- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyee75
tag
válasz
bodnarzoltan #74090 üzenetére
Nagyon szép az a telefon. Jó is? Iocean-ek GPS-ével volt gond.
-
mtibi55
tag
válasz
gipsztigris #74087 üzenetére
Ezt én is tanúsítom nekem olyan fóliát gyártottak le amit sehol nem lehetett kapni, sőt amiért adtam nekik a méretet azért kaptam egy csomaggal free.
-
gbaor
csendes tag
Sziasztok!
Vennék új telefont, 2 db Telenor kártyához.
Bő egy éve használok egy Jiayu G3N készüléket, amit szeretek is, de most egy frissítés után (amit töltés közben végeztem) az érintőkijelző megbolondult. Mivel nem vagyok műszerész, valamint a Jiayu GPS-e és WIFI-je nem győzött meg, ezért új telefont vennék (A G3N-t meg megpróbálom javítani talán).Amire kell:
- nagyon sok beszélgetés, több óra naponta, a Jiayu is 30-40%-ra merült estére
- GPS, használok navigációt (Waze és Shell-től vett Sygic)
- netezek rajta, WIFI és 3G is játszik
- nem játszom, esetleg kártyajátékkal csak
Ami fontos:
- 4 - 5" kijelző (az 5 már nagynak tűnik)
- pontos GPS
- nagy akku idő
- kijelző felbontás (hozzászoktam a HD-hoz)
- ár 50 max 55e Ft
- magyarországi, lehetőleg azonnali vásárlás
- normális fotókat készítsen, de nem kell azért a csúcs Sony-Samsung ellenfele legyenAmit eddig néztem és tetszik leszűkítve a kínálatot:
Xiaomi Hongmi
Xiaomi Hongmi 1S
Motorola Moto GSzóval melyiket? Vagy egyéb alternatíva?
Az itthon kapható S4 mini Dual is tetszik, csak az ára nem.... (80-tól felfelé)Üdv.: gBaor
-
Tika79
tag
Redmi Note WCDMA megérkezett!
[link] -
RVR400
veterán
Valamit ki kell venni, hogy olcsó legyen egy teló, sokan csak azt nézik. De a hátsó pl pont akkora felbontású, mint amilyennek az előlapinak kellene lennie.
De az olcsóság sok embernek számít, pedig, ha számolgatunk:1. Vaku (10 USD)
2. Gombvilágítás (8 USD)
3. Előlapi kamera (8 USD)
4. Normálisabb hátlapi kamera (10 USD)
5. Jut eszembe, a RAM-ot ki is hagytam, tehát még fél giga (10 USD)Máris drágított az ember a telón egy 10-est (ÁFA-val számolva), pedig "ugyanaz" a hardver.
-
interstate76
addikt
Vettem egy ilyen Landvo L900-as telót ma délelőtt a GB-n (akkor még 85,99 usd volt az ára), tudtok erről valamit? Nem szoktam beleugrani noname vételekbe, de annyira jó volt az ár (plusz volt hozzájuk 8 usd-s kuponom is), hogy nem bírtam kihagyni!
Neten nem igazán találtam róla infókat (csak egy rövid freaktab-postot az 1949deal-től és egy unboxing review-t a geekbuyingtól), tud esetleg valaki többet erről a típusról? De a gyártó egyéb típusairól is szívesen olvasnék tapasztalatokat, ha lenne valakinek (remélem, vannak régebbi, ismertebb modelljeik is)!
(#74092) Upo Teljesen egyetértek: letarolhatnák a piac egy bizonyos szegmensét, ha 100 usd körül árulnának 1 gb rammal szerelt telókat!
-
Upo
addikt
válasz
bodnarzoltan #74090 üzenetére
Van, cappa blogját nézd át. Mindegyik írása gyöngyszem.
(#74091) RVR400: Komolyan, 5$-al drágábban 1G rammal ezek az olcsóbb lenovok best buyok lennének de majdnem mindet el.a..zák ezzel az 512-vel...
-
RVR400
veterán
Mini hírlevélből (ott mondjuk 949 USD-t írtak
):
Gondolom a félistenített Moto E helyett megfelelhet.
-
bodnarzoltan
tag
Cappa, vagy valaki! Sziasztok! Ma megérkezett az Iocean X8. Szeretnék igy szüzen egy teljes szoft mentést csinálni. Melyik programmal és hogyan tudom ezt megtenni? Köszönöm! Esetleg valahol van valami részletes leírás?
-
kgymac
őstag
válasz
gipsztigris #74079 üzenetére
A fólájukkal nem is lenne gond. De csomagolhatnának jobban is, mert most van kb 16 db fóliám w8-ra + 4 db w100-ra, ami selejt a postai bélyegzők miatt. A kis kínaiak legalább bubis borítékot + kartont használtak, nem csak szabvány német borítékot nylon zacsival... Főleg, ha reges postát is fizetek.
-
gipsztigris
addikt
-
Zeki
nagyúr
válasz
forzamo #74084 üzenetére
Köszi a cikket, de ezek a dolgok bizony ismertek.
És nem csak a noname cuccok kémkednek. LG okostévét kaptak rajta, amint adatokat küld a neten keresztül.
A noname-s kínai szoftos vackok abban különbek, hogy azok ártani is tudnak, pl az sms küldésekkel lefogy az egyenleged. -
forzamo
tag
-
Upo
addikt
Hallottatok valamit erről a TCL S720-ról?
8 mag, állítólag 3300-as akku, elöl-hátul sony exmor kamera, és gyárilag magyar nyelv...
Etotalkon azt írják hogy dual micro sim -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
gipsztigris #74079 üzenetére
Inkabb a szabvány 3layer foliak jok, ez a schutzen nekem utoljara ilyen vekony matricaszerű papirra rakta a foliajat, nembejovos...
-
Upo
addikt
Valahogy annyira titkos lett az a Secret Round 4 az ante szülinapon hogy el is tűnt?
-
Upo
addikt
válasz
DarknessHope #74072 üzenetére
Akciós, a "facebook" vagy "youtube"kuponkóddal még -2$, most próbáltam a kosárba rakni, természetesen a fizetésnél cancel-t nyomtam. Ha S750-et akarsz akkor ne sokat töprengj, nem gyártják már, utóda nincs, ha valahol még van akkor jól felnyomják az árát mert tudják hogy nincs hasonló IP67-es készülék a piacon.
-
Upo
addikt
válasz
kobipeti #74054 üzenetére
Nem összehasonlítható a két kép. Az első a fa lombozatából ítélve (meg az emlékeimből, volt már ez fent), kora tavaszi lehet, a második kép valószínű friss. Mások a fényviszonyok, a réginél talán derült ég és alacsonyabban járt a nap, az újnál felhősebb, mivel nincs a kamerának túl nagy dinamikatartománya ezért nem égett be annyira a kép, kicsit sötétebbek a színek. A napszak is más, a fényben és árnyékban levő falak pont ellentétesek. Jó lett volna az újat is 8-al fényképezni. Más a képkivágás, az újon a jobb szélen látszik a fehér ablaksor és az égboltból is kevesebb van. A réginél sokkal több fényt kapott a fénymérés, a ház nagy része fényben van, a fán is kevesebb a zöld. A másikon szinte csak a fa mögött fent az íves díszítés sárgája, meg a fal egy kis része. Meg kéne próbálni hasonló fényviszonyoknál még egyet fotózni, az íves díszítés, az erkélyek rácsos fakorlátja legyen megvilágítva. Simán hoz ez ennyi különbséget, jó esetben egy kis EV korrekcióval lehet kompenzálni a színeket ha nem jól sikerült, feltéve ha tudja a kamera. Nekem a DG110 gyári kamerában van, Expozíció néven, -1, 0, +1 beállítással. Az első eseté egy -1 beállítással biztos jobb lett volna. A fénymérési pont helyes megválasztása is sokat dobhat, elvileg ahova tapizol a képen oda mér (bár a DG110-emen sokat nem jelent de a tiédben talán kicsit jobb a kamera).
Amúgy szokásos telefon kamera hibák, árnyékban elmennek a részleetk, világosban beég, rendkívül zajos és életlen kép, részletek elmosva, de sajnos ilyen minden mobilos kamera. Ilyen képérzékelő mérettel és objektívvel nem szabad többet várni. -
kobipeti
aktív tag
válasz
DarknessHope #74072 üzenetére
Ebay-en néztem mindkettő telefonra két-két eladót találtam akik hirdettek ilyet, túlkínálat nincs az biztos. Lehet először a fóliát kell megrendelni és utána telefont
!
citkar: remélem lesz small wine cola is, csak a magyar piacra!
-
sajtjani
tag
válasz
DarknessHope #74070 üzenetére
Sziasztok!
Itten van a tuti minőségü fólia! -
citkar
addikt
Na, azt hittem a Big Cola után más irányba fog a névadás elmozdulni, de ők kitartanak, találtam Small Cola-t.
-
kobipeti
aktív tag
válasz
DarknessHope #74070 üzenetére
-
DarknessHope
senior tag
üdv... olyan kérdésem lenne hogy az etotalk minideal stb oldalakról rendelt telefonokhoz létezhet és beszerezhető matt fólia?
lenovo s750 illetve THL W-100 a két kiszemelt telefonom egyelőre majd idő és anyagiak döntik el melyik. de jó lenen hozzá matt fólia... vagy esetleg lehetne univerzből vágni? bár ez elég lutri megoldás.
-
sanyee75
tag
válasz
Mcleod #74056 üzenetére
Az ár csak kicsit tér el. Biztos a minideal elképesztően drága...
Szerintem sokan bedőlhetnek, mert még mindig vannak ilyen eladók.
-
kobipeti
aktív tag
Saját topicjában nem nagy a nyüsgés, ide is felteszem, hátha lehet valami tendenciát levonni belőle! Egy Doogee dg350-re, feltettem egy portolt MIUI-t, érdekes innentől lesz, mindkét esetbben a camerát ugyanonnan használva, ez lett az eredmény.
eredeti rom dg350 8MP:Hát a különbség szembetűnő (nagyban nézve egyenesen döbbenetes
, ebben tényleg nem rossz kamera van), akinek rossz a kamera a telefonban lehet egy másik rom a megoldás.
-
sanyee75
tag
Valaki erről tud-e valamit? Valamint, hogy hol lehet jó aron TCL S950-es készüléket reális áron venni, mert nem értem, hogy itt a hangyásoknál az S950-es 338 dollár a belinkelt S970-es pedig 182 dollár...
-
KukkSteve
senior tag
-
Chaser
legenda
válasz
Laza... #74046 üzenetére
Nyalnának sót
P780-at akartam, de ez a hw azért ütősebb, meg nem bánnám ha vékonyabb lenne. Rákerestem itt, de nem láttam találatot.
szerk: G4s ttszik még, csak az nem lenovo
A 40$-ral drágább verzió csak a 2GB ram, 16GB háttértárban különbözik? 150-ért elég ütős az egyes vari, de a második se rossz éppen.
-
Chaser
legenda
Láttam egy lenovo S8-at. 8mag/2GB, de jól látom, a 3g only csájna'?
200$-ért elég korrekt. 8mm vastag, gorillás, akku lehetne combosabb, de ennyiért minden úgyse megy. A színe különösen tetszik
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
Aki csajos telefont keres, ez az. Igaz nem olcsó.
-
Szabyka_
tag
Mijue M5 telót ismeri valamelyikőtök ?
1gb ram ,4,7 col, gps ...
73 dollár ... -
Botigta
aktív tag
válasz
Laza... #74018 üzenetére
Köszönöm. A kioktatást is...
Persze ha tudod, hogy mit kell beírni angolul a keresőbe. De te sem jót írtál be ezek szerint, mivel az pont nem jó amit belinkeltél, mert az a hangszóró hangereje, ráadásul, nem is pont ilyen az a menü oldal az én telómban.
Ha igazán segíteni akarsz, akkor azt áruld el, hogy mi a neve angolul annak a hangszórónak, ami a fülemnél van telefonáláskor (még magyarul sem tudom)
Köszi -
kitcar66
csendes tag
Sziasztok! Már régóta szemezek a G3 különböző változataival, és most hirtelen vennem kell egy telefont. Mivel sürgős, a kínai rendelés kiesik. Mobilamb.eu-nak van készleten itt Mo-n G3C-je, és 12 hó garit is vállalnak, ha gondom van, hozzájuk kell visszajuttatnom a készüléket. Honlapjuk szimpatikus, kérdéseimre is szinte rögtön, kimerítően válaszoltak. Valami infótok róluk? Esetleg más forrás? Előre is kösz.
-
Laza...
addikt
válasz
Storms #74027 üzenetére
Ezek közül én (személyesen) egyiket sem ismerem, de nekem olyan szájhúzósak...ha érted. Ettől még lehet jó készülék.
A legfontosabb hogy nézelődj a kiszemelt készülék(ek) témáiban, onnan tudhatsz meg legtöbbet, és így a döntésed is jobb lesz.
Mindenkinek a saját készüléke a legfasz@bb, olvass a sorok között. Én szerencsére elfogulatlan vagyok, mert a látszat ellenére egy nokia 2310-et nyomkodok
(és csak olyan készüléket hozok be, ami már bizonyított, van vele (jó) tapasztalat.)
szerk.: Én a Jiayu-ra szavazok
-
stmiklosi
tag
válasz
wwenigma #74025 üzenetére
Szevasz!
Idéznéd, ahol azt mondtam, hogy nincs?
Ezt írtam, és azért az idézőjelek sem véletlenek, vagy mire gondolsz?
"A touch panel a technológiából adódóan a szélein mindig "hibás", ott gyengül a "térerő".
Nem mondtam, hogy ezzel a panellel a készülékek használhatatlanok, csupám azt, és ez alól sem az Iphon, sem más nem tudja kivonni magát, hogy ez ennek a technológiának (az olykor észre sem vehető, de objektíven mérhető) korlátja, tulajdonsága.
Javasolni nem szeretek, mert másnak, más a fontos. Amit én nem tartok hibának, adott készülék tulajdonságait figyelembevéve, másnak nem elfogadható.
Példának: az öreg 2 Mpixeles HP fényképezőm különb képet készít, mint bármelyik telefon. A megapixelek meg alig számítanak, pedig sokan lovagolnak rajta. (Nem nyomdai feldolgozásra szánt anyagoknál.) Ami számít: a bejutó fénymennyiség és a feldolgozó szoftver.
A másik: sose lesz egy telefonban olyan képességú GPS vevő, mint a megint sok éves, mondhatni Noname (Hannspree) GPS készülékem.
Nem is várom egy telefontól ezeket a képességeket, bár mindkét funkcióra használható, annak általam elfogadott korlátaival.
Üdv: StMiklos -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
stmiklosi #74023 üzenetére
Tisztaban vagyok hogy mukodik, de ha marhasagot irsz akkor kiröhöglek. Azt mondod gyengul utana azt mondod hogy nincs, döntsük mar el most melyik.. . iphone-t lesz*rom hogy hogy cseszték el. Egyebkent a vezetékelés olyan finom hogy nem észrevehető a szélein az "érzéketlen" rész. Ha igen, ott akkor baj van. A vezérlő inditaskor automatikusan lekalibrálja a touch-ot.
Inkabb javasolj valami telót barátosnénak.
-
stmiklosi
tag
válasz
Botigta #74017 üzenetére
Szevasz!
Na ezt nem kellett volna kérdezned. Fogalmam sincs, miért van ennyi szint és miért kell két helyen is állítani.
Eredetileg, ahogy növekednek az FR és LEVEL számok (szintek) növekednek a hozzátartozó értékek.
Valahol biztos van egy program, ami használja ezeket a lépcsőket, de nem tudom melyik az.
Mindenesetre nekem megoldotta 3 készülékem (JiayuG2H) hangerő kérdését, egyértelműen megemelve a mikrofon (túloldalon hallható) hangerőt.
Eredetileg is használható volt, de zajosabb kjörnyezetben már gondok voltak, először annak tudtam be, míg rátaláltam erre a megoldásra. Még a telefont is szétszedtem, finomam megtágítva (inkább csak belül) a mikrofonhoz menő csatornát
Az első, 0-ás szinten még csak 200-at írtam, aztán már 255-öket. Ha bárhol vélhetően emiatt probléma lett volna, tudtam, hova kell nyúlni. De nem volt, nem használok pl. voicerecordert.
Beírás után mindig nyomj SETet. Nekem bevált.
stmiklosi
tag
válasz
wwenigma #74020 üzenetére
Akkor nézd meg ezt, a szélei mindig gyengék. Nem azt mondtam az előbb sem, hogy használhatatlan!
http://iosblog.hu/pontatlanok-az-iphone-kepernyok-szelei/
De igen, a szélei is "be vannak drótozva".
A "drótok" a képernyő felüleltén egy erőtreret hoznak létre. A közepén az érintett ponthoz kapcsolódóan a szomszédos pontok is résztvesznek az egységes erőtér kialakításában, de a szélén nics "szomszéd", ezért van az a "hiba", amit emlegettem.
Hirtelen nem találom azt cikket, amelyik bemutatja az érintőpanel működését, a gyártási technológiát és az
ebből következő "hibákat".
(Ui: és én még most sem mondom hogy: Heheheh, csak azt, hogy cáfolj meg, bármiféle írott anyaggal!)
Storms
őstag
Üdv!
Egy vadi új Dooge DG500C 30-ért megéri? Félek ezektől a kínai telóktól. Ez a márka mennyire megbízható? Mert akkor nem veszek ( Samsung, Sony stb...) márkás telót.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
stmiklosi #74007 üzenetére
A touch panel a technológiából adódóan a szélein mindig "hibás", ott gyengül a "térerő".
Heheheh, nyilvan a szelein nem "drótozzák" be a touch panelt.
De hogy on legyek, vki 4" körüli teló, 1G ram, nemhulladék, jólnézki, nagyaksi? Barátnőnek kéne és már nagy a 4,3"-os... G3C pénteken jött meg, az meg már nagyonnagy lenne...
-
To_Pet
tag
válasz
Laza... #74014 üzenetére
Na most odáig jutottam, hogy ha T-mobileos kártyán (ez a fő kártya slot) beszélek, akkor becsörög a telenorosra (ez a sima gsm slot) érkező hívás. Viszont ha a telenoroson beszélek, akkor nem jön semmilyen értesítés. De még a hívó telefonon sem (másik telenoros készülék) jelez semmit, egyszerűen csak szétkapcsol. Ha ez így a normális működés, akkor mégis csak két telefont kell hordanom magammal.
-
mobilamb
csendes tag
válasz
To_Pet #74013 üzenetére
Én az exdialer-t preferálom, de korábban a dw contacts-ot is használtam. Elég jó funkciók vannak mindkettőben, de a gyári tárcsázónak adják át a hívást, így alapvetően túl sok extra dolgot a gyári beállításokon túl nem tudnak majd biztosítani dual sim szempontból. /Ami meg jól ki van találva egyébként./
-
To_Pet
tag
Bocsi, de már nem tudtam szerkeszteni.
Mivel a telefon dual stand by, ezért kipróbáltam, hogy egyik kártyát a másikra irányítottam és bekapcsoltam a hívásvárakoztatást. Amikor megpróbáltam hívni az egyik kártya használata közben a másik kártyát, semmilyen visszajelzést nem kaptam. De még azt sem, hogy a szám nem elérhető. Erre van valami megoldás?
-
To_Pet
tag
Üdv Mindenkinek!
Én is beléptem a 2 sim kártyás telefonok világába egy Prestigio Multiphone DUO 5044-es telefonnal és lenne néhány kérdésem:
Az egyik, hogy van-e valami jól testre szabható, 2 kártyát kezelő tárcsázó?
A másik, hogy megoldható-e, hogy mind a két számmal tudjak viberezni?Esetleg ha van valami javaslatotok, hogy milyen progik hasznosak 2 SIM kezeléshez akkor azt is szívesen venném.
Esetleg, ha van olyan widget amivel lehet egy érintéssel váltani a 2 kártya között akkor nekem az is megoldás lenne a tárcsázóra. Bár rootolni nem szeretném egyelőre a készüléket.Előre is köszönöm!
-
RVR400
veterán
válasz
junkpod #74008 üzenetére
Ezzel az erővel az is lehetne a kérdés, hogy minek gyártják.
Alapvetően az a baj, hogy csak 256MB RAM van benne. Egy Jiayu F1 is kijött volna az árából, bár az meg nem IPS.
Most akkor nem tudom, hogy mennyi RAM van benne, mert alul meg 512-t ír. Így végülis még jó is lehet.
-
stmiklosi
tag
válasz
Botigta #73995 üzenetére
Szevasz!
Bonyolult a hangerő növelés, de itt próbáltad? (még leírni sem egyszerű)(
Engeneer Mode>Hardware>Audio>NormalMode>itt SIP vagy SPH (nem emlékszem, én a MIC -t állítottam),
és akkor sorban: FR0 állítsd majdnem maximumra, írja:255, aztán lejjebb Level0 majdnem maximum és SET.
Nekem megjegyezte.
Aztán tovább: FR1, 2, 3, Level1, 2,3 stb. egészen 6-ig.
Nekem hatásosan felnyomta a MIC hangerőt, halkan hallottak, ráfért....
A touch panel a technológiából adódóan a szélein mindig "hibás", ott gyengül a "térerő".
Aztán persze vannak kükülönbségek, azaz valahol nem is veszed észre (pedig van, csak nagyon "finoman"),
aztán van durvább is. Picit beljebb nyomva, mint ahol kéne, azért működésre bírható. Kalibráció úgy tudom nincs rá.
zsono72
csendes tag
válasz
maj-viktor #74002 üzenetére
Köszi Viktor a gyors válaszért, de még mindig nem megy! Már az őrület határán vagyok, hogy hová rejtették ezek a barmok a hívószámkijelzést?
Ha a telefon gombot megnyomom, azon belül már nincs sehol funkció/beállítások választási lehetőség.
Szerintem ezen a szaron egyszerűen nem lehet átállítani....!Neked is ugyanilyen típusú a telód???
-
maj-viktor
őstag
válasz
zsono72 #74000 üzenetére
Hello!
Ne tudd meg én mennyi ideig "sz*ptam" mire megtaláltam hol van a "hívószámkijelzés beállítás"...
Amit te leírtál, az más... az hogy melyik számról tárcsázzon a teló (2 SIM esetén), amúgy alapból én is ott kerestem / keresném, de ez máshol van eldugva!Na szóval:
Nyomj egy "telefon" gombot, mintha tárcsázni akarnál valakit - azon belül nyomj egy "funkció gombot", amivel a funkciókat hívod elő, itt Setting (Beállítás) / Voice Call / Additional settings / SIM kiválasztása / Caller ID / Show numberbocsi nekem angolul van, de ha esetleg nem érted, akkor google fordító lefordítja neked... (de kb. Hanghívás - Beállítás - Hívóazonosító / Mutasd a számot nyers fordítás)
Ne tudd meg én milyen vért izzadtam - mire megtaláltam... xD
Szóval itt a help!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Autós topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos autók - motorok
- TP-LINK routerek
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged