Hirdetés
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rupa20
csendes tag
Rupa20 felhasználónak 5 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!Vaterán ezzel a nével megtalálsz.
-
Rupa20
csendes tag
Helló!lenne egy asus gtx670 dc2t karim,hibásként került hozzám"olyan címszóval" hogy csíkozz képhibás.
elküldtem f27 hez de nem tudta megjavitani, a hiba változatlan.Munkatársamnak oda adtam nézze meg ö is, gépbe berakta másodlagos karinak gép felismeri gond nincs vele,megnézte a bios-t és nem a gyári van rajta, 4G látja a memoriát.4G változat biosa van rajta..és nem is egyezik a méretsem a gyári bioséval se a fristett bioséval,valószinlüeg rosz biost raktak rá és "nem birja a kari" gondolom. ha valaki ért a bios fleshez kérem irjon!!CSak megbizható ember érdekel.!!persze nem ingyen,!Rupa20 felhasználónak 5 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!Vaterán ezzel a nével megtalálsz.
-
Rupa20
csendes tag
Helló!lenne egy asus gtx670 dc2t karim,hibásként került hozzám"olyan címszóval" hogy csíkozz képhibás.
elküldtem f27 hez de nem tudta megjavitani, a hiba változatlan.Munkatársamnak oda adtam nézze meg ö is, gépbe berakta másodlagos karinak gép felismeri gond nincs vele,megnézte a bios-t és nem a gyári van rajta, 4G látja a memoriát.4G változat biosa van rajta..és nem is egyezik a méretsem a gyári bioséval se a fristett bioséval,valószinlüeg rosz biost raktak rá és "nem birja a kari" gondolom. ha valaki ért a bios fleshez kérem irjon!!CSak megbizható ember érdekel.!!persze nem ingyen,!Rupa20 felhasználónak 5 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!Vaterán ezzel a nével megtalálsz.
-
Rupa20
csendes tag
válasz agressiv #32036 üzenetére
Rendben egy probát megér azért! de csak másodlagos kariként tudom berakni. ugy is jo ez a program?? és nem nem az elsödleges kari biosát fogja lecserélni??(gtx480)
Rupa20 felhasználónak 5 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!Vaterán ezzel a nével megtalálsz.
-
Rupa20
csendes tag
válasz d3lete #32041 üzenetére
Helló Köszi az infot! a kari nem csikoz hanem képhibás.! kb 10x10 mm nagyságu négyzeta képernyön. GPU reball és mem reflow már volt rajta f27 csinálta de a kép változatlan.biosába meg 100% hogy nem a gyári van hanem egy másik. bios méret alapján. és 4000mb ir a memoriának.nem 2000mb ami gyárilag lenne. egy probát azért megér a bios csere. ha azse segit akkor a gpu hibás. alkatrészként eladom.
[ Szerkesztve ]
-
Rupa20
csendes tag
2db 480gtx hez 700w táp elég lenne? menyit fogyasztanak hol tudom megnézni hogy az egész gép menyit fogaszt?
-
Rupa20
csendes tag
válasz 800.henrik #32848 üzenetére
hu hát elég huzos. 677 W ir.biztonságos lenne a 700W tápal?
-
Rupa20
csendes tag
válasz helkis #32851 üzenetére
hát akkor felejtös nem elég a 700w. a tesztkonfignál kicsit jobb van.és azzal is már kevés lenne. akkor 850-900w táp kellene. ámbár már sokan mondták hogy a 480w slivel nem járnék jol.mert nagyon melegednek.és ár/teljesitménybe már jobbat kapnék 1 kariba. Asus Rampage Extreme III+950 el
[ Szerkesztve ]
-
Rupa20
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest