- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
faresz5
aktív tag
Készítek egy 4g- B20-s(800Mhz) telefonlistát 140-$250 között, ha esetleg érdekes lehet, akkor ha elkészültem ide is kirakhatom. Mit gondoltok?
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #108797 üzenetére
Én is látom. De, akkor mit jelent, hogy "Screen material: TFT"? Ez vmi műanyagfajta rövidítése, ami véletlenül megegyezik egy megjelenítési/érzékelési technológiáéval?
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #108791 üzenetére
OK, nem egy Amoled. Na, de TFT? Nemááá!
-
zebede
őstag
válasz
Köszönöm, utána nézek ezeknek is.
-
A texasi
aktív tag
válasz
" de min. 2/16GB memoria legyen "
Az iNew L4 kiesett ... -
faresz5
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #108787 üzenetére
-
Rainee
csendes tag
Köszi.
Erről van valakinek tapasztalata? Leagoo Elite 4
-
Beni2360
félisten
-
faresz5
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #108745 üzenetére
Van ebből már jobb is (igaz presell)
Mlais M7 Plus2800-s aksi, 5.1 nadroid,3gb ram, B20-s 4G (kb ez a különbség a a sima M7 között)
$180+8.30(europen express szállítás )-3% kupon u726Y08OD5 (szept1) =$181.92(nem ajánlgatom, de ha valaki ilyesmit keres.... )
-
zebede
őstag
Üdv!
5,5 colos, minél kompaktabb méretű, 4G-s (800mHz), nagy akksis telefont keresek, 50.000Ft környékén.
Bivaly proci nem kell, nem játszom, de min. 2/16GB memoria legyen.
Vámolással, áfával nem szeretnék bajlódni.Eddig a Bluboo X550, amit találtam ez eu warehouse-ból rendelve is belefér az 50k keretbe.
Mondjatok jobbat!
-
Rainee
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani 100 dollárig megbízható telefont? Amit szeretnék az az, hogy picit jobb kamerás és 1 gb RAM minimum legyen. Köszi!
-
törölt tag
Nekem más a módszerem. Nem külön alkalmazásokat telepítgetek az egyes funkciókhoz, hanem pár keretalkalmazást, amikkel elérem a teló Android és Linux lehetőségeit és ezeket "megszólítva" érem el a kívánt funkciókat. Ha egy feladat összetettsége miatt, mégis inkább külön "célalkalmazást" telepítek, akkor igyekszem olyat választani, amit a keretprogramjaim is tudnak kezelni (Tasker plugin). Szerencsére nagyon sok ilyen van és ezáltal olyan dolgokat is össze lehet hozni, amikről az átlag user nem is gondolná, hogy Androidon lehetséges.
-
Ájvé
veterán
válasz
#79335424 #108774 üzenetére
Persze mindenre van megoldás, szó se róla, lámpát is megoldottam AOSP (ami kis fagyott mondjuk) és akkor feltelepítesz millióegy kis programot, akkor ugyanott leszel, mint MIUI-val (vagyis én, mivel ezek mind egyénre szabott dolgok), szóval akkor meg minek variálni? Van egy komplett rendszer amin minden megvan, nem kell mindent felrakosgatni. De ezek mind egyéni dolgok, kár is erről vitázni, nekem így a legjobb (próbáltam már mást is).
Mikey egy hulladék, van de semmi nem működik rajta, még egy egyszerű egy gombos parancs se megy, sőt képernyő ébresztés is csak nagy késéssel történik meg, úgyhogy hagyjuk inkább. -
madrac
senior tag
válasz
sexymusprime #108773 üzenetére
eu warehouse-nál csak ez az opció van? szép... nem sokkal olcsóbb mint eleve kínából rendelni. nekem most elment a kedvem a kínai rendeléstől, mert a megbízhatónak titulált boltokról is rémtörténeteket lehet olvasni, főleg ha a paypal védelem utáni, garanciális ügyintézésre kerül a sor.
-
törölt tag
Ezeket mind megteheted stock Androidon is azzal a különbséggel, hogy nem fordulhatnak elő kompatibilitási problémák egyes, gyártóspecifikus "feature -k" miatt. Az app drawert nem értem. Ha úgy alakítom ki a kezelőfelületet, hogy nem kell belépnem a drawer -be, akkor tök mindegy, hogy van, vagy nincs. Viszont, ha nincs, akkor ha akarnám, akkor se tudnám használni. Egyébként, pl. Apexben is variálható benne az alkalmazások elrendezése. Milyen lámpát szeretnél? A ledvakunak gyorskapcsolót? Gravitybox -ban van rá lehetőség, de akár, vmelyik hardver/navi gombodra is ráprogramozhatod a lámpakapcsolást. Nekem most a kameragomb a híváskezelőm és a lámpakapcsolóm is. De, ha jól tudom, ilyesmire van egy külön kütyüje a Xiaomi -nek, amit a füles kimenetbe kell bedugni.
-
sexymusprime
tag
-
madrac
senior tag
válasz
gery2k14 #108754 üzenetére
gizchina shop
azt nem tudom hogy fizikailag van-e már helyben nekik. -
Ájvé
veterán
válasz
cappa72 #108767 üzenetére
Igen kinek mi a felesleg, nekem fontosak a felsoroltak, neked nem.
Most még appok jelentik a fő kockázatot vírusok terén, vagyis nem teljesen mert más vírusok is vannak már, előbb utóbb ugyan az lesz, mint PC-n alap lesz a víruskereső a telefonon.
Cleaner szintén jó, kitörli a programok által hátrahagyott felesleges fájlokat, persze tudom egy fájlkezelő programba végigböngészheted és megteheted ugyan ezt. Összesen amúgy 17+5 MB-ot foglalnak, ami szerintem nem sok.
Tűzfalat kihagytad, ami szerintem szintén hasznos, játékok alatt letiltható a reklám és a háttérben futó felesleges adatforgalom.
Ilyen erővel meg tényleg felesleges sok mindent feltelepíteni, mert úgy is csak erőforrást használják, lehet használni AOSP-t 1-2 nélkülözhetetlen programmal, én nem vagyok ilyen, nekem már a lámpa is hiányzik a legörgethető gyorsmenüből, pedig próbáltam elhiheted. App drawer se hiányzik, jól megvagyok nélküle (bár AOSP-n Smart Launchert használtam amiben rendszerezhetők az appok legalább). -
RBJ
addikt
leagoo elite 5 ből fog valami jó kisülni?
-
Virusirto minek. Cleaner minek (ok, sdmaid meg hagyjan). Viruskereso csak annak aki nem megbizhato forrasbol telepit.
Ezek alapbol fogjak a rendszert.
Termeszetesen kinek a pap, kinek a paplan.
Es ettol meg nem rossz a miui, csak gondoltam megjegyzem a beepitett felesleget.
Amugy meg jol temazhato, rengeteg beallitasi lehetoseg van benne, ez teny. -
ottobacsi
tag
válasz
tibcsi0407 #108749 üzenetére
Azért az ajánlgatással várjál még pár hét használatot...
Én használom egy ideje az M52-őt, de nem ajánlgatom senkinek.
Az árához képest elfogadható, de azért vannak problémái sajnos.
Estére megpróbálok összehozni egy kis pro-kontra összefoglalót róla. -
Ájvé
veterán
válasz
gery2k14 #108758 üzenetére
Bughalmaz az túlzás. Nem tökéletes, de attól függetlenül nagyon jó. Fel lehet róni sok mindent a Xiaominak (sok telefonon még 4.4 van), de folyamatosan csiszolgatják a MIUI-t és egyre jobb is. Stabil jól fut, néha beüt némi gixer (új fejlesztői ROM bugosan jelenik meg, ezért érdemes várni kicsit a visszajelzésekre mielőtt felteszed), de szerintem az egyik ha nem a legjobb, legösszetettebb ROM a piacon. Olyan dolgok vannak alapbe beépítve, mint víruskereső (folyamatosan frissül persze), tűzfal, tisztító, root és permission manager, hogy a legjobbakat említsem. Custom ROM-ok is nagyon mennek rajta (mondjuk nem minden készülékre annyira jellemző ez, de nekem Mi3-ra rengeteg van), ha bajod lenne vele, de szerintem MIUI a legjobb.
body007:
V7 van már rá, Note 2-vel együtt jelentették be, bár nincs túl nagy különbség a V6-hoz képest, ahogy szokták mondani nagyobb volt a füstje, mint a lángja, ettől függetlenül nincs vele baj. -
gery2k14
tag
Azt olvastam a Redminél hogy a MIUI bughalmaz.. Ez igaz? Mlaissal problem szokott lenni bugokra gondolok?
-
gery2k14
tag
Redmi Note 2 megtetszett
EU raktáron nincs valahol?
-
gyűrű
addikt
NEM DUAL SIM!
Nagyon tetszetős Lehet hogy beújítok egy ilyek pici elefántot.. -
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #108749 üzenetére
Van benne vmi. Egy teló sem kezdhet ajánlottként.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
fateless #108747 üzenetére
Csak azért ajánlom, mert az ár/érték arányban ez a legjobb, amit ebben az ársávban találtam. Rajtam kívül még használják páran külföldön is, meg valószínűleg nem kézenfogva fogom használni senkivel a fórumról sem.
Kérdezett, én ezt javasoltam, rajtam kívül még pár ember fog Neki telefont javasolni és majd saját belátása szerint választ.
Egyébként az én piszkálásom helyett bedobhattál volna neki Te is egy ötletet és akkor már előrébb lenne. -
válasz
Látom, minden alkalmat kihasználsz, hogy ne kelljen egyedül ilyen telefont használnod
-
gery2k14
tag
válasz
Ez a márka jó? Mert nem ismerem
más esetleg?
-
gery2k14
tag
Hello
Új telefonvásárláson gondolkozok a keret 50k áfával jàtékra használnám főleg -
Upo
addikt
válasz
#39868659 #108738 üzenetére
Nálam megy. Próbáld EZT.
Szerk: Előkapartam az internet explorer-t, szerintem soha nem volt még az ali felé, de azon is megy (bejelentkezés nélkül).
Somatom: Nem a tok miatt raktam fel, az csak ott volt a középrész, szalagkábelek és usb aljzat között, hanem a szervizes cuccok miatt.
-
zizol
aktív tag
válasz
Ultram3jor #108728 üzenetére
Samsung i9060i Galaxy Grand Neo Plus
En kaptam egy ilyet a cegtol, ahol dolgozom, de magamnak sosem vennek.
Nem dual aktiv, de minek kell olyan?
Tudod mi a kulonbseg? -
Upo
addikt
-
Zeki
nagyúr
válasz
Az aktív dual simes telefon 40-ért NEM LÉTEZIK. 100 ezer Ft körül jobban.
Dual standby telefonok vannak, azaz 1 telefonál, addig a másik nincs hálón. Lévén 1 rádiós egység van benne. -
válasz
Fateromnak szeretnék sürgősen aktív dual simes telefont vásárolni, erre a keret 40k.
Ha az aktív dual sim fogalmat úgy érted, hogy dual active, akkor a 40k felső határ felejtős.Érdemes átgondolni, hogy tényleg kell-e a dual aktive mode.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Szia,
Ha csak ennyire használná, akkor a legjobb lenne szerintem egy dual-simes Lumia. Azon nagyon jó a navigáció is és a kamera sem rossz.
Pl. Lumia 535 -
Ultram3jor
senior tag
Sziasztok,
Fateromnak szeretnék sürgősen aktív dual simes telefont vásárolni, erre a keret 40k.
Kínai telefonok felejtősek, csak Nokia, Samsung vagy hasonló EU-ban már elfogadott márkát fog megvenni. (Tudom, hülyeség...)
Legfőképp telefonálásra használná, esetleg navigáció, 1-2 fénykép...semmi komoly.
Hirtelen ezt néztem ki: Samsung i9060i Galaxy Grand Neo PlusFelbontás elég gyenge, vajon ez aktív dualsim-es, tudtok valami jobbat ennél ami Mo.-i boltban is elérhető?
Köszi!
-
medica
senior tag
jön a windfos szitimen és tökmen [link] usb c-vel
-
Upo
addikt
Rendeltem aliról pár apróságot. Közben rábukkantam egy shopra, ahol mindenféle javítós alkatrészeket árulnak, pl. átvezető kábel, szalagkábel, kamera, hangszóró, mikrofon, kamera üveg, ház alkatrész, port fedél, burkolat, ház középrész, vibra motor, csavar, nyomógomb, usb aljzat, antenna kábel, sim aljzat, touch üveg, lcd kijelző, töltő aljzat komplett panellel, stb. (a kereső miatt soroltam ennyit).
Ahogy nézem, xiaomi és meizu a fő csapásirány, de van minden, nyomógombos nokia, huawei, sony, samsung, zte, lg, motorola, lenovo, zte, ...
Kár hogy nem találtam meg előbb.Ilyesmik:
-
törölt tag
válasz
kelzsoca #108720 üzenetére
Ebben az esetben tréfának szántam, mivel semmilyen LTE sincs benne. De érdekes, hogy inkább a Snapikra jellemző, hogy kimarad a B20. Amikor telót kerestem, akkor nagyon bejött a Nubia Z7 Max, de a B20 -on elvérzett. Utólag már nagyon örülök, hogy MTK -s teló lett belőle. A B20 mellett, az Engineer mód királyság. Főleg, hogy a funkciói automatizálóból is meghívhatóak. Snapin sztem nem lett volna ilyen egyszerű automatizáltan slotot, vagy hálózatmódokat váltogatni.
-
törölt tag
-
tpeter77
addikt
ismerős keres 4-4.5" közti vizálló telót.
mit ajánlanátok?
doogee titans 2 felejtős
(1. mert baromi nagy
2. munkatárs sósvizes medencébe ment be vele és attól kimúlt a doggi) -
madrac
senior tag
válasz
cappa72 #108707 üzenetére
nem is hallottam még a pro-ról. mindenhol simának írják és ezen kívül van a prime.
csodálkoztam is volna ha ekkora kereslet és készlet hiány mellett ennyiért adták volna, miközben mindenhol máshol 200$ minimum. nem hiába na, ki kell használniuk a helyzetet a pofátlan extra profitért. -
falabu88
aktív tag
Ma vettem egy UMI Iron-t, LG G3-at cseréltem le rá, tesómnak kellett sos-ben egy telefon, én már untam illetve nem szerettem, és szerettem volna kipróbálni egy "noname kínai" telefont is. Megláttam a hírdetést, megtetszett az ár illetve a mellékelt hardveres leírás, kicsit utána olvastam neten, majd elmentem, meglestem élőbe, és megvettem. Első nap utáni tapasztalatom teljesen pozitív, G3-al tudom összehasonlítani.. Szebb a kijelző, akadásmentes működés (ami g3-nál gyári rommal nem volt meg), és ami talán a legfontosabb nekem, 2,5 óra kijelzőidővel 50%on volt az akksi, úgy, hogy letöltés, appok beállítása, nyomkodás végig. A G3 gyári rommal 2-2,5óás kijelző idővel már töltőért kiabált nállam. Igényes csomagolás, egyetlen negatívum az 1A-es töltőfej, nem igazán értem ekkora akksihoz miért ilyen gyenge a töltőfej.. viszont az usb kábel a legjobb amit valaha tartozékként láttam, prémium gyártóknak is lenne mit tanulni a kicsiktöl.. Remélem ilyen felhőtlen marad a kapcsolatunk ezután is, mindenesetre nagyon kellemeset csalódtam, felül sikerült múlni az elvárásaimat.
-
SzalaiG
addikt
válasz
Depression #108703 üzenetére
Rosszul fogalmaztam: hasonló méret 5,5" és ár: 150$. 2sim és android.
Lehetőleg jó nagy aksival. -
gamegod
senior tag
Popec kameraval rendelkezo csodaphone 50-60 kozott?
-
SzalaiG
addikt
Üdv!
A Wayteq Talk 5H utódját keresem. Hivatalosan nincs.
Egy hasonló méretű és tudású kétkártyás telót szeretnék.
Mit ajánlotok? Mi most a best buy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged