- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz
Stanley-B. #4098 üzenetére
Most elküldtem nekik.
"Dear TTMALLS, could you tell me please what is about my Tracking Number? I dont see it."...legyen idejük válaszolni...
-
Stanley-B.
őstag
1.5 hónapot nem szabad várni, mert PayPal-en 45 napig van lehetőséged visszakérni a pénzt.
Rajtad áll, hogy mennyit vagy hajlandó várni.Nincs aggodalomra ok, mert nem történt semmi. Nekem a legtöbb rendelésem eleve nem került feladásra csak 3-4 nap után. Szóval nincs gond. Majd rájuk kérdezhetsz 10 nap után, hogy hogyan áll a feladás.
-
berigazek
őstag
Volt úgy és más kolléga is megerősítheti,hogy 6 hét után is jött meg csomag!
Igaz nekem Tracking-el és sima Postával,nem különleges Futárokkal is jött meg 3 hét alatt...pedig időben elküldték...én ezt LÁTTAM is a Magyar Posta /Nyomonkövetésnél is....hogy nálad mi történhetett nem tudhatom :-( -
Jazz
veterán
válasz
Stanley-B. #4094 üzenetére
És mikor feladják, onnantól 1 hónap? Szóval ha két hétig ülnek rajta akkor 1.5 hónap alatt megérkezik a csomag?
-
Stanley-B.
őstag
A regisztrált küldemény azt jelenti, hogy van nyoma a rendszerben, ami a küldeményazonosítóban (tracking number) nyilvánul meg.
Nem regisztrált küldemény esetében nincs ilyen azonosító, tehát a feladása nem bizonyítható, mert sehol sem ellenőrizhető. Az oldalaknak érdekük, hogy bizonyítani tudják a feladás tényét, ezért nagyon kevesen vannak, akik regisztrálatlanul postáznak.
-
berigazek
őstag
válasz
Stanley-B. #4091 üzenetére
Igaz!!!
-
Jazz
veterán
válasz
Stanley-B. #4091 üzenetére
Az eszembe sem jutott, hogy egy ilyen "nagy" oldal az én 100$-omra pályázik....mikor mások is rendeltek innen és meg is kapták....
Azt hogy érted hogy "nagyon kevesen küldenek nem regisztrált küldeményt"? Ez mit jelent?
-
Stanley-B.
őstag
-
Jazz
veterán
válasz
Stanley-B. #4089 üzenetére
Remek. De itt a ttmalls-nál mindenképpen kell kapnom tracking számot, ha már feladták, igaz?
-
Jazz
veterán
válasz
berigazek #4085 üzenetére
Igen, FreeShipping 12-30nap, de legalább tracking számot adhattak volna...az Free Shipping-hez is jár...nagyon remélem.
(#4086) Stanley-B.: Az nem lehet, mert rákérdeztem hogy raktáron van-e, és több helyen is megerősítették hogy igen... oldal alja, kérdések-válaszok....
-
Jazz
veterán
válasz
Stanley-B. #4082 üzenetére
Ezt, meg 32Gb-os karit, meg ezt-azt.
(#4083) berigazek: Igen, ez free airmail. Miért lenne rizikós? Körbe kérdeztem, itt azt mondták ismerik az oldalt, más is rendelt innen....
És még válaszoltak is:
"Dear Client,
Thanks for your order with us.
We saw in your order list there is a screen protector for A750, please kindly confirm whether you need screen protector for V12.
Yes, all the accessaries with phones are free shipping, do not require to collect extra shipping frees.
Regards,
...."Visszaírtam nekik hogy nem érdekel a screen protector, már biztos elküldték a csomagot, jó lesz így, majd esetleg egy másik rendelés alkalmával jöhet a V12-es screen.prot....
Az itt írtakhoz #3656 képest még sehol sincsenek....
-
Jazz
veterán
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani hogy mi a fene van velük? Még mindig nincsen tracking számom!
Date Ship To Status Total Tracking No
# 1234564789 August 24, 2012 XY
Hungary Pending US$196.14 [] -
csordi
csendes tag
válasz
f8enter #4068 üzenetére
Melyik szállítási módot választottad, hogy 8 nap alatt ideért a telefonod?
• Reg China Post
• EMS
• Reg Sing Post (Az oldal ezt ajánlja)
• Reg HK Post
(Amokbuy alatt ugye a www.tmallbox.com oldalt értitek?) -
sajtjani
tag
Sziasztok!
NivoSzaki, lejárt már a bünti? -
DJGABI
addikt
válasz
rolika77 #4067 üzenetére
Szerintem vedd meg, aztán lesz róla tapasztalat
Visszább van róla külföldi írásos meg videós review is, itthoni nem nagyon. Expansys-ról se negatívot se pozitívot nem nagyon találok, bár én már kisebb webshopból is rendeltem gond nélkül, szerintem ezzel a részével nem lesz probléma.
-
turkburk
tag
válasz
Stanley-B. #4075 üzenetére
Szólni kell a LiveChat-et, hogy PP-vel fizetnél és nemsokára megjelenik az opció.
-
Stanley-B.
őstag
1. így van. Egyiket átirányítod a másikra 3 csörrenés után azt cső van.
2. igen
3. igen
4. nem jelentkezik, ha használod a telód ugyanúgy naponta tölteni fogod.
Vagy úgy fogalmazok, ha annyi hívásod van, hogy fontos lenne neked hogy amíg valakivel beszélsz és jön be hívás, akkor lásd (tehát feltételezem, ha ez kell neked, sok a hívásod, hiszen amúgy nincs erre akkora nagy esély %-ban), akkor naponta töltés lesz. De ez nem gond, mert vannak konnektorok egy ideje a házakban.Lenovo legyen szerintem is és nem itthonról.
(#4077) turkburk: köszi, bár ez valami eszméletlen gányolt megoldás, miért népszerű az amokbuy, valaki meg tudja indokolni?
Egyszer csak felugrik egy popup, hogy fizessé paypallel? vagy csak ha a vásárlást megint végigvinném, választható lesz (költői, nyilván a második).
Az a gond, hogy nem volt live chat mikor vettem. -
z00li
senior tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem ezekről a dual sim-es telefonokról, remélem tudtok segíteni.
1. dual standby: mindkét kártya hálózaton van, de ha hívás jön be, akkor a másik nem elérhető?
2. bejövő híváskor látom-e valahogy, hogy melyikre érkezik a hívás?
3. adott sim kártya szoftverből kikapcsolható-e?
4. üzemidő terén mennyire jelentkezik a 2 sim használata?
Idáig ezek maradtak fent a listámon:
Lenovo A789 (vaterán megvehető), Galaxy S Duos, Acer Liquid Gallant Duo (expansys-nál megvehető). Ti melyiket javasolnátok?Bár még csak nézelődöm (lehet nem is lesz belőle semmi
), de jó lenne ha itthon megvehető lenne. Segítségetek előre is köszönöm!
Üdv: Z
-
Sz.Tamás
csendes tag
Hali!
Feljebb már valaki linkelte, azóta nézegetem ezt a cuccot. [link]
Hol lehet a hiba? Mennyire hihető ez? Az oldal alján jó sok kérdés/válasz szerepel, ott állítják, hogy Gorilla Glass, illetve az is furcsa, hogy minden eredeti S3 tartozék (így gondolom, akku, tok, fólia) passzol hozzá. Ennyiért nem lenne rossz. Vajon IPS kijelző lehet? Rendelt már valaki tőlük? -
f8enter
aktív tag
válasz
MotorBoy79 #4056 üzenetére
Az Amokbuy-ról rendeltem, egy hét alatt jött meg, 220USD körül volt az ára, és ezt leírtam a héten már néhányszor
A vámot elkerülte, mint szerintem minden normál csomag (tisztelet a kivételnek).Megnézheted. Készítsek videót?
-
rolika77
csendes tag
Sziasztok!
Már olvasgatom egy ideje a topic - ot és úgy döntöttem, hogy lecserélem a jelenlegi Samsung b7722 - emet egy Androidos készülékre. Több készüléket is végignéztem, ami itt felmerült a beszélgetéseitekben, legjobban talán a Acer Liquid Gallant Duo ragadt meg nálam. Ezt megvette már valaki, van vele személyes tapasztalata? A leírás alapján nem tűnik rossznak és az Acer -nek mégiscsak van neve. Annyira a sok kínai izékben nem bízom. Egyedül az expansys -nél láttam még csak hirdetve, velük sincs semmilyen tapasztalatom. Vélemény?
Köszi!
-
pmikloska
aktív tag
válasz
MotorBoy79 #4049 üzenetére
A memory size a ROM mérete, a másik a RAM ha jól sejtem. Remélem, hogy nem beszélek hülyeséget.
Az SD card size egy belső memória lehet, olyan mintha benne lenne egy SD kártya, csak ez beépített.
Az External SD card size pedig valószínűleg egy külön beletett 8 GB-os SD kártya. -
Jazz
veterán
Sziasztok!
24-én rendeltem meg a ttmalls.com-on a telót meg pár dolgot, de még mindig nincsen Tracking számom, csak egy [] -jel. Ez normális?
-
robit1973
aktív tag
válasz
MotorBoy79 #4060 üzenetére
A gyártó a Fuchen Digital. Tőlük rendeltem. 162 $ volt a végösszeg.
-
robit1973
aktív tag
Szaisztok!
Tegnap megérkezett a V12-es (MT 6577) telóm.
Tényleges adatai:
ROM ( program telepítésre ):807 MB
RAM: 512 MB ( 472 használható )
Belső SD: 2 GB
Kamera: 5 MP ( hátul a kameránál is ez van írva )Egyelőre még próbálgatom, vannak kisebb hibák ( nincs magyar nyelv, auto brightness nem működik, naptár nem szinkronizál, hangszóró kicsit halk ),de úgy néz ki egyelőre marad.
Ha valaki tudna segíteni, hogy a rendszer alkalmazásokat hogy lehet visszabontani, azt megköszönném. Sajnos nincs benne magyar nyelv, nekiálltam volna magyarítani, de az általam próbált összes apktool hibásan bontja ki a rendszer appokat.
-
zso76
csendes tag
válasz
MotorBoy79 #4053 üzenetére
Így van. Annak, ami a képen van, 1Gb ramja van. Mindegyik készüléken meg van osztva a memória, általában 400 Mbyte körül szokott szabad lenni gyárilag, legalábbis az enyémen így volt. Ha rootolva van a készülék, Link2sd programmal át lehet tenni a telepítéseket SD kártyára. Nekem kb. 100 alkalmazásom van és még mindig szabad 250Mbyte.
-
-
f8enter
aktív tag
válasz
MotorBoy79 #4051 üzenetére
Elvileg az. Van több féle is?
Az enyém (bár gondolom mindegyik) 1G RAM-os, és soha nem fogy el -
zso76
csendes tag
válasz
MotorBoy79 #4049 üzenetére
A Memory size nem a Ram-ot mutatja, hanem a belső memória azon részét, melyre alkalmazásokat lehet telepíteni.
-
MotorBoy79
tag
válasz
f8enter #4047 üzenetére
A tied ez a fajta W3+ a ThL gyártótól? [link]
Mennyi RAM van benne? 512, vagy 1G?
Felraknál egy képet ide a te telefonodnak az általam itt a 4049-ben belinkelt Androidos system info oldaláról, hogy lássam a memória konfigurációt?Esetleg, ha Budapesten vagy, összefuthatnánk, hogy megnézzem élőben is a W3+ -t?
-
lor
tag
a 10.-ehez és a 20.-ahoz kepest mikor kaptatok tracking no.-t?
-
MotorBoy79
tag
Több olyan webshopot találtam, ahol 1 Giga RAM-ot írnak rá és még olyan képet is láttam, ahol 1 gigát mutat total-nak az Android.
A v12-höz tartozó képet persze most így hirtelen nem találom, de itt van pl. egy a Freelander i10 -hez:
Segítsetek nekem értelmezni a rajta látottakat!
Ha a legfelső sorban a "Memory size" mutatja a RAM-ot (total 512 MByte), akkor mi a következő sorban a "RAM size" (total 1G)
A következő soran van egy SD card size (total 2G) de akkor mi a következő sorban az External SD Card size (total 8G)?A legjobb tippem a következő:
- a Memory size mutatja ténylegesen a RAM-ot
- a RAM size nemtudommi
- az SD card size az a belső tárhely
- és végül az External SD Card size a belerakott memóriakártyaDe akkor mi a 2. sorban az 1G?
-
f8enter
aktív tag
Tréfás jókedvemben kimértem a W3+ akksiíát.
Gyári érték: 2000mAh
Mért érték: 2100mAh (0,5-0,7A-rel sütve 3,4V-ig)Ez egészen megdöbbentett, 1500-nál többre nem számítottam volna.
Elvégeztem a kísérletet a másik hozzá kapott akkuval is, ami szintén ezt az eredményt produkálta.Már csak egy kérdés maradt: A 100. ciklus után mit fog mutatni?
-
lor
tag
atlag mennyi ido alatt szerzik be a keszuleket /tmalbox/ amokbuyek?
mikor kezdjek fenyegetozni, hogy ideje lenne mar vmit produkalni?ilyet talaltam:"4.We will ship out your goods after receiving your payment in 3 days (Except weekend)."
hetfon vettem fizettem paypallel, lassa idoszeru lenne elkuldeni nem? -
Stanley-B.
őstag
válasz
pmikloska #4039 üzenetére
Ez kínai készülékeknél soha a büdös életbe nem fog sikerülni
Már az is nagy haladás, hogy megjelentek márkák,Akik követték a kínai telefonokat mondjuk 4 évvel ezelőtt is már, emlékezhetnek, hogy vagy valami kimondhatatlan nevet esetleg odaraktak a dobozra, vagy legtöbb esetben ez sem volt. Olyat, hogy gyártói/márka weboldalát megtalálni meg egyenesen lehetetlen próbálkozás volt, többnyire azért, mert nem is létezett.
-
Rick4
félisten
válasz
berigazek #4035 üzenetére
Akikkel vitatkoztál, azokkal vásárlásról vitatkoztál, amikor magyar forint folyószámláról EUR vagy USD árfolyamra váltod a pénzt és fizetsz, és ők pont arról beszéltek neked, hogy a számlakonverziós devizaárfolyam az értéknapon kihirdetett számlakonverziós devizaárfolyam eladási ára lesz, hiszen a bank a tranzakció alkalmával neked eladja a devizát.
Ehhez képest egy teljesen másik történet, hogy egy németországi bank ügyfele az EUR számlájáról UTAL neked pénzt, amit a magyar bankod forintban ír jóvá. A két történet azon kívül hogy a BANK szót mindkettőben leírtuk, teljesen más vonalon, más számokkal működik, semmi közük egymáshoz.
Egyébként a Te esetedben a 250 EUR konvertálódott 71562Ft-ra, vagyis a tegnapi OTP-nél érvényes 286.03-as "Csekk eladási" árfolyam szerint kaptad meg, miközben a középárfolyam 281.33 volt. Ezzel szorozva 70333Ft lett volna, ebből az 562Ft-ot levonni se meg hozzáadni se lenne értelme, mert nem jönnek ki a számok.
Ja, és ezért én természetesen sört se kérek, idd csak meg helyettem. Igyál mondjuk egy asahi-t.
-
tibcsi99
csendes tag
válasz
berigazek #4033 üzenetére
Igen, volt szó a zp900-ról, én sopánkodtam, hogy a "márkás" zopo 300 dollár körül van (1gb ram, 8mp kamera), míg a nem márkásított (oem, i9300 néven található pl.a pandawillnél, 512mb ram, 5mp kamera) 200 dollár csak, pedig több mint biztos, hogy ugyanarról a gyártósorról jött le... És ráadásul a nem márkáshoz még 2 akksit is adnak!
Szerk: valahol a 3600-3800 hozzászólások között van, linkekkel.
-
RBJ
addikt
úgy látom, hogy v12 vagy ulefon ügyben sokan elnézik. csak 512Mb ram van benne az 1G ram elírás.
-
berigazek
őstag
OFF:
Azoknak akikkel ,,anno" ,,vitatkoztam" Deviza középárfolyam váltással kapcsolatosan....!
Tegnapi napon 16:50-kor Németországból a barátom utalt át MO-i OTP FORINTOS számlaszámra 250,-eurot pontosan!
Ma 14:50-kor megérkezett 71562,-ft és belőle csak 562,-ft deviza átváltási összeg!Ezt láttam a ,,sarokban" fent amikor írtam nektek,hogy amit látok azt fizetek és kapok :-)
Aki NEM hiszi el privátban bebizonyítom neki egy ,,ser" áráért :-) :-) :-) -
berigazek
őstag
Uraim!
Volt szó róla,de nem veséztük azért ki,mi a véleményetek a ZOPO ZP900-ról,hallottaok valami rosszat,mert eldöntöttem azt vennék ma vagy holnap,de,ha valami rosszat is hallok róla tőletek még várok egy darabig.
Tudtok segíteni ebben,ez egy hirtelen döntés volt. -
RBJ
addikt
szerintetek valami kínai tábla gépre lehet valamilyen szinten linux t rákalapálni ?
-
slaci007
senior tag
válasz
fi:zi'k #4026 üzenetére
Regisztrációnál írja,hogy bemásolja a pay-palos címet szállítási címnek de nem másol semmit.
Address will be auto copied your paypal registered address.
For security reason, we can only ship to your paypal registered address. If you need to ship by other address, please revise it on your paypal account during check out.
For western union payment, please send us your details address to etotalk.cs@gmail.com If you have any questions about it, you can always contact us by etotalk.cs@gmail.com.
Thanks for liking etotalk.com, and enjoy your beautiful phoning experience! -
slaci007
senior tag
Üdv mindenkinek!
Lenne egy kérdésem a tapasztaltabb netes vásárlókhoz.Csináltam Pay-pal számlát,be szerettem volna regisztrálni az etotalk oldalra,mindent sikerült beírni,a pay-pal-os címet nem tudom hogy lehetne bemásolni elvileg automatikusan kellene.Válaszokat előre is köszi. -
RBJ
addikt
válasz
MotorBoy79 #4022 üzenetére
én is ezt néztem ki. hogyne ugyanaz a termék ezer takacsimó névvel.
-
RoBos
senior tag
válasz
MotorBoy79 #4019 üzenetére
-
MotorBoy79
tag
válasz
MotorBoy79 #4019 üzenetére
Ez a BNR nevű távolkeleti gyártó mennyire megbízható?
Ez a v12-es mobiljuk teljesíti a követelményeimet:
[link]
és ráadásul 190 USD az most csak kb 43700 HUF. -
MotorBoy79
tag
Sziasztok!
Tudna valaki ajánlani egy olyan Androidos telefont, ami:
- minimum Android 4.0
- minimum 2 magos
- minimum 1GByte RAM
- memóriakártyával bővíthető a tárhely
- van rajta HDMI kimenet, hogy közvetlenül TV-re lehessen kötni
- legyen benne GPS, Bluetooth és n-es WiFi
- lehetőleg nagy akksival, hogy több, mint 1 napot bírjon
- ne legyen 5" tepsi méretű, tehát mondjuk maximum 4.5", de inkább 4"Mindezt a lehető legolcsóbban a legmegbízhatóbb formában persze
-
gps76
őstag
A tacskoban 60-ert ki van teve a Myaudio 5"-os dual simes peklapatja. A zp100-hoz kepest jo kis meretes peldany,kiprobalni nem igazan tudtam mert jelszoval le volt zarva.
-
turkburk
tag
ZP500-on próbálta már valaki a 0812 haiduongbk ROM-ot?
-
Stanley-B.
őstag
vagy még jobb formában: MyAudio Phone 5
-
szpali
addikt
az ilyet máskor kattintható linkként is beilleszthetnéd
http://mobilarena.hu/teszt/myaudio_phone_5_a_dual_simes_orias/
bevezeto_tartozekok.html -
gps76
őstag
válasz
barobag #4004 üzenetére
Csak annyit tudok amit nemreg leirtam,nem rossz,de az 512 ram miatt visszafogja a rendszert,lassabb mint mas romot.
Ami nekem nagyon bejott a szinten hkphone rom,azt hiszem 12-6-17 vagy ilyesmi datuma van,romrevomoi vagy mi a neve,ics, de a 2.3-asok sebesseget siman tudja,akksiido is jo,eddig nem talatam hibat benne,viszont az ics tudasat meg szeretem.Azt tudja valaki,hogy a fejlesztoi dolgok kozott van egy force gpu rendering,ami 2D-nel a gput eroszakolna megjelenitesre,ennek van gyakorlati haszna? Mert en nem igazan vettem eszre valtozast,meg kikapcsolva mintha furgebb lenne a megjelenites.
-
barobag
csendes tag
válasz
miklosandras #3664 üzenetére
Szia MIKLOSANDRAS!
Ez a 3790-es antutu a ZP 100 -re rakott 2.3.6. 08. 26 szerjózsi féle rom-mal jött ki?
Te használod? Vélemény?!
Érdemes váltani savyol2-ről (szerinted?)
Érdekelne a véleményed!
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged