- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
gergomester
üzenetére
Miért vitatkoznék? Mást állítok. Jelen esetben amit tapasztaltam.
Ha te mikrózol mikrózik ő is. Ráadásul a mage ugye területre knockol. Szóval neki jóval kevesebb mikró kell mint a maulereknek.
Egyébként a flamét és a személyeskedést te is befejezheted. Nálad is és volgánál is látszik, hogy csak nekem tudtok írni. Ő írhatott volna onsetnek. Hiszen onset kb azt írta le amit én. Kétszer is.
Te is reagálhattál volna csirkének is. Mégis engem tiszteltél meg. Pedig csirke is azt írta amit én.
Idézem: "igazából az a pure shadow legerősebb kombója, pure nature sok esetben nem tud vele mit kezdeni"
Te pedig az oink okán flamet csinálsz.
Remélem volga a te helyesírási hibáidat is kijaviíja. Úgy lenne korrekt.Két dolgot vegyünk tudomásul.
Egy: ez egy szakmai topik (valamint mindenki leírhatja a véleményét, tapasztalatát).
Másrészt: Jön csirke. Kb azt mondja mint én. Te pedig kioktatóan, lekezelően írsz (ami szerintem flame) nekem és csak nekem.
Maradjunk annyiban ha csirke szerint is ez a shadow insta t2 legerősebb kombója nature ellen. Akkor csak lehet benne valami. Az is érdekes, hogy még csirke is azt állítja nehéz megfogni. Talán ezen is lehet picit mélázni.
Nyilván lehet fogni a mage rusht hiszen nem instant win. Kérdés, hogy az esetek többségében a shadow vagy a nature jön ki belőle győztesen. Szerintem döntő többségében a mage rush ül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone XR - 64GB - Független - Gyönyörű állapot - FACE ID OFF!
- iPhone XR - 64GB - Független - Hibátlan - Gyönyörű állapot
- DDR5 5600 Ramok eladóak 8 gb - 16 GB - 32 GB
- Eladó 4 db SZINTE ÚJ M.2 NVMe SSD (Gen4) 2 512GB + 2 256GB OEM
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- -65% Off Dobozos Új HP EliteBook 860 G10 i5-1355U 16 GB DDR5 1 TB SSD FHD+ több mint 2 év gari!
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest