Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
Tudom a pályák 90%-ának a speedruntechnikáját, és a nagy részéről repem is van, bár szinte egyik sem működik már a nerfek miatt... De a technikák azért még maradtak a régiek. Ha kíváncsi vagy, csak írj pm-et, bármit megválaszolok amit tudok.
P.s.: Siege of Hope speedrun: a visszaszámlálást tekintve pontosan 2 mp-nél kell lőni a buffolt (unholy hero - nemtom h unholy power kell-e, de én szoktam azt is) necrofury-val az aranyládika alá és megvan a top1 time.ű
P.s.2.: a repet még mindjárt megnézem és kikérem a játékban is pár nagyobb arc véleményét, de Gyuri, teszteltem minden féle t3-at már (igen, a frostot és a fire-t is, de ezek egyikével se lehet normálisan védekezni). A nature t3 a másik, ami még nagyon jó és sokáig használtam is, de a cultist máster sokkal jobban működik a nature spellekkel, mint a fathom lord a shadow buffokkal. Nekem a cultist master védekezésre van bent, s mincs még egy olyan lap, ami akár hasonló erőt képviselne t3-on védekezésben hasonló powerköltséggel és nem 2 kötött orb kell hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest