- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
szutyok13 #110895 üzenetére
Pont ez a furcsa nekem, hogy a sima X5, amiben MT6580 SoC van (tehát nem is tud 4G-t) és fele RAM/ROM, nem sokkal olcsóbb. Gyanús...
De persze azt az eshetőséget sem zárhatjuk ki, hogy az X5 Pro lesz a 100 USD alatti kategória fölényes ár-érték bajnoka.
De ebben a mezőnyben akkor sem szokványos a 2 giga RAM, ahogyan a HD kijelző sem.
-
szutyok13
csendes tag
válasz
Bertiee #110885 üzenetére
TD-n 80 EUR most akcióban és ott van EU-express 9 EUR áron, ami jaffa-mentes okosság, feltéve, ha a DPD nem keveri el valahol.
Mindenki mantrázza a B20-at, na, ebben vanMás kérdés, hogy a dodzsemek sokszor szépek, tele vannak fícsörökkel (hátlapi touchscreen szerintem világbajnok) de kb. 2 hetente kiadnak egy új modellt, abból egy PLUS-t, meg egy PRO-t, aztán a hosszú távú használhatósága már lutri. Nekünk volt már 2 ami csendben elhalálozott 1 év után, mondjuk most jön a 3.
Ennek a sima verziója B20 vitamin nélkül és 1 Gb rammal.
-
válasz
Bertiee #110892 üzenetére
Beírod a kuponhoz, hogy FACEBOOK, akkor már csak 75.99. Remélem, így már tetszik az ár.
Így ha fenn is akad a határon, 30k-ból megvan egy 2GB/16GB-os 4G telefon HD kijelzővel, 6735-ös procival. Ha nem a kamera mozgat valakit hanem csak egy olcsó készüléket keres a mindennapokra, akkor ez szimpatikusnak tűnik.MOD
Igen, lehet, hogy 100USD fölé megy az ár, hiszen 96,51USD lesz, a postai kezelés költséggel együtt így tényleg épp 29k körülre jön ki, ezáltal mondhatjuk, hogy nem is akkora ajánlatAzért várjuk meg, hogy milyen lesz, de az X5 nem sikerült rosszul...
-
Beni2360
félisten
válasz
Bertiee #110885 üzenetére
Indulj neki még 1x a keresésnek és figyeld a beállításokat bal oldalt.
Csak 1 Doogee Y100 pro teló van náluk EU-ból . -
Bertiee
senior tag
Sziasztok!
A DOOGEE X5 Pro 4G telóról van valamilyen infótok? Ezen az áron jónak tűnik (EU warehouse) vagy esetleg ennyiért van jobb ajánlat?
-
wolfman
veterán
Jóemberek!
Lenovo A916 mobiltelefonomra, ami már rootolt, tudok rá valahogy android 5.1.1 vagy 6.0-t (majd) telepíteni???
-
-
krezna
tag
Barátaim,tényleg nincs közöttetek senki akinek UMI IRON telefonja lenne,és írni 3 mondatot???Segítséget kérnék érdemes e a telefont megvenni,vagy nem????
-
válasz
rebellis51 #110877 üzenetére
Nem is a Te hsz-ra reagált... Ráadásul az eredeti hsz-ban még javításban utaztál, most meg már egy új beszerzéséről lenne szó?
-
Ájvé
veterán
válasz
LantosBerry8 #110873 üzenetére
Redmi Note 2, hardver jobb benne, ha esetleg fontos a 4G akkor jobb a Speed 7.
-
rebellis51
tag
Üdv Mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni!
Kaptam egy NEWMAN K2S telefont,és egy szoftverezés ráférne,csak nem igazán merek rámenni.
Önmagától pedig nem ajánl fel semmiféle frissítést.
Hátha tudja valaki,hol,merre van vállalkozó szellem erre.
Ami nem működik: bekapcsgomb,bár áramot kap,szalag hibátlan,GPS,WIFI nem talál hálózatot.Más miden tökéletesen működik.
Köszönöm,akár negatív,akár pozitív választ kapok,értem ez alatt,hogy javítható,vagy felejtős! -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
LantosBerry8 #110873 üzenetére
Én inkább a Redmit venném a jobb támogatottság miatt.
-
LantosBerry8
senior tag
Melyik lenne jobb vétel? /ha min. 2 évben gondolkodom/
Zopo Speed 7 / Plus, vagy Xiaomi Redmi Note 2?
-
-
beg
veterán
válasz
Beni2360 #110866 üzenetére
Amíg ezt leírtad, kattinthattál volna kettőt az oldalon:
http://eustock.hu/garancia-hu"Minden termékre 100%-os magyarországi garancia is vonatkozik a hatályos jogszabályoknak megfelelően." Ott van szépen leírva 23 pontban.
Mert nincs türelmed, csinálja meg más?
Biztos én jobban ráérek munkaidőben.
-
Beni2360
félisten
válasz
kelzsoca #110852 üzenetére
Szia!
Érdeklődnék, hogy hogyan zajlik egy garancia ügyintézés nálatok?
Az éjjel nem volt türelmem végig olvasni és most sincs nagyon.
1: Hova kell vinni a telefont, vagy küldeni?
2: Kinek a költsége az ide-oda való szállítás?
3: A gari után fellépő hibák esetén mi a teendő ha itt helyben nem orvosolható a hiba?
Köszönöm előre is a válaszodat. -
gamegod
senior tag
B20 nélkül is megvagyok
szvsz én így látom, de amint látom a kákán is csomót...
-
joy_k
tag
Jo reggelt!
Eu raktarrol lehet valami normalis telot rendelni 5"(max), 3Gb ram es legyen valami normalisabb aksija? Blackwiev Omega pro nagyon bejon, csak itt a forum tarsak azt mondjak nagyon nem nepszeru marka. A Mi4 tetszik nagyon, de az nem dual sim es kisse draga. Max 150$ bele kene fejek az arba. Ha van jo linketek kuldjetek el.Mi4c-rol velemeny? Koszi -
RVR400
veterán
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
LantosBerry8 #110851 üzenetére
A kuponkód: prohardver
-
svgyula
addikt
válasz
jopika #110844 üzenetére
Szia! Mivel valószínűleg kártyafüggetlen kell egy rendőrségi feljelentés lopásról. Az elhagyás a te sarad.
Utána ezzel bemész a szolgáltatókhoz egyenként és letiltatod az IMEI számot. Persze csak ott ahol szóba állnak veled mert esetleg nem vagy ügyfél! Ezt alkalmanként 5 eFt-ért megcsinálják pár hétig utána újból! Ha megéri a te dolgod. Viszont ha beadta egy mobiloshoz akkor eltelhet akár egy hónap is mire újból használni akarják. -
trebrona
nagyúr
válasz
jopika #110844 üzenetére
Android eszközkezelő itt (ha még nem törölték a telefonról a fiókot), akkor lehetőség van az eszköz helyének meghatározására, zárolására vagy adatok törlésére. Persze, ha ez előzőleg engedélyezve volt a telefonon.
-
jopika
tag
Üdv mindenkinek, nem tudom ide írhatom-e csak egy kérdésem lenne, drága fiam elhagyta a telefonját, le volt merülve így nem lehetett hívni, a telefon egy rendelt doogee valencia, valahogy meg lehet keresni, vagy tiltassam le, ha rendőrségre megyek(nem akarok mert gondolom kiröhögnek) azok tudnának valamit csinálni?
-
gamegod
senior tag
Xiaomi Redmi Note 2 in Eustock magyar szerviz - 1 év gari = 60 e FT
szerintem innentől megvan a bestbuy kategória királya -
ottobacsi
tag
válasz
nyuszi123456 #110828 üzenetére
"Azt állapítottam meth"
Csúnya szókiegészítő bill. app! -
madrac
senior tag
válasz
Rellind #110801 üzenetére
Én itt nem látok raktár választási opciót, úgyhogy gondolom kínából jönne, amire így majdnem biztos hogy még rájönne +27% áfa. Ez a költség van +némi szállítási.
(#110808) SaGa59: persze hogy kínai verzió. kínai webáruház mást nemigen szokott árulni. viszont jóval olcsóbb mint itthonról.
én a fullosat rendeltem (Z3580, 64GB tárhely) eu raktárból össz. 300$-ért, de per pillanat már nincs raktáron. -
New Bluestar
tag
válasz
csibor #110831 üzenetére
Szia !
Szerintem 4,5"-os nincs jobb Kínából sem.
Ott már csak a nagyobbak mennek, 5"-osban olcsó a Doogee X5, ami talán kijönne ennyiből.
Vagy ugye 4,7"-os a Xiaomi Redmi 2, ami itthon üzletben 35 ezer, hardveraprón szinte új előfordul 30 ezerért is.U.i.:
Na, erről nem is tudtam amit beg írt, jó tudni. -
beg
veterán
válasz
csibor #110831 üzenetére
Ebben linkeltem.
26.900.- huf.
Javítva, már csak 25.900 -
csibor
addikt
Sziasztok! Telefont kell vennem
Mostanában nagyon nem követem az eseményeket. A lényeg 25K-ért van Op3n Dott, 4 mag, 1gb ram/rom
4,5 ips. Főleg 2 év garancia. A kérdésem sarccal együtt max 25K-ért van most jobb max 4,5" Kínából?
-
daji3
újonc
Bele, bele néztem az előzményekbe, de sajna nincs időm ennyit olvasgatni.
Témához illő telefont keresek, Fő szempont a minőség és megbizhatóság,
Főleg fényképezni, és pár netes game-t futtani, akarok.
Pénz nem számit.
Pár tippet ha tudnátok adni. -
nyuszi123456
aktív tag
Volt lehetőségem kipróbálni egy 1920*1080-as Wiko márkájú okostelefont. Persze nagyon klassz a felbontás, de:
Ilyen éles képernyőnél pl. elvárható lenne, hogy a Google Térkép megjelenítse az utcaneveket. Simán olvasható lenne egy környéken. De nem, ő csak nagyítva jeleníti meg, amikor max 5 utca látható a rajzon.Azt állapítottam meth, hogy amire épp való lenne a nagy felbontás, arra nem érett meg a helyzet. Nektek mi a tapasztalatotok full HD-vel? Esetleg használ valaki 1440-es képernyőt?
A 800*600 felbontású filmek viszont szebben jelentek meg a full HD-n. Most a legfejlettebb a 2600*1920? Gondolom, egyikük sem használ olyat.
-
gabenn4241
tag
Sziasztok! Gondoltam szólok, hogy aki mostanában gondolkozik vmi nem túl drága de mégis használható dual simes teló vásárlásán az emagnál az asus zenfone 2 laser ze500kl típusú mobil le van árazva. Elég sok ellentmondásos adat kering ezekről a telókról. A szóban forgó készülék specifikációi:
Snapdragon 410 4x1,2 ghz
Adreno 306
2gb ram
16gb háttértár
5inch 720p-s kijelző
Gorilla Glass 4
Dual sim (standby) mindkettő 4g képes
2400mah Lipolimer akksi
2év garancia
Ára: 59.900 magyar forintSzerintem elég jó ár érték aránya van.
Én lecsaptam egyre ha megjön majd írok róla pár szót! -
Upo
addikt
válasz
femiki #110822 üzenetére
Nekem is vannak a gyűjteményben:
"There is no such thing as IDIOT PROOF. Idiots are much too clever."
meg:
"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak."
"Szakértő az a személy, aki már minden hibát elkövetett, amit egy nagyon szűk szakterületen el lehet követni." (Niels Bohr)
"Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék."
"Hiába van okostelefonom - ugyanazok a hülyék hívnak rajta." (Bödőcs Tibor)
-
kobipeti
aktív tag
Kicsit elrugaszkodva az edigital MHz-eiről, ez nagyon bejön, szinte már elgondolkodtatóan bejön:
link -
válasz
cappa72 #110812 üzenetére
Hát igen, ez egy ilyen termékekkel foglalkozó oldalon cinkes kicsit...
Mondjuk egy laikustól inkább "elnézi" az ember. (Kollégámmal volt egyszer egy ilyen vitám, hogy vettek egy 4 magos, magonként 2GHz-es Intel procis asztali gépet. Aztán össze is jött a matek: most 8GHz-es a gépben a proci. Hiába magyaráztam, hogy a magonkénti 2GHz-től nem lesz 8GHz-es a procc... Aztán inkább ráhagytam... Hogy is van a mondás? Hülyével vitatkozni, vagy kutyával táncolni? Valami ilyesmi.
)
szerk: gyors gúglival mit találtam: "Hülyével vitatkozni olyan ,mint galambbal sakkozni. Feldönti a bábukat , leszarja a táblát és a végén azt hiszi ,hogy ő győzött." Aranyos.
-
-
Edigital matek:
-
tibcsi0407
félisten
válasz
fateless #110790 üzenetére
Persze, nem feltétlenül mindenki szívja meg velük. Nekem két telefonból egy jött meg, amiket egyszerre rendeltem. Ha a topik utolsó pár hetes hozzászólásait megnézitek, akkor látható, hogy nem vagyok egyedül a problémával.
Modt a DPD miatt nagyon rájuk jár a rúd. A fő probléma az, ahogy a dolgot a Gearbest kezeli. -
Upo
addikt
válasz
Rellind #110801 üzenetére
De ott van a lapon is, Shipping cost to: után kiválasztod az országokat, és kiírja hogy melyik szállítási módban mennyibe kerül. Mivel kínai raktár, ezért itthon a vételár+postaköltségre rájön a 27% áfa és 2-3000 vámkezelési költség (attól függ, posta vagy dhl).
A holland és német vámolási szokásokat szerintem meg holland és német fórumokon kellene megnézni. -
Rellind
senior tag
Sziasztok.
Gondolom ez elég jó ár.[ASUS ZenFone 2]Kérdésem.
Mennyibe kerülne(vám,áfa stb) ha megrendelem és a szállítási címem:
1.Magyarország
2.Hollandia
3.Németország lenne?Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 5G 128/8GB Pink Gold
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512 GB Phantom Black Független
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest