- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz
djnice #42092 üzenetére
Van itt 69USD-ért is.
Az már más kérdés, hogy igazából milyen a minősége. -
paolinho
őstag
válasz
nezo11 #42057 üzenetére
De hát az alap rom simán magyarrá tehető EZZEL a módszerrel, ha meg főzött romot akarsz magyarítani, arra meg ott van EZ a lehetőség. A páromnak igaz csak G2-je van, de ahogy megkapta, már ment is rá a lementett és visszafordított magyar nyelvű rom. A fenti linkek segítségével tényleg nem ördöngősség az egész.
-
andatti
senior tag
Erről vélemény? Bár a specifikáció nagyon szűkszavú és sok shop-ban nem is árulják...
5,8 colos samsung... Kár, hogy közel 400 $ az ára Van ennek már klónja valamilyen? -
Zeki
nagyúr
-
madrac
senior tag
válasz
RVR400 #42075 üzenetére
Miből gondolod hogy ez oldaná meg a problémáit? Attól, hogy nem mindenkinek csörög a zsebében fölös 50K egy tisztességesebb új telóra, ami hosszabb távon kiszolgálná, még lehet rá igénye, csak nem ennyiért. Mint ahogy általában az emberek egy saját maguk által meghatározott árfekvésben gondolkodnak. Csak annyit mondtam, hogy általában nem az szokott jól járni akire a leginkább ráfér. Ennyire ne legyél demagóg.
-
Crytek
nagyúr
Tronsmart T7S tulajok:
Akksi mennyit bír folyamatos használat mellett?
Gps el mi a helyzet müködik használható?
1-2 fotot tehetne be valaki ami a teloval készült?
Skype megy frankón? -
szuand1
tag
válasz
instantwater #42073 üzenetére
kosár gombbal vittem
-
gg72
veterán
Tronsmart TS7 első benyomások, észrevételek (első kínai dual simes telefonom, előtte egy Sony/Ericsson Xperia Ray-em volt):
+ a képátlóhoz képest kis méretű és nagyon vékony minőségi műanyag matt fekete ház, nem nyikorog/nyekereg (135 x 68 x 7mm)
+ szép kijelző
+ magyar nyelv (eddig mindent tud magyarul)
+ összes google alkalmazás szépen fut
+ nulla kínai app
+ plusz védőtok
+ pótakksi- alsó navigációs gombok lehetnének reszponzívabbak
- a felső gyári védőfólia levétele után a kijelzőn egy helyen apró légbuborékot látok, ezek szerint van rajta még egy védőfólia?Még csak most kezdem belakni a telefont, így igazi véleményt még nem formálnék, de az első benyomások nagyon jók. Érdekes még, hogy kaptam hozzá matricákat IMEI számokkal, ezeken Cubot One felirat szerepel.
-
-
madrac
senior tag
Azért
jókezek a játékok, mert sose az nyer akinek kellene és szüksége lenne rá, hanem az ügyeskedők, akik utána jó kis haszonnal eladják amit nyertek, vagy máshogy nyernek rajta. -
-
Zeki
nagyúr
Egy márkás használtat jobbnak gondolok, mint egy noname 60 dollárost.
Persze próba szerencse.
Meg kell nézni hogy wifi van-e, meg ha mobilneten is akar nyomulni, akkor a WCDMA 3G is benne van-e. Ez utóbbit sokszor kihagyják.Ez függetlenül és újonnan 17360 Ft, és biztos működik, még GPS is van benne.
-
andatti
senior tag
-
Zeki
nagyúr
válasz
andatti #42060 üzenetére
Igen, esélyesek ezek, is, hogy beesnek 150 usd alá.
A 2 magosok szorulnak ki, és ha tényleg beindul a 8 magos gőzhenger, akkor a 4 magosok is erősen esni kezdenek. Kérdés a november mit hoz, hiszen legkésőbb akkor kell rmegrendelni a karácsonyi telót.
De azt meg nem hiszem hogy novemberre olyan 8 mag áradat akarnak jelentkezni. Inkább jövő tavasszal. -
tarat
tag
válasz
instantwater #42059 üzenetére
Engedélyezve van, de nem müxik. Azt látom, hogy ha a lekérésre kattintok, akkor bekapcsolja a GPS-t és keresgél.
A csörgetés viszont működik...
-
szuand1
tag
válasz
instantwater #42055 üzenetére
Tegnap mikor megkaptam a mailt akkor néztem, hogy ma 12 körül lejár , majd egyszer csak az éjszakaira ugrott a számláló, reggel itt a cégnél rányomtam és a mostani idő állt be....
-
Zeki
nagyúr
válasz
instantwater #42055 üzenetére
Nálad a pont!
Valóban éjjel 1-kor kellett lejárnia a számlálónak. Fura ez. Nem vitte el senki éjjel 1-kor, és rádobtak még 12 órát? -
andatti
senior tag
Jelentem én úgy csináltam... igaz nekem meg linkem nincs és noname a webshop oldal... de korábbi hsz-ben az is ott van...
Jah és nézegettem, hogy ahol árulják, ott is nagyjából ennyi az ára...
THL W7+S
geekbuying 219,99
dx 187,99
tmallbox 188
minideal 188 az S 219.99
http://www.antelife.com/catalogsearch/result/?q=w7 190,25 az S 214,99Szóval év végére akár ez is beeshet 150 alá...
A hardveresen jobb W9-nek 260-299.99 a szóródása ugyanezen webshopokban... Szóval az is eshet(ne) még...
Jah és van 5,3 colos, 2 magos THL W6-is, 209-ért... Amivel szinte nem is találkozom a shopokban...
Ez a Lenovo k900 5,5-es, is egy brutál jó hardveres gép, kár, hogy 500-ba kerül...
-
-
válasz
BullZeye #42043 üzenetére
cn app remover mtk6589-hez.
Ez a bootanimációhoz tartozó hangot is lekapja. -
-
szuand1
tag
Nem hiszem, most jött egy mail, hogy ki akarják rakni a képemet az oldalukra, hogy nyertem
instantwater: Így van, beraktam a kosárba , utána bejelentkeztem postázást választottam majd fizettem /nem kapkodtam, igazából nem lett volna rá szükségem, csak mondom ráérek nyomok egyet
/
-
-
Groovebaby
tag
mondjuk igen, lehet hogy az irodában nekem sem talál...kipróbálom mindjárt úgy, hogy lemegyek a parkolóba, aztán munkatársam megkérem hogy keressen rá...hátha....bár ugye ha lenyúlja valaki, használja és épp a lakásban van, akkor nem tudsz rákeresni...igen, ez érdekes így
-
-
tarat
tag
válasz
Groovebaby #42038 üzenetére
Amikor a "kapcsolatfelvétel az eszközzel" zajlik a telefonon bekapcsolja a GPS-t. Az UMI-n nálam elkezd villogni a GPS jel.
Mivel irodában ülök nekem sem azonosította be a helyet. Nem tudom miért nem használja az adótornyos pozicionálást... -
Gyuc
aktív tag
Melyik a legjobb 4" környéki teló amivel lehet netezni és max 15K Ft.Egy nyugdíjas FB matyinak kellene
-
szuand1
tag
Emberek , nem lehetetlen a 130usd-s áron megvenni Antelife-on a W11-et , csak nem kell kivárni még lejár az idő. Az imént kb 5 perccel a lejárat előtt nyomtam egyet csak úgy és mostanra már ki is fizettem a 130usd-t érte
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
instantwater #42028 üzenetére
Nincs rajta. Volt
Csak tudom
Élőben nem jön ki, hogy akkora üres hely van ott, mondjuk lehetett volna kisebb, de egyáltalán nem rontotta le a kinézetet.
-
DJGABI
addikt
válasz
instantwater #42034 üzenetére
pont az a szép, hogy a google services-t távolról mindenre kiküldték 2.2 felett. net kell hozzá, az tuti.
a820 + wifi, itt okés.
-
-
Zeki
nagyúr
válasz
spileraaa #42027 üzenetére
KÉRNÉK MINDENKIT, HOGY A TELEFONOKHOZ NE CSAK LINKET TEGYEN BE, HANEM ÁRAKAT IS!
ÍGY HÓNAPOKKAL KÉSŐBB RÁ LEHET KERESNI, HOGY MENNYI IS VOLT, MENNYIBE IS KERÜLT!Szerencsére találtam egy ilyet január elejéről:
Lenovo P700i
www.dx.com NA
www.etotalk.com US$189.99
www.fastcardtech.com NA
www.minideal.net $280.00
www.mixeshop.com NA
www.pandawill.com $254.99
www.tmallbox.com/ $200.00
www.ttmalls.com US$222.42Lenovo P770
www.dx.com NA
www.etotalk.com US$ 249.99
www.fastcardtech.com NA
www.minideal.net $299.00
www.mixeshop.com NA
www.pandawill.com NA
www.tmallbox.com/ $255.00
www.ttmalls.com NAA P700i azóta 130 USD körül van, a P770i meg 160-170 USD körül.
Tehát 7 hónap alatt 70-130 USD áresés történt.Így én karácsonyra csak akkor tartom esélyesnek a P750 150 USD-re esését, ha a 8 magos telókra hajt mindenki.
-
-
lipike008
csendes tag
válasz
instantwater #42029 üzenetére
Nekem 9 napja megy a mellébeszélés, hogy van/nincs raktáron W8s, de ma - elvileg - feladják, és holnap kapok tracking-et.
-
BullZeye
veterán
Melyik a legújabb CN app remover? Google nem nagyon segít (úgy amúgy mostanában semmiben segít, valamit kezdenek nagyon elrontani googlenél -.-).
-
-
-
Cserébe a likn-ért:
Ha CWM kellene hozzá, akkor készült nektek (mármint neked és bigbudának egy tesztpéldány.
Ha ki szeretnéd próbálni, előtte mentsd le az aktuális recovery-t, mentés nélkül ne rakd fel! -
tarat
tag
Nem tudom lopták el-e már valakinek a Telefonját....A Google végre kiadta, hogy figyelni tudd a telefonodat.
Itt egy cikk róla: [Android eszközkezelő] -
tsrt
csendes tag
Sziasztok!
Mivel nem tudtam látatlanban választani a ZTE v967s és a Lenovo a830 között, így ma reggel megrendeltem mindkettőt a Minideal-ről SG Post-tal, bár külön-külön. Paypal fizetett, várom a fejleményeket... -
barnam_
nagyúr
válasz
FalconKnight #42014 üzenetére
+1 a W200-ra:
+ Kijelző szerintem elég jó
+ GPS is ok, általában 20-60 mp alatt talál jelet
+ kamera szerintem ok, Kínai telefonhoz képest jó
+ szép
- üzemidő 1 nap -
Frissült a Téma-összefoglaló mégpedig az MTK platformos készülékek ROM mentési lehetőségeivel.
(A "Általános root-olási, ROM cserélési infók" bekezdésnél)@ (#42016) Gyuc
Ha az auto root package-re gondoltál, azt már linkeltük párszor.
Ha nem az volna, akkor érdemes -
Gyuc
aktív tag
Sziasztok!
Tronsmart TS7 tulajoknak a rootoláshoz van egy kis program a geekbuying fórum oldalán egy gombnyomásra rootol.
Ha kell link küldök. -
FalconKnight
aktív tag
Sziasztok! Egy dual simes készüléket szeretnék vásárolni, de ebben a nagy kínálatban nem tudom mi igazán jó vétel és mi nem. Ezért kérem a segítségeteket.
Kritériumok:
Mt6589(t)
Szép kijelző, lehetőleg 720p, min 4.5"
Elfogadható minőségű kamera
Lehetőleg annyira ne legyen noname gyártó, és örülnék ha lenne hozzá rom támogatás
Használható gps, normális hangszórók
Magasabb üzemidő előny
Szép design, de nem egy neves gyártó készülékéről koppintott.
Keret cca.: 40k
Amiket néztem:G3S,Vowney, W200
Előre is köszi! -
Zeki
nagyúr
válasz
gipsztigris #42009 üzenetére
Jól tetted.
-
Zeki
nagyúr
válasz
gipsztigris #41995 üzenetére
A focalprice megbízható.
A toc2c.com-ot meg itt olvastam ebben a topikban.
-
gipsztigris
addikt
válasz
gipsztigris #41995 üzenetére
Megvettem.
-
válasz
ekrisztian #41998 üzenetére
Este meg is rendeltem. Elvileg 2 munkanap mulva adjak postara. Legalabbis azt irtak. Kivancsi vagyok milyen lesz
-
andatti
senior tag
nem tudom... nekem a w7-nél simán engedte volna a paypal-os fizetést, de mivel nincs zsém, nem vittem be a tranzakciót és nem is vagyok az oldalon regelve...
Mondjuk az külön tetszik, hogy ki van írva, hogy a telóval kapcsolatban Stella-t, meg Sophia-t lehet kérdezni a chat-en, így talán kevésbé fordulhat elő, hogy akivel dumál az ember, annak fogalma sincs az egészről, mint néha itthon...
A satisfaction guarantee és a 30 day new replacement mit jelent a gyakorlatban? (mert az 1 év garanciát azt értem...)Azt mondjuk csak most néztem, hogy ez csak 1 Ghz-es és csak dual proci, úgyhogy ez a gyöngébbik tényleg ilyen fapados teló... Igaz a másik se sokkal drágább, de azért mégis...
ui: Az nekem külön vicces, hogy nézegettem kisebb telókat is, és pl. a Motorola Defy, amit többen dicsértetek, itthon olcsóbb, mint ha pl. a dx-en rendelné az ember... (antelife, vagy minidel-en nem is találtam)
-
tvamos
nagyúr
Na en is leirom, hol allok az ajandek telefon vasarlassal.
Most szembesultem, hogyan hasznalja a holgy a telefonokat. Ez nagggyon durva! Szoval, (merlegelve a ti nagyon hasznos tanacsaitokat is, miszerint eleg lesz neki az 512MB RAM,) asszem A660 lesz, (ha jol latom, az gorilla galass,) ket kepernyovedo foliaval, meg be parszor betekerem folpackba, hatha tulel 1-2 honapot a taskajaban. (Legalabb doglott szendvics nincs benne, mint a fiam iskolatraskajaban, azert ez pozitiv! Nem?)
Varom mar a fizut nagyon!#41997) Groovebaby
Nekd kulon irodad van Csernobilban? Uuuuuu.... Vagesz! Teccel! -
J3sus
csendes tag
válasz
andatti #42000 üzenetére
Nekem kicsit gyanúsak. Én eddig mindig paypalt használtam, nem ismerem a többi fizetési módot. Ezért írom:
Sophia 07:54:21
by the way,we cannot reciepy paypal or credic card in your country
Sophia 07:54:44
can you pay via webmoney or western union ?ZP980-hoz azt mondták, van Eu töltő, meg minden amit csak akarok, 309$-ért, de nem fizethetek paypallal,a mit nem egészen értek....
-
pgemil
aktív tag
Lejárt az időm, de...
[link]a baloldali sávból rákattintva nekem nem azok az árak jönnek........
?? -
pgemil
aktív tag
Erről vélemény?
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Autós topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos autók - motorok
- TP-LINK routerek
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest