Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joy_k
tag
Sziasztok!
Dual szim telo vasarlasa elott allok, es meg szeretnem kerdezni, hogy valaki ismeri-e a www.comebuy.com oldalt mennyire megbizhato? Koszi
-
joy_k
tag
+1
[ Szerkesztve ]
-
joy_k
tag
Sziasztok!
Dual szim telo vasarlas elott vagyok, ugy baratnomnek egy kicsit telot szeretnek(max 4"-ig), magamnak meg valami premium kategorias (olyan Mi4 egyenrangu, tudom nem dualos az max 4.3-4.7"-ig). Baratnomnek a modecom z25 es a I9192-es samsungot gondoltam, magamnak meg Redmi 1s-2s gondolkodom, de picit keveslem a 1Gb memoriat es a 8 Gb tarhelyet. Jelenleg S2-em van. Tudtok valami jot ajalni nekem illteve a baratnomnek? Koszi -
joy_k
tag
válasz wwenigma #95073 üzenetére
Ezt a baratnomnek neztem, de kicsitt nagy neki meretben, nekem kicsitt jobb telo kellene. De koszi!
Lehet X2+ lesz vagy Z25 neki vagy s4 mini (meg lassuk). Magamnak meg nagyon bizonytalan vagyok Black E S4-en is gondolkodom. Nagyon vacilalok magamnak mit vegyek. Kicsitt nehezen jovok at igeny szempontjabol az S2-emrol. Valami ilyen premiumabb telo kellene nekem.[ Szerkesztve ]
-
joy_k
tag
Sziasztok!
5"-ig best buy mit ajaltok? 100K korul az ar bele fer. Koszi
-
joy_k
tag
Van olyan dual sim-es telo ami nagyon ott van a Mi4 nyomaban vagy hasonlit ra, hardverileg es kulsore is?
Koszi
[ Szerkesztve ]
-
joy_k
tag
Errol mi a velemnyetek, szabad ilyet venni es innen venni? Koszi
-
joy_k
tag
Koszi a valaszokat!
-
joy_k
tag
válasz WOT-H-A-C #96482 üzenetére
Koszi a magyarazo leirast, nem akarok klont venni, szivem szerint valami Note 4 dualt vennek, de a 5.7 egy kicsitt nagynak tunik, eleg lenne a 5 kepernyo, nagyon aktiv eltmodot folytatok, sokat van a telo a zsebben. zp999-x3 es honor 6 kozt gondolkodom, de meg nem tudtam donteni.
-
joy_k
tag
Sziasztok!
Kerdesem az lenne, honnan erdemes eu raktarrol rendelni Zopo zp 999-et, ugyanebben az ar/hardware kategoriaban meg milyen telot ajaltok esetleg 5"-ig?
Koszi
[ Szerkesztve ]
-
joy_k
tag
Sziasztok!
Szerintetek érdemes mi4 venni, tudja a lte-t? vagy akkor már inkább mi note ami Dual sim? Olvastam, hogy egyik szim ha aktív a másik nem használható? IÍgy van ez minden Dual sim-es telónál? köszi[ Szerkesztve ]
-
joy_k
tag
Sziasztok!
Valakinek velemenye errol az oldalrol? Vasarolt mar valaki? Ha igen van neki europai kirendeltsege? Koszi Ja es mennyire megbizhato?
[ Szerkesztve ]
-
joy_k
tag
Sziasztok!
5" ig keresek olyan dualos telot amiben egyforma sim foglalat van, tudja a 4G (legalabb egyik simen), kivalo a gps-e, es nem gagyi marka, megbizhato es ha lehet stabil is legyen. Arban 200-250 eu lehet. Az elephone p7000 tetszik nagyon es a Mi4, de ezek nem minden feltetelt teljesitenek. Nehezen bele mennek az 5.5" ba is az iocean x9 is tetszik. Mit javasoltok? Koszi
[ Szerkesztve ]
-
joy_k
tag
Szaiszatok!
Elephone p7000 vs Mlais modellek kozul melyiket erdemes venni, illetve tudtok jo eus akciot. Linket meg koszonnem!Koszi
[ Szerkesztve ]
-
joy_k
tag
Jo reggelt!
Eu raktarrol lehet valami normalis telot rendelni 5"(max), 3Gb ram es legyen valami normalisabb aksija? Blackwiev Omega pro nagyon bejon, csak itt a forum tarsak azt mondjak nagyon nem nepszeru marka. A Mi4 tetszik nagyon, de az nem dual sim es kisse draga. Max 150$ bele kene fejek az arba. Ha van jo linketek kuldjetek el.Mi4c-rol velemeny? Koszi[ Szerkesztve ]
-
joy_k
tag
sziasztok!
Valakinek tapasztalata bluboo-x500 teloval kapcsolatban? Koszi -
joy_k
tag
Sziasztok!
Tudtok olyan telot 5" ig 3Gb rammal, min 16Gb tarhelyel, ami B20 tud, dual sim es kulon sd szlottja is van. Es bele fer a 200eu-ba. Koszi -
joy_k
tag
Sziasztok! Galaxy s 2-ről váltanék, max 5" magasságáig dupla szim és mem kártya foglalattal, ha lehet 3 GB rammal és 32 GB tárhelyel. Vernee thort nézegettem, de bármire nyitott vagyok. Ja és a bé húsz szükséges! Köszi
[ Szerkesztve ]
-
joy_k
tag
Sziasztok!
Lenovo vibe Shot z90-7 hol erdemes venni es mennyiert? Vagy mas alternativa is jol johet! Koszi -
joy_k
tag
Sziasztok! Szeretnék egy vibe shot z90-7 venni úgy a hónap végén Eu raktárról, ha van ilyen, tudtok linket küldeni? Köszi
-
joy_k
tag
válasz pozsipeti #129928 üzenetére
Szia egy lehetőség, igaz nem ez a topik, de próbálható.
micro sd-sim
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest