- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
Ma meglepetten tapasztaltam, hogy OTA frissítés érkezett a Mlais MX Base-re.
Természetesen nem telepítem, nehogy elrontson valamit...
-
ccs2929
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy Doogee Y100 Pro telefont, sajna saját fórumot nem találtam, így itt próbálok puhatolózni, hogy valakinek sikerült-e rootolnia!? Android 5.1 van rajta 2015/07/10-es verziójú. Ha igen, akkor szívesen venném a tanácsokat, akár pm-ben is, de nem baj, ha publikus a dolog, mert másnak is lehet rá szüksége
-
Zeki
nagyúr
Jaja, a noname vackok extra parasztvakítanak.
Majd ha jön végre az AKKU, amivel a vékony tabot vagy telefont napokon át nyomkodhatsz, meg széjjel játszod rajta az agyad, az meg félig merült csak le, az lesz valami.Értem én hogy optimalizálás meg egyéb extra, de ha megy a kijelző, és fut a game, akkor bambi.
Olvastam én már nanoszéncsöves, meg ki tudja mifene tudományos marhaságokról, de semmi kézzelfogható. És ezt hiányolom.
Ha lenne már az a bizonyos AKKU, akkor nyilván gyártanák régi cuccokba is, hogy a laptopok, régebbi telefonok is új életre keljenek.
-
GIJoe
addikt
válasz
iMaverick #109492 üzenetére
Soc: alacsonyabb nanométerek, technika: Core pilot MTKnál ha megnézed az alábbi táblázatot nem olyan rossz:
Jön a DDR4 a csúcstelókba egyelőre, de az is kevésbé éhes...4G fejlődik töretlen, részegységeket zsugorítanak.
Várom az új qualcomm techet, szinte p2p hálózat szerűen fogja a térerőt kezelni alacsony En felhasználással.
(FlashLinq talán)Kijelzőbe, OLEDek nem ehetnek sokat, az MX4 PROnál azt írták a JDI panelre h felét eszi mintha FHD lenne..
+ én vártam az MX5öt anno mivel a fanboyok olyan vasat rajzoltak aminek 2 kijelzője van, hátán egy e link, mint egy ebook olvasó lenne, az sem rossz irány végül is... -
-
válasz
#79335424 #109491 üzenetére
Ezt én mind értem, csakhogy annyi a bajom ezzel, hogy itt a telefonok energia éhsége több oldalú:
- SOC
- kommunikációs modulok
- kijelzőNamost hogy a SOC egyre energiatakarékosabb, az rendben is van. Mit csinálsz a többivel? Főleg, hogy ha nem megy a kijelző, akkor nem látod, mit ír ki. (Pl. a kolléganőm HTC One-ja is elketyeghetne egy töltéssel 2-3 napot, csakhogy ebook-okat olvas a drágám...)
-
törölt tag
válasz
iMaverick #109486 üzenetére
Ez világos. De, az üzemidőt többféleképpen lehet növelni.
Azonos méretben, több energiát tárolva.
Azonos fajlagos energiából, többet tárolva.
Azonos teljesítmény mellett, alacsonyabb energiafelhasználással.
Minek más, vagy nagyobb akku, ha egy jelenlegi 2000 -essel is elmegy a teló egy hétig? A 10 magos proci egy újabb lépés ebben az irányban. -
-
válasz
#79335424 #109485 üzenetére
Szerintem arra a gondolt a kolléga, hogy évek óta jelentgetnek be mindenféle "breakthrough" aksi technológiát, csak sajna eddig még nem jött ezekből semmi a hétköznapi életbe...
Gyakorlatilag még mindig az a nagy "megoldás", hogy tesznek a telefonba 3000-4000-es aksit, meg mellé csapnak valami szuperül hangzó gyorstöltési eljárást. Vagy marad a 2000-es aksi és a napi töltés...
-
Lecs@
addikt
válasz
maggi1886076 #109477 üzenetére
Miért nem 2.3 Mhz , 64 GB - t rendelsz ? 2 hét alatt meg tudom neked hozatni 90 - be neked
-
s4tch
veterán
válasz
maggi1886076 #109479 üzenetére
Vám nincs, áfa erősen valószínű.
-
Outlander
addikt
válasz
maggi1886076 #109477 üzenetére
Nem... Hongkongból jön.
-
maggi1886076
addikt
Sziasztok!
Ezt Németországból küldik? Esetleg tudtok olcsóbb helyet?
-
t256
őstag
válasz
L4mie #109473 üzenetére
Jó is lenne. Edigitalban nézem, ott viszont nincs Pro. A xiaomishopban van, de az árából már kijön a Honor 4C, aminek jobb a kamerája.
Igazából jó lenne a 4G is, ezért gondolkozom a 4X-en illetve a Redmi Note 4G-n. Csak félek, hogy nagy lesz a készülék, ezért akarom megnézni élőben, úgy könnyebb dönteni.Habár ha jól sejtem egy-két év és 5,5-6 hüvelyk lesz az átlag.
-
t256
őstag
Sziasztok!
Xiaomi és Honor telefonokat hol lehet megnézni és megtapogatni élőben?
Redmi 2, Note 4G Valamint Honor 4C és 4X közül kéne döntenem.
Igazából elég a Redmi 2, de félek, hogy kevés az 1 Gb memória. Böngészésre, messengerre és telefonálásra használnám.
-
Depression
veterán
Meizun (flymeos) lehet skint változtatni?
-
ottobacsi
tag
válasz
L4mie #109467 üzenetére
Tegnap reggel 4-től ma reggel 4-ig minden órában volt egy csomó minden 10centért 1$-ért 10$-ért a 9.9-es évfordulós akcióban.
Persze villám gyorsan kellett cselekedni, már ha éppen nem lassult be az oldal a túlterheltségtől...
A 24-ből kb. 20x próbálkoztam, de csak ezt sikerült... -
ottobacsi
tag
OFF-->> Tegnap csippentettem egy okosórát a banggoodon 1$-ért:
APRO Capacitive Touch Screen Bluetooth Smart Watch With 8G SD Card
Kíváncsi leszek rá nagyon!
Egyébként soha nem vettem volna ilyet, de (csak) ezt sikerült, pedig szinte egész nap próbálkoztam... <<--OFF -
-
-
-
-
DJGABI
addikt
Üdv!
Csájnafónt vennék gyorsan vagy azonnal
EU-s raktárról Ilyen max 130-150$ körül van valami best buy?
ezt néztem, valami hasonló speckósra gondoltam: [Elephone P6000]
neve is van, ez még szimpibb: [Meizu M2 mini] -
-
rjg
őstag
N5-ről váltottam Lenovo P70-re. A csere fő oka nálam az üzemidő volt; a P70 hozta a papírformát, a közel kétszer akkora akkumulátor és a takarékosabb MTK procival kb kétszeres a töltés nélkül használható idő is. A kérdésedre rátérve: A gyári ROM nem akad, nincs lagg. A Nexushoz képest a sebességkülönbség nem érzékelhető, csak ha egymás mellé teszed a kettőt és akkor is minimális. Bloatware nincs, az egy-két többség számára felesleges Lenovo app pedig tiltható. Ha az NFC, az iránytű és a Qi töltés nem szempont és a kamera terén is kész vagy a kompromisszumra, akkor egy jó választás lehet a számodra is. Én egyedül a fényképek gyenge, olajfestmény minősége miatt gondolkozom a cserén, de a telefon saját topikjában is kétfelé szakadt a userek tábora kamera témában.
-
válasz
dex02 #109451 üzenetére
Sajnos ennek más baja lesz, mondanám ,hogy van topicja, de egy ideje már lentebb ment a lelkesedés.
Én épp a héten flasheltem egy ilyet, minden gond nélkül.
Ha egyáltalán nem tölti, akkor az töltőáramkör hiba lehet. Megpróbálnám esetleg felflashelni egy másik romot, de sajna az első hibára gyanakszok.
Kérdésed van, keress privátban, vagy a topicjában van leírás a flashelésre.
-
dex02
tag
Sziasztok!
Egy komoly problémával kapcsolatban kérnék segítséget.
A frissen beszerzett Lenovo s650-re 4.4.2 ROMot telepítettem a következő leírás alapján: http://logout.hu/bejegyzes/codenameazs/lenovo_s650_android_4_4_2_aosp_rom_telepitese.htmlTelepítés kezdetekor a gyári töltöttség kb 50% volt.
Felraktam a TWRP-t, majd ezzel a ROM-ot, beállítgattam mindent.
Majd kb 2 óra múlva sírni kezdett töltőért h 10% on van az aksi. Rárakom a gyári töltőre, nem tölt.
Rárakom egy biztosan működő töltőre, nem tölt. Majd csontig lemerült, pedig töltöttem egész este.
Ha töltőn van és kapcsolnám be csak az alacsony feszültséget jelzi, ellenben rezzen egye, mintha be akarna kapcsolni, recovery sem érthető el.............ROM flashnél battery statos részek nem sérülhettek?
Akkut még nem tudtam kimérni multiméterrel, hogy töltött-e rá egyáltalán.
Ha kb 3 óráig ment még le nem merült, van ilyen aksi hiba, hogy csak a gyári töltöttség erejéig működik?Köszönöm előre is a segítséget!
-
GIJoe
addikt
válasz
medica #109449 üzenetére
Örülnék ha az MX5 Pro azzal jönne, de sok helyen a samu új chipjét látom ami tuti jól megdrágítja majd.
Szemezek az MX4 PROval de mivel megszünt a támogatása nem merem megvenni. (400$ alá benéz 32Gs)
A másik csalódás h azt is rebesgetik h "csak" fullHD lesz az MX5 Pro a 4 pro meg 2k vicc... -
medica
senior tag
válasz
Depression #109448 üzenetére
[link] jön a dekakór
-
Depression
veterán
Elephone P9000 elvileg október 20, az első helio x20-as procival
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
LantosBerry8 #109446 üzenetére
-
LantosBerry8
senior tag
UMI Iron -ja van valakinek innen a fórumról?
Mit érdemes tudni róla? -
-
gerejoe
tag
Hali urak erről valami vélemény?:Takee 1 Elég csábító az ár tudás arány.
-
törölt tag
Egy Nexus -hoz ne hasonlíts egy kínai telót! Nexus = stock Android. Kínai telót csak akkor vegyél Nexus helyett, ha olyan funkciókra van szükséged, amik egy Nexuson nem kivitelezhetők! De, ezeknek az extra lehetőségeknek ára van. Mivel bele kell erőszakolni a rendszerbe, ezért megbomlik annak az egységessége.
Depression:
+1 -
RVR400
veterán
válasz
Depression #109436 üzenetére
+1
-
válasz
Surda- #109425 üzenetére
Nekem is megjött az Elephone P4000-em a Gearbest-től... (Sajnos az SG Post-tal küldték, így kicsivel több lett, mint 1 hónap mire a kezembe került.)
Amúgy eléggé korrekt bandának tűnik: az előző Kingzone-om kapcsán volt némi átszitázás, meg konstrukciós hiba, elkezdtem Nekik "sírni", kaptam 35$ jóváírást, plusz a Kingzone vásárlásáért kaptam ilyen levásárolható pontokat is... Aztán az sem zavarta őket, hogy ezeket a "kuponokat" összevontam. A P4000 vége valami 10 ropival volt kevesebb, mint amit eredetileg számoltam.
-
L4mie
veterán
válasz
Surda- #109437 üzenetére
doogee F3 pro-t feketét-fehéret már lehet nem presale-el venni gearbest, banggood, geekbuy-on is, csak a fások vannak presale-n meg drágábban.
pedig jó lenne már hallani valami tapasztalatot róluk
Végén megunom a 2 telefont és lesz egy redmi 2 prom, ami randább sokkal mint ez.
-
Surda-
őstag
válasz
Depression #109436 üzenetére
Najó,de te vaksi vagy
Egyébként mi ez a sok presale mindenhol?
Valami új divat?
A Note 2-ről is augusztus eleje óta írnak, de abból is presale a 32gigás.
Doogee f3 pro detto -
Surda-
őstag
-
L@co
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok olyan dual SIM-es telefont ajánlani ami hozná nagyjából a Nexus 5 szintjét (olyanom van most)? Ár is fontos lenne, szóval 70-80k körüli összegben érdekelne. 5" körüli kijelzőméret lenne az optimális.+
Lényeg h. ne akadjon, döcögjön a felület átlagos használatnál (játékok nem érdekelnek). Sajnos androidnál elég sok akadozósat láttam márWindows-os telefonok közül a Lumia 640 milyen?
Köszi előre is.
-
zebede
őstag
válasz
zebede #108878 üzenetére
Megérkezett ma a Tinydeal-től, Kínából, European Express szállítással rendelt Bluboo X550
11 nap alatt ért ide, ebben volt két hétvége is.
Szilikon tok a dobozban, egy fólia felhelyezve a kijelzőn, még egy fólia a dobozban.
2A-es töltő, uSB és OTG kábel.Első benyomások, vékony a káva kb. mint a mostani G3 S telefonomon, hátlap nem fényes, hanem ilyen matt gumiszerű.
Jó nehéz, de ez nem csoda ezzel az óriás akksival.
SD kártya csatlakozásra páran panaszkodtak a topikjában, nekem egyből felismert egy 32 gigás samsungot és eddig nem ejtette el.
GPS gyorsan pozicionált (ez volt a másik amivel elégedetlenkednek) élesben majd este kipróbálom, megy rá a Sygic.
Harmadik dolog amire panasz van a kamera, ez engem nem izgat, nem igazán szoktam fényképezni telefonnal. De lőttem pár képet kint is, bent is, olyan átlagosnak mondanám.
Kijelző kint a ragyogó napfényben is elég jól látható.De ami a lényeg, az az 5300mAh-ás akksi, ha nálam (amikor rendesen kihasználom) ki bír egy-két napot töltés nélkül, akkor elégedett leszek
A mostani LG G3 S kifekszik nap vége felé, 4-4,5 óra kijelző idővel.Futárral együtt volt 44.240 Ft, sarc az nem volt.
DPD hozta, de a csomagon sehol egy DPD-re utaló valami.
Először S.F Express-es TN-t kaptam, pár nap múlva jött egy DPD-s, aztán már az ő oldalukon lehetett végig követni. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Surda- #109425 üzenetére
A Gearbesttel nincs baj, feladták pár napon belül, viszont a DPD 2 telefon közül egyet elkevert nekem. Most meg várhatok, míg a Gearbest felkéri őket a csomagkeresésre.
Felhívtam tegnap a DPD ügyfélszolgálatot és mondták, hogy sajnos előfordul 1-1 csomagnál, hogy leesik róla a címzés, a sorszám, stb, így bennhagyják a raktárba, amíg a feladó nem jelentkezik.
Ilyenkor gondolom iratokkal igazolják a súlyát, beltartalmát, kinézetét a csomagnak és az alapján kell megkeresni.
Ma reggel válaszolt a support center a Gearbest-től és azt írták, hogy 1 héten belül jelentkeznek. Kíváncsi vagyok rá.
Elég kellemetlen a szituáció, de ezért maga a Gearbest nem okolható. -
L4mie
veterán
válasz
Surda- #109427 üzenetére
nekem is minden megjött, csak eléggé hiányos az EU raktáruk
legalábbis amit eddig kerestem, csak egy autós telefontartót találtam ott, az is 3 hét alatt jött meg
de abszolúte rendben voltak eddig.
*most pl. banggood szénné van terhelve
picit lerohanták őket a napos akciók miatt.
-
L4mie
veterán
-
L4mie
veterán
válasz
faresz5 #109423 üzenetére
Ohh köszönöm az infót.
geekbuy-on találtam csak fene tudja nem igazodom ki az oldalon, hogy most melyik raktárukban vagyok éppen...pedig nagyon csábítóak az adatai :S fene a pofájukat.
-
faresz5
aktív tag
válasz
L4mie #109422 üzenetére
Doogee F3 pro
10.10 után lesz raktáron a nagyobb webshopokban, így senkinek nincsen tapasztalata vele. Presell telefon.
Doogee-ról általában.
nagyon jó árban vannak,áruk tükrözi a minőséget, aksi nagy százalékban szitázott (pl 2200-s aksi helyett 1800-s van benne),kamera szar, (legalább is abban a 2-3 típusban amit ismerősöknél,ill családban láttam).
Mikrofon szeret elmenni vándorútra és nem jön vissza többet. Pozitív általában van B20-s 4g támogatás az újabb modellekben. -
L4mie
veterán
f3 bemutató, valami spanyol nyelven
btw: ezen látom, hogy van fizikai gomb, igaz tapicskolós, és van a kijelzőn szoftveres gomb...a droidon...szóval 2 vezérlőgomb van ezeken? Ez picit helypazarlásnak tűnik nekem, vagyis inkább annak, hogy a doogee mérnökei nem bírták megoldani, hogy ne jelenjenek meg a szoftveres gombok? minden nagy droid ilyen már? O.o
vagy elég sokszor mondja, hogy prototípus, lehet azért volt ez?
jó lenne valakinek lenne személyes tapasztalata a típussal, mert engem speciel eléggé érdekel -
L4mie
veterán
Üdv Urak:
ez van vajon valahol EU raktáron, megbízható boltban?
Gearbesten néztem, de sajnos csak kínai raktáron van onnan meg nem igazán szeretek rendelni nagyobb összegű terméket az áfa miatt -
KTU
addikt
válasz
b0bcat #109405 üzenetére
"U.i.: Érdekes módon sokkal megbízhatóbban érzékel, ha az egyik kezemben fogom, míg a másikkal rajzolok a kijelzőre. Ha csak fekszik az asztalon, és egy kézzel koppintok, általában nem érzékeli.
Ez normális vajon?"
Ilyen a ZTE V5 is, touchmod kernelt kellett felrakni és akkor az asztalon fekvő telefon is úgy érzékelt mint előtte kézben fogva.
-
zizol
aktív tag
válasz
Alabástrom #109417 üzenetére
Ha vodafoneos vagy akkor nem fog menni a 4G, mert ők egyelőre csak B20-at tolják (800mhz), a másik kettőnél pedig csak városokban, nagyobb településeken és azok közvetlen közelében fog menni a lesz 4g. (Ahol B3-on, azaz 1800-on tolják a 4G-t), mert a gyérebben lakott részeken a jobb terjedés miatt ott ők is a B20-at használják.
-
Alabástrom
senior tag
Sziasztok!
Ez most azt jelenti, hogy itthon nem megy az LTE?:
Support 4G network: LTE-TDD Band 38/39/40/41 LTE-FDD Band 1/3/7/8/28Illetve a Hisilicon Kirin 930 barátja a GPS-nek?
Köszi!
(Szerk: Bocs, ha már volt téma, elképesztően el vagyok havazva munkával, és sürgős... Nem tud visszaolvas...)
-
-
válasz
#79335424 #109407 üzenetére
Nem látjuk másképp, csak más megoldást vázoltam fel.
Az életmódban igazad van.Inkább rootot hordok magammal, mint PC -t.
+1
Nem azért vettem egy számítógépet, hogy utána számítógéphez csatlakoztassam
+1@(#109409) egykettő
Jogos.A win-es megoldásnál meg nem cat, hanem type lesz a parancs.
-
törölt tag
Doogee eddig szinte mindenben hazudott, most megtalalta az eddig meg egyik gyarto altal sem reklamozott Jokert. Aszongya Doogee F5 screen to body ratio 82%. Ha mar o az elso azt a +10%-ot marcsak megerdemli.
-
Hallo
Ismeros telefont keres.
40-60ezer arsav. Kinti/benti rendeles
Dual sim/ szoftveresen valthato 3G/4G , tehat ne kelljen simet cserelni !
5" HD -fullHD
2/16 minimum
SoC mindegy csak menjenNa erre vkinek otlete.
Ja es ne noname szar legyen / Elephone es tarsai kizarva , Dugi stbstbstb...
Meizu, Xiaomi, Lenovo, ZTE johet
Huawei, Honor is.
-
w.miki
veterán
Szerintetek ez milyen?
Kinézetre szép, bár nekem kicsit nagy, de jó is?
Ulefone Paris -
törölt tag
válasz
cappa72 #109404 üzenetére
Másképp látjuk, mivel más az életmódunk. Sztem kell a root, viszont akkor nem kell a PC. Inkább rootot hordok magammal, mint PC -t. Egyébként ezt az egész Androidfejlesztéses dolgot hibás koncepciónak tartom. Nem azért vettem egy számítógépet, hogy utána számítógéphez csatlakoztassam. Főleg, hogy otthon sem használok PC -t. Nem értem, hogy miért nem lehet Androidon fejleszteni Androidra (persze, tudom a választ, de vicc).
-
b0bcat
addikt
Nem is tudtam, hogy volt egy névrokonom az AndroidForum-on...
-
b0bcat
addikt
válasz
ottobacsi #109403 üzenetére
Elnézést kell kérnem minden érintettől, továbbá az Mlajos céget is megkövetem: kiderült, hogy júzer hiba miatt nem működött a Smart Wake!!!
Kicsit próbálgattam, és kiderült, hogy a bötűket azonnal felismeri, csak a dupla koppintást és a felfelé húzást nem. Aztán tovább játszottam vele, és kiderült, hogy a dupla koppintással rossz helyen próbálkoztam ideig: mindig középen nyomkodtam, miközben a képernyő teteje felé működik.
Szóval ez a "hiba" megoldódott!
U.i.: Érdekes módon sokkal megbízhatóbban érzékel, ha az egyik kezemben fogom, míg a másikkal rajzolok a kijelzőre. Ha csak fekszik az asztalon, és egy kézzel koppintok, általában nem érzékeli.
Ez normális vajon?
-
válasz
#79335424 #109401 üzenetére
nem kell ahhoz root
kell a jo oreg adb es a logcat parancs oszt csok
adb shell logcat > ketlog.txt
ez meg addig loggol amig meg nem all a telefon.
hatar a szamitogep hdd tarhelye.
utana meg lehet mazsolazni mi is van benne.
mondjug
cat ketlog.txt | grep err
vagy
vagy ketlog.txt | grep byepersze windows esetén is van lehetoseg szuresre.
qgrep -X -y parancncsal
cat ketlog | qgrep -X -y errmobilropl ezt megirni kinlodas volt. bocsx
-
-
törölt tag
Nem értem, hogy miért gondolja mindenki, hogy a gyári visszaállítás az Android csodaelixírje. Ha belassul, akkor annak vmi hibás működés az oka. Elég lenne a konkrét hibát megszüntetni. Rootolt teló esetén telepíteni kell egy logcat alkalmazást és átnézni a rendszer logot. Biztos, hogy error hegyek fogják jelezni a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged