust,a minél gyorsabb tier váltást.
    Én a helyedben nem követtem volna t3ra, helyette burrower spam. 3 helyen nem tudta volna védeni magát, ahhoz még kevés volt a powere a gyors t3 miatt.

Ha már szóba került a fire orb a shad/nat után t3ra, shadow affos gunnert próbáljátok ki, azt ebbe a deckbe találták ki, unit ellen gyenge, de bázis rombolásra kiváló, bp nem ér ellene semmit a dmg 100%-a átmegy a pajzson. ^^

Indítottam kint egy speedrun topicot. [link]
    Kezdjétek tölteni a repeket s akkor bent lesztek listbe. MaranVnek köszönhetően már tudom hogy lehet összehozni a 20:35ös Defending Hope kört. Siege of Hope-ra van ötlete vkinek? Ott 2mpre vagyok a csúcstól. :D

• Gyuri27

félisten

válasz Cr4Zy #22605 üzenetére

Ott buktad, hogy lehívta a 3-ik orbot. Sajna a silver, tremor kombó foghatatlan. Meg ugye a timeless. A tremornak és a timelessnek purénak kéne lenni. A nasty nerf meg megint szart se ért. Hiszen a silver+nasty noobságán semmit nem változtatott.
    Neked meg a t3 feleslegesen shadow.
    Válts firére. Akkor neked is lesz full noob kombód. Ott a sand kapásból. Amit én használok az a soul és a képessége. Rots mellé kiválló. Meg a bandit lancer. A legallja lap. Viszont nagyon nehéz azt fogni.
    Illetve pyro helyett ott a sun. Másik egetveröen gyökér lap.
    Ha shadowot használsz akkor pyro helyett toljad a fallent meg legyen bent shatter. Sokszor megszopattad volna vele. Mikor a rakás haldokló unitra rátolod az épületei mellett.

Az is hiba volt, hogy a pyrókat egy helyre küldted brannoccal.

Új hozzászólás Aktív témák