- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egy automatizáló, hozzá pár kiegészítő alkalmazás, némi kreativitással találkozva csodákra képes. Nem nagy kunszt eljutni arra a szintre, hogy egy nagy LEGO játék legyen az Android. Úgy már lehet orvosolni az apróbb bugok, hiányosságok jelentős részét. Én nagyon élvezem, amikor sikerül egy-egy ilyen "művem". Sztem ettől "okos" egy okosteló. Olyan funkcióktól, amik nekem hasznosak, amiket csak az én telóm tud.
-
tescodr
aktív tag
válasz
nemalevente #111385 üzenetére
Én most Mlais mx base rendeltem ez a paraméterek alapján neked is megfelelne 5 colos kijelző,64bit 4 magos soc,2gb ram,4g lte, és 4300mah akksi Gearbestről 35000-ért eu raktárról
-
RBJ
addikt
Ja és ha jól tudom b20 kell a t mobilnak. Csináltam gyors kutatást.
Ezek vannak, ebből kellesz hámozni.
Cubot H1
Elephone p4000
Leagoo elite 5
Lenovo p70
Siswoo c55
Blackview alife p1 pro
Mlais M52 red
Meizu M2 Note
TCL M3G 3S
UMI eMax mini
Mstar M1 proHirtelen Meizu lett mert itthon is otsó.
-
dlaj
őstag
Ez a telefon a felsoroltakat mind tudja. Egy hét múlva lesz személyes tapasztalatom.
-
RBJ
addikt
-
válasz
A 4400-asnál nekem sem segített a kijelzőcsere, máig nem tudom, miért nem
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Ha 1 SIM elég, akkor ebben a topikban érdeklődj.
-
nemalevente
csendes újonc
Sziasztok. Van egy THL4000-es telefonom.már majdnem 1 éve megvan. Egy hónapja leesett kb 50cm-ről, akkor a lábfejen pattan először, utána parkettán landolt. Az érintőképernyő azóta nem reagál egyáltalán semmire.A készüléken semmilyen sérülés nem látszik, sem a házon sem a kijelzőn.Rendeltem hozzá érintőképernyőt, ki is cseréltem, DE most sem működik.Lehetett hibás amit küldtek? Az lcd alatta működik, a telefont hívni lehet, minden más funkció láthatóan műxik.
Nem akarok még egy kijelzőt rendelni, lehet hogy más a gondja?
Olyan emberkét keresek aki megbízható és ért ezekhez a kínai készülékek javításához, mivel 24ezer ft volt nem sokat szeretnék rákölteni.Viszont a nagy akksi nagyon tetszett benne.
A másik kérdésem az lenne, ha mégsem javítható gazdaságosan akkor vennék másik telefont, ajánljatok légyszíves:
-legalább 4,5" képernyő és IPS
-legalább 960x vagy inkább HD felbontás
-RAM/ROM 1GB/8GB min
-nagy akksi, min 3000mAh, de inkább 4000 vagy feletti, (cserélhető nem beépített!)
-gorilla glass 3 vagy jobb
-csak androidos
-megbízható márka legyen, kínai típusok előnyben
-proci szám és freki nem fontos, videók folyamatosan fussanak ne akadjon, alap dolgokra lenne használva, (antutu 20000 feletti már sztem jó nekem)
-1 sim elég
-kb 40-50-et szánnék rá max
-itthoni telefonálásra, mobilnetre alkalmas legyen
-LTE nem kell
-wifi, GPS kell
-gyárilag magyar menü is
-kamera hátul min 5mpx, vagy nagyobb, jobb minőségű lehetőleg
-megbízható kínai boltból lehessen rendelni, még jobb ha van eu warehouse lehetőség....
Nagyjából ennyi lenne... -
tescodr
aktív tag
Remélem már hétfőn vagy kedden megérkezik az Mlais mx base telóm
Aztán meglátjuk mi lesz, mtk droid tools-t érdemes feltenni? Szoftverrő biztonsági mentést érdemes csinálni? Ha igen mivel? -
Beni2360
félisten
Hogy ne érje szót a ház eleje.
-
Beni2360
félisten
5. Óvd a szélsőséges időjárási hatásoktól telefonodat. Soha ne tedd ki 35° C-nál magasabb hőmérsékletnek. A magas páratartalom és forróság tartósan ronthatja az akkumulátorkapacitást.
Akkor eszerint nyáron nem használhatom navigációra mert bizony az ablakban még a klíma mellett is kb 50 c fok van. És ez akkor a navigációs készülékre is igaz. -
Zeki
nagyúr
Osztják az észt akkutöltés ügyben....
A 3-4-es pontokkal nem értek egyet. -
RBJ
addikt
Nekünk még nem kellett gumis játszótér és minket még pofán vágtak a szülők, tanárok.
-
válasz
Mercutio_ #111362 üzenetére
Vezessük be, hogy aki nem a hetvenes években született, az nem írhat OFF-topic hozzászólást,
Valamint kérjünk '70-es rangot az eddigiek mellé.
Javaslom továbbá, hogy a nem ezen évtizedben születettek ajándék Dual SIM készülékkel (választható készülékek a Xiaomi, Meizu és valamely szabadon választott B20-as készülékek közül) lepnek meg minket.Erről szavazás kizárólag OFF-topicban a fentiek figyelembevétele mellett.
MOD
Egyébként kikérem magamnak, én nem nyugger vagyok, csak AZ ÉVTIZED szülötte, épp dolgozom, egy kerületi vezetői ülésen vagyok. (Remélem, közületek senki sem ül itt velem a teremben és olvassa mindezt) -
Mercutio_
félisten
Tipikus, hogy a sok fórumtroll mind nyugger
(70)
-
looser
addikt
válasz
aytukabozs #111350 üzenetére
Sajnos nem, keresztül kasul pörgettem az egész oldalt, de nem. Ha kikapcsolom a g authenticator-t, akkor működhetne, de arra szeretnék megoldást, hogy ez így miért nem :-)
-
medica
senior tag
válasz
aytukabozs #111350 üzenetére
" A lenovo telefonok nem olyan jók, mint a cég híre." vagy inkább annyira se
-
RVR400
veterán
válasz
KamuMazsola #111285 üzenetére
Viszont még mindig olcsóbb, ha dollárban vásárolsz.
-
aytukabozs
addikt
válasz
salaud #111346 üzenetére
" A lenovo telefonok nem olyan jók, mint a cég híre."
Ez azért durva általánosítás.
Úgy még aláírtható, hogy nagyon nagy a szórás a termékeik minősége közt,
és az alsó szegmensbe szánt készülékek közt valóban nem feltétlenül van kevesebb gond mint a többi kínai márkával.
Kollegám kb 2 hónapja itthon vásárolt A536-ja kb két hónaposan már szervízben csücsül, míg haverom 'ezeréves' P780-ja meg még mindig működik.(#111349) looser
Lehet hogy a válasz is amatőr lesz, de nem az van hogy le kell szkrollozni a lap aljára és ott van a tovább? -
looser
addikt
Sziasztok! Állati amatőr kérdés: új telefon beállítás, g fiók, név-jelszó, azt mondja sikertelen, be kell lépni webesen (authenticator miatt), ez megtörténik, bejönnek az adatvédelmi, biztonsági és egyéb beállítások, de sehol sem látom, hogyan lehet továbblépni; nincs kész, vagy befejeztem vagy semmi ilyesmi és így nem is adja hozzá a fiókot. Fogalmam sincs, mit nézhetek el. Van ötletetek? Köszi
-
Ferike81
senior tag
válasz
salaud #111346 üzenetére
Na ezért gondoltam én is kínai telóra. Nekem anno a nokiák és az azóta használt samsung csodák sem bírtak többet mint az utsó névtelen gagyi pomp king. Ez is húzta az igát két évig gyári támogatás nélkül. Ezeszer elejtettem, a lányom beletette a zuhanyfülkébe miközben bent voltam. Kiszáradt, és megy. Persze vannak kompromisszumok, de nem gondolom, hogy ne bírnák ki ezek is 2 évet. Arról nem is beszélve, hogy én nem játszok rajta. Na meglátom még, de lehet kínai lesz. Max lesz egy lökött akinek van egy használhatatlan xarja.
-
salaud
aktív tag
válasz
Ferike81 #111321 üzenetére
Ne dobd el feltétlen. Doogee valencia 2 y100pro telefonom van, elégedetten használom, ismerős kb előttem 1 hónapja vett valami 4 magos lenovo-t hasonló tudással, eddig kétszer volt szervizben, saját bevallása szerint: " ha még egyszer beszarik, földhöz b@aszom és veszek egy másikat". A lenovo telefonok nem olyan jók, mint a cég híre. Sajna nincs kevesebb gond velük, mint a többi kínai márkával ,sőt.
-
KTU
addikt
válasz
zolipapa66 #111341 üzenetére
Du musst angemeldet sein, um diese Seite aufrufen zu können.
Be kell jelentkezned, hogy az oldal megtekintéséhez.
-
zolipapa66
tag
Mennyi vénember
És egy leköszörült kulccsal mind a 2 csoda nyitható volt, és a Nysa még indítható is
-
RBJ
addikt
Na mennyi vén hörcsög.
én is ültem zuk ba. Kenyérgyári volt. Foss barna.
Ha jól tudom benzines csoda volt.
Úgy látom ennyi öröm van, fórumozás. -
KamuMazsola
őstag
Hát fiúk örömmel olvastam így reggel a Gyáli gyorson, hogy velemkorúak vagytok, (70).
-
mathgery
aktív tag
nagyjából lemondtam az Asus Zenfone 2-ről, most a Xiaomi Redmi Note 2 Prime-al szemezek. Használ ilyet valaki?
-
Ájvé
veterán
válasz
aytukabozs #111317 üzenetére
Erre csak Nokiát lehet mondani, hol voltak és hol vannak most?
Manapság már semmit nem számít a mobil piacon a múlt, ahogy változnak az idők úgy jelennek meg és buknak el cégek és mindkettőre számos példát fel lehetne hozni.
Doogee-t nem tartom én se sokra, Zopo viszont annyira nem rossz, csak általában van valami erős kompromisszum a készülékeiben (jellemzően gyenge akku ami kapásból beugrik), úgyhogy van hova fejlődniük. -
-
beg
veterán
Ott is egyenesesedik a kasza, nyílt levél a motorolához.
Hasonlóan nincs droid frissítés, mint az utóbbi időkben a lenovokhoz. Régi motorola motorosok nem ehhez szoktak. -
törölt tag
Felőlem aztán próbálkozhatnak mindenféle új márkaneves trükkökkel. A Zuk -ról nekem csak egy oldalvezérelt, lökőrudas, göthös "SOC" jut eszembe. Soha nem vennék olyan telót, aminek ilyen szar neve van. Ezért is választottam inkább a ...ööö...vagyis... ezt még át kell gondolnom.
-
törölt tag
válasz
Sztem sántít ez az érvelés és ezt nem azért írom, mert történetesen egy Zopo -t használok, hanem azért, mert másképp fogalmazva egész más következtetés is levonható belőle. A Xiaomit 2010 -ben alapították, 2011 -ben mutatta be az első telóját és az eladott mennyiséget tekintve, a Lenovo csak a Motorola felvásárlásával tudta tartani vele a lépést. Ez azt jelenti, hogy a Lenovo nagyon szarul csinál valamit, mert semmi előnyt sem tudott kovácsolni a hatalmas tudástőkéjéből egy olyan gyártóval szemben, aminek hozzá képest még tojáshéj van a se..én.
-
Ferike81
senior tag
válasz
Értem. Akkor engedjem el ezeket. Pedig nagyon tetszenek. Na akkor nézelődök még, hátha ráakadok valamire. Köszönöm.
-
beg
veterán
válasz
Már nem nagyon lesz rá esélyed, levonultak a mobil részlegről (illetve csak a motorola marad, meg a zuk almárka).
-
aytukabozs
addikt
válasz
Ferike81 #111312 üzenetére
Nézd, a telefonok specifikációja egy dolog, de
a márkanevek mögött lévő cégek ugyan nagyjából egy időben léptek be az okostelefon piacra (Zopo 2012/ Doogee (akkor még KDV néven) és Lenovo 2013), de míg Zopo és a Doogee 2000 után alakult, jellemzően csak Shenzenben gyártó cégek, addíg a Lenovo egy 1984-ben alakult, (több korábbi telefonos nagyágyút bekebelező) multinacionális vállalat, sok sok gyáregységgel, és iszonyatosan sok felhalmozott tudástőkével .
Mindezek persze nem garanciák arra hogy egy adott készüléke jobb lesz a Lenovonak mint az ugyanabban a kategoriában versenyző Doogee vagy Zopo, de ha most állnék vásárlás előtt, és a 3-ból kéne választanom, akkor nem hezitálnék. -
Ferike81
senior tag
válasz
Jim74 #111307 üzenetére
Először is köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Jim74
Éppen emiatt gondolom, hogy egy 5.1 es android csak frissebb, 3 GB rom meg gorilla glass, karcmentes hátlap, full HD. 2 évet gondolom ezzel a verzióval is elketyeg. Adatokat nézve többet tudnak a lenovónál. Nem?Arról nem is beszélve, hogy felőlem aztán zsírpapírba is csomagolhatnák, ha a teló jó. A dobozokkal max begyújtok a kazánba.
-
aytukabozs
addikt
a naaaaaagy sony z1 compactja pont ilyen volt, a fedőajtókat nem lehetett visszacsukni a vadi új telón, úgy kellett visszaszoktatni egy szilikontokkal, utána egy darabig jó volt... (mondjuk ez az ajtó még annál is gagyibb)
Meg utóbb arról is kiderült hogy mégsem annyira vízálló.
(#111308)
Na igen, ez meg a 'minden relatív' esete, nekem a csicsás dobozok okoznak enyhe hányingert, és pl a doogee X5 doboza meg kifejezetten tetszett. -
RBJ
addikt
Nézegettem doogee videókat, hát ahol lehet spórolnak vele. A doboz kész hányinger.
Arra nem gondolnak, az első kézbevételnél fontos a jó benyomás.
Leaggo nál milyen csicsás kis csomagolások vannak.
Lehet leagoo elite 5 lesz a kiválasztott ha már a thl bedöglik. -
RBJ
addikt
Blackvies bv5000Na van vidi fent a várt strapa telefonról. Hát elsőre semmi jó, strapa telefonon vissza nem dugható fül, meg minek fólia strapa telóra?
Kár érte, vártam, marad olcsó teló tokkal és üveggel és kész.
Mondjuk a videón leszámolt pénzt nem értem.
Kár, hogy a lenovo nem folytatta a strapa teló vonalat. -
GIJoe
addikt
válasz
aytukabozs #111301 üzenetére
Ferikének jó a kék is, ha már a fehér menő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Poco X4 Pro - 6/128
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged