Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz MunezXBK #6669 üzenetére
Felni tűkőrpolír.
-leszedni a festék réteget pld homokszorás,kromofág vagy egyszerüen szénné csiszolod.
-majd elkezded ezekkel felhuzni
-100,220,400,600,800,1000,1200,1500,2000,3000 vizesen
végén meg 1-2 mikronos gyémánt pasztával+finom olajjal rásegitve.Ha kacifántos a felni akkor kézi munka.
-
veterán
válasz MunezXBK #6713 üzenetére
De nekem csak annyi lenne az elvárásom hogy olyan cuccot szerezzek amivel mosás után foltmentesen tudom áttörölni.
Erre kellene valami rongyot vagy bőrt vagy más cuccot szereznem és igazából ebbe kérek itt segítséget hogy viledán kívül érdemes-e mást használni szerintetek amivel átlehet törölni foltmentesen szárazra a kocsit mosás után.
iPhone 13 Pro Max
-
törölt tag
válasz MunezXBK #6724 üzenetére
Nézd nem szeretnék írni se mondani semmiféle szart ugyanis ha meg rosszul sűl el a dolog akkor azt mondod vagy írod,hogy én mondtam.
Menj be egy festék boltba és ott kérd ki a véleményüket GYÜMÖLCS UTCA egyik végén van.De azt tudd ezek nem bírnak sokat kb 2évete újra kell festeni.
Ha nem csinálod meg jól akkor lepattogzik...Azt se bírja a festék,hogy felmelegszik 200-300fokosra majd esetleg belemész egy tocsába...Szóval ecsetes megoldást nem tudok és nem is szeretnék javasolni.
-
Moric
aktív tag
válasz MunezXBK #6721 üzenetére
Szerintem nem véletlen kerül az a festék többszörösébe, mint a Hammerite.
A Hammerite kerítés festeni tökéletes, féknyeregre inkább nem kenném. Ki tudja mit szól a többszáz fokhoz. Aztán majd lesz sopánkodás mikor meggyullad a festék, ami miatt kiég az autó.Nézzetek olyan festéket ami hőálló, és bírja az 400-500 fokot. Minden más a legjobb esetben le fog pattogzani rövid időn belül.
-
zsolt1129
addikt
válasz MunezXBK #6924 üzenetére
Nagyon helyes .
Az AG is egy szuper cucc,én ist ezt hazsnálom,viszont wax-ból Zaino-t .Igaz a Hd waxukat nem próbáltam,de egy pár atón már volt szerencsém kipróbálni a 4-5 réteg Z-2 -t vagy Z-5 -öt. Z-6 -al majd Z-8 -al a végén. Tényleg kiváncsi lennék arra a szerre,ami ezt übereli. De tényleg...... . -
Batman2
őstag
válasz MunezXBK #6936 üzenetére
Annyit sikerült eddig lelnem, hogy
737 - classic weiss
Ez van a járgány azonosítókártyáján gyárilag beleütve !
Aztán hogy ebből tudja e a masina, hogy milyen színből mennyit kell hozzáadni, hogy meglegyen a kívánt keverék, illetve, hogy univerzális e ez a kód, vagy csak a mercedes, esetleg azon belül is csak a w123-as típusra vonatkozik, azt nem tudom.
Üdv.
Batman2 - Viva la Mercedes W123-200D 1979
-
Highend55
tag
válasz MunezXBK #6958 üzenetére
Tisztában vagyok,hogy nagyon jó,viszont nem csak az létezik,angol [link]) fórumot szoktam olvasgatni,és itt rengeteg ember megosztja a tapasztalatát(képpel,leírással,videoval).Nagyon sokan használják pl. ezt a márkát mások is elégedetten,árban kb Autoglym-be sorolnám,Zaino-tól viszont minimálisan olcsóbb.Az ár annyira nem játszik szerepet mivel,nagyon sokáig elég..
Shamponom,Glazem is tőlük van emiatt nem vettem meg a Zaino-t..Ha megkaptad a termékeid kiváncsian várom a véleményed !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C robotporszívó feltörlőfunkcióval
- Eladó Krups Evidence One EA895N10 full automata darálós kávéfőző - garanciális időn belüli!
- 3 db Shelly Pro Dual Cover PM eladó
- TP-Link Tapo okos dugalj okoskonnektor Tapo P110M - ÚJ!!
- Transmitter BC49BQ Bluetooth autós MP3 lejátszó Fm LED kijelzővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest