Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
válasz intelMMX #31750 üzenetére
Ne vedd magadra. Agressiv ilyen, szoktak mindenkit nyugtatni
fsb1000Nem a játékélményről van szó. Trágya a játék valóban. Egy elkapkodott xarul portolt vacak lett. Nem véletlen az egymillió foltozás hozzá. Még ezek után is egy vacak marad. Senki nem a játékmenetre panaszkodik...
[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
fsb1000
nagyúr
válasz agressiv #31745 üzenetére
"Jó sok zöldésget sikerült összehordanod, kérlek, ha nem értesz hozzá, ne szólj bele."
Még az a szerencse, hogy mint főmegmondóembert téged nem javít ki senki.
Ez a fórum az egyik állatorvosi lova a PH!-nak.****
(#31752) Rivaul
"Egy elkapkodott xarul portolt vacak lett. Nem véletlen az egymillió foltozás hozzá. Még ezek után is egy vacak marad. "Ezt általában azok írják akik még egy sor kódot sem adtak el, de szeretik ismételni amit az okosok írnak a fórumokon.
Amúgy összesen 7 pecs volt és már a 2.-tól jelentősen csökkent a hardverigény.[ Szerkesztve ]
-
intelMMX
senior tag
válasz Rivaul #31752 üzenetére
Hát jó, ha ez ritka lenne itt ph-n akkor még mondanám jólvan, de velem itt mindenki kötekszik.
Agressiv igaz legalább nem búnkózik velem, de sokan meg igen. Amit az egyik animes topicban is leműveltek, az valami hihetetlen volt. Én voltam a buta paraszt mert csak azt néztem ami engem is érdekel.Amit meg itt leírtam, az így ment a gépemen. Azért írtam példát meg ellenpéldát. Nyilván a játék motorjától is függ hogy hogy viselkedik. Adtam egy tippet és kész. Semmi biztosat nem állítottam. Ha meg kihagytam a "talán" szót akkor meg Sry, szarul fogalmaztam.
-
Rivaul
addikt
válasz intelMMX #31754 üzenetére
Sok ilyen van. Nem kell vele foglalkozni. Nekem is van jó pár topic amit elkerülök. Semmi baj nincs azzal ha elmondod amit te tapasztaltál. Azért van ez a fórum hogy sok különböző álláspontot feldobjunk amiből talán az egyikkel sikerül segítenünk. Amíg nem ártasz senkinek addig ne törődj vele ki s mit mond. Fejtsd csak ki a véleményed.
fsb1000Ebbe inkább bele se megyek. Hiába járatnám a szám a tényekről... Legyen neked az az álom játék, soha jobbat senkinek. Legalább megértetted volna amit írok, mind1
[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
agressiv
addikt
válasz intelMMX #31754 üzenetére
A rossz, valótlan tanács lényegesen rosszabb, mint, ha semmit sem mondanál. Ha félrevezeted az embereket igenis így fogok írni, hogy leesen, hogy nem értesz hozzá!
fsb1000
Az a játék egy rosszul megírt szeméthalmaz, kár is ezt szépíteni!
[ Szerkesztve ]
Hát még a borz.....
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Az imént tettem be a gépbe a frissen vásárolt gtx660ti kártyát, de valami nincs rendben. A boot képernyő ok, a win logo is látszik, de utána semmi, csak sötét képernyő. Ami a legfurább, hogy pingelni sem lehet a gépet, tehát olyan, mintha nem csak a képmegjelenítéssel lenne problémája.
A rendszer win8, a diagnosztikai képernyő is bejön. Tegnappal bezárólag semmi gond nem volt sem a géppel, sem a rendszerrel.
Ötlet, hogy ez mi lehet?
[ Szerkesztve ]
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
Rivaul
addikt
válasz intelMMX #31757 üzenetére
Kicsit nekem is elegem van a fórumból mostanság. Mindig betéved valaki aki a világot akarja megváltani s megy a magyarázás ha nem az ő véleményét osztod. Sztem kicsit pihentetem is...
Amúgy az inno3d az olcsó vacak kategóriába kezdett. Most nem tudom hogy hol tart de amikor bejött kishazánkba akkor nem a főnyeremény választás volt, így a korai kártyái kerülném mindenképp.
-
fsb1000
nagyúr
válasz agressiv #31758 üzenetére
"Az a játék egy rosszul megírt szeméthalmaz, kár is ezt szépíteni!"
Nagy tisztelettel olvasom az autentikus véleményeid. Igen tájékozottnak tűnsz minden téren.
Még az SLI fórumban ismerkedtünk meg ahol olyan zöldségeket állítottál, hogy az ember haja égnek állt.Azóta megtanultam, hogy a hozzád hasonló mekkmesterekkel nem érdemes vitatkozni.
Nyomasd csak.... -
Rupa20
csendes tag
Helló!lenne egy asus gtx670 dc2t karim,hibásként került hozzám"olyan címszóval" hogy csíkozz képhibás.
elküldtem f27 hez de nem tudta megjavitani, a hiba változatlan.Munkatársamnak oda adtam nézze meg ö is, gépbe berakta másodlagos karinak gép felismeri gond nincs vele,megnézte a bios-t és nem a gyári van rajta, 4G látja a memoriát.4G változat biosa van rajta..és nem is egyezik a méretsem a gyári bioséval se a fristett bioséval,valószinlüeg rosz biost raktak rá és "nem birja a kari" gondolom. ha valaki ért a bios fleshez kérem irjon!!CSak megbizható ember érdekel.!!persze nem ingyen,!Rupa20 felhasználónak 5 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!Vaterán ezzel a nével megtalálsz.
-
intelMMX
senior tag
válasz Rivaul #31761 üzenetére
Tele van ilyennel a net. A pofája nagy de a...többit szerintem sejtitek.
Anonimitás mögé könnyű bújni én azt mondom....de hogy még onnan szóljanak be.
Ha téveset írok esetleg akkor már az ember érveljen. Na ilyet itt ph-n még nem láttam. Csak megy a hantázás.
Ilyenek érettségin hogy a tökömbe mennek át? Nyelvtan > társalgási stílusréteg.Volt nekem is egy tucak GF2 meg GF4 em inno3D-ből. Utálatosak voltak és inkább szándékosan küldtem őket OC-val a túlvilágra. A kis ASUS féle TNT2-vel jobban elvoltam.
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz agressiv #31764 üzenetére
BIOS-ban átállítottam, hogy iGP-t használja, úgy bebootolt a rendszer, feltelepítettem a hozzá való legfrissebb nvidia drivert, így már eszközkezelőben is jól jelenik meg a kártya (előtte Általános Microsoft VGA-t vagy mit írt), visszaállítottam BIOS-ban az elsődleges megjelenítőt, de a jelenség továbbra is változatlanul fennáll. Win8 logo után se kép, se hang a GTX-el.
[ Szerkesztve ]
-
d3lete
aktív tag
Frappáns kérdés Miért nem csinálják a gpu-kat több logikai maggal? Mint pl egy 6-8 magos amd procit?
Valamint miért nem csinálják cserélhető bővíthető memóriássá őket? Helymegtakarítás? Kivitelezhetetlen?
Nem lenne benne pénz? Sőt az jobb lenne ha cserélhető lenne maga a gpu a lapkában. -
intelMMX
senior tag
-
félisten
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz szabonagyur #31774 üzenetére
Eredetileg úgy volt, utána kezdtem másra váltogatni, miután tapasztaltam a hibát. De kipróbáltam még egyszer, nem segít sajnos.
-
pulutodurumo
őstag
Most tettem be a gépbe az új kártyát (HD7790). Driver telepítés után újraindítás minden OK.
Aztán elküldtem a gépet aludni, azóta olyan a gamma, hogy alig látok valamit. A CCC-ben pedig hiába állítom, nincs látható eredménye.
A monitoron beállításainak jónak kellene lenniük, de próbáltam azt is, lényeges eredmény nélkül.
Kösz előre is!"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
agressiv
addikt
válasz pulutodurumo #31777 üzenetére
Mifajta kártya, újraindítás után rendben van?
Hát még a borz.....
-
félisten
-
intelMMX
senior tag
válasz szabonagyur #31779 üzenetére
Esetleg ki kellene próbálni a Standart videóvezérlő driverrel, hogy úgy ad e képet.
Vagy már próbáltátok? -
agressiv
addikt
-
agressiv
addikt
válasz pulutodurumo #31782 üzenetére
Töröld le a drivert, ha így marad, akkor lehet, hogy meg is döglött. Ha jó, de új driver telepítésnél megint rosszalkodik, akkor talán valami szoftver szórakozik, vagy szintén lehet, hogy meghalt. A monitort azért ellenőrizd másik géppel, IGP-vel stb.
[ Szerkesztve ]
Hát még a borz.....
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz szabonagyur #31779 üzenetére
Az csúnya lenne, ha VGA csere miatt újra kéne húzni az egész rendszert 2013-ban, főleg a legújabb kiadásnál. Kicsit nevetséges, de lehet tényleg nem fogom megúszni máshogy.
Előtte ATI HD 4890 volt, azzal lett telepítve, 1 hete eladtam, driverei le lettek takarítva, iGP-vel használtam, és ma tudtam elhozni a GTX-et, 1 órával ezelőtt került a gépbe. 1 dologra nem figyeltem, kiment a fejemből, hogy hibernálva volt a rendszer, úgy tettem be a kártyát, lehet ez tett volna be neki ennyire?
Rögtön észleltem a dolgot, mert elindult a gép a PCI-E slotba becsusszantáskor, rögtön leállítottam, VGA-t kikaptam, integráltról bebootoltam, és leállítottam rendesen, majd úgy tettem vissza a GTX-et."I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
Rivaul
addikt
válasz A_ScHuLcZ #31784 üzenetére
Az csúnya lenne, ha VGA csere miatt újra kéne húzni az egész rendszert 2013-ban.
Pedig amiatt újra kell. Itt nem az idő számít. Komolyabb hardver változásnál rendszert cserélünk. Lehet nem oldja meg a problémát de attól még a csere az kelleni fog.
agressivÉn mindig ajánlom. Problémamentes, Bár mikor megírtam azt hittem az nv 660-hoz szólok hozzá Így valóban nem annyira mérvadó de akkor is ajánlom komolyabb változás után.
[ Szerkesztve ]
-
pulutodurumo
őstag
-
pulutodurumo
őstag
válasz pulutodurumo #31787 üzenetére
Frissítettem drivert, és megnéztem mit szól a windows kalibrációs programja a dologhoz. Ezt:
Ötlet?"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
agressiv
addikt
válasz Rivaul #31785 üzenetére
Volt, hogy ugyanazt a rendszert három teljesen különböző konfiggal hajtottam, mert a többi ideiglenes volt, vagy elfáradt, vagy kigyuladt. Néhány indítás, mire mindent feltelepít, de utána nincs vele gond.
pulutodurumo
Hagyd a windows kalibrálást, gondolom akkor állítottál el valamit.
[ Szerkesztve ]
Hát még a borz.....
-
-
agressiv
addikt
válasz intelMMX #31794 üzenetére
Készenléti feszt kap a kártya, de mást nem. Amikor kártyákat tesztelek így rakosgatom őket és nincs bajuk és nincs is ok amitől bajuk lehetne. Az AGP-s kártya az igen, mert két szinten vannak érintkezők és amikor kiszeded, vagy berakod rövidre zárod egy kis időre a készenlétet, de akkor is a lapot nyírhatod ki, de azt is túl szokták élni, mert a készenlét csak 2-3A-t tud.
Hát még a borz.....
-
agressiv
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest