Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
válasz
benceman00 #64098 üzenetére
Nem hiszem h olcsóbb vagy jobb lenne, de próbáld ki (szvsz te leszel az első)
(persze szerintem csak orosz rendeléseket szervizelnek) -
válasz
benceman00 #64098 üzenetére
Üdv. core2
-
alexw801
senior tag
válasz
hungobungo #64089 üzenetére
És Angliába hány nap alatt ér általában?
-
blueye
veterán
válasz
benceman00 #64095 üzenetére
Miért, te Oroszországban vagy?
-
benceman00
tag
(#64085) aytukabozs válasza benceman00 (#64059)
Igazad vanPandawillen hétfőtől elvileg lehet venni a cubot x6ot, nagyon gondolkozom rajta főleg, hogy a pandáknak elvileg van a ruszkiknál szervizük, ha valami gáz lenne
-
Krinyo
senior tag
válasz
ATM_automata #64067 üzenetére
Azt kiprobaltad mar, hogy a SIM halozati modo(ka)t lekorlatozod GSM-re?
-
tvamos
nagyúr
válasz
6 het? En 6 napot sem nagyon birok varni!
-
diegho
nagyúr
válasz
Barátodat interjúvold meg a Lenovo S650 áráról, mert így, hogy 60$-t esett, nagyon érdekelne mennyiért tudja hozni. Igazi best buy szagú lesz ez szerintem.
-
RVR400
veterán
válasz
hungobungo #64051 üzenetére
Várj, én az echte S4 klónról beszélek, na azon semmilyen antenna nincs. Se a telón belül, sem kívül ,sem a hátlapon.
-
blackfox
csendes tag
Sziasztok!Szerintetek ennyi pénzért ez[link]mennyire lehet jó vétel?
-
Vvarpi
tag
Újabb slágergyanús telefon: Cubot x6
Papíron és a képeken elég jó ár-érték arányú cuccnak tűnik.
Persze még csak elővásárolni lehet, de ha megjelenik időben és az ára sem fog elszállni érdemes lesz elgondolkodni rajta. -
aytukabozs
addikt
válasz
benceman00 #64059 üzenetére
Nem, te értelmezed rosszul. öszvissz 5db van ezen az áron, és 1db/kopf...
-
tabela
tag
Jiayu G5 - 11 nap alatt elért az országba, 12 nap alatt se sikerült levámolni.
-
Upo
addikt
válasz
CoolBoy323 #64078 üzenetére
Kicsit olvasgattam, szidják az ausztrál farmerek nagyon. Nem akar a Nissan Navara bluetoot-jához csatlakozni (igaz hogy már bejelenteték hogy lesz rá frissítés, addig meg telepíteni kell 2 appot és jó lesz), tele b@sszák sárral a hangszórót meg a mikrofont és csodálkoznak hogy alig hallják a hagját, odacsapják a földhöz azután meg csodálkoznak hog 300 AU$ lenne a javítás úgyhogy egy szar
-
Upo
addikt
Megtaláltam!
Telstra Dave / ZTE T83
4G, NFC, külső antenna aljzat, a kamera autofókuszos.
Már csak ausztrál ismerős kéne...
-
kymco
veterán
A 244 ppi milyennek mondható?
-
hungobungo
senior tag
Azért az eladók védelmében mondom, hogy a barátoméknál is volt már úgy, hogy a logisztikai partnerük egy-egy napot késett, és ez miatt csak később vette át tőlük a csomagokat, olyan is volt már, hogy elmentek reggel áruért, végigállták a nagyker előtt a 8 órát, és nem kerültek sorra. Most is összejött a pár nap csúszás, nem kell egyből szívrohamot kapni, tudom hogy nehéz ilyenkor várni, de megéri
A tracking számok csak az expressz postáknál (DHL, fedex, stb.) jelennek meg gyorsan, a lassú postai kódok általában 3-4 nap csúszásban vannak. -
Axi-Maxi
tag
Napot
mennyire pixeles szerintetek az fwvga 4,3"on???
-
ATM_automata
őstag
Sziasztok!
