Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
válasz hossszú #26615 üzenetére
Mindig bajban vagyok, hogy mit tanácsoljak ilyenkor. Ötven ropiért még nem létezik elfogadható minőség. Persze ez nagyon relatív fogalom. 150 rugóért még mindig sok kompromisszumot kell benyelni, de ott már legalább létezik elfogadható, és többnyire tartós is.
Szerintem gyüjtögess még kicsit a pénzedhez. Ha nem probléma a nagy gépsúly, akkor úgy 80 magasságától ki lehet fogni jó állapotú öntvény gépet, ami még asztalos műhelyben is menni fog legalább 10-20 évet felújítás nélkül.
Talán a Güdére tippelnék, ha mégis pénzt adsz valami nyomingerért, de vigyázat, annak kicsi az ereje, collos anyagnál vastagabbat nem jól fogja tolerálni.
Van 70 körül 2Kw-os hővédelemmel ellátott Güde. Annak is vannak gyerekbetegségei, de legalább a kraft elég benne egy barkácsoló számára.
De ha nem tudom pontosan, mire is kell, nem is nagyon merek ajánlatot tenni.Több fa van, mint asztalos!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Külpolitika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- Csúcsminőségű biztonsági kültéri okoskamera félár alatt// ingyen foxpost
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
- ÚJ Razer Iskur gamer szék
- Segway Ninebot KickScooter MAX G30D II
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest