Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
válasz Bertiee #75874 üzenetére
Bár már volt róla szó, de számold hozzá a +áfát:
A külföldről postázott termékek esetében esetenkén vámköltség + áfa fizetési kötelezettség keletkezhet (http://www.nav.gov.hu/data/cms291579/2947883399_tajekoztato.pdf), mely esetén a szükséges dokumentumokat az-azt bekérő hatóságnak megküldjük, de annak megfizetése a címzettet terheli.------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
trebrona
nagyúr
válasz szili.tamas1 #78957 üzenetére
Nem, az ez.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
trebrona
nagyúr
válasz Killerlaca #79824 üzenetére
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
trebrona
nagyúr
válasz Killerlaca #79874 üzenetére
Itt érdeklődj!
-
trebrona
nagyúr
-
-
trebrona
nagyúr
válasz wiggly #84278 üzenetére
Ez az eladó szokott ajánlott lenni.
-
trebrona
nagyúr
válasz szili.tamas1 #85762 üzenetére
Ha minden igaz GravityBox tudja.
De vannak lockerek is ami igen.[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
válasz dilajoska1 #86562 üzenetére
Ha a fix fókuszos kamera normálisnak minősül.
Mobilaréna teszt:
"Tényleg nagyon sajnálom, hogy nem tudtak autofókuszos kamerát beletuszkolni a telefonba, hiszen így makró módra egyáltalán nem lesz lehetőségünk. A másik borzasztó dolog a vaku, én ilyen gyenge segédfényt nem is tudom, mikor láttam utoljára, fél méterről sem ért semmit, nem beszélve arról, hogy a derítő vakuzás hiánya miatt a képek is életlenek maradtak. Nappal valamelyest jobb a helyzet, a dinamikatartomány például nem vészes, bár tény, hogy sokszor égnek be a részletek. Az optika gyenge minőségét mutatja még az, hogy a sarkokon homályosabbak lesznek a képek, a zajszűrésnek köszönhetően a sötétebb területek zajosodnak is."[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
-
trebrona
nagyúr
válasz GoldhandRent #90819 üzenetére
Erről beszéltem... Én thirtyt hallok.
Szerk: bizosan öregszem.[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
válasz GoldhandRent #91513 üzenetére
Ékezetek nélkül nyelvtan leckét adni?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest