Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tb83
tag
Hali!
Próbáltam wiki-n kikeresni, hogy melyik a Magyarországon használt 3G rendszer, de nem találtam meg igazán. Ha jól értelmeztem, akkor ez a keleti: WCDMA 2100MHz.
Melyik az, ami itt is használható?
Előre is köszi a választ!
-
Caaabi
senior tag
Sziasztok, ha lehet hinni az elsődleges szivárogtatásoknak és a Meizu MX4 tényleg note 4 féle hardverrel jönne 5.4 körüli kijelzővel, lehet vevő lennék rá, ezeknek a kínai telefonmárkának a beszerzése mennyire bonyolult ? ebayen berendelem adott címre + fizetek vámot rá és használhatom is vagy nem kompatibilisek az európai hálózatokkal? Tetszene a méret is meg a módosított android is rajta! Vagy térjünk vissza a témára szept 4 körül mikor már mindkét teló pontos specifikációja napvilágot látott ? Bár ha azonos hardver lenne is bennük nyílván jóval olcsóbb lenne az MX4 pro..
-
juhiimi
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #84089 üzenetére
62k ft kb.A sima verzio pedig majdnem 10k-val dragabb.
Koszonom overland!
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
djrobaa #84092 üzenetére
CWM-ből tedd fel azt amit küldtem e-mailben.
Na elkészültem a feltöltéssel.
a mappa tartalma: clockworkmod - backup - blobs
Ezt az SD kártyán a megfelelő helyre másolni / clockworkmod /
- Framaroot program: ezzel lehet rootolni
- MobileuncleTools, ezzel lehet rátölteni a CWM recovery-t.
A recovery itt: [link]Ha ezek kész , akkor megyünk tovább
Lényeg, hogy cwm backup a magyarítottról. -> ezt biztosítom én
Aztán cwm backup a nem magyarról is (ha mégse' jönne össze a későbbi) -> ezt neked kell megtenni méghozzá ha recovery módban indítod el a telefont / MobileuncleToolsból lehet
Utána a másik telefonba át a cwm backup könyvtár
A nem magyar telefonon:
backup and restore --> advanced restore --> system
Csak a system-et!Az írás nyomokban cappa72-t tartalmaz
, mindenkinek a saját felelősségére , nálam rendben működött
Itt most ugye másik telefon nincs, én anno másikról tudtam menteni egy komplett rendszert.
Ami fontos!
BACKUP and RESTORE -> Advanced restore -> SYSTEM, szigorúan csak a SYSTEM
-
djrobaa
aktív tag
Üdv.
Felraktam a Lenovo a390-re cappa módosított CWM-ét. Ujrainditás után csak a lenovo felirat van. Mit csináljak vele? Már bevolt álogatva a teló, az összes appal ami kell.
-
juhiimi
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnek venni egy Moto G dual simet,de csak egy simeskent hasznalnam(Romaniaba sokkal olcsobb a dual sim-es).A kerdesem az lenne,hogy ki lehet-e szedni az ikont fentrol,ami azt jelzi,hogy nincs bent az egyik sim?
Valamint,ha egy sim-el hasznalnam uzemidoben elterne a sima valtozattol? -
-
törölt tag
válasz
stigmata #84074 üzenetére
Én nagy lelkesen vettem kb egy éve egy 12A-est, de eddig 1 alkalommal sikerült használni, akkor is csak kíváncsiságból. Tesztelgettem, és elég jó minőség és "erőnlétben" sem szenved hiányt. Csak az életvitelem miatt sűrűn van a közelemben egy konnektor vagy szivargyújtó, a telefonjaink/tableteink pedig 1 napnál tovább bírják.
Szóval részemről fölösleges beruházás volt, de a fiókban elfér. Ismerőseim közül mindenki, aki vett, az fiókban tartja.
Érdemes megfontolni.Ja, és a használható méretűek bazi nehezek.
-
Freddycom
őstag
Oszt ez miért csak ennyi? Amúgy 150, de jelenleg csak 80. Valami galiba lehet vele? Visszaküldte Tihamér, hogy szar, újraromolták és eladják Dömötörnek feleannyiért?
-
stigmata
tag
Valaki használ ezekhez a telefonokhoz powerbank-ot?
Milyen tapasztalatai vannak vele?
Xiaomi-nak a powerbankját nézegettem. Vélemény?
Milyet érdemes? -
janaman01
addikt
erről van már tapasztalata valakinek ?
-
WOT-H-A-C
veterán
-
b0bcat
addikt
válasz
gipsztigris #84069 üzenetére
Semmi meglepőt nem írtál. Az ájfón gyors és stabil. Cserébe a testreszabhatósága szinte nulla, rengeteg megkötéssel kell együtt élni, és irreálisan sokba kerül. A csúcs Androidos telefonok legalább "csak" drágák. Én legalábbis az Androidos készülékeket maga az Android rendszer miatt kedvelem, elfogadva a gyengeségeit.
-
gipsztigris
addikt
válasz
svgyula #84067 üzenetére
Utolsó mondat ebben a témában!
Emlékszel-e, hogy mivel kezdtem az első postomat ájfon ügyben? ....hogy zsigerből elutasítom az ájfont, mert egy túlárazott sznobifonnak tartom. DE! Az ember attól ember, hogy nem ragaszkodik az utolsó töltényig a kimondott szavához, és meggyőzhető. Engem a személyes tapasztalat (nem a tesztek, és nem a youtube videók) győzött meg arról, hogy egy qrva jó készülék, de ettől még nem fogok váltani az Androidról iOS-re.
Szóval, NEM én vagyok az embered akit meg kell győzni arról, hogy az ájfont leveri egy honor 6-os! -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
gipsztigris #84066 üzenetére
Nem, ez a kerdes a topikra utal.
-
svgyula
addikt
válasz
gipsztigris #84066 üzenetére
Szia!
Hát a honor 6-ot simán szembe merem állítani a szifon 5-el! Nem hiszem hogy alul marad semmiben.................. -
gipsztigris
addikt
válasz
szili.tamas1 #84061 üzenetére
Az a baj, hogy egy SGS 5-ös is hozza az ájfon árát, és hát valljuk be,bizony kell kompromisszumokat kötni.
(#84065) wwenigma
Ez a kérdés csak úgy a "levegőbe" beírva mi akar lenni? Hogy az ájfon azért mert egy simes, sz@rabb mint egy Jiayu?
(#84063) stigmata
Nexus5-ből is volt a kezemben, és sajnos az is alulmarad gyorsaságban! De fejezzük be itt, mert ez a topik nem erről szól!
-
wwenigma
Jómunkásember
Hány simes az iphone? (Az eredeti...)
-
muszi0521
aktív tag
Ezt hol találom Wipe Dalvik cache cache ! ! ! Ha lehetne kicsit részletesebben ! A Kinai telcsiken . A biosban nem találtam advencet . hol lehet elő hívni !
-
stigmata
tag
Szerintem a Nexus 4 nem jó összehasonlítási alap sem árban sem teljesítményben.
ZTE nubia z7, Lenovo K920, vagy esetleg még ezeknél is drágább telefonokkal kellene összehasonlítani.
Nexus-ból már van 5 is. -
szili.tamas1
senior tag
válasz
gipsztigris #84060 üzenetére
Ha belevesszuk hogy ket nexus 4 kijon (kicsit tuloztam) a szifon arabol, el is varhato hogy ugy mukodjon ahogy kell. 200ezerert nem lennek vevo a kompromisszumokra.
-
gipsztigris
addikt
válasz
Magnat #84057 üzenetére
"(Mindamellett sztem el kell ismerni, h az Iphonenak is vannak qrva jó tulajdonságai)"
Így igaz! Zsigerből elutasítom az ájfont mert qrvára túlárazott "sznobifonnak" tartom, de sajnos előbb-utóbb kénytelen leszek módosítani az álláspontomon.
Lányom egy iPhone4-ről most váltott egy iPhone 5S-re,........hát mit mondjak! Forgattam egy fél órát, erősen próbáltam belekötni mindenbe, de a végére rájöttem, hogy savanyú a szőlő!Egyedül a méretét tartom kicsinek (de ez is csak a tepsi androidok miatt van), amúgy meg fényévekkel gyorsabb mint a Nexus 4 pedig az sem tartozik a lassú telefonok közé. Lényeg az, hogy addig amíg kézközelből nem tapasztalunk meg valamit, addig nem szabad elhamarkodott ítéletet mondani semmilyen készülék felett.....szerintem.
-
stigmata
tag
válasz
Magnat #84057 üzenetére
Legnagyobb előnye az, hogy 1 hardverre fejlesztenek. Ami sokkal egyszerűbb, mint az androidos világ tarka processzor és lapkakészlete. Csak meg kell nézni a needrom-ot mennyi fajta android. 62 márka és egy gyártón belül is rengeteg típus szemben a szifonból van 3 (5 amit nem gyártanak, 5c, 5s).
-
Magnat
veterán
válasz
stigmata #84046 üzenetére
Azért, amiért Amerikán kívül Amerikát is jobban majmolják mint ott
Már többször gondolkoztam azon, h ha az Apple kínai lenne v korai és mondjuk a Samsung amerikai, akkor is az Iphone lenne-e a konzumidióták álmai netovábbja...
(Mindamellett sztem el kell ismerni, h az Iphonenak is vannak qrva jó tulajdonságai) -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
overland #84054 üzenetére
Keresel romot ami jo neked. V5S az China Unicomm verzió. Gyári ROM innen érhető el: [link] Nem tudom milyen nyelveket tartalmaz, jBart-tal magyarithato szvsz. (20140730-as verzió)
Hasznos kinai forum: [link] . Google Translate-tal böngészhető.
A fentiek csak a reggeli kave kozbeni kereses eredmenyei, a romot le kell ellenorizni hogy valoban ez-e az ami neked kell. (van még China Telecom / China Mobile verzió is, az Unicomm hasznal WCDMA-t) Tobbet igazabol nem tudok segiteni, ha romolásra adod a fejed magadnak kellene megcsinalni... nagyon nem lehet elb@sz@rintani, mentésed legyen a mostaniról! (MTKdroidTools / SP Flashtool)
-
rosand86
csendes tag
válasz
Revoltek #84047 üzenetére
Hát kínai vonalon még kicsit visszább vannak a procik (MTK 6592), ami inkább a Snapi 600 szintjén van, de bőven elég, ha nem benchmark huszárkodni akarsz. Illetve a OnePlus One-t meg lehet nézni, de az szűkösen fér be a 100-ba, és nem is DualSim, de ott a szoftver támogatottság jobb, és a készülék anyaga is.
Ha elég az MTK 6592, akkor játszik még a Xiaomi Redmi Note (itthon is kapható kb 75-ért, magyar garanciával). Illetve kínából pl a THL 200, THL 200C (ez "csak" sima HD, nem fillHD, nekem ilyenem van, teljesen elégedett vagyok vele), és Zopo-nak is vannak termékei phablet vonalon(pl zopo 998), mobilamb-tól ez is megvan 93-ból, Jiayu-król is jókat olvastam (pl G6), kínából kicsit olcsóbban is, akár 60 körül is megszerezhető egy-kettő.
Ha ezekből nézelődsz nem igen fogsz csalódni. Esetleg még a Lenovo kínál hasonló készülékeket, a többi (elephone, kingzone, stb) minősége kérdéses, de ott is rá lehet futni jó darabokra.
Nézegesd meg őket, olvasd el mások mit írnak róla, youtube-on is vannak jó tesztvideók, hogy a te elvárásaidnak megfeleljen. -
aytukabozs
addikt
válasz
Graphics #84031 üzenetére
úúúú de béna vagyok!
legutobb mikor felmerült az időzített ki/be, akkor én is itt böngésztem az ideiglenesen nálam lakó alca995-öt hogy hol ez a feature, a kitkatban.
De most hogy mondod ez is qualcommos, sose tudott ilyet(#84049) Nyiaz
hát itt írja egy másik user hogy neki is az van...
-
Revoltek
aktív tag
Üdv! Nagy dilemmában vagyok. Note 3-at néztem ki de elbizonytalanított az ára és most megfelelő alternatívákat keresek helyette a kínai piacon.
Tudtok nekem ajánlani akár duál akár egy simes közel Note 3 kategóriájú telefont?
Fontos, hogy nagy kijelzős legyen (5,5" a minimum), Legalább Snapdragon 800-as szint, 2-3 GB ram, full HD megjelenítő és persze magyar nyelvű rom.
Árban 80-100 ezer ft körül gondoltam (vámmal együtt).
Köszi! -
stigmata
tag
Az érdekes, hogy amerikán kívül jobban majmolják a szifont mint ott.
Vajon miért? -
svgyula
addikt
válasz
paolinho #84044 üzenetére
Divat!..................nem kell magyarázat
Vagy annyi jót hallottál az iphone-ról? A sznob amerikaiak vásárolják ez pedig egy "trend-et" teremt. Meg a "márkpetting" is vagy nem nézted milyen reklámokkal hozzák ki az új cuccaikat? Volt már az inhpne 5-nek olyan reklám is ahol három oldalra egyszerre működő! projektort tettek!? Persze az is mint a többi csak kamu volt de a tátott szájú amerikainak nem számít -
paolinho
őstag
válasz
svgyula #84042 üzenetére
Hát... van benne valami. A kezemben nem fogtam ugyan, de amíg csajszikám próbált valami ruhát, volt időm nézegetni az eladó kezében a kütyüt, ami elég hasonló volt egy "almára". Mondjuk ezt tényleg nem értem, hogy ha sokkal jobbakat (vagy ha sokkal nem is, de nagyon jókat feltétlen) készítenek Kínában, akkor miért pózolnak ezek egy-egy kamu iPhone-nal?!!
-
csendes
addikt
válasz
janakbacsi #84019 üzenetére
Nem kell ÁFA-t fizetni, ha az EU raktárból rendeled, de figyelni kell, hogy tényleg onnan legyen, olyan szállítási módot kell választani (MMEXPRESS 3-6 Business Days (only supports EUROPE Warehouse items))!
A 10$-os kupont 200$ rendelés fölött 25-én hétfőig a FB oldaluk szerint [link] meghosszabították (Get 10$ OFF on your purchases Over 200$ - Extended until Monday August 25, This Weekend Only! Coupon code: Aug220) , de nekem mégis azt írja ki, hogy lejárt, csak 5$-os kuponkódot fogad el, 30$ a szállítás, így összesen darabonként (2*160+30-5)/2=172,5$. Ha valaki csak egyet rendel, akkor a szállítás 28$, az 5$ kupon felhasználható, így 183$-ra jön ki a végösszeg. Vagyis csak 10,5$/db-bal olcsóbb kettőt rendelve, mivel akkor is csak egy 5$-os kupont lehet felhasználni. A 10,5$ miatt meg szvsz inkább csak ismerőssel éri meg együtt rendelni. -
svgyula
addikt
válasz
paolinho #84041 üzenetére
Szia! "Mondjuk azt sem nagyon értem, hogy az Ázsiában miért van minden kinainál iPhone?!
"
Hát azért mert ott klónozzák!Ott senkit nem érdekel az, ha ott figyel az alma a hátulján! Nincs
jogvédelem vagy márkavédelem. De ők is szeretnek villogni és ugye senki nem kérdezi meg azt, hogy eredeti? Meg azért tegyük hozzá elég élethű másolatokat csinálnak mármint külsőre értettem. -
paolinho
őstag
válasz
Graphics #84037 üzenetére
Csak kérdés az, hogy melyik irányba értve. Van egy kollégám, aki megrögzött iPhone-os, és azon túl, hogy állandóan szervizben csücsül a készüléke, ő is azt mondja, hogy ez a márka legfeljebb 2 évet bír. Ezt én nem tudom megerősíteni,bár nekem nem is tetszik az "alma". Kicsi és az áráról ne is beszéljünk. Látva ezeket a kínai csodákat, nekem szent meggyőződésem, hogy csak a sznobok veszik az iPhone-okat (vagy a tájékozatlanok). Mondjuk azt sem nagyon értem, hogy az Ázsiában miért van minden kinainál iPhone?!
-
vitomi
újonc
Köszi a tippeket!
a Huawei honor 6-os tetszik,szoval valoszinü ebbe az irányba fogok menni. -
overland
aktív tag
Sziasztok,
van egy Zte v9815 (v5s) szeretném a multilang verziót rátenni.
Tudna valaki segíteni , hogy honnan és hogyan? -
Graphics
Jómunkásember
-
vitomi
újonc
Sziasztok!
Tudna valaki nekem segiteni?!
Active dual sim-es telot szeretnèk vásárolni,ès csunyán elakadttam a tèmában.
Alig talalni ilyen mobilt,vagy adatbázist,hogy mely kèszülèkek tudnak ilyet.
Sonyt talaltam eddig szinte,de nem vagyok nagy Sony fun.
Szoval ha tudtok ajanlani valamilyen active dual simes telot szivesen vennèm.
Köszi! -
Stev
csendes tag
Sziasztok!
Erről mi a véleményetek?
http://www.edigital.hu/Okostelefon/NAVON_Mizu_M450_(Dual_SIM)_kartyafuggetlen_okostelefon_(Android)-p417515.html
Mostanában szeretnék venni egy dual SIM-es telót, extra igényeim nincsenek a fő hogy megbizható legyen és 40e alatt legyen az ára.
-
stigmata
tag
válasz
aytukabozs #84012 üzenetére
Köszönöm.
THL t100 egész jónak tűnik. -
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #84011 üzenetére
135; coolpad F1, THL5000, Lenovo Vibe Z K910e/K920, stb
-
stigmata
tag
Üdv.
Ismer valaki olyan 2 simes vasat amiben Sony IMX135 vagy inkább IMX214 érzékelő van?
Amit egy telefonnál sem láttam, hogy milyen lencserendszerrel rakják össze. Vagy amiben esetleg ilyen érzékelő van az automatikusan a sony lencserendszerét kapja?
Ezeknek az érzékelőknek csak egy verziója van? Mert van ahol azt látom csak hogy IMX135 van ahol utána írják az Exmor Rs-t is. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
pappartur #84008 üzenetére
" Az iOcean Iphone stílus". neeee
Na mind1...
Ezek mellé belehet tenni a: thl t100s,thl t11, zte v5, xiaomi mi3, huawei honor 3c, coolpad F1, coolpad 7320,oppo find 5, oppo find7, Oneplus one stb....
most hirtelen ennyijut eszembe mind ajállott kategória min 5" és pár kivétellel abban az árban....van ami alatta van ami felette de átlagban megvan!!
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
aytukabozs #84004 üzenetére
Amen.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #84004 üzenetére
touchééé....
-
champace
csendes tag
válasz
aytukabozs #83969 üzenetére
Ez a nagytestvér, nekem a kicsi kell. Köszi zizolnak is a választ! Megkérdeztem a Samsungot is, ők nem tudtak válaszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nyaralás topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nők, nőügyek (18+)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Poco X7 Pro 512/12GB Fekete pár napos 2év garanciával eladó
- iPhone 14 128GB Blue Akkumulátor 89%
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest