Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Alsó-Középkategóriás Gamer konfig, 2024 őszén
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz MunezXBK #37297 üzenetére
Nem így kellett volna kimenni polír korongért a raktárba...
zsolti1
Amennyiben az sem jönne be, szólj Formasternek. Annyit keres Svájcban, hogy nem tudja elkölteni. Ezért most mindenkihez elutazik, és felteszi a glaco-t. Nekem is ő tette fel
[ Szerkesztve ]
-
pècsimunkás
addikt
válasz MunezXBK #37177 üzenetére
Azt nem ismerem . De köszi azért az infot . Nagyon bejönnek nekem a Soft 99 termékek . Nem olcsók , de jók . Meg igazából sokáig elég 1-1 termék . Leglábbis amiket eddig használtam . Lehet mondani , hogy kitűnő ár- érték arányúak .
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
veterán
válasz MunezXBK #37119 üzenetére
Nem szégyen megkérdezni vagy sokszor elég lenne csak el olvasni a MAGYAR nyelvű feliratokat, de úgy látszik sokszor ez is nehezen megy 1-2 embernek.
(#37120) Newlachka
Én még azt imádom mikor a saras kocsinak egyből kefével esnek neki mindenféle előmosás vagy áztatás nélkül. Persze a marhája jó erősen rá is nyomja mert a hetek óta rászáradt sár nehezen jön le, persze közbe ad a kefének is (következő biztos örülni fog neki), meg a fényezésnek is.
(#37121) mandleee
Nem lett túl jó a kép (kaputelefonnal fotóztad? ), de így elsőre szerintem szállórozsda is lehet. Kátrány az fekete pöttybe vagy csíkba vagy akármibe kerül rá a fényezésre, de ez inkább hasonlít sárgásabb foltra ami inkább szállórozsda, arra meg az IronX jó pl. de mindegyik gyártónak van erre szer.
Esetleg egy közelebbi jobb minőségű fotót tudnál lőni?
Shiny Garage-al jól jársz ár érték arányban, szóval a D-Tox-ot veheted nyugodtan, illetve a kátrányeltávolítót is tőlük.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
RP1980
tag
válasz MunezXBK #36917 üzenetére
Hallgatlak!!
De most komolyan, nincs még benne nagy gyakorlatom, így különböző fórumokra és youtubeos videókra hagyatkoztam, de valahogy semmivel sem akar igazán jól vágni az a nyavajás excenter, pedig 900w. A durva pasztáim sonax ex05-05 és koch h8.02. Még egy forgósra hobby célból nem szeretnék beruházni, ezért is kísérletezek. Megmondom őszintén eddig, egy kék-fekete, kőkemény ebayes szivacs ami a legjobban vágott a jelenlegi gépemmel.
a karcok 70-80%át ki tudom irtani, ha sokáig nyüstölök egy helyen akkor 95%is összejön, de a videokban valahogy nem kell ennyit vacakoljanak.[ Szerkesztve ]
-
i-sti
senior tag
válasz MunezXBK #36793 üzenetére
[YT-82195 POLISHER 1200W 180MM]
Ez találtam 27ért.
1000-3000 fordulat között lehet állítani. 180mm paddal.
Ez jó lenne fussozni félévente?
Ha igen milyen sebességgel kell végezni?Novum Forum Siculorum
-
Doki16
addikt
válasz MunezXBK #36662 üzenetére
Ezért szeretek ilyen fórumokat olvasni, mindig tanulok valamit. Szoktatok beszélni erről a hologramos dologról, de soha nem tudtam elképzelni, hogy mi lehet. Mitől függ ez, hogy melyik géppel alakul ki? Mit ront el aki ilyet csinál? Vagy ezek már szakmai titkok?
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Formaster
addikt
válasz MunezXBK #36432 üzenetére
Nem tudtam mi nem hagyja nyugodni a szemem, hát az a felálló orr. Ebből a szögből nagyon feltűnő. Ilyen formatervezés mellett, hogy sikerülhetett a Ferrarinak leszorító erőt generálnia Akárhogy nézem ez számomra felhajtóerőt produkál, de nyilván az alsó diffúzorok megteszik amit kell, illetve nem vagyok aerodinamikai mérnök sem csak kis esti zöngék képpen jött fel ez a szösszenet.
-
JHONNY 79
aktív tag
-
Johnny_vT
senior tag
-
bul07
nagyúr
válasz MunezXBK #36206 üzenetére
Egy kör ilyennel veseköveseknek és kint is van a kő
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
RP1980
tag
válasz MunezXBK #36118 üzenetére
Egyetértek! Egy laikus honnan kéne tudja, hogy mennyibe kellene kerüljön egy "tisztességes" polír. Amúgy én is egy ilyen ügyből kifolyólag cseppentem bele a hobby polírozásba. Elvittem az egyik ex autóm egy pesti nagy nevű kozmetikába (forgalmaznak is amerikai termékeket) mondom szeretnék egy polírt amitől eltűnnek a karcok. Azt mondják persze, 30ropi. Elfogadtam és kértem. Mikor visszakaptam az autót picit fényesebb volt, de egy mosókarccal sem lett kevesebb nem beszélve a kicsit nagyobbakról. Plusz az egyik felnim még meg is padkázták. Tehát a 30as ment a levesbe. Na ezután vettem egy excentert, egy raklap kémiát és cuccot, sok-sok órányi youtube video és fórum olvavás után nekiugrottam az aktuális verdámnak és egész jól megcsináltam. Rádöbbentem, hogy egyáltalán nem egy agysebészet a polírozás sem. Viszont megtapasztaltam, hogy az anyagköltségek és a rengeteg meló ami vele van (ha jó végeredményt szeretnénk) biztosan nem rentábilis ha 30 ezres nagyságrendben kérnek érte pénzt. Tehát annyiért vagy sz.r a végeredmény, vagy egy nemsoká csődbe menő vállalkozást találtunk.
-
Hellas
senior tag
válasz MunezXBK #36118 üzenetére
Pontosan így gondolom én is! Ha nem tudom rajta javítani ennyiért, legalább nem rontok. Mondjuk, ha autószerelő lennék, és elhozna hozzam valaki a kocsiját, komplett futómű felújításra, de x összegért csak a lengőkar csere fér bele, akkor nem teszem melle tönkre a lengéscsillapítót.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Modding és elektronikai kérdések
- Digitális Állampolgárság Program
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ukrajnai háború
- Házimozi belépő szinten
- Formula-1
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest