Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi0703
addikt
Sziasztok!
Nézegettem az eustock kínálatát és megakadt a szemem a Doogee x5 pro telefonon. Ez tényleg nem csalás, nem ámítás?
Valakinek esetleg tapasztalata van a telóval kapcsolatban? Hardverben kb hol helyezkedik el a Snapi 410 + Adreno 306-hoz képest? Igazából Legfőképpen netezek és filmezek a telefonon, játékra nem igazán kell.
Nemrég vettem egy Redmi 2 Pro-t, viszont nem tudja a 900 MHz-es 3G-t, amit úgy tűnik itt a Bakonyban ezen szór a Telenor. Így csak 2G-m van, kisvárosokban viszont van 4G. Ezzel a telóval viszont lenne 4G kb mindenhol. -
Zeki
nagyúr
A számítógép USB hibája, vagy a kínai kábelek minősége, hogy a teló és a gép nem tud egymással kommunikálni, a teló meghülyül, mindenfélék megnyílnak, felugornak?
-
benceman00
tag
válasz
aytukabozs #111590 üzenetére
Újraindítottam, jó 15 percig optimalizált 170 alkalmazást és ha most lehalkítom teljesen át áll rezgőre
-
törölt tag
-
aytukabozs
addikt
válasz
benceman00 #111586 üzenetére
Jöhet ide is a minta fotó, abszolút ontopic.
Mi az hogy nem tudod rezgőre állítani?
Ha a hangerő gombot megnyomod nem ad már ki egy kis
hang menüt meghívó fogaskereket a csúszka mellé?
A V5 a gyári nubia rommal így működött. -
A texasi
aktív tag
-
voci
tag
Azt meg tudná nekem mondani valaki, hogy Gearbestről EU raktárból mennyi idő alatt ér ide a csomag. 8-án rendeltem, 11-én kaptam TN-t de nem látok alatta semmit. A GB-n a TN mellett megjelenik egy EU Express (www.17track.net) link, ott rákeresve sem talál semmit.
-
benceman00
tag
Végre megjött a a ZTE V5 pro (n939st). Pár óra nyomkodás tapasztalatai:
Dobozból kibontva első ránézésre nagyon szép de hát ugye ízlések és pofonok. Ami másodjára szembetűnt, hogy nincs hozzá fülhallgató?!
Fogása nagyon kényelmes és elég könnyű a telefon ahhoz képest, hogy fém. Első indításra már ázsiai örömlányok fogadtak
van pár gyári app a romban ami szereti dobálni a reklámokat, ezeket le lehet tiltani de azért egy rom csere oldaná meg szépen a dolgokat.
Gyorsaságról nem tudok mit írni de szerintem felesleges is, teszi a dolgát ahogy kell, minden fut akadás mentesen.
Nubia ROM-nak van pár hiányossága azért pl.: nem tudom csak rezgőre állítani a telót ami nekem elég fontos lenne. csengőhangok kínaiul vannak benne, pár almenü angol.
A GPS kb 20 másodperc után jelet fogott a testben de még iGoval nem próbáltam ki de biztos jó.
Akksi nálam másfél napot bírt ki úgy, hogy azért nyomkodtam meg telepítettem az appokat rendesen.
Kamera szép képeket csinál akit érdekel esetleg privátban küldhetek párat.
Kamera alatti LED átlagos fényerejű.
Fingerprint jól működik kétszer rákoppintom az ujjam és be is enged.
Notification led a home gomb ami viszont csak kék színt tud sajnos.
Aki két simre pályázik az felejtse el az sd kártyát, mert vagy 2sim vagy 1sim 1sd.
Ami picit zavaró, hogy az sd és sim tartó keret külső borítása kicsit lötyög és mivel fém zörög néha ha rezeg a telefon.Összességében nagyon jó kis telefon de egy rom csere még dobna rajta.
Aliról rendeltem,167 dollárt fizettem üvegfóliával és DHL postával együtt. Track szerint 9-én kapta meg a DHL, 12-én már átadta a futár a telefont nekem 16 ezer Ft ellenében. -
Mottie
őstag
válasz
A texasi #111572 üzenetére
UK-ban vagyunk, Discount szolgáltatónál, szóval ritkán látunk 4G-t. Mo.-n Telekomos kártyával operálunk.
Konklúzió: EUs 4G jó lenne, de egy darabig még nem lesz releváns, hogy milyen freq.Ami még kevésbé számít az a kamera. Arra ott a Nikon.
Doogee-kat külső miatt említettem, de nyilván nem fogok szomorkodni ha esetleg olcsóbb, a telefon, mint az említett összegek
-
tescodr
aktív tag
Házi Tesztem
Mlais Mx Base
Bobcat: Igen a tiéd a fő teszt én csak hobbyból írtam blogotremélem nem haragszol
-
426os
őstag
Hol láttad, hogy 3G only? Én mindenhol azt látom, hogy van LTE is, márpedig így 1:1 ugyanaz, mint a Honor.
Nem a sebesség meg a gigahertzek miatt cserélnék, hanem az LTE (és a remélhetőleg érzékenyebb rádiós rész) miatt.Szerk: Ja látom, az Edigital szerint nincs 4g. Érdekes, mert itt meg van: [link]
-
Upo
addikt
válasz
426os #111569 üzenetére
Ez tiszta Honor 4A 3G változat, a műszaki adatok, méretek is stimmelnek. Néztem már én is, 400 után szerintem nem sokkal lassabb, -100MHz, a vga hasonló, cpu hasonló architektúra, nem 64 bites, de 400-at lecserélni szerintem nem érdemes rá.
Y6-ban sincs 4G, lehet megérne +4 rugót a honor 4a, a 8 magos kirin 620 már közelíti a snapi 615 teljesítményét. -
426os
őstag
Sziasztok, Huawei Y6-ról tudtok valamit?
Leginkább a Snapi 210 érdekelne, hogy mire elég. Eddig Snapi400-at használtam teljes megelégedettséggel. Papíron minimális különbséget látok csak a kettő között. -
janaman01
addikt
Bruttó 40 e mit érdemes mostanág rendelni kintröl? 4,7'-5'
Ismerősömnek kellene... -
Mottie
őstag
Sziasztok'
Egy ideje nem nagyon követem a telefonok jövését menését, van valami "Best buy" (akár már kint, akár közeljövőben kijövő) darab 300 dollárig? Mi a helyzet 400 dollárig?
Üdv,
Mottie
-
b0bcat
addikt
válasz
tescodr #111556 üzenetére
A 4G képesség (szinte) az egyetlen, amit én nem teszteltem.
-
tescodr
aktív tag
Eddig minden jó egy apró észre vétel a vá lyog falat nem szereti xD mert 4g csak az ablak mellett van,a többit majd egy teszt keretében.😃
-
tescodr
aktív tag
Nos meg jött az mlais mx base-em eddig nagyon tetszik 😁
-
Beni2360
félisten
Az Efox.on is van hasonló!!
-
v-man
őstag
válasz
Sanyesz. #111550 üzenetére
Igen, valóban.
Focalprice is ugyanennyiért adja szerdánként (arról is jött email), ott nem írják h presell lenne. -
v-man
őstag
Ma (és novemberig minden szerdán) a Coolicoolon van valami Elephone-promóció és ezért délutánig jelentősen olcsóbb néhány új Elephone modell, így az M2 150$, M1 120$, Q 70$-ért kapható.
-
aytukabozs
addikt
válasz
svgyula #111545 üzenetére
Kicsit előreszaladtál megint, nem?
De akkor legyen, kérdezed;
"A másik kérdés pedig az, hogy melyiket irányítod hova?"
holott én azt írtam hogy
"de ha keresztbe átirányítod egymásra a két számot"
akkor szerinted mit? hova?kérdezed;
"Honnan tudod azt, hogy melyiken fognak keresni?"
miért kéne tudnod? mind a 2 szám él, bármelyiken kereshetnek, elérnek.állítod;
"az átirányítás pénzbe kerül"
ez így is van, és nem feltételezem egy felnőtt emberről aki telefont használ, hogy ezt ne tudná, ezenkívül nem kötelező felvenni, de dual standby telefon esetében nemigen van más esélyed hogy értesülj arról hogy kerestek a másik vonalon, ha épp beszélsz az egyiken.Vagy esetleg tudsz érdemben is tanácsot adni az alapkérdésben feltett problémára?
A "vegyél dual active telefont"-on kívül -
svgyula
addikt
válasz
aytukabozs #111543 üzenetére
Szia! Ez az "átirányitósdi" nem mindig megoldás. Ha van egy céges telefonod arra nem biztos, hogy szerencsés a maszek számot átirányítani vagy fordítva. A másik kérdés pedig az, hogy melyiket irányítod hova? Az 1-es sim a 2-es sim-re és még a 2-es sim az 1-es sim-re? Honnan tudod azt, hogy melyiken fognak keresni? A céges telefonok esetében nem mindig engedélyezett a luzernek csak ha a rendszerrel megbízott ember kéri. Nálunk ez így is működött csak én kérhettem ezt az opciót egy számhoz! Ezenkívül lehet egy magán számra érkező hívás is pontosan olyan fontos mint a cégesre érkező!(baleset, betegség, kórház,stb) Nekem csak a német kártyán volt olyan opció anno'(már dual acktiv) amikor letettem jöttek az sms-ek, hogy ki keresett.
Azt is írd le neki. hogy az átirányítás pénzbe kerül! Ha nem azonos a hálózat/ország akkor akár mindkét sim-nél költséget jelent. -
aytukabozs
addikt
válasz
aknelez #111538 üzenetére
1. hívott szám nem elérhető (bár ha olyan az előfizud lehet hogy hangposta, nálam az előbbi)
2. alapesetben nem kapsz értesítést arról hogy kerestek, de ha keresztbe átirányítod egymásra a két számot elérhetetlenség esetén, akkor bele fog csipogni az élő hívásba (pont úgy mintha bármilyen más számról hívnának), te meg szépen eldöntöd hogy felveszed, vagy visszahívod az illetőt... -
devGyuri
csendes tag
válasz
A texasi #111537 üzenetére
Khm, X5 Pro már nem presell, de még nincs biztos raktárkészlet. Doogee Malaysia már szeptember 23-án azt írta, hogy az összes preorder kiszállításra került. Ettől függetlenül pl. Banggood oldalán épp nincs raktáron, de legalább a megjelenés csúszására nem kell hónapokat betervezni.
-
motrola
aktív tag
Egy ilyen telefon érdekelne. Lehet presell is.
http://kepfeltoltes.hu/151013/10141279_fc76ed91ef1592522ab753c858617c39_o_www.kepfeltoltes.hu_.gif
-
aknelez
csendes tag
Sziasztok!
Az világos, hogy Dual Standby készüléknél, amikor az egyik SIM-en beszélek, a másik lekapcsol. Kérdéseim:
- mit tapasztal a hívó fél? A hívott szám nem elérhető? Vagy hangposta?...
- mit tapasztalok én beszélgetés befejezése után. Látom, hogy volt egy nem fogadott hívás? Vagy nem is tudok róla?Köszi
-
b0bcat
addikt
válasz
Viktor0610 #111534 üzenetére
X5 Pro.
A sima nem 2 giga RAM-os.
És egyelőre kicsit beetetés szagú a 80 USD körüli ár.
-
-
Csezi
tag
Sziasztok!
100$ környékén mi most a best buy teló?
Hd kijelző jó lenne és ha lehet 2g ram....
Létezik valami hasonló teló?
Előre is köszi...!!! -
Yag
tag
válasz
Atomgeszi #111495 üzenetére
Ma éppen 2ó10p jött össze képernyő időben, de lehet lenne több is ha nem nyomkodnám ennyit. Mondjuk 2:30 esetleg 3óra.
Nekem ez kevés. Használtam egy Cube T6 ot egy hónappal ezelött, 2600mAh akksival. Képernyőidővel 5-6 órákat símán legyűrtem vele. Nyugodtan netezhettem, olvashattam könyvet, közben wifi, vagy állandó online, levelek be-ki stb. rádiózhattam (bár az képernyő nélküli üzemnek számít) és nem kellett nézelődnöm az akksi szintet hogy mikor kell tölteni. Nem a legvastagabb akksi volt benne de estig gondolkodás nélkül kibírta a napi igényeimnek megfelelő netezés mennyiséget, rádiózást, telefonálást. Ha egy kicsivel kevesebbet nyomkodtam, akkor másnapra is maradt a szuflából. Egyszóval ez a 2400mAh akku ami benne van max 2000 lehet. Sokkal több nem. Egyébként a "kicsi" az akksira vonatkozott.
Majd írok a topicjába pár sort a személyes tapasztalatról használat közbeni viszonylatban. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
zolipapa66 #111523 üzenetére
Ez nem is rossz.
Sőt.
De neten eltérő infókat találok az SD kártya bővíthetőségről és aLed állapotjelzőről.Szerk: Na elvileg led van. Még az sd kártyát keresem biztosra
-
zolipapa66
tag
válasz
Atomgeszi #111522 üzenetére
Ez is Inew
ha már az volt. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
b0bcat #111496 üzenetére
Ne is mondd.. kamerától azért félek,hogy szar lesz.
Bár édesanyám G2F-je sem csinál ultraszar képeket(pedig ő aztán végképp nem egy fotózás bajnok), így azért talán reménykedem,hogy annyira szarul nem lőhetek mellé. A Lenovo Vibe Shot meg még kiba drága..
Esetleg még a Xiaomi Note 2-t várhatnám,hogy lejjebb megy az ára. Esetleg egy jóárasított Jiayu S3 Advance.(#111497) GIJoe
Ez a Bluboo kinézetre sem tetszik.
Illetve ez a kijelző aljából elvett hely, meg a bal oldalon van a vissza gomb.(#111499) salaud
Az Y100 sem tetszik.
Ez a babaszappan forma nagyon nem jön be. Azért is lett a V3, mert élesek a sarkok és nem tömeg telefon.
Részben ezért is tetszik a Homtom HT5, mert nem teljesen szappantartó, de azért különlegesen néz ki a fa mintázatú hátuljával.
A Cubot márkát meg elkerülném, barátnőm tesójának volt valami Cubot S3xx valami de egy rettenet volt..
Hát nehéz lesz..
Lehet meg kéne várnom mi lesz a Homtommal.. megjelenik-e, meg az első teszteket -
xylevi
tag
Sziasztok!
4.5 colosnal kisebb (4 col idealis lenne) kepernyomerettel rendelkezo keszulekek kozul mit ajanlanatok? Nem szukseges a legujabbak kozul, 4 magos processzor, 1 giga ram meg belefer. Esetleg ha nehany tipust javasolnatok az elmult 1-2 evbol azt megkoszonnem.
-
kmarci25
veterán
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Sas madár #111516 üzenetére
Kár erről ennyi szót ejteni, mert ez nagyon OFF topik itt. Megrendelted, feladják, ideér, hozza a postás, nem küld SMS-t, nem ír e-mailt, csak hozza. Nem tudom, hogy ajánlott-e, nekem a kolléganők szokták átvenni.
Az szokta hozni, aki a leveleket is hozza.
Wingnek meg ne írj, semmi értelme. -
Sas madár
őstag
válasz
Sanyesz. #111515 üzenetére
Viszont az érkezés előtt már az itthoni posta értesít akár email,vagy sms,formában?
Mert rájöttem jól megkevertem magamnak a BG oldalán és a paypal nál is ezek mind különbözőek nem tudom melyiket érdemes figyelni...Este még írok is Wing-nek megrendeltem és örömmel várom a csomagot,vigye a postára.
Javítottam postára ..de akkor ezt ajánlott ként fogja hozni?
Ilyenkor ez a méret még ahhoz kerül aki naponta hozza a levelet....rájöttem biztos nem mert ez csomag lesz. -
Sanyesz.
őstag
válasz
Sas madár #111513 üzenetére
Trackszámot ne várj. Banggood EU-s szállításnál nincs. Arról kapsz e-mailt, hogy feladták a csomagot. Ez nálam legkésőbb másnap meg szokott történni. Utána kb. 7 munkanap, amire ideér, postás hozza.
Van ugyan az oldalon egy nyomkövető, de az csak díszlet. Érdemi információt nem ad.
-
Sas madár
őstag
válasz
Sanyesz. #111511 üzenetére
Akkor ezért volt ez nekem fura,és így került ide kérdésként a fórumra.
Ami újra bizonyította a segítő készséget..
Most amit láttam a paypal-nál completed.
De a banggood levelében még ugye automatikusan az jött nem teljesített.
Arra gondoltam először nem fogok ráfeszülni és a track számot figyelni és követni,de azért pár nap múlva kénytelen leszek,mert az érkezést mindenképp kontrollálni kell nehogy értesítés nélkül vissza forduljon. -
Sanyesz.
őstag
válasz
Sas madár #111508 üzenetére
A dobozon amúgy sincs Banggood logo, nem is értem, mire gondolnak itt. A telefonos doboz bele van rakva egy hasonló fehér dobozba, azon van a címzés. Ennyi. Logót eddig sem láttam rajta, pedig soha nem rendeltem innen "dropship".
A doboz mérete sem mond semmit, max. a súlya. Ugyanakkora dobozban kaptam egy THL 5000 hangszórót, mint a telefont.Alig találtam meg a 3 négyzetméter buborfóliában a kis alkatrészt.
(#111510) Sas madár: Ne foglalkozz ezzel a kérdéssel. A feladó úgyis egy Malmö-i postafiók vagy ehhez hasonló, ha már úgyis EU-s raktárról rendelsz.
-
Sas madár
őstag
válasz
aytukabozs #111509 üzenetére
Mondjuk így utólag,már nem is biztos,hogy jó ez nekem mert magamnak rendelek és ha valami gond adódik menet közben nem fogják tudni ki a feladó?
De mire megkérdezem el is hessegetem a gondolatot.Legyen csak rendben minden. -
-
Sas madár
őstag
válasz
Viktor0610 #111507 üzenetére
Itt kifejezetten Eu raktárból rendelek ezért is lepődtem meg rajta.
De akkor nyugodtan pipálhatok,kevésbé lesz egyértelmű szállítás közben,hogy telefon van benne.
Hátha nem csábul el a szállító,vagy a raktáros ...utalva az utóbbi meg nem érkezett csomagokra -
-
Sas madár
őstag
Valaki meg mondaná érdemes ide pipát tenni a rendelésnél,éppen közben vagyok és ezt látom de nem vagyok biztos benne mit is jelent.
Drop Shipping Order (Remove Banggood logo from the package.) -
kmarci25
veterán
Sziasztok! Feleségem Cubot X9 telefonja pár napja leesett, és azóta nem ad ki hangot magából.
Valamikor a héten megpróbálom szétszedni és megnézni, hogy a hangszórónál csak a forrasztás sérült, vagy más baja van. Ha kiderül mi a baj, akkor tudtok ajánlani valakit, aki segít meggyógyítani? (Forrasztani otthon nem tudok sajnos...)
-
törölt tag
Ha MTK SOC, akkor a Dual SIM Control + egy olyan időzítő (automatizáló, pl. E-Robot), ami parancsikont tud indítani. A pro verzió több lehetőséget ad (MTK -hoz sztem "alap" alkalmazás). Ha Poweruser vagy, akkor Secure Settingsben is kikeresheted a parancsot. Nem MTK SOC esetén sztem csak input emulációval tudsz slotokat kapcsolgatni. Ehhez Tasker (esetleg E-Robot) + Autoinput kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Gombászkönyvek egyben
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest