Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Valamit nagyon benéztél.
Ár nem érdekel..... mivel egyelőre nem létezik olyan mobil ami most kéne nem is tudok árat ...
Jó kamera... ezt csak most találtad ki ,mert ilyet soha nem mondtam mivel én csak netezek a telefonon.Nekem ezek kellenének:
5-6 k battery
B20
Aránylag "erős" HW (3GB ram + Helio P10 már untig elég lenne)
720P untig elég legalább tovább bírná az akku
Ha lehet 150mm alatt ,de ha jó a telefon megszoknál talán a nagyobbat is
EU raktárban kapható legyenbeg: Az hogy semmit nem tudok róla.
WOT-H-A-C: Még mindig az is van -
b0bcat
addikt
Aki tudna segíteni nekem Haier W910 rendszerfrissítés (4.0 -> 4.1) terén, az keressen meg privátban, kérem!
-
-
trouble
senior tag
Üdv!
Következő tulajdonságokkal rendelkező készülék érdekelne:
- 5 col (vagy méretben hasonló "doboz" )
- combos akksi ( vagy jó üzemidő, kb. 2 nap )
- min 3/16 G
- b20
- ha lehet 1280*720 feletti kijelző felbontás
- lehetőleg snapdragon nyolc mag(vagy ami szerintetek jó proci az adott készülék tükrében )
- gondolom a az 5.1 az alap, jó ha tud OTA-t, és van hazai blog
- ha lehetséges eu-warenhaus szállítás megbízható cégtől
- max 70kKöszönöm!
-
Crytek
nagyúr
válasz
zolipapa66 #120092 üzenetére
Olyat nem mernek gyártani ami nekem TÖKÉLETES lenne,mert annyit nem tudnának legyártani amilyen igény lenne rá és a sokk miatt, hogy nekik eddig nem jutott eszükbe megszüntetnék magukat,mert ennyire gyökerek
zolipapa66: Nem ilyen semmitmondó nevet választanék
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
zolipapa66 #120092 üzenetére
Jó lenne már. Mert nekünk sose lesz igy békénk
-
zolipapa66
tag
válasz
Milestone2 #120091 üzenetére
Az UMI touch úgy készült, hogy megkérdezték sok szàz (1000) használót, mi legyen benne. Legközelebb csak 1 embert kell megkérdezni
-
-
törölt tag
Kizárt. Úgysem fogsz találni olyat, ami megalkuvás nélkül, csak jobb, mint ami eddig jó volt. Ennek is a hátlapján van az ujjlenyomatolvasó, nem Amoled, a kijelzőn vannak a navigombok, nincs dedikált kameragombja, és az ac -s Wifit sem látom a specifikációban. Nálam kb. ez a hevenyészett hiánylista.
-
dlaj
őstag
Elég sok dicséretet kap a Leagoo Shark 1.
Itt és itt lehet lehet őket olvasni 40 értékelésen keresztül. Főleg a kijelző és a kamerák amazing & wonderful, de dicsérik még a sebességét és a bőséges ram-ot is. Érdekes, hogy pont az akkumulátorról esik kevesebb szó.
Én kb 2 hónapja figyelem a telefont, már láttam róla ezt és ezt az alapos tesztet, és ugyanannak a szerzőnek a videóját is. Már csak az első felhasználói visszajelzésekre vártam.
Most meg a hónap eleji fizetésbeli erősítésre várok! -
csubuka
addikt
válasz
b0bcat #120063 üzenetére
Neked befutott már a Cubot Note S? Ilyenen agyalok most én is, mert a kis akksikból elegem van, de a kijelző és akksin kívül nagyon nem számít más egy mobilban, ahogy rájöttem számomra. Mondjuk ha a kamerája teljesen hasznavehetetlen az nem jó... de ennyiért beleférhet
-
Bjorngolf
tag
válasz
zolipapa66 #120074 üzenetére
hát se samsungot sem az Iphone-t nem szeretem
egyrészt őrültségnek tartok ennyi pénzt kiadni egy telefonra mert nem éri meg.
Méret igazából mindegymost egy 5" Coolpadem van, megszoktam. 5,5" is esetleg szóba jöhet h ha vékony kávájuak, ergó nem egy óriás
-
zolipapa66
tag
válasz
Bjorngolf #120072 üzenetére
Nem nagyon írtál méretet, de legalább nem tartozol azok közé akik 30-ért keresnek samsung S7, vagy iPhone minőséget......
Xiaomi Redmi 3 -
válasz
ekrisztian #120068 üzenetére
Imhol: [link]
-
Bjorngolf
tag
Sziasztok
Szeretném a tanácsotokat kikérniUj telefont tervezek venni. Maximum 60-65 e szánnék rá. Ami kikötés lenne, :
-a megbizhatóság,
- rendesen tudjam használni a netet-gps-t,
- viszonylag életképes üzemidő (ne adja fel az aksi fél nap után az unalmast és üvöltsön töltőért
- gorilla glassA telefont legfőképpen hétköznapi használatra fogom használni, de emelett sportolás közben is magamnál lenne (a mostani telefonomal is ez van - távmérés, zenehallgatás), és néhanapján lehet h játszanék is rajta
Valamint elég sürün nézek videot is telefonról.
Lehet h túlzott igényeim vannak, de remélem h tudtok tanácsot adni
Üdv -
nyisziati
veterán
válasz
ekrisztian #120068 üzenetére
Próbáld a mélyvíz topikban: [link]
-
fila
senior tag
válasz
benceman00 #120058 üzenetére
Tegnap volt annyi a gearbest-en, ma ismét 149!
Be is húztam egyet a páromnak, remélem lesz olyan stabil "kis" telefon mint anno a Thl T5 volt!
-
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki adni egy linket az MTK recovery partició méretezésének témájában?
Sehol nem látok számomra is értelmezhető infót erről.Köszönöm előre!
-
b0bcat
addikt
válasz
pècsimunkás #120064 üzenetére
Az eddigi tapasztalataim szerint (C11, S168, S222 és X12) a Cubot készülékek stabilan hozzák az elvárt színvonalat.
A hangminőségük a jobbak közé tartozik.
@Rodzser Mór: Vagy talán a te igényeid túl speciálisak.
(Viccelek csak. Én is ebben a cipőben szoktam járni.)
-
Rodzser Mór
senior tag
Sziasztok!
"Gomb" háttérviklágítású telók milyenek vannak konkrétan? Lehet a kijelzőből is lecsippentve a "gombsor".
Ami fontos még: 5-5,5 coll, min. 2GB RAM, 2SIM, SD bővíthetőség de nem a SIM helyére, jó kamera, jó GPS.
Előny: B20, 180g alatti tömeg, iránytű, 140 USD-nál ne legyen drágább lehetőleg.Eddig a Zopo Hero1 ami megfelel ennek. Bújtam viszonylag sokat a netet, de nem találtam más versenyzőt. Azt hinné az ember a temérdek telefon között, hogy több is megfelel (ennek) az igénynek. Aztán csak 1 versenyző van. Azt kell mondjam emiatt, szégyenletesen szűkös a választék.
-
törölt tag
válasz
pècsimunkás #120064 üzenetére
Én most vettem X16-ot a feleségemnek.
Teljesen jó szerintem. Gyors, nem akadozik, kijelző szép.
Üzemidő átlagos, térerővel se nincs gondunk, jól hallható és érthető a beszéd.
Viszonylag keskeny is. B20-at mindkét sim foglalat tudja.
Frissítések jönnek rá OTA-n is.
Fényképező részre nem tudok mit mondani, mert nem használja. -
BenszeT
tag
Tud valaki nem gorilla glass-os (vagy dragontrail-es) telót 5 colig.
MTK6735 (Snapi410) bőven elég, normálisabb kamera és vékonyabb káva fontos még.
Előre is köszönöm. -
DEGU83
tag
válasz
Tappancs2001 #120051 üzenetére
általában 1-2 héten belül feltöltik ha friss a modell, szóval figyelgesd nyugodtan
-
RVR400
veterán
Jáj, kici kínai milyen vicces kedvében van:
"Good news ! Good new !
first launch of Cubot Dinosaur---A phone much better and cheaper than Xiaom Redmi 3 price.
-
b0bcat
addikt
válasz
Tappancs2001 #120052 üzenetére
Akkor megveheted 65-ért itt az aprón.
Bár az is igaz, hogy ez olyan magas ár, mintha a 170-175 dolláros készülékre kifizetnéd itthon a sarcokat.
Szerk: Az Antelife-on van EU raktárban Shark, bár 220 dollárért...
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Leagoo Elite 1 telefont szeretnék vásárolni EU raktárból vám és áfa mentesen. A geekbuying oldalon találtam, de ott sajnos kifogyott. Általában milyen gyorsan töltik fel a kifogyott termékek raktárkészletét? Esetleg máshol találnék ugyanilyen telefont szintén EU raktárból? Ha valaki tudna segíteni, azt előre is nagyon szépen köszönöm.
-
ablack
senior tag
válasz
Tappancs2001 #120037 üzenetére
A Tomtop-ról rendeltem. 170,5$ volt kuponnal (VE5OFF). És ebben benne van olyan szállítás amit már elméletileg nem vámolnak (The German line registration packet).
Egyébként érdekes most nézem már csak két szállítási mód van az oldalon, de ez amit én választottam egy hete is fenn volt aztán eltűnt, meg ma délelőtt is megjelent mikor én rendeltem, most pedig megint nincs. Mondjuk árra a Standars shipping pont ennyi (9,48$), úgyhogy lehet hogy az ugyan ez. -
tibcsi0407
félisten
Ha már az újdonságoknál tartunk.
Elég betyár a spec papíron!
Az ár sincs nagyon elszállva. -
válasz
Milestone2 #120040 üzenetére
Elméletileg ezt fogja tudni a nem lite apollo: [link]
-
Milestone2
nagyúr
Thor nekem biztos nem játszana, Apollo Lite kijönne nem Lite változatban mondjuk nagy akksival (ahogy mondod) meg ki tudja mivel megspékelve még érdekes is lehetne...
-
válasz
fateless #120036 üzenetére
Nekem is felkeltette az érdeklődésem a thor, már minden videót megnéztem róla, ami csak megjelent. Nagyon tetszik, hogy a szétszedhetősége és a részegységek cseréje is milyen okosan van megoldva.
De megrendelni félek még az első igazi, felhasználói visszajelzések nélkül... -
válasz
WOT-H-A-C #120035 üzenetére
Új márka, meglátjuk, mi lesz belőle. Egy süllyesztőbe való termék, egy általános kínai másodvonalbeli vagy épp egy új Xiaomi (B20-szal).
Végül is a Xiaomi is bő 4 éve gyárt telefont, és hol tart most. Sajnos erre van kevesebb példa.
Ugyanakkor a 1+1 is inkább komolyabb modellel indult az elején, nem egy 6582-es készülékkel.Várom, milyen lesz, még nem tudom, rendeljek-e egy "északi istenséget" tesztként...
-
ablack
senior tag
válasz
Tappancs2001 #120029 üzenetére
Én ma rendeltem egyet, majd írok róla ha megérkezik.
-
Lassan végre tényleg elérhetők lesznek a Vernee mobilok.
Thor már most és Apollo Lite hamarosan. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Tappancs2001 #120031 üzenetére
Van, ha jól emlékszem, akkor Outlander fórumtársat keresd.
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Leagoo Elite 1 telója van valakinek? Érdemes ilyen telót választani? Megbízható eu raktárral rendelkező webshop-ot tudnátok írni, ahol lehet ilyen telefont venni?
-
b0bcat
addikt
válasz
Tappancs2001 #120029 üzenetére
Elég új még. Itt még senki nem jelezte, hogy lenne neki. Magyar nyelv van benne elvileg.
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Leagoo Shark 1 telefonja van valakinek? Érdemes egy ilyenbe beruházni? Van benne magyar nyelv?
-
nyisziati
veterán
válasz
gipsztigris #119994 üzenetére
Sehol nem írtam, hogy miről nem lehet, vagy lehet itt beszélni. Egyszerűen józan paraszti ésszel belátható, hogy dual-simes telót költséghatékonysági okból keres az ember, ez pedig háttérbe szorítja a dizájnt. Nézd csak meg, hányan írnak a kívánt specifikációk közt dizájnszempontokat.
-
habmalac
tag
Tudtok javasolni egy 5 col alatti normális készüléket, ami közelít a THL T7-hez? Képtelen vagyok megszokni ezt a méretet, előbb utóbb elejtem, úgyhogy inkább eladnám és keresek 5 alatti kijelzőset.
-
dlaj
őstag
válasz
zolipapa66 #120013 üzenetére
Azért ezek nem olyan rossz képek. (Leagoo Shark 1)
Valamikor én is rühelltem a kijelzőn lévő gombokat, de egy pár hetes Sony M2 használat után megkedveltem őket. Na és pozitívum, hogy nincs gond a megvilágításukkal! -
salaud
aktív tag
válasz
Tappancs2001 #120019 üzenetére
És azt tudod, mitől Cheeta?
Ha nem, akkor elmondanám, hogy a cheeta programjaival van megtömve, CM launcher, Cm Antivirus, CleanMaster, stb. Tehát veszel egy abszolút bloatware-rel megtömött készüléket.
Szerintem nézz utána jobban és gondold át előbb.
-
beg
veterán
válasz
Tappancs2001 #120019 üzenetére
"All of the Cheetah Mobile apps come preinstalled, and they are deeply integrated into the UI."
Jó lesz az neked
Amúgy kontakt hozzájuk: contact@cmcm.com -
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A cubot honlapján találtam rá a Cubot Cheetah Phone telefonra, ami nagyon bejön nekem. Arról van infótok, hogy honnan tudnám megrendelni, lehetőleg EU raktárból? Előre is köszönöm a segítséget
-
b0bcat
addikt
válasz
zolipapa66 #120016 üzenetére
Nekem meg pont a képernyő gombok a gyengéim...
-
zolipapa66
tag
válasz
b0bcat #120015 üzenetére
Ezek mind olyan procisok és nincs panasz rá
Ami még kizáró ok volt az a kijelző gombsor.....fúúúújjjjj
-
b0bcat
addikt
válasz
zolipapa66 #120013 üzenetére
A kamera számomra másodlagos, és csak egy SIM-et használok, tehát ez nem lenne kizáró tényező.
Hanem az MT6753 nem gyenge a full HD-hoz?
-
b0bcat
addikt
válasz
zolipapa66 #120011 üzenetére
Korábban is nézegettem Leagoo modelleket (pl. Elite 5), de valamiért mindig más lett helyettük...
Most ez a - nem sokkal fentebb linkelt - Shark mozgatja a fantáziámat.
-
-
kuszal
tag
Sziasztok,
a jelenleg használt lumia 730 dual sim-es telefonomat szeretném lecserélni (öszetörtem), elsősorban valami androidos telefonra.
Kritériumok:
- dual sim
- jó kamera, legalább olyan mint a 730 Zeiss volt,
- max 5" kijelző
- jól olvasható, napfényben is látható kijelző, mint a 730 esetében,
- 800-as LTE sávon is működjön, mert egy voda és egy t-mobile sim megy majd bele és elég sokat járkálok országszerte,
- SD kártya bővíthetőség,
- gördülékeny működés, mint amilyen a 730 volt,
- 70-80 a maximális keret de már az is foghúzva,Amire használná:
- hívás, sms,
- rengeteg net, telefon hotspot-ként is
- egyszerűbb aplikációk,
- fényképezés,
- navigáció,
- gyerek mesenézés autóban,Amit eddig javasoltak a kollégák, akik szerint az Ő telefonjuk a legszuperebb nekem...
- Samsung A5 Dual
- Huawei P8Köszönöm előre is!
-
nepszter1
addikt
Hali , keresném a lenovo p70 utódomat , hasonló kaliberű telefon kellene nagyobb aksi 5" full hd kijelző és hasonló procival , köszi előre is .
-
b0bcat
addikt
válasz
zolipapa66 #120002 üzenetére
Ja, nem.
Most néztem csak, amikor írtad.
Tényleg elgondolkodtam egy Leagoo-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Call of Duty: Black Ops 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gumi és felni topik
- sziku69: Szólánc.
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest