Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
Ez nekem is eszembe jutott, de emlékeim szerint a korai állapotában - amikor a letörölt appok még nem voltak rajta (2 év alatt apránként kerültek rá) - sem tudott soha ilyen üzemidőt produkálni.
Azt én sem gondolom, hogy a CM Launcher magában ilyen üzemidő növekedést produkálna.
Mint írtam, magam is értetlenül állok előtte.
-
b0bcat
addikt
Képzeljétek, feltettem egy új Launcher-t (a Clean Master-ét) a Haier W910-re, valamint letöröltem néhány felesleges appot, és kb. 25-30%-kal megnőtt az üzemidőm, és a szabad RAM is több alap állapotban, mint szokott lenni. Nem mondom, hogy értem a dolgot, de mindenképpen kellemes meglepetés.
-
atala
addikt
válasz
Pítőr #110778 üzenetére
Köszi! Tegnap töltöttem, de 94%-nál megállt a kijelzés. Azt kiírta, hogy töltés, de nem ment feljebb a szint jelző. Most lemerítem teljesen, és újra feltöltöm, remélem helyre áll.
Akkor nem is kell a GearBest-el foglalkoznom, közvetlenül a gyártóhoz küldhetem? De valami papír csak kell hozzá. Garancia levelet nem szokás kintről küldeni. Ráadásul még a számlámat sem tudom letölteni, mert leszedték a gearbest-nél. Elfelejtettem letölteni. -
válasz
nyuszi123456 #110788 üzenetére
Az elmúlt három hétben két rendelés jött tőlük az EU shopból. Nekem - és még sokaknak innen - pozitív tapasztalatom van velük.
-
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #110785 üzenetére
Köszi, hogy írod. Rendelni készültem. Mi lenne velünk a fórum nélkül...
-
A texasi
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #110785 üzenetére
" már a PP claimnél tartok "
-
asdddsa
tag
Üdv!
Honnan érdemes most telefont rendelni vám és áfa nélkül ahol a garancia is működik és nem vernek át? 1 éve Chigontól rendeltem az Aliexpressen, nem tudom, hogy mennyire megbízható még és árilag is, hogy állnak.
Köszönöm! -
szutyok13
csendes tag
Az imént volt valami emag reklám, melynek hatására ránéztem az oldalra. Meg tudná valaki fixen mondani, hogy az alábbi Xiaomi RedMI Note modellben 1 vagy 2 giga a RAM? Sajnos ez az információ nem szerepel a specifikációk között és elvileg bármelyik verzió lehet, bár nagyon nem merültem el a Xiaomik világában. (próbáltam összehasonlítani más termékkel is, de akkor sem tünteti fel az adatlapon a RAM méretét.
Köszi. -
atala
addikt
Az az igazság, hogy az eddigi 4 töltésnél nem volt ilyen gond.
-
szutyok13
csendes tag
válasz
atala #110768 üzenetére
Nekem a Jiake JK 740 folyamatosan ezt csinálta, már első pár töltésnél előjött egy szerintem gond, de a TD nem kívánt vele foglalkozni és egyet érteni. Eleinte az volt a jelenség, hogy 89 %-on megállt a töltés (odáig ment rendes ütemben) kiírta, hogy a töltésből még hátravan 15 perc és valamikor 1-1,5 óra múlva egyszer csak kész volt, de töltésnél a 90-99 közötti értéket sosem láttam a kijelzőn, azt a szakaszt, ha nehezen is, de átugrotta a telefon.
Majd egy év múlva jött az, hogy töltéskor visszafelé is ürül az akksi, random sikerült feltölteni, de volt, hogy egy nap alatt. Közben volt egy másik akksi is, de azzal is ugyanazt játszotta. 4-5 féle töltővel és kábelekkel, géppel, tévével.... kenyérpirítóval is próbálkoztamRootoltam kalibráltam, miegyéb.
Szóval nézegesd, mert az ördög nem alszik. -
biccent
csendes tag
válasz
b0bcat #110769 üzenetére
Így van.
Bármelyik telefonnak lehet baja az akkuidő kijelzéssel. A legjobb módszer az új telefon első bekapcsolás után vagy ROM csere után tolni legalább egy teljes töltési-merítési ciklust, azaz töltés 100%-ig megszakítás nélkül majd kikapcsolásig merítés. Ez nem az akkunak, hanem a telefonnak kell a helyes értékek számolása miatt.
Utána 1-2 havonta meg lehet ezt ismételni.Egyébként pedig az akku szempontjából lehetőleg 20 és 80 % között tartani a töltöttséget. Ez persze sokszor nem könnyű, de törekedni érdemes rá.
Az első töltési-merítési ciklust esetleg egy kalibrációval ki lehet utólag is váltani. Itt van hozzá az eszköz:
ROOT kell hozzá!
-
atala
addikt
Most megállt bennem az ütő egy pillanatra.
Feldugtam a számítógépre az új Siswoo i7 telefonom, mert leszedtem egy képet. Lehúztam a kábelt, majd letettem a telefont. Úgy 40% töltöttsége lehetett. Egy óra múlva szólnak, hogy nem tudnak elérni. Nézem a telefont, nem lehet bekapcsolni. Csontra le volt merülve az akku.Feldugtam a töltőre, és szerencsére beindult a töltés, azután bekapcsoltam. Feltöltöttem 25%-ig, lehúztam a töltőt majd vártam. Egyenlőre semmi különöset nem tapasztalok. Néztem a proci használatot, és szinte semmi.
Mi lehetett a gond?
Arra gondolok, hogy esetleg beakadt valami szoftver és az merítette le, de akkor 100%-os terheltségen kellett mennie, hogy egy óra alatt leszívja teljesen.
A másik amire gondolok, hogy a csatlakozónál lett valami zárlat, és azért szívta le.Járt már valaki így?
Ha esetleg mégis gariztatni kellene, akkor a GearBest-hez kell küldenem, (eu raktárból vettem) vagy közvetlenül a gyártóhoz is küldhetem?
-
hzx0
aktív tag
válasz
DJGABI #110765 üzenetére
http://www.oneworldexpress.co.uk/remote/main/tracking.php?tracking_number=00000000000000
A 0 helyére ird a tr számot. Elég korekt infot ad az oldal. Vagy a dpd.de oldalon tudod követni. Mostanába sok csomag megreked Best-ben. Pillanatnyilag az enyém is ott van. Remélem tovább indul hamarosan -
szutyok13
csendes tag
Efox, Doogee Homtom, csak, hogy legyen megint egy jó név.
Még épp 1 centi alatt maradtak és valahogy belepréseltek egy lapos elemet
[link] -
Upo
addikt
válasz
DJGABI #110760 üzenetére
A kérdésnek kb. annyi értelme van, mint hogy mikor esik egy tégla a fejemre. 5 nap és 5 hónap között bármi, attól függően hogy az égiek hányast dobnak. Vagy elkallódik és refund. Amúgy meg inkább a külföldi rendelésesben lenne a helye.
-
DJGABI
addikt
EU-s gearbestes rendelésnek kb mennyi az átfutása? 23-án elvileg fel lett adva, de tracking no helyett csak ennyit látok [link]...
-
maroni
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #110745 üzenetére
Sziasztok!
Nekem Ő segített felrakni ezt a roomot és javította a gyári hibákat!
Eddig nem találtam semmit rossznak kivéve a kamera rosszul fókuszál, de lehet másik fényképező progi kéne!
Üdv -
b0bcat
addikt
-
Outlander
addikt
válasz
tibcsi0407 #110745 üzenetére
Persze, ezzel kezdtem, mentés, majd ment fel egy 4gb-os leső particiós változat...
Egyedül a "színhelytelen" képekkel nem tudunk megbarátkozni...majd ma szoftveren kicsit bizergálni fogom, hátha javul.
Tegnap a lila pulcsi az nem is tudom, talán piros volt?!
Na jó viccen kívül nem emlékszek, de nagyon eltérő szín volt a telefonon, nem lila volt az biztos.
-
Outlander
addikt
válasz
dioka7 #110741 üzenetére
Nekem jiayu g4s van, csak miui alatt lehet megfektetni... de viszont ebben caar a gps... külső bt modult használok.
Mlais m52 érkezett tegnap bnőmnek, eddig jó, de még csak alig 1 napja használja..
Amit meg nem ismerek azt nem ajánlom...
Az viszont biztos h a miui normál használatra nem ajánlott... és majd most mindjárt jönnek megkövezni, de nekem ez a véleményem.
-
dioka7
senior tag
-
dioka7
senior tag
válasz
Outlander #110737 üzenetére
most is MIUI-s telefonom van, alapvetően a rendszer tetszik, mert logikus benne minden. De a belassulás, az, hogy max 2 naponta újra kell indítani, az nem tetszik benne. Nagyon.
Eddig használt (próbált) készülékek:- Samsung Galaxy ace
- Samsung galaxy S
- Noname W450
- Star Butterfly
- Newman N2
- Newman K18
- Xiaomi Hongmi 1S (2db az asszonyéval)
- Caterpillar B15qEzek 1 része az asszonyé volt, de ugyanazokat a tüneteket produkálta/produkálja minden esetben mint az enyémek.
Amíg csak telefonálsz/sms-ezel rajta, addíg nagyon zsír, de ha már használnál GPS-t és mondjuk 1-2 játékot, talán még whats appot is, akkor megáll az élet.
A Newman K18at nem nagyon tudtam megakasztani, de abban meg a GPS volt hulla. 1 óra alatt kinn a kertben nem sikerült pozíciót fognia.Amúgy a redmi 2 felé kacsintgattam magamtól is, de már nem merek belevágni semmibe, inkább kérdezek.
Köszönöm mindenki segítségét!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Outlander #110737 üzenetére
" A fentieken kívül ami elvárásom lenne, hogy a GPS pikk-pakk jelet találjon, ne órák alatt (legjobb, ha tudja a glonass-t), valamint 4,7 vagy 5 colos kijelzője legyen min. HD felbontással."
Én bedobtam 2 típust. Nem vagyok én sem varázsló, hogy minden kollégának prezentáljak telefont az igényeihez.
-
azozo
senior tag
Ez észrevettétek
-
oris
aktív tag
Javasoljatok légyszi Tolna-, Csongrád-, Bács-Kiskun megyében olyan szerelőt, aki meglévő alkatrészt (Kingzone K1T mikrofon panel) beforraszt a hibás helyére (nyolc forrasztási pont, szalagkábel). Munkatelefon, SOS javítás kellene. Három perc alatt szétszedem hogy hozzá lehessen férni, össze is rakom, csak a forrasztást kellene megcsinálni.
-
dioka7
senior tag
Segítsetek nekem kérlek!
Bár sosem tettem, de közel állok hozzá, hogy földhöz vágjam a telefonom. Egyszerűen nem hiszem el, hogy nem lehet olyan androidos telefont venni, amit egyszerűen csak használni kell. Nem döglik be, nem fagyogat le, nem lassul be, nem kapcsol ki magától, van rajta mindig térerő (nem dobálja el), nem szaggatja meg kedve szerint a hívásokat, nem kell 16db program, hogy a procit, az akkut, a ramot, a satöbbit figyelje. És ne kelljen ha "belaktam" factory resetet csinálni hetente-havonta, és ne zárjon be programokat mert kevés a ram, vagy mert úgy gondolja éppen akkor. És ne kelljen havonta új ROM-okkal kísérletezni, mert nincs egy sem ami tényleg tökéletes lenne. Semmi ilyesmi. Egyszerűen csak használni kelljen, és normálisan működjön.
Nos: ha valaki tud ilyen telefonról, ami a fentieknek megfelel és 50k körül megkapható kérem szépen, hogy ne tartsa magában. Az sem baj, ha külföldről rendelhető, akkor rászánom még pluszban az áfát, tehát 50k+áfa.
A fentieken kívül ami elvárásom lenne, hogy a GPS pikk-pakk jelet találjon, ne órák alatt (legjobb, ha tudja a glonass-t), valamint 4,7 vagy 5 colos kijelzője legyen min. HD felbontással.Semmi több. De van egyáltalán ilyen?!
Bocs, hogy hosszú lettem, de agyvérzés közeli állapotban vagyok...
Köszönöm, ha kapok választ!
-
berek21
őstag
válasz
Turbobacsi #110725 üzenetére
Ez nem a Bill Gates Edition?
citkar: Én a mai napig szoktam használni a kedvenc telómat, ami a világon talán a legnagyobb "gizdafon", Nokia 7110. -
Sanyesz.
őstag
válasz
No de Gyerekek! Az sehova nincs írva, hogy az ár egy darabra vonatkozik.
Lehet, hogy pár Maersk konténerrel számoltak. (Én kérek elnézést). -
iMaverick
addikt
válasz
Veszek is vagy kettőt. Nehogy már elkapkodják előlem!
-
citkar
addikt
válasz
#79335424 #110720 üzenetére
Hát...ha érdemes megtartani a régieket ilyesmire, de egy új egyszerre elláthatja mindezt (ha androidos, de ha jól értem azok mind), ezért én a régieket eladom és az új médialejátszó, nekem útvonalat logol szimplán, telefon stb. De persze lehet neked így kényelmesebb.
Nekem Xperia mini pro-m volt, na annak rendkívül jó GPS-e volt az tény, de egy év után azt is más használta tovább. -
biccent
csendes tag
válasz
KamuMazsola #110709 üzenetére
Az EMAG-nak számos pozitívuma van, de én kétszer is szívtam velük (egyik sem gari ügylet volt), és végül mindkettő megoldódott, de csak rajtam múlott...
-
Upo
addikt
válasz
Outlander #110721 üzenetére
Galaxy Young... Annak idején mikor a defy-re lejárt a hűségidőm, felhívtak az egybetűs szolgáltatótól,hogy ajánlanának valami szuper készüléket helyette, ez lenne a Galaxy Young, és csak 40párezret kell érte fizetnem ha aláírok még két évet. KB. a defy-t elosztom 3-al vagy 5-el kb akkor jutok a Galaxy Young szintre.
Kisebb képernyő, gyengébb cpu, kevesebb ram és tárhely, gyengébb kamera. Úgy elküldtem őket finoman, hogy csak úgy fütyült. Akkor kezdtem el a kínai telózást, kb. aból a pénzből rendeltem az első kínait, Jiayu G3T-t. Lehet hogy kicsit jobban jártam vele, mint a young-al...
Azóta moto g-n kívül csak kínai volt/van, és a családnak is, a két év aláírós ajánlatokat meg csak akkor nézem meg, ha akarok röhögni egy jót. -
törölt tag
válasz
citkar #110715 üzenetére
Még tovább is. Nem vagyok kalmár típus, nekem nincs türelmem mindenféle idiótával alkudozni. Inkább kapnak más feladatot a régi kütyük. Az Xperia mini logolja a teherautós tevékenységeimet (ez az AETR szabály miatt fontos dolog), az SGS 2 -ből médialejátszó és internetrádió lesz az autóban, stb.
-
RVR400
veterán
válasz
medica #110714 üzenetére
Nem egy ember látok mostanság Samsung Galaxy Minivel rohangálni, sőt mind a mai napig megtalálnak ilyen csodafonok javításával, mert az még nekik jól üzemel. El kell vonatkoztatni attól, hogy itt mi az igény és az elvárás. Nem kell mindenkinek jó, megfelel olcsón a szar is.
-
Outlander
addikt
válasz
KamuMazsola #110709 üzenetére
Dehogynem...
2 nap alatt itt van, sok dologra 3 év gari... én nem rég gariztattam náluk egy 1,5 éves noname gps-t, kaptam helyette újat...
Elötte tabletba törte bele egy hülyegyerek a töltőt, hozzám hozták javításra, de kiderült h emag garis, azt is 2x! is gariztatták.
Nekem csak pozitív van velük...
Leveleimre is aznap válaszoltak mindig, telefonon is a szokásnak mondható business 6-10 perc között értem el emberi hangot.
-
peestike
senior tag
válasz
CoolBoy323 #110682 üzenetére
azért én a románoktól nem esnék hasra....
[link] -
Ájvé
veterán
válasz
CoolBoy323 #110697 üzenetére
Sok az előre telepített alkalmazás, 2GB-al viszont már nincs gond.
A MIUI jó, bár nem mindenki szereti. Én igen, gyakorlatilag mindent tud alapba ami kell, csak néhány alkalmazás kell már csak nekem ezeket felül.
Hivatalosan nincs CM, csak ilyen átirat.
Viszont 80-ért ott a Mi3 ami sokkal jobb és egy halom ROM van rá -
Beni2360
félisten
Nem akartam senkit megsérteni ezért előre is bocsánatot kérek.
Hát én csak egy egyszerű de nehezen kivitelezhető szülő gyermek viszonyra célozgattam.Egy szóval (nevelés).
De mi az a ap amit ma már nem lehet megkerülni?
Én már régen nem dolgozok csak a pénzt várom havonta.
De az elmúlt 30 évben is magamnak dolgoztam, kivéve az adókat. -
Zeki
nagyúr
Köszi mindkettőtöknek!
Akár meg is veszem ha jó, mert van 2 tablet meg egy telefon, amit le kell korlátozni az iskola miatt. -
beg
veterán
-
Beni2360
félisten
Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
De amit említettem azt nem ott találod. Gondolkozzál el rajta amit írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen autót vegyek?
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vezetékes FEJhallgatók
- Futás, futópályák
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A02S 4G 32/7GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, TÖBB DARAB!
- Samsung Galaxy A20E 4G 32/3GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, dobozos, TÖBB DARAB!
- Iphone 8 64GB kártyafüggetlen, újszerű okos késüzlékek, több darab! /DOBOZ/GYÁRI TÖLTŐ SZETT/
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest