- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoroKings
csendes tag
Sziasztok! Valaki tudna nekem mondani jó dual sim-es telefont olyan 60 ezer forintos kategóriában? Nagy legyen, és a kamerája is legyen jó. Előre is köszi
-
svgyula
addikt
válasz
Wolfskin #111894 üzenetére
Szia!
Nem lehet, hogy valaki bekapcsolta a telefonodon a távoli figyelést? Amit a gyerekeknél szoktak használni, hogy tudják éppen merre csavarogDe lehet vele mást is figyelni pl éppen m9kor nem vagy a munkahelyen, vagy egy "tiltott" címet figyel az zasszony
Valami ilyen:
GPS követés -
RufuszX
senior tag
Köszi a tippet, de játék az biztosan nem lesz.
Amire használva lesz az facebook, egy-két fénykép (itt ne DSLR minőségi kívánságokra gondoljatok, eddig egy ezeréves huawei képei és elegendőek voltak...) és skype az unokával.Ami felmerült bennem az még a Mlais M9 plus (bár itt nem értem mi a különbség a plus és a sima között... ha valaki tudja az súgja meg, köszönöm) gearbest EU raktárból 72$, ahogy nézem a kívánalmaknak meg is felelne, akksi a gyenge pont de szerintem egy napot el kell hogy menjen. A topicban amit olvastam róla az megnyugtat. Szóval lehet az lesz fehérben a befutó.
-
törölt tag
Sziasztok.
android 4.1 gravityboxxal-
Eddigi 1 szolgáltatói simet cseréltem, mégpedig ugyanazon szolgáltató másik 2 simére. Így (vagy ezáltal)
a két új simet 2-esnek és 3-amnak ismeri fel. Meg lehet azt csinálni h.ezeket 1-nek és 2-nek lássa ? -
-
-
Wolfskin
őstag
A kérdésem továbbra is:
Hogyan/hol tudom úgy kikapcsolni/letiltani a GPS vevőt, hogy a telefon ne tudja magától visszakapcsolni?
Kb 30 mp kell neki és már vissza is kapcsolta a a gps-t, ami így folyamatosan megy és fogyaszt. és idegesít, hogy az van amit a telefon akar és nem az, amit én.
-
Wolfskin
őstag
igazából nem is telefonnak vettem, hanem vízhatlan gps-nek. nagy az aksija, vízálló, ki tudom tenni a motor kormányára navigálni. arra megért 40 ezret. csak most szükségmegoldás, mert megúsztattam a note 3-t a tengerben, és amióta készül, gondoltam hadra fogom. de alkalmatlan erre a funkcióra, be kell látnom. nem volt kedvem újratanulni a symbiant, gondoltam arra a kis időre megteszi. de a symbiant elfelejteni volt kár. mint telefon, fényékkel hatékonyabb szerszám. mint számítógép, már nem. kinek mi kell.
-
Van itt esetleg G9 tulaj, nem sok fórumot találtam hozzá / aktuális logout se pörög annyira
@aytukabozs: Ár-értékben a Doogee X5 saját magát veri meg az X5 Pro-val, ///az MT6580-as halott SoC...
-
Wolfskin
őstag
válasz
tibcsi0407 #111888 üzenetére
azzal az a baj, hogy megrootoltam, meg van fenn kb. 4 féle ilyen segédprogram, amit itt ajánlottak, hogy egyáltalán alkalmas legyen a telefon valamilyen telefonálás szerű művelet lefolytatására. ezzel elment kb 4 munkanapom, 8 órás munkaidővel számolva. kezdjem előröl?
azóta napi 1-2 órát töltök a telefon állítgatásával, mivel nem vagyok egy képzett telefonszerelő, ezért mindenre rá kell jönnöm. és kb. naponta, mert a telefon a háttérbe folyamatosan visszaállítgatja magát. vagy el. vagy bármi. tehát lehetséges, hogy ez a gps mizéria is egy alkalmazás, ami úgy döntött, hogy megváltoztatja a beállításait. most rá kellene szánnom talán 5-6 órát, és átnézni minden alkalmazás minden beállítását. de holnap úgyis újrakezdeni valamilyen más anomáliával.
van ennek értelme?
szerintem előveszem a régi nokia telefonjaimat a fiókból, fél óra alatt átkonvertálom rá az adatokat, (mondjuk számolok még plusz 4 órát a különféle szívásokra) de akkor egyszer s mindenkorra letudva a telefon kérdés. egy olyan eszközzé válik, mint a villanykapcsoló. használom. és 10 évente kicserélem. -
Wolfskin
őstag
mivel a telefon teljesen önállóan állítgat beállításokat a háttérben, lehet, hogy valamelyik alkalmazást is átállította? de melyik kapcsolhatja be a gps-t???? tényleg csak a telefon porrá törésével lehet megoldani egy ilyen problémát? már nagyon hajlok rá...
-
Wolfskin
őstag
válasz
fudi2002 #111881 üzenetére
én szívesen benne lennék, de akkor azemberiség jön nekem egy másik készülékkel.
amúgy az is eszembe jutott, lehet valamelyik titkosszolgálat meghekkelte, és ők akpcsolják be, hogy tudják, hol vagyok.
de ilyet az életben nem láttam... KIKAPCSOLHATATLAN GPS!!! 20mp múlva újraindul... -
Ájvé
veterán
válasz
atosan #111877 üzenetére
Kizárt, hogy Mali450MP2 legyen, esetleg talán még 400MP2, de tekintve, hogy MTK is 6582 alá sorolta számozásban, így valószínűleg gyengébb is lehet. De nekem nem hiszel akkor tessék, talán így már hihető lesz, ez az oldal elég pontos szokott lenni leírásban. Az biztos, bárhogy is nézzük 6580 egy nagyon budget SoC, ami belépő szint legaljára való, nem egy simán középkategóriába szánt készülékbe ahol S410, MT6732 és hasonló SoC-al rendelkező telefonok is vannak.
-
Wolfskin
őstag
sziasztok,
adott egy zgpax s9 (Alps S9) dual sim telefon. jó kütyük, kiválóan alkalmas sok mindenre, de ezek közt a nincs a telefon funkció.a legújabb fícsöre, hogy öntudatra ébredt. random módion állítgatja a beállításait. a néma profil aktiválását abbahagyta, meg arról is leszokott, hogy a mobilnetet áttegye a céges kártyáról a privátra (kb 20 mp után cserélt) helyette ma repülő módba tette magát. ez most új hobbi nála.
egy pár napja meg felvette azt az idegesítő szokást, hogy bekapcsolja a GPS-t. ha kikapcsolom, nézem a képernyőt, 20mp eltelik, kezdi a gps keresését. és bekapcsolja.több tippem is van:
1. bekapott valami vírust, és az tette zombivá. pedig van rajta avast, szal nem értem.
2. valaki átvette az irányítást fölötte és szívat
3. ugyanez kandi kamerával
4. ennyire szarok a kínai androidokesetleg van még tippetek? a teljes fizikai megsemmisítésen túl van esetleg megoldás a problémára?
-
fudi2002
nagyúr
válasz
Terentius #111878 üzenetére
Valaki akinek van megfelelő kütyüje, mérte már hogy az elephone-okba mekkora akkukat raknak?
Aliexpressről rendeltem egy ilyen mérőkét (persze biztos nem pontos), viszont a Jiayu G4S-em akkujára mért 2930mah-t. Ha ilyesmivel valaki méricskélne telókat, kérném ossza meg itt az értékeket a nagyközönségnek. -
dhgm
tag
válasz
RVR400 #111838 üzenetére
Hát ha P8000 33.000 pontja több mint a Mi3 40.000 pontja akkor valóban letolja... Egyébként az én telóm 2014 augusztusában volt 72.000 pénz... nem kifutó volt még akkor.
Lehet jobb fogyasztásban az akku a P8000-ben van vagy 4100 mah, mi3 meg 3000-es...
200 dodo tehát szerintem sok érte. 230-ért már mi4-et veszel.
Én sem vagyok elfogult
Egyébként jó az a P8000.
Részemről lezártam, mert már kitagadtak innen, mivel a Mi3 csak egy sim-es.
üdv. -
beg
veterán
válasz
aytukabozs #111872 üzenetére
Szerintem leltáraztak a raktárban és felleltek "pár" raklapot tavalyról
-
aytukabozs
addikt
-
beg
veterán
válasz
aytukabozs #111868 üzenetére
Jóvanmána barokkos túlzásokba esek kelek
De azt továbbra is fenntartom, hogy egy 6582-t felpimpelni és eladni baziújként....Na ezért régi. Azóta elszaladt mellette pár 659x, 67xx Helio X10 és a küszöbön az x20. Na jó, ezek már kendermagosak, de a 6582 bizony nagyon rég volt.
-
b0bcat
addikt
válasz
aytukabozs #111868 üzenetére
A 6580-as modellek tényleg újak és ritkák (most jelentek meg a hetekben a webshop-okban), de az a SoC, amin alapul, a "klasszikus" MT6582 már nagyon nem új.
Őszintén szólva nem is értem, mi értelme van ennek a procinak.
-
aytukabozs
addikt
-
Terentius
őstag
Az nagyon jó telefonnak tűnik,csak a szokásos Zopo túlárazáson elvérzik.Ennyi pénzért már Helio X10-et tehettek volna bele és akkor ok az ára. Azt árulja el nekem valaki,hogy miért futott ki ilyen gyorsan a 6752?Jött a helyére a jóval gyengébb 6753.Ennek mi értelme volt?Ugyanaz az érzésem,mint anno a 6589/T esetében.Az is jóval erősebb volt mint a 6582, mégis utóbbit tette hamar boldog-boldogtalan a telókba.
-
atosan
veterán
válasz
aytukabozs #111857 üzenetére
Köszi, beg Neked is. Netán gyengébb a 6582-nél? Számozás alapján igen, akkor viszont felejtős.
-
bacskait
tag
Az Mlais MX Base-hez vettem egy Digi-mobilinternet kártyát. Ennek a szolgáltatása telenoros.
Mit kellene tennem, hogy ne csak 3G legyen? Csak szabadtéren lenne 4G?
Néztem Tökölön, Ercsiben, Iváncsán és a kettő végpont között az autóban.
Mit csinálok rosszul?!
Tökölön pl. a speedtest-el 0,37Mbps volt. -
beg
veterán
válasz
atosan #111856 üzenetére
Hát elég budget soc, de telefonálni és dual core soc helyett használni megfelel a célnak. Újnak meg végképp nem mondanám, márciusban kiadták, de már akor is egy elég régi konstrukciót fészliftingeltek.
(#111857) aytukabozs: baziúj
?
"Alcatel Pixi 3 (5.5) could be the first MT6580 powered smartphone
By Joe - Mar 3, 2015" -
atosan
veterán
Sziasztok,
Nem találtam jobb helyet a kérdésemre, bocsi ha nem ide való. Van tapasztalat az Mtk 6580-as socal? Ahogy nézem elég új, de nem tudom hová tenni. Kokrétan egy Asus go készülékről lenne szó. Érdemlegeset nem találtam a 6580-ról. -
-
RufuszX
senior tag
Sziasztok!
Hölgynek tudtok esetleg ajánlani valami csinosabb telefont.
Eddigi versenyzők: DOOGEE NOVA Y100X vagy VKworld VK2015 (ez van elméletileg EU warehouse-ban)
Más tipp vagy esetleg a Dogeet honnét lehetne EU-ból beszerezni?
A lényeg hogy olcsó legyen, max 5' és elfogadható akku (ne legyen 2000mAh-nál kisebb azért).Köszi!
-
Ájvé
veterán
Nem kellene vernie. Krait 400-as gyorsabb azonos órajelen az A53-nál, így egy szálon jobb. 6732 meg közelében sincs semmilyen téren, órajele kisebb, ugyan úgy 4 magos, GPU sehol sincs az Adreno 330-hoz képest. Fogyasztásban sokkal jobb, ez biztos, de teljesítményben sokkal gyengébb.
RVR400:
6795 Antutu alapján pár ezressel többet tud, de antutu mint tudjuk nem lehet mérvadó. Egy szálon gyengébb, több szálon a magok száma miatt gyorsabb, GPU pedig gyengébb benne, ezt mondjuk normális bench programban látni is lehet. -
tibcsi0407
félisten
-
Gaboca 81
újonc
Sziaszok duál simes telot szeretnék venni melyiket ajánlatok Samsung vagy Lenovo olyan 50-60 ezerbe gondolkodtam.
-
alázógyík
addikt
válasz
tibcsi0407 #111842 üzenetére
A minősége tényleg példás, de a szoftver supportja 0. MAx. a legújabb model kap néhány frissítést, de ha jön egy újabb, akkor rögtön megy a felejtőbe sajna....
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #111842 üzenetére
(0:1) -
hevizms
addikt
(#111821) bodrik11
(#111830) svgyulaKöszönöm a választ.
-
RVR400
veterán
Speciel a P8000 és társai Antutu alatt letolják a MI3-at, meg valószínűleg egyébként is, meg emellett fogyasztásban is jobbak, valamint gyárilag 5.1 is van esetleg, továbba a Mi3 inkább 100 körül volt, kifutás után lett esetleg olcsóbb itt-ott. Persze én elfogulatlan vagyok.
-
dhgm
tag
válasz
aytukabozs #111831 üzenetére
Nem viccelek a Mi3 rég volt prémium... Egyébként egy nyolc magos 2 ghz-en működő 64 bit-es procival ellátott készüléknek igencsak vernie kéne a MI3-at.
Annó árban annyi volt mint a P8000 és tsai. Akkor ők milyen kategória?
-
ADAM1337
nagyúr
Sziasztok.
Keresek 5 col környéki telefont ami az alábbiaknak megfelel:
5col fhd (és ha lehet amoled, vagy jobb fajta ips nem gyenge fényerővel) Kompakt méret a kijelzőhöz képest.
Dual sim, elég a stand by is.
Erős hw, jelenleg snapi 800-ról nem lépnék vissza.
Dual sim mellett bővíthető is legyen.
Jó kamera ois-el.
Árban mondjuk elsőre 70-80k.Hirtelen ennyi.
Elsőre Kinek milyen tippje van mi lenne megfelelő ? -
Vanek25
tag
sziasztok!
Új telefont szeretnék venni, kb 50-60e magasságában. Mit ajánlotok? Xiaomi mi4i és mi4c néztem ki, illetve még a redmi note 2, de ha van bestbuy ebben a kategóriában, írjátok meg, ksözönöm
-
törölt tag
Sziasztok!
A TinyDeal mennyire megbízható mostanában? Az is ugyanazzal a DPD-vel szállít mint a Gearbest?
Köszi az infót
-
ctibor
senior tag
válasz
tibcsi0407 #111820 üzenetére
Igen, a SOC elkerülte a figyelmemet (csak azt néztem, hogy mindkettő 8 magos)
Köszi az összehasonlító oldalt
-
ctibor
senior tag
Úgy látom, egyre többen érdeklődnek az Elephone P8000 iránt.
Ugyanakkor ott van a korábban megjelent P7000, ami viszont most is 20-30 dollárral drágább. Miért? Vajon miben jobb?
-
MythBuster
tag
Köszönöm a válaszokat !
-
beg
veterán
válasz
MythBuster #111808 üzenetére
Ugyanitt a b20-ra is rákereshetsz, így is emlegetjük. Annyiszor leírtuk már.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Szerintem ez leginkább egyéni preferencia kérdése. Sokan nem használnak mobilnetet, vagy csak kizárólag nagyvárosokban teszik azt.
Szóval, ha Te gyakran használsz mobilnetet és vidéken laksz, vagy csak szimplán sokat utazol az országban, akkor nagyon sokat profitálhatsz az 800-as LTE hálózatból.
Ha csak Wifi-n netezel, akkor nem olyan fontos Neked. -
fudi2002
nagyúr
válasz
Ha a keresőbe beírod "800" rögtön rájössz, hogy fontos a legtöbb ember szerint. Használjuk a weboldal funkcióit..
-
MythBuster
tag
A tapasztalt felhasználóktól kérdezném ,menyire fontos ,hogy egy telefon tudja kezelni az LTE800-t ? Pontosabban ,ennek a hiánya menyire befolyásolja a használatot ?
kösz -
dhgm
tag
válasz
aytukabozs #111759 üzenetére
Hát a két éves Mi3 eszi mindet...
, ez nem fejlődés...
-
b0bcat
addikt
Ezeket az akku kapacitásokat illik egészséges szkepticizmussal fogadni.
Pl. a Bluboo X550 - VKWorld 6050S duóban is ugyanaz az akku van (hiszen ugyanaz a két készülék), márpedig az egyiknek "csak" 5500-as az akkuja névlegesen. Ráadásul egy harmadik tesójuk is van, még kisebb névleges kapacitású akkuval, de az most nem jut eszembe, melyik modell.
Az imádott MX Base-em esetében is "költői túlzás" a 4300 mAh-s kapacitás, de a valós kb. 3600-as értékével is durva az üzemideje.
-
Yag
tag
válasz
nemalevente #111802 üzenetére
Gyorstöltős és kipurcan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512 GB Phantom Black Független
- Poco X4 Pro - 6/128
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest