Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1657) Ghandi válasza Adiking (#1656) üzenetére


Ghandi
aktív tag

Szószerinti forditása ez :
»BIOS Update segédprogram
ASRUBIOS.EXE, ASRFLASH.BIN és UCODE.DAT: Ezek a Flash Memory Writer segédprogram, amely frissíti a BIOS-feltöltésével egy új BIOS-fájlt a programozható flash ROM chip az alaplapon. Annak megállapításához, a BIOS verzióját az alaplap, nyomjuk meg a <F2> belépni a BIOS segédprogramot indítás során fel, és ellenőrizze a BIOS verzióját a főmenüből. A nagyobb számok egy újabb BIOS fájlt. Ez a segédprogram csak akkor működik, tiszta DOS-ban. És ez a típus szerepel a BIOS-csomag. (Hogyan tudom megnézni a BIOS-verzió?)
A Flash Memory Writer segédprogram nem alkalmas minden ASRock alaplap. Kérjük, használja a Flash segédprogram, amely tartalmazza az egyes BIOS-fájlt, hogy aktualizálja a BIOS-t. ASRock alaplap is kell használni ASRock Flash segédprogram BIOS-t frissíteni, ezek nem hitelesített BIOS villogó eszközök alaplap károkat fog okozni.
»BIOS frissítése Eljárások

1. Rendszert hozzon létre egy bootolható lemezt, majd készítsen egy üres floppy lemezt.
2. Töltse le a BIOS package (WinZip formátumban. Zip fájl kiterjesztés), unzip és mentse el az üres lemezt, majd látnod kell ASRUBIOS.EXE, ASRFLASH.BIN, UCODE.DAT, a BIOS fájlt és a README.TXT.
3. Boot a lemezről lépésben létrehozott 1, akkor kapcsoljuk be a floppy lemezt a 2. lépésben létrehozott.
4. Az "A: \" írja ASRUBIOS, hit space bar egyszer, és írja BIOS-fájl nevét, majd nyomja meg az <Enter> billentyűt. Például: A: \ ASRUBIOS 75i65GV1.70 <Enter> billentyűt akkor megjelenik egy üzenet: "Kérem, várjon BIOS loading ROM".
5. Körülbelül 1 perc múlva, látni fogja a message "Flash ROM Update Completed - Pass", akkor készen van korszerűsítését a BIOS.
6. Korszerűsítés befejezése után a BIOS-t, kérjük, vegye ki a floppy lemezt. Indítsa újra a rendszert, és nyomjuk meg <F2> belépni a BIOS segédprogramot alatt csomagtartó megjelöl.
7. In Kilépés menüből válassza a "Load Default Settings", és nyomjuk meg az <Enter> billentyűt a folytatáshoz.
8. Válassza ki a "Exit Saving Changes", és nyomjuk meg az <Enter> billentyűt, hogy kilépjen a BIOS segédprogram.
9. Most, a rendszer indítás fel új BIOS-t.

De máskor használd inkább a google forditóját,ott van weblap fordítás is

Elmélet és gyakorlat közt nincs különbség elméletben

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.