Van itt olyan, aki nagypenge MT6589T chipszettel kapcsolatban? Egy W8S BT problémával kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. Egyelőre nem találtam megoldást. A linkelt topciban leírtakat megcsináltam, valamennyit javult a helyzet (főleg hangminőség tekintetébe), de ha BT-n jön bejövő hívásom és felveszem, akkor még mindig random eldobálja a térerőt a telefon és persze a hívást is. a BT kapcsolatot nem. Talán a fejlesztői beállítások között lehetne még keresgélni, mert javult a dolog, de annyira nem értek hozzá, hogy mit érdemes/kellhet még módosítani. A neten nem találtam más gyógymódot a fentin kívül.
Ha valaki tudna egy kicsit foglalkozni ezzel a dologgal, azért nagyon hálás lennék...mivel autóban töltöm a napom jelentős részét, ezért rohadtul megkeseríti az életemet ez a bug.
-
Upo
addikt
Most akadtam erre véletlenül. Ha jó árcimkéje lesz akkor lehet belőle egy bestbuy gyanús strapa teló, gondolom 6572-es SOC, 1 giga ram, 2500-as akku, 2 kamera+led, 4", mi kell még?
-
Olavi
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy bevált telefont 30 ezer ft-ig bezárólag? Igényeim nincsenek (ennyi pénzért nem is lehetnek), talán annyi hogy 4" feletti képernyője legyen.
Köszi! -
tfalcon96
aktív tag
v3off kuponkóddal 172 USD az Inew V3 az antelife-on.
-
Crytek
nagyúr
Pandawillen tracking numberes free shiping már nincs?Mert rendeltem és nem kaptam így meg szar :-(
-
gadosp
tag
Sziasztok!
Teló vásárlását tervezem kínából, de még nem dőlt el a pontos típus. A lényeg, hogy 6" körüli legyen és normális sebességű.
Kéneztem egy UMI márkájút ami nagyon szimpi a leírás és az értékelések alapján, de eddig nem igazán hallottam erről a gyártóról.
Tudtok az UMI-ről valamit?
A konkrétan az UMI Cross-ról van szó. Egyedül a méretétől félek kicsit mert 6,4-esAkkuja is nagyon jó.
További kinézett típusok még:
- TCL HERO Y910. Nagyon tetszik a vékony kerete és a sok jó kiegészítője.
- Lenovo S930. Ez egy kicsit szerényebb készülék, na de az ára is az.
- Talán még a THL T200Vélemények? Esetleg még más típus?
-
blaca83
őstag
válasz
pècsimunkás #64049 üzenetére
Eddig a Jiayu G2F és a Motorola Moto G volt a két kiszemelt dual sim-es telefon amire vártam.
Utánaolvasok ennek a Zopo-nak is, de eddig még nem ajánlotta senki.
(#64054) Bloksma
Mire végre megjelenne majd arra is kitalálna valamit, hogy mégse a neten keringő specifikációval jön a mi piacunkra. -
Bloksma
aktív tag
válasz
KurtCobain #64052 üzenetére
Hamarosan jön a G4C, az elég szimpatikusnak tűnik
-
diegho
nagyúr
válasz
hungobungo #64051 üzenetére
Rá kell forrasztani egy régi zsiguli antennát, azzal fél másodperc alatt talál jelet
Viccet félretéve érdekes, hogy a gyártók ennyire alul méretezik a gps antennát.
-
KurtCobain
őstag
Mi az, ami mostanság pariban lehet a Jiayu G3T-vel?
Lehet lenne rá vevőm, és akkor új teló kéne, de nem találok olyat, ami méltó utódja lehetne.
-4,5-4,7", HD! se több se kevesebb
-min valós 2500mAh akku
-50-52k max fával
G4-en kívül. -
hungobungo
senior tag
válasz
RVR400 #64008 üzenetére
Az S4 klónoknál "antennás matrica van", azt kell óvatosan felhúzni, és alárakni az alu/rézfóliát hogy legyen fémes kontakt. A páromnak egy Feiteng h9500+ van, ami lényegében ugyanolyan S4 klón mint a többi, annál egy kis nyáklemezről lekapart rézlemez csodákat művelt. Lemez nélkül 0 GPS, lemezzel 20-30 mp alatt fixál.
-
blaca83
őstag
válasz
CoolBoy323 #63990 üzenetére
Jó lenne, ha már kiderülne végre, hogy mikor lesz kapható a számunkra is használható verziója és milyen specifikációkkal.
Amikor először beszéltünk a dual sim-es lehetőségekről,akkor úgy gondoltam nem sürgős, kivárom mi lesz belőle.
Most,hogy követem a dolgokat és folyamatosan utánaolvasok már kezdenek qvára idegesíteni a "jónépek".
A megjelenése folyamatosan csúszik és erre most kiderül,hogy egy butított verzióval kiszúrják majd a szemünket?
-
sanyee75
tag
válasz
aytukabozs #64031 üzenetére
Írtam Justinnak de mire végeztem már megint offline....de még b...tom tovább.Egyébként mi szokott lenni az átlag idő mire TN-t kap a csomag?
-
sanyee75
tag
válasz
aytukabozs #64040 üzenetére
Azzal tisztában voltam de ha a készülék mellé a shipping calculatorra kattintasz azt írja, hogy free dhl...csak a megrendeléskor írja, hogy 25 dodó. Mondjuk kicsit kompenzálta az akció amivel majdnem 15 dollárral olcsóbb volt.
-
doongoo
addikt
válasz
hungobungo #64006 üzenetére
kell forrasztgatni vagy simán csak fölé helyezve is javítja a vételt? Bármilyen telefonnál segíthet?
-
sanyee75
tag
válasz
aytukabozs #64035 üzenetére
Most pont inaktív de megpróbálom elcsípni
-
sanyee75
tag
válasz
aytukabozs #64031 üzenetére
Justint??Skypon?Már emailban érdeklődtem, hogy van e egyáltalán raktáron
-
diegho
nagyúr
válasz
rebuilt #64028 üzenetére
Ha igazságot közlünk az miért baj? Ha van egy ismeretlen gyártó, ami 140 euróért árul valamit és van egy ismert gyártó, ami 140 euróért árul egy ismert terméket, akkor nem egyértelmű, hogy az ismert a jobb vétel? Ráadásul itt ugye 15 eurót fizetsz a szállításért, ami a legolcsóbb telójuknál is összesen 155 euró, tehát majdnem 50k! 50k-ért Hongmi-t lehet venni.
-
sanyee75
tag
valaki tudja e a tmallbox-tól mikor kap az ember TN számot PP utalás után?
-
rebuilt
tag
válasz
diegho #64025 üzenetére
Kinek a pap kinek a papné
ez is csak egy lehetőség mindenki ott vásárol ahol akar és azt amit ő akar,de egyébként észrevehető az a stílus itt a forumon hogy ha valaki küld be egy ujdonságot egyből vannak jó emberek akik mindjárt tudják hogy az miért nem jó vagy miért jobb a másik.Igazi magyar mentalitás.
-
doongoo
addikt
válasz
benceman00 #64011 üzenetére
total 5 db, biztos jó lesz...
-
rebuilt
tag
Mlais telefonok Olaszból.
-
CsaBully
tag
Hello a zopo zp980+ telefonomra tegnap jött egy újabb rendszerfrissítés,de nem kezdi el letölteni vmiért,az első rendszerfrissítés óta ugye root-oltam a telefont,de maradt a gyári Rom rajta..lehet hogy ezért nem tölti le a frissítést?És ha ezért akkor hogyan tudnám frissíteni,érdemes-e?Esetleg hogyan lehet a rootolást(szükség esetén) "megszüntetni"?
-
tvamos
nagyúr
válasz
Rez folia...
Szerintem is jobb a rez foli, mint az alu, es a ragasztos hatuljuval egyszerubb dolgozni,mint a haztartasi foliaval. Persze, ha esetleg forrasztani kell, a rezzel az is megy. Mindig jol jon, ha van otthon. (Es 400-500 Ft...) -
Upo
addikt
válasz
cappa72 #64019 üzenetére
SC6820-hoz van itt mentési megoldás, meg mintha valami ResearchDownload szoftvert emlegetne flasheléshez.
Csak az a baj ezekkel a Spreadtrumos vackokkal hogy ha nincs saját mentés akkor nem tudhatod hogy mit flashelhetsz rá, hiába néz ki ugyanúgy és ugyanaz a típusszám, lehet hogy nem ugyanolyan belül.
Legjobb megoldás ha vissza lehet még küldeni akkor azonnal becsomagolni és huss.Amúgy ha vásárlás ELŐTT érdeklődtél volna akkor jobban jársz, utólag itt már nem lehet okosnak lenni, sz.rból nem lehet várat építeni. Ezek az SC68.. SC88.. telók már évekkel ezelőtt is keményen az átverés kategóriába tartoztak, 4-esnek hazudott 2.1-2.2-2.3 androiddal, sőt még MTK-snak is hazudják sokszor őket.
-
kymco
veterán
Próbált már valaki THL T200C telefont?
-
Secretknight
aktív tag
válasz
Én most próbáltam ezt a fóliás megoldást ,és a bevezetőben leírt beállításokat(EPO,A-GPS stb) is megcsináltam HTM A6 ,és a lakás közepén (3. emelet) kb. 20 mp alatt műholdjelen van.Ezt többször is próbáltam. Szerintem ez megdöbbentően jó.
Ha megjön a iNEW V3 -om azon is kipróbálom.Ebből a típusból valóban hiány van?Mert 10 napja rendeltem ,de még nem adták a DHL futár kezébe,és nekem azt írták hogy a gyár nem tud eleget gyártani.Már a második bónuszt kaptam a késésük miatt.Először 10$ ,utána valami tokot.Coolicool.com.
-
benceman00
tag
Pandawill happy hour pénteken elég jó lesz.
-
kymco
veterán
Most nézegettem a méreteit a thl t200c-nek (6" NFC, OTG, GG)...
A különböző webshop-ok különböző, nagyon eltérő méretekkel hozzák le a telefont:
minideal és társai: 180*109*68 mm (elég röhejes méret)
tinydeal és társai: 163*83*9 mm
Gondolom az alsó a helyes, mert a másik egy falazótégla méret lenne minden tekintetben több, mint 8" átlóval... -
bb71
őstag
válasz
Hé, Te nem is a GPS antennán van az a alufólia...
-
RVR400
veterán
válasz
Az S4 klónokkal az a baj, hogy a nagy részüknél az akksiprobléma megvan ,talán az air gesture meg smart stay kikapcsolás segít. Viszont a még nagyobb probléma, hogy NINCS GPS ANTENNA, így nem tudod hová tenni a fóliát sem. Működő GPS-t eddig 6 db S4 klónból 2 db-on láttam.
-
hungobungo
senior tag
válasz
drewcsalad #63956 üzenetére
Attól hogy hasonlít egy márkás telefonra, nem jelenti azt hogy az akksi ugyanaz bennük. Nem fogod tudni átrakni sajnos
A fólia lényegében annyi, hogy fogsz egy alufóliát (a profik rézfóliára esküsznek, de azt nehéz szerezni), és ráteszed a GPS antennára, lásd kép (nem kell ennyi, nekem elég szokott lenni egy 3-4 cm hosszúra hajtogatott, és derékszögben a kamera körül megtört lapocska): -
Bloksma
aktív tag
válasz
tvamos #63999 üzenetére
Nem az a baj, hogy nincs HD kijelzős, hanem az, hogy azok nagyobbak. Nekem Jiayu G2S van, 61mm széles, számomra a tökéletes méret. Mindenki azt várta, hogy majd a G2F ennek a felturbózott, HD kijelzős változata lesz, aztán végül bekevertek a WCDMA verzióval. Ilyen méretben más gyártónal nem hogy HD kijelzős, de még qHD sem akad.
-
RVR400
veterán
válasz
mtibi55 #64002 üzenetére
Rootolás: VROOT-tal
Ezután mentés: MTK DroidTools-szal
CWM készítés: szintúgy MTK DroidTools-szal, ami automatikusan fel is tudja flashelni a telóra a CWM-et.Így már minden a rendelkezésedre fog állni. A DT-os mentésből csinálj majd egy FlashTools-osra való átalakítást, és flashelni SPFlashTools-szal fogod tudni, bármi gond lesz.
-
mtibi55
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Formula-1
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest