Hirdetés
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andyTM
őstag
-
Atomgeszi
nagyúr
china24shop.com mennyire megbízható?
-
SSlyTR
senior tag
Hello!
Én is valami minőségibb dual simes kinai telót keresnék. (nálunk is működjön a 3g-je).
Eddig a lenovo a706-ost nézegettem, de kicsit gyengének tűnik a kijelzője és a kinézete sem tetszik annyira.
Adóval (vám, illetve csak áfa) férjen bele a 40ezer forintba. És a mérete ne legyen túl nagy, max akkor mint a lenovo (136x68x11mm), és a kijelzője is legyen legalább akkora. A xiaomi red rice-t nézegettem, de az 50 ezer fölött lenne meg.
Köszi! -
akos727
senior tag
Tudtok olyan helyet Mo-n, ahol szervizelnek ilyen telefonokat? Felső hangszóró nem az igazi.
-
hfrici
aktív tag
Sziasztok!
A Pandawill-nél milyen a reakcióidő a regisztrálásra? Tegnap előtt regeltem és rendeltem is, pénzt utaltam. Eddig semmit sem kaptam, se egy mailt, hogy be tudnék lépni a fiókomba, se visszaigazolást a rendelésről. -
GIJoe
addikt
válasz
Atomgeszi #58084 üzenetére
felejtsd el a 2 G ramot, 1 bőven elég, vegyél 1 új Lenovo tepsit
-
bodnarzoltan
tag
Sziasztok! 0,5 éve rendeltem egy telefont minidealrol, akkor megusztam a vámot. Most mi a helyzet? Mennyi az esély, h felbontják a csomagot? Köszi!
-
rokarudi
aktív tag
Öööö...ez kicsit mintha drága lenne:[link]
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
vampire17 #58083 üzenetére
Newman talán jobban tetszene, a másik nagyon hajaz az S3/S4-re. Ez a nagyon kerek él nem tetszik, ami inkább élesebb a sarkokon az jobban bejön.
Pld Ulefone P6+ ez.. De ez is már batár. 5 col amit még kényelmesen tartok a kezemben. De az már tényleg a vége. -
vampire17
addikt
válasz
Atomgeszi #58080 üzenetére
esetleg ő johet még szóba, bár ő is nagyobb egy picit.
-
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Kínai telefont keresnék, feltételek a következők: 5 col full hd, 2gb ram, 32gb belső és legyen fehér téglalap alakú(mint a Galaxy S2). Már átnyálaztam több ezer oldalnyi dolgot, de még mindig megvagyok lőve. Ja az ár, 300dolcsiba be kéne férnie szállítással..
Jiayu S2 lett volna a befutó,de azt halasztották májusra.. annyit nem szeretnék várni. Hátha lenne közben valami alternatív okosság.
Köszi -
sityuka80
tag
Van egy ZP980-am de a fénykép és a videó funkciója elég gyenge a 13mp-es gyári adathoz képest.
vagy csak én állítom be rosszul? -
pinterto
tag
Ha magyarítok egy telefont, akkor pl. az sms-ben tudok ékezetes karaktereket írni?
-
Laza...
addikt
válasz
gipsztigris #58070 üzenetére
Az előbb még eskü FREE volt. Most meg már $25.00 lett a DHL. Az előbb kellett volna kattintgatni
-
Laza...
addikt
válasz
pècsimunkás #58069 üzenetére
Ez igaz
Mindig, mindenre
-
-
Laza...
addikt
válasz
pècsimunkás #58066 üzenetére
Nekem tetszik, főleg a 2/32GB változat. Minidealon ez 285.99
Hacsak nem elírás...
DHL szállítás 5-7 nap, és FREE!
Kár hogy most nem tudom megrendelni, de ha reggel is ott lesz még, tuti rendelek egyet
-
pècsimunkás
addikt
válasz
pècsimunkás #58066 üzenetére
http után lemaradt a " : "
-
gyűrű
addikt
válasz
konigjanos #58063 üzenetére
A megjelenő beállítások telefon, ill. rom függőek. Nálad az a menüpont nem elérhető.
-
colonia
senior tag
válasz
konigjanos #58063 üzenetére
Nekem ilyen:
-
colonia
senior tag
válasz
konigjanos #58061 üzenetére
De arról a részről pont nem mutattál képet, hogy hogyan néz ki.
-
colonia
senior tag
válasz
konigjanos #58058 üzenetére
Nekem már régóta benne van de most a legújabb van fent. Innen letöltheted:
GravityBox_JellyBean_2.9.1.apk -
colonia
senior tag
válasz
konigjanos #58056 üzenetére
Nekem a Fényerő szabályozás enged... alatt van.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
konigjanos #58054 üzenetére
Állapotsáv módosítások --> Jelszint ikonok automatikus elrejtése
-
konigjanos
senior tag
Ha még egyet szabad kérdezni gravity box ügyben: nem találom semelyik menüben az inaktív sim elrejtését, hol van?
-
hege21
aktív tag
válasz
Steelheart2 #57946 üzenetére
Lesz fehérben is,de egyenlőre még WCDMA verzió nem kapható...
-
Mobildeck
tag
válasz
dethroner #57927 üzenetére
köszi szépen! igazából amit szerettem volna rendelni és preordereltem, a huawei honor x3, 220 usd korul (jó lett volna, de meg 300 korul is) harangoztak be, ebbol lett majd 450 usd
úgyhogy egyetértekegyébiránt, honnan érdemes most rendelni? minideal, tmallbox, pandawill, fastcardtech?
vagy saját honlap, mint pl a goophone esetében? nagyon szemezek az N3-al, de a 2800as akksi.... nem valami biztato.ami tetszik most a zte iconic phabletje, de biztos az sem lesz 300 usd alatt
-
-
iMaverick
addikt
válasz
konigjanos #58010 üzenetére
Nem fogod tudni. Ha halovány, akkor az halovány is marad.
Amúgy a Gravitybox tényleg nagy találmány (program). Ez az egy, amiért nem vonyítok a CyanogenMod Mediatek-es hiánya végett.
-
pruf
csendes tag
válasz
gipsztigris #58041 üzenetére
Ok, a végén kitértek rá
"de dátumot még nem tudunk."
-
pruf
csendes tag
válasz
gipsztigris #58037 üzenetére
Ezek mikor jönnek ki ? Nem talaltam rá hivatkozast :S
-
vadkörte
addikt
válasz
ZeUS2140 #58023 üzenetére
"Nincs rajta Magyar nyelv."
Ha nem megy JBart-tal, megpróbálhatnád Morelocale2-vel, csak előtte root-olni kell. Ezt a PlayStore-ból tudod letölteni, ha már van a telefonon GApps. Ha nincs, szólj elküldöm, kétlem, hogy ami G700-on jó, az G2-n ne működne. (gondolom az új G2-es) -
tiko76
aktív tag
Volt már valakinek olyan problémája,hogyha beszélek az egyik simen és közbe valaki akkor hív kíirja hogy ki keres, meg hangosan csörög, akivel épp beszélek azt le kell raknom.Valami megoldás?Hívásvárakoztatás be van kapcsolva.
-
arfer
senior tag
válasz
yanesz #58030 üzenetére
Mármint mit is? Belépni a recovery-be? Az a telefontól függ, de pl. a MobileUncleTools-ban van olyan menüpont, hogy boot to recovery, root-olt teló esetében működnie kell. Ha ott CWM recovery jön be, akkor szuper, de ha valami ilyesmi: <3e>, vagy hanyatt fekvő zöld robot piros felkijáltólellel, akkor gyári maradt...
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Evita85 #58020 üzenetére
Ezt pár napja írta valaki,olvasd el.
Sziasztok! Páran kérték PM-ben, hogy írjak néhány szót a Zopo ZP700-ról! Nos! Kislányomnak vásároltuk dec.23.-án a Minideal-en 146USD + DHL Express (15,99USD) szállítással. Csak zárójelben jegyzem meg, hogy most 139 USD-ért lehet kapni. A készülék január 02.án érkezett meg kalandos körülmények között, de ez egy másik történet...... Minőségi összeszerelés, számomra pozitív hardver. Még nem volt testközeli tapasztalatom az MTK6582-es SoC-al, de azt mondom, hogy mindennapi használatra teljesen rendben van. Hátlap carbon textúrájú, selyemfényű és abszolút nem csúszik, ill. nem gyűjti az ujjlenyomatot. Telefon kézreálló, vékony és a kezelőgombok kényelmesen elérhetők. Sajnos a hardvergombok háttérvilágítása szinte a nullával egyenlő. A másik furcsaság, hogy a Power gomb a készülék jobb oldalán közvetlenül a hangerő gombok alatt helyezkedik el, ezért a bekapcsolás nem egyszerű feladat......legalábbis amíg meg nem szokjuk, hogy nem felül van a Power gomb. A készülék launcher felülete erősen egyedi, kicsit ájfonos ikonokkal. Látszik, hogy a fiatalokat, elsősorban a tinédzsereket célozták meg vele. Lányom nem engedi lecserélni Apex-re, vagy Nova-ra, neki tetszik. Nekem nem annyira. A beállítások és kezelőfelület viszont tetszik. 99%-ban Magyar nyelvű, érthető fordítással.Pár képernyőmentést fogok mellékelni, ami többet mond ezer szónál. A készülék alapból rootolt, jobban mondva a root menüből bekapcsolható. Kijelző szép, kontrasztos, pixelhibamentes négy ponton érzékeny . GPS programot nem volt alkalmam próbálni de GPS tesztprogrammal hidegen kb. tizenöt másodperc alatt talált fixet. Az akkumulátor azt hiszem 1750 mAh-ás, de nincs vele gond, mert 14 óra alatt merült 60%-ra átlagos használat mellett. Mindkét SIM kártyahely WCDMA képes, legalábbis a felirat ezt tanúsítja. Egyelőre ennyi, aztán ha kérdés lesz megpróbálok válaszolni. Magánvéleményem, hogy egy minőségi telefont kapunk az ÁFÁS cca. 44 ezer forintunkért! Részemről az ajánlott plecsnit megérdemli
-
yanesz
tag
letöltöttem,ki van rootolva.letöltöttem a recovery-t ráraktam az sd-re.guglipléyről letöltöttem az mobileuncle-t.
Kiválasztottam az előbbi felrakott recovery-t.
A telefon újraindult.
Most töltöm le a miui rom-ot...Felraktam a csomagolt fájlt(miui)az sd kártyára.
A telefonon engedélyeztem a fejlesztősi módot(kernelre 5× rákoppintottam.
recovery-n update from sd-ről
és ezt kapom:
hiba:installation aborted
error
Pedig úgy csináltam,ahogy le van írva..ötlet??
-
arfer
senior tag
válasz
cappa72 #58025 üzenetére
Szerintem a kollega olyan zip-et szeretne, amit aztán CWM-ből installálhat. ZeUS2140: Na olyat nem tudsz csinálni csak úgy backup-ból! Backup-ot alapból csak restore-ral tudsz visszarakni. A jBart meg ugye zip-ből dolgozik... De ezekről van külön fórum, meg cikk, érdemes elolvasni, pl. ezt .
-
válasz
ZeUS2140 #58023 üzenetére
Valaki felvilágosítana, hogy tudok CWM 6.0.1.2 alól zip-ben backup-ot csinálni
Sehogy.
tar-ban ment.
Azt kicsomagolod, és összezippeled és kész a zip.G2-es telefonra javaslo, hogy nézd meg a jiayu.es oldalt, ott vannak zip-es romok is, azt könnyen "át tudod futtatni" a jBart-on.
Csak figyelj, hogy a megfelelő telefonnál keresd! (van egy pár féle G2...) -
Evita85
tag
válasz
KurtCobain #58022 üzenetére
Az áfát kifizeti,jó telt szeretne... Volt egy S3asa,ellopták tőle(lapival együtt)most egy Windows phonet nyuz de nagyon elege van már..Utálja 710es..
Én is néztem neki a g4est. -
ZeUS2140
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni?
Van egy Jiayu G2 telóm. Nincs rajta Magyar nyelv.
Megvan minden leírás, de elakadtam.
Felraktam a CWM-et uncle-ből.
Megvan a jBart is. Viszont nem tudok zip file-ba backup-ot menteni.Két lehetőség van a backup menün belül: dup és tar
- dup-al .img-ket kaptam
- tar-al meg .tar file-okatLényeg, hogy több file-t kapok backup után és még azok sem .zip-ek.
Valaki felvilágosítana, hogy tudok CWM 6.0.1.2 alól zip-ben backup-ot csinálni?
Vagy ha valamit félre értettem akkor kijavítani!
Előre is köszi!
-
kgymac
őstag
Csak újabb van a play-en :-), de 995-ön a gyári rom csak akkuidőben jobb, mint a bagyusz féle cm. + A szabad memórián a hdmi is ront kb. 20 mb-ot.
Otthon pc/tab, melóhelyre jelenleg még telefont beengednek, laptop/tab tiltott.:-( A smartos tv meg elég gyenge (hyundai) netre, bár okosításnak már úton van egy stick Kínából. A tab is csak 512mb-os, cserére érett - nem csak mem miatt. -
Evita85
tag
Sziasztok!Azt szeretném tőletek kérdezni,hogy valamely webáruházban láttatok-e esetleg még C3as készüléket fehérben?
A Zopo zp700as készülék milyen szerintetek ?Van róla tapasztalat?
S esetleg ilyen 40-45 körüli áron milyen telt ajánlotok? (Ismerősnek, 4.7" lenne az ideális de az 5 " is belefér) Nem feltétlen kell neki 2sim, de a microsimjét szeretné használni. Ja s legyen pasis,szóval ne rózsaszint ajánljatok neki -
Hallottatok esetleg a Huawei G750 megjelenési idejéről?
-
bb71
őstag
válasz
kgymac #58007 üzenetére
Ugye nem 3.0.0 alatti verziószámú Antutuval próbáltad?
És még mindig tartom azt, hogy általánosságban attól függ, hogy mennyi RAM legyen, hogy mire akarod használni! Mi nem telefonon netezünk, arra van PC, Laptop, Tablet, TV... így nem is okoz problémát 5-10 böngészőlap megnyitása.
-
Indy1
tag
eloszor hiba a MiniDeal altal
Baratnak megrendeltem a V889m modelt. minden mukodik , kiveve a bejovo hivasok.
Kimeno + bejovo SMS perfektul mukodik. Net, BT minden jo
Kimeno hivasok is
De a bejovo hivas nem. Aki felhiv- a hanposta valaszol.
Kiprobaltam minket SIM foglalatot. tobb kartyat is -
berigazek
őstag
Sziasztok!
Van már valakinek közületek Note 3 Dual Sim-es telója? -
konigjanos
senior tag
Feltettem a gravity box-ot, valami állati!mindent megcsináltam vele, amire vágytam, viszont egy kérdésem lenne: nincs status ledem, sikerült beállítani, hogy az alsó gombsor villog, ha értesítés van, viszont elég halványan, azt hol lehetne feljebb állítani?
-
vadkörte
addikt
Csatlakozok. Chrome-mal 15-20 tabbal, plusz a háttérben kóricáló kb. 15 appal sem volt akadás. És ez gyári, nem custom ROM. Igaz 2GB RAM-mal. Szóval ha lehet 1GB alatt nem nézwgetnék. 1gb RAM-os telefonból x az n+1 db van. Azon az 512MB-már ne muljon a felhasználói élmény.
-
kgymac
őstag
Még megvan a 995-ösöm, így dobtam egy antutu-t bagyusz cm10.2-jével. 5826, ami nem igazán a Te 3643-as pontszámod. Soc nics húzva, smartassv2+sio. (Húzva bőven 8e fölött van)
Az 512MB egyből kevés lesz, ha böngészőböl legalább 6 lapot megnyitsz. Gyári rommal már 5 laptól is belassult, áttaszkolás esetén minden oldalt újratöltött. Cm-mel 7-8 fül esetén van ugyanez, thl w8-en (1gb) pedig 20-nál sincs, csak nehéz váltani. Opera classic-ot használok, desktop mód,opera turbó nélkül.
Szvsz sokat ne várj 512-vel. -
-
yanesz
tag
válasz
Thrawn #58002 üzenetére
Igen,ez alapján csináltam.Odáig eljutottam,hogy az spmultiport programot beállítottam,elvileg jól,minden úgy ahogy le van írva.
de viszont van pár piros kör az auto pl-nél amikor elindítom.Mi a probléma?
Hogyan tudnám újrakezdeni az egészet!!!
Már 5 órája evvel szórakozok -
Thrawn
félisten
válasz
yanesz #58000 üzenetére
Ebben benne van minden:
How to install custom ROM for Cubot GT99
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Nők, nőügyek (18+)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 12 64gb, ÚJ AKKUMLÁTOR, kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Natural Titanium Titán stílus, Pro teljesítmény - 2028. 07. 19
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, Galaxy AI 2028. 02.
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest