- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
tolvaj! #66097 üzenetére
Jelen pillanatban Kínán túl nem hiszem, hogy a Hongmi Note vetélytársa a Hongminak, lévén amíg utóbbi kezeli az itthon használt WCDMA-t, addig az új modell egyelőre csak TD-SCDMA képes, amivel itt semmire sem mész. Ez annyit jelent, hogy a másik, GSM/EDGE képes SIM slotban örülhetsz majd a 2G-nek, gyorsabb mobilnetre nem képes a hazai hálózaton.
-
tolvaj!
őstag
Na meg is jött... így, hogy megjelent a hongmi2
már kezdik is levinni az árát... no azért nem nagyon de mégis( tavaly augusztusban ennyiért vettem a vowney-t )
-
fa4hu
őstag
válasz
fateless #66090 üzenetére
Kíváncsi vagyok mit válaszol az eladó, mert írtam neki, hogy nekem sürgősen szükségem lenne a telefonra, az SG pedig változó sebességgel szállító forma (plusz még a vámolás egyre elhúzódó ideje).
Nálam sajnos 5 nap után sem látszódott a rendszerben a TN. Attól, hogy leég egy raktár, a máshonnan működtetett informatikai rendszer használható marad, látszania kell, amit oda berögzítettek, max. nem mozdul a csomag. A rendszerből eltűnni csak szándékos törléssel fog, azaz ha csalna a DHL.
(Nem kötözködésképpen írtam, de én úgy érzem, hogy az eladó nem volt korrekt. Írta volna azt, hogy a DHL eleve nem vette át a csomagot, nem pedig kamuzott volna 5 napig.)
-
Szóval a lényeg, hogy DHL-lel most nem tudják elküldeni (nem csak ők nem, mások sem nagyon).
Tehát vagy másik gyorspostával kéred vagy normál postával ,vagy visszakéred a pénzed. A lényeg, hogy jól értsd, hogy hiába akarod máshonnan megvenni DHL-lel, nincs rá igazán esélyed, ne rágódj most a DHL-en. (Vagy rágódj rajta, ha azt szeretnél, de nem érsz el vele semmit)
Ami pedig az azonnali rendszerben történő megjelenést illeti: feladtam egy csomagot ritka gyors módon UPS-szel (kemény 35k-t fezettem, amit 50k-ról sikerült lealkudni a központtal történő egyeztetés során - mert igen, ilyet is lehet - de a csomag csak másnap jelent meg a rendszerben. Pedig itt valóban komoly futárköltség volt (HU-UK), nem csak párezer forint. Amikor borul a rendszerük egy tűz miatt, akkor azért ne csodálkozz, ha nem sikerül mindent pontosan listázniuk... -
fa4hu
őstag
válasz
fateless #66086 üzenetére
Ha átadták volna DHL-nek a csomagot (ahogy az eladó állítja), akkor az eladó által megadott TN élt volna a DHL rendszerében. Az eladó szerint a DHL meg vissza is küldte részére a csomagot (aminek megint nyomának kellene lennie). Azt nem feltételezem, hogy a DHL hazudik. Az is érdekes, hogy ezt a visszaküldést csak többszöri írogatás után tudták közölni.
-
TCr
veterán
válasz
hungobungo #66081 üzenetére
Letöröltem. Megtáltosodott a telefonom! Köszi!
-
Ha olvastad a fórumot, akkor tudod, hogy most nem jön DHL-lel csomag (ezért is ajánlották fel az SG-s küldést).
Amit kaptak nyomon követési számot, az a leégett raktár miatt nem tudni, hol van.
Ha pénzt kérsz vissza, akkor azt is meg fogják tenni, ne aggódj emiatt.
Viszont most ne DHL-t válassz, hanem más postát (akár gyorspostát). -
Rawulf
őstag
válasz
CoolBoy323 #66071 üzenetére
Akkor már értem, hogy miért akar nekem egy pólót küldeni az EtoTalk.
-
TCr
veterán
válasz
hungobungo #66081 üzenetére
Akkor uninstall, köszi!
Mennyire elterjedtek az Android vírusok?
Ha nem járok kétes helyeken, úgyis bekaphat valamit a telefon? -
TCr
veterán
Köszönöm! Ezt pontosan hol tudom megtenni?
Érdekes, hogy pl. a Sygic navigáció még sosem záródott be.Egy fórumtárs korábban írta, hogy ha veszek bele egy MicroSD kártyát és arra állítom be az írási területet, akkor oda gyorsítótáraz. Ez pontosan hogyan viszonyul a fél GB RAM-hoz, mi köze hozzá?
-
Evita85
tag
Sziasztok! Tudtok esetleg olyan oldalt,ahol normális tudású régi,nem érintős telót lehet kapni?
-
Sanyesz.
őstag
válasz
CoolBoy323 #66071 üzenetére
Viszont, ha ők tényleg szállítanak DHL-lel, lehet, rendelek is náluk egy THL-t.
Már megérte, hogy ezt a professzionális hozzászólást befordította. -
Upo
addikt
-
TCr
veterán
Az, hogy a Lenovo A656-on néhány program (Firefox, Boat Browser, Zedge...) random egyszer csak bezáródik, az vajon a kevés memóriának (512 MB) tudható be?
-
Upo
addikt
válasz
hevizms #66040 üzenetére
Hú, a 2lenovo-n tegnap este még 5 dolcsival olcsóbb volt, a minin meg sokkal drágább, sőt tegnap még volt -5$ loyality kupon is, most nem néztem (kosárba rakva jelenik meg)
Minin meg to2c-n már vásároltam, ott is jó áron van, to2c-n 8G-s sd-vel + 2 film+szilikon tok: 140.99$, de sajnos a fehér 5-el drágább.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
CoolBoy323 #66066 üzenetére
Nem biztos, hogy kellett szólni neki. Ráguglizott pl. az "forum etotalk" kifejezésre és szerintem előbb-utóbb ránk talált.
(#66067): Köszönöm, hogy lefordítottad magyarról magyarra.
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
Sanyesz. #66062 üzenetére
A lényeg sztem az akart lenni, hogy ő is szembesült azzal a ténnyel, hogy a kicsi kínai webshopok nem szállítanak DHL-lel. De egy haverja mesélte, hogy az etotalk szállít velük. Sőt a legolcsóbb mert 27 valamiért (euro, dodó) vitte el olaszba a C6S-t. (POMP?). Ami sárga és nyolc magos.
-
overland
aktív tag
válasz
herdsman12 #66057 üzenetére
ja, nálam is 6 sor van, de nem értem miért nem veszi nagyobbra, Lenovónál, kis 4"-os samsungnál nagyobb volt
-
Sanyesz.
őstag
válasz
CoolBoy323 #66061 üzenetére
Idetaláltak Hong Kongból a "kollégák".
A Google nagy úr. Próbáltam visszafordítani angolra, mit akarhatott írni. Nem igazán sikerült. -
doongoo
addikt
válasz
hungobungo #66050 üzenetére
stabil rommal teljesen jók az ékezetes betűk, egyébként fontok cserélhetőek MIUI-n külön is
-
herdsman12
őstag
válasz
hungobungo #66050 üzenetére
Ott valami rendesen el volt cseszve. Nálam rendben az összes ékezetes betű.
-
-
hungobungo
senior tag
-
drewcsalad
tag
Természetesen be van dugva a füles és ha be van állítva a freki csak serceg :S Nincs erre app,vagy chip kell bele tényleg ? :S
A GPS meg érdekes ,mert Engineer mode-ban YGPS...bla bla bla.EPO file letöltve. és még a piros pöttyök sem jelennek meg :S
Nettel működik a GPS de ugye nem az a cél -
svgyula
addikt
válasz
drewcsalad #66041 üzenetére
Szia!
Már azt hiszem írták, hogy ezekkel a klónokkal ha gond van nincs segítség. A rádió csak akkor talál jelet ha rádugod a fülest ha így sem talál csatornát akkor hardweresen selejt az egész telefon vagy egyszerűen kihagyták belőle az FM és a GPS "csipet" mivel az internettel történő navigáció is valamint az internet rádió is náluk GPS ill rádió a leírásban! Sajna találkoztam egy ilyennel ahol a gps csak folyamatos internettel ment volna! Viszont a rádió annál ment DE erősen készülék függő a mostani simánt talál ~15adót az amiről előbb írtam 3db adót volt képes találni ráadásul az egyik a bartók rádióhogy azt egyáltalán hallgatja valaki
szerintem felesleges energia pocsékolás inkább fűtenének vele pár olyan otthont ahol nem jut tüzelőre.........
-
aytukabozs
addikt
válasz
drewcsalad #66041 üzenetére
mit csinál ha direktbe beállítasz valami frekvenciát (94,8 pl.), teljesen kuka, vagy zúg-recseg?
fülhallgató be van dugva (merthogy az az antennája)? (bocs de vannak néha nagyon láma kérdések, muszáj megkérdeznem)
-
drewcsalad
tag
Sziasztok!
Help
Már kérdeztem tőletek,de hátha így jobban képben van valaki. Ezt a telót vettem asszonynak:
http://www.pandawill.com/gts9589-smartphone-android-42-mtk6589-quad-core-1g-4g-47-inch-130mp-camera-white-p76968.htmlA problémák még mindig fent állnak:
-GPS nem talál jelet! Igen ezt már kérdeztem és körüljártam,de hátha
-Akksi gyengusz :S ha nyomkodva van, kb. 3-4 óra.
-Fontos kérdés,hogy a rádió miért nem talál csatornát.Van valami app amin lehet fogni a magyar csatornákat?
Előre is köszi -
Upo
addikt
2lenovo.com-ról hallott valaki jót/rosszat?
S650 fehér egész jónak tűnik árban. -
tvamos
nagyúr
válasz
Komplikato #66026 üzenetére
Ott van a Samsung Galaxy S4 Zoom! (Oke, nem dual-sim...)
-
gamegod
senior tag
ThL w200s-ről valakinek vélemény?
érdekelne
-
válasz
overland #66027 üzenetére
Honor 3C
Lenovo S650
Lenovo S660
Lenovo P780Hirtelen ezek. Kérdés miben tudjon többet?
Ha aksi lényeges, akkor az utolsó, ha könnyű, egyszerű, szolid, akkor S650, illetve ha nem jön be a Lenovo, akkor 3C felé is lehet húzni, nem volt vele tapasztalatom, de egy időben erősen szemeztem vele.
-
Komplikato
veterán
válasz
BullZeye #66012 üzenetére
Az a vicc, hogy inkább lenne 5Mpixel jó optikával, mint ... telefonon a fényképező szvsz arra jó, ha valamit meg kell jegyezni és nincs papír. Fényképezőnek csak igen korlátozottan használhatóak.
Anno amikor nálunk még a 320x240-es "kamera" volt a telefonban high-tech, akkor láttam olyan japán telefont, amiben az 1.3Mpixeles kamerához egy a telefon hosszában elhelyezett optikai zoom tartozott és értelmes optika. Érdekes, hogy a vékony telefon mánia miatt ez senkinek sem jutott azóta újra az eszébe. Az is igaz, hogy azt SE fényképezésre, hanem videó felvételre csinálták.
-
kisda
aktív tag
Adott egy W450 teló. Decembertől mai napig hibátlan volt, ma viszont töltőre rakás után felmondta a szolgálatot. Bebootol, viszont teljes fehér a kép. Mi történhetett? Már szétkaptam, az összes szalagkábelt kihúztam meg visszadugtam, nem segített.
-
svgyula
addikt
válasz
kovacsamd #66019 üzenetére
Szia! Nem olyan egyszerű mivel kínai telefonról van szó először a sim foglalatot kell európai szintre hozni. Ezt úgy kell csinálni, hogy megrázod egészen addig amíg a kicci kínai sárkány rád nem mosolyog a foglalatból akkor szépen ékes kínai hangon megkéred hogy idézem 讓我進去。 ezután működni fog.
-
overland
aktív tag
Sziasztok!
Vennék egy új dualt.
a hongmi tudása a mérce!külső méretein lehetőleg belül mit ajánlanátok, legjobb ár-értékben?
-
kovacsamd
csendes tag
Sziasztok! Lehet hülyeséget fogok kérdezni, de még sose vettem külföldről telefont, és nem tudom hogyan működik az alábbi dolog. Azt szeretném kérdezni, hogy ha veszek pl egy Hongmi-t, vagy bármilyen kínai független wcdma-s telefont, elég beletennem simán a sim kártyát, nem kell állítani semmit, csatlakozik egyből a hálózatra és lehet telefonálni/mobilnetet használni? Nyilván ha mikro sim akkor méretre kell vágatni, azt értem. Illetve régebbi sim (pl 3-4 vagy több éve vett) is működni fog benne, nincs ilyen "elévülési ideje" ha napi használatban van? Köszi előre is és bocsánat ha ez itt már off-nak számít!
-
-
valaky500
csendes tag
Ezeket próbáltam és mind a kettő azt mutatja, hogy
hardware: mt6589
viszont az mtk droidtools : "Hardware : MT6572 (MT6589 is Fake!) ATTENTION! Fake Hardware in kernel or firmware doesn't correspond to phone!" -
-
valaky500
csendes tag
Sziasztok!
Olyan programra lenne szükségem amelyik megmutatja a fake kinai telefonok valós hardware jellemzőit.
A válaszokat előre is köszi -
Indy1
tag
Megerkezett a Jiayu G2F
Termeszetesen a TDS-CDMA kinai verzio. -
gyűrű
addikt
válasz
banderasz77 #66006 üzenetére
Tőlük már rendeltem 3*, semmi gond sem volt a paypallal.
-
banderasz77
addikt
válasz
aytukabozs #66007 üzenetére
-
aytukabozs
addikt
válasz
banderasz77 #66006 üzenetére
másik böngészővel?
-
banderasz77
addikt
Antelife-nál miért nem tudok PayPal-al fizetni? Akciós W200S-t akarok!!!
Sem Singpost, sem DHL-el nem engedi. Megnézné valaki vagy csak nálam nem megy? PayPal bejelentkezéskor kidob. -
Crytek
nagyúr
-
karikusz
tag
Sziasztok!
Apósomnak szeretnék egy megbízható kínai telefont rendelni. Ti mit ajánlanátok?
A feltételek:
1;100$ körüli ár
2;GPS-t használná a motorozáshoz,
3;lehessen kapni hozzá, valami szilikon, vagy hasonló tokot venni (gyakran barkácsol) és
4;szokott fotókat is készíteni (nem muszáj, hogy brutál jó legyen a minőség, de azért ne legyen ratyi)Köszi a segítségeket
-
Zeki
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3DMark (2013) eredmények
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Google Pixel topik
- Everest / AIDA64 topik
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 4/64 - szürke
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128/8GB Pink Gold
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest