- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A kérdés az, ha tényleg Lenovo ennek is a "tulaja", érdeke lesz-e konkurenciát állítani emiatt egy szűk piaci szegmensben, mint kicsi hazánk.
Ismerve Lenovo garasoskodását, nem biztos (2.sim foglalatok java 2G..... LOL)Jól látom, hogy ívelt a hátulja ennek?
Ha igen, eléggé Moto G 2014
Lehet az is Lenevos? -
törölt tag
-
bul07
nagyúr
Tudnátok nekem ajánlani egy telefont
EU raktár
4.5-5" kijelző
RAM min 1GB
Lehetőleg azért valamennyire jó anyag használat
És ne legyen több szállítással együtt 75$-nálKezdésnek vennék egyet hogy kitapasztaljam hogy mégis hogy smint megy a dolog, és ezt árában vagy kicsivel ár alatt úgyis el tudom passzolni, garancia nélkül is, így nem kockáztatok sokat
-
Botigta
aktív tag
válasz
sexymusprime #108459 üzenetére
Bocs, de mire gondolsz a jobb felső sarokban?
-
buca84
őstag
válasz
Viktor0610 #108481 üzenetére
Hagyjad! Mindenkit privátban keres meg, hogy árul telefonokat.
-
Matykoh
tag
válasz
Viktor0610 #108481 üzenetére
Csak azért jó helyesen leírni, mert akkor a kereső kiadja.
-
-
A texasi
aktív tag
válasz
sexymusprime #108478 üzenetére
helyesen Doogee az
-
Upo
addikt
válasz
sexymusprime #108478 üzenetére
A DG150 ütés- és vízállónak reklámozott csodakészüléke pl. olyan, hogy át lehet látni az illesztések között a házán, az akku hátlapnál sincs szigetelés, természetesen nem bírta ki a vízpróbámat, pedig nem is tettem víz alá, csak a lecsurgó vízbsugárból egy fröcsit rálegyeztem, ki is kapcsolt rögtön, lehetett szétszedni szárítgatni. Az egyik YT review-ben meg az orosz arc egy kicsit lendületesebben tette az asztalra beszéd közben, mikor felvette, ketté volt repedve a képernyő.
-
SamSem58
aktív tag
válasz
mclaren777 #108246 üzenetére
Szia,
Én pár hete nyüstölöm az A7000 telcsit, bár olyan mint a karácsonyfa, (szinte) minden megtalálható rajta, de a kamera ugyancsak lehetne jobb is. Média (film) lejátszás terén eddig megvagyok vele elégedve, ám az akkumulátor nem valami világbajnok, 2 - 3 óra fényképezés és általános készenlét, automatikus fényerő mellett estére pár %-ig leeszi a teljesen feltöltött akcsit. Sajnos már akad "betegsége" is, az időzített ki és bekapcsolás hibásan működik. A gyengeségei közé tartozik, hogy nagyon lassan lehet életre kelteni - bekapcsoláskor közel fél percig csak a Lenovo felírat díszeleg a képernyőn, aztán jön a zene és így ébred fel. segélykérő telefonnak nem lenne alkalmas, mert a lassú bekapcsolás miatt egy szívbeteg akár el is halálozhat
) De ha felébredt, akkor már elég gyors, akár böngészés, akár egyéb tevékenységek (NEM játszok rajta!) terén is. Hát ennyit tudok róla "súgni", ez talán megkönnyíti a választást.
-
Pogika
aktív tag
-
törölt tag
válasz
inyuska #108470 üzenetére
Értem én
Ezt mind tudja az említett nokia is
sőt a céges hüvely y3xx is tudja
de tudta az Atab 5" kvad is, igaz a fészbukk már akasztotta főleg ha játszottam is egy online gagyi játékot
Ezekre ez bőven elegendő, minden másra ott a mászterkárdEzekre a célokra nem kell drága csájna telefonokat venni, de ha mégis, akkor meg kell nézni, hogy melyik jó a háttere, melyik rugalmas és tőlük venni direktbe. Kihagyva a felesleges "kereskedőket".
-
törölt tag
nekem is elég bőven telefonálásra a nokia c3-01 vagy mi a manó a pontos típusa
nem kell mindenkinek csili-vili 64 bites 4 magos számítógép a füle mellé -
iMaverick
addikt
válasz
#32577792 #108466 üzenetére
Az aksihoz nem tudok mit szólni, de ez a 6735p-s SOC szerintem sok embernek vastagon kielégítő eredményt ad... A most még az SG post-nál lévő Elephone P4000-em is ua.-t tartalmazza. (Oké, ha valaki állandóan ilyen csili-vili 3D-s gammákat tol, annak kevés lehet, de nem mindenki játszik a telefonján.)
-
inyuska
tag
Gearbesten DOOGEE Y100 Pro 4G LTE akciós [link] EU raktár
-
Vvarpi
tag
válasz
faresz5 #108455 üzenetére
Telefont keresőknek javaslom ezt az oldalt.
Bal oldalt beállítod mire van szükséged és már kapod is az ajánlatokat.
Még ki is tudod nyomtatni a telefon origami sablonját, hogy "kézbe" vehesd. -
faresz5
aktív tag
Sziasztok!
Milyen telefont ajánlotok a következő paraméterekkel?-működő gplay
-android 4.4-4-5.1 ( vagy frissítés érkezhet rá)
-legalább 2700-s aksi
- működő telekom 4g
-legalább 2gb ram
-16gb belső tárhely, sd kártyával bővíthető legyen, 2 simet tudja sd kártya belehelyezése után is.
-megbízható márka
-$150-240
-5", de 5.5"-nál ne legyen nagyobb semmi képen
(alap dolgok, megbízható gps, wifi)
szín mindegy, nem feltétlen magyarországi.
Köszönöm a segítséget, ötleteket, mostanában nem követtem a trendeket, és elvesztem a bőség tengerében annyi féle variáció van, az összefoglalóból kikerült az ajánlott kategória ahogy néztem. -
Botigta
aktív tag
Sziasztok,
Dual active sim-es 5-5,5"-os márkás kínai telót keresek, 2 GB RAM-mal. Létezik már valami lista ilyen készülékekről?
Köszi -
dzsoke2
tag
Ma lettem tulajdonosa 1 ilyen készüléknek,de nagy a gondom vele...Nem fogadja el a sim kártyát kipróbáltam másik készülékben is a simet ott kiválóan működik.Azt felismeri hogy telenoros és 3g -s térerő van de más semmi,se sms se hivás inditás,fogadás csak segélyhívás.Mi lehet gond?
Arra már meg van hogy érvénytelen imei számom van és valószinű az nvramom sérült(nincs mentésem)már így kaptam.Mit lehetne tenni?
Ez verzió van jelenleg fent. -
paolinho
őstag
a LEAGOO Lead 7-tel kapcsolatban van valakinek esetleg valamilyen tapasztalata? Valós lehet ez a 4500 mAh-ás akku adat?
-
kmisi99
addikt
Pár boltot tudtok ajánlani, hogy hol érdemes mostanság rendelni? Mert ahogy láttam egyre több alternatíva jelent meg mint euexp meg európai raktár, de nem tudom hogy érné meg a legjobban. 100-130$ értékű telefonról lenne szó.
-
juhasz068
csendes tag
Majdnem sikerült flash-és a laude s 800 ra !
Végig megy a sárga csík 100% ig és megáll:SECURITY SECURE USB DL.DA RETURN INVALID TYPE 6104
Mi lehet a gond? Flashtool-os readback mentésböl lett felrakva! Help! -
palimre
csendes tag
válasz
WOT-H-A-C #108413 üzenetére
Kösz a választ. Nem volt itt sem edit ikon (ceruza), sem az egyéb beállítások (három pötty), hanem egy egészen nyakatekert megoldás, amire tök véletlenül találtam. A következőképp:
1. A telefon-, vagy a kontaktok listájában kikeresem a kívánt nevet. Megjelenik, de a néven kívül csak a telefonálási és üzenetküldési lehetőségek vannak, semmilyen szerkesztési lehetőség nincs. Mint írtam sem editáló ikon, sem további beállítások lehetőség, és a menü gomb (a telefon bal oldalán lenn) is halott
2. És ami napok óta nem jutott eszembe: Ezen a képernyőn a nevet tartalmazó sorra kattintva ad egy újabb (nagyobb) képernyőt lényegében ugyanezekkel az információkkal, de ott már működik a menü gomb, ami már felajánlja a szerkesztést, a törlést stb.
Hát ezzel jól kitoltak velem. Tudsz valami használható kontaktkezelő appot?
-
kelzsoca
félisten
válasz
BenszeT #108434 üzenetére
Mint látod is, a nemzetközi verziós drágább, mint a kínai belpiacra szánt verzió, nemzetközi verziós készüléket közvetlenül a gyártótól lehet csak beszerezni, a kínai verzióst mindenki árulja.
Az sem kizárt hogy a kínai verziós készülékek a minőségellenőrzésen megbukott darabok, illetve a különbségeket már leírtuk. -
-
mtibi55
tag
válasz
Viktor0610 #108428 üzenetére
Nem jól fogalmaztam. Be olvassa csak nagyon lassan jó ideig benne kell legyen mire meg lehet nyitni és először csak fájl kezelővel mert a galéria szerint nincs média a készülékben. Később már felismeri és még az a gond hogy ha a memória kezelésnél nézem akkor nem tudja hogy mennyi hely van foglalva csak az van kiírva hogy számítás de ez akár órákig.
-
Matykoh
tag
Sziasztok!
Van egy iNew V3 Plus telefon, ami nem vesz fel töltést. Januárban lett a coolicool eu raktárból vásárolva. Van ajánlott ember itthon aki megcsinálja, esetleg házilag meglehet eszkábálni?
Ha esetleg nincs ilyen megoldás, a coolicool garanciáztatásával kapcsolatban van már valakinek tapasztalata?
Nem szeretnék felülni a rollerre a kínaiakkal.Köszönöm előre is a válaszokat.
-
-
mtibi55
tag
Sziasztok!
Olyan gondom van hogy a telefonom nem hajlandó beolvasni a memória kártya tartalmát. Az előző kártyával is ez volt a gondom de az a formázás után meg is halt. vettem egy újat de rögtön a behelyezéskor már nem olvassa be. Találkozott már valaki ilyennel? Mi lehet a gond? -
RBJ
addikt
Úgy látom, doogee valencia 2 y pro nál sikerült bebukni az akkuátcimkézést. 2200 helyet 1800.
-
tpeter77
addikt
srácok
az ingyenes screenrecorder progik közül melyiket javasoljátok? -
kelzsoca
félisten
válasz
BenszeT #108419 üzenetére
Azt jelenti hogy van kínai belpiacos verzió, és nemzetközi verziós (EU-s) készülék is.
Különbségek valószínűleg a támogatott frekvenciák között vannak, illetve a kínai készüléken lévő szoftverből hiányzik a gapps (Google alkalmazások) a beépített alkalmazások csak kínában működnek (pl: időjárás alkalmazás stb..) és a készülékhez mellékelt töltő sem EU-s verzió.
Továbbá a zárt rendszer miatt (bootloader, recovery stb..) elképzelhető hogy a kínai verziós készülékre nem fog felmenni az eu-s szoftver sem. -
BenszeT
tag
Hali!
Meizu M2-nél nem kaptam választ, ezért megkérdezem itt is:
Több Meizu típusnál láttam már feltüntetve, hogy international edition. Ez tulajdonképpen mit takar? Csak mert a leírásokban nem látok különbséget. M2-nél is létezik ilyen, oda kell egyáltalán figyelni erre? -
törölt tag
válasz
silver10 #108411 üzenetére
Én csak a fejlesztéseket, frissítéseket és egyéb kommunikációt (gyári fórum) értettem support alatt. Ezek hiányától nem dőlök a kardomba. A két év EU gari megszűnése az más tészta. Sztem az még jogilag sem kerek, mivel nem XY shop volt, hanem a Zopo a nevét adta hozzá. Tehát, a Zopo vállalt rá két év EU garit. Az meg nem szűnt meg. Az értékesítést befejezheti, de akkor is maradnak kötelezettségei. Az a minimum, hogy egy EU -s címen keresztül történjen a garis ügyintézés.
-
silver10
aktív tag
válasz
#79335424 #108405 üzenetére
Én speciel gyári támogatásra gondoltam. Én azt tartom supportnak igazán. És akár az 5.1-es nyalóka. Aztán majd eldönti az user , hogy kell-e neki, vagy nem. Na meg az a 2 év EU garancia az igazán betett. Nem is érdekel miért szünt meg az EU shop. A végeredmény számomra olyan mint egy nagy átverés! De ez az én személyes véleményem.
-
palimre
csendes tag
Sziasztok!
Egészen eleminek látszó gondom van a Lenovo A5000 készülékemmel. Egy névjegyet szeretnék szerkeszteni, és egyszerűen képtelen vagyok elérni a szerkesztés lehetőségét. Ki tudom választani a névjegyet, de a szerkesztés elérhetőségét nem találom. Van olyan leírás, amely szerint az Edit ikont kellene használnom, de ilyen nincs. A kuka ikon megvan, de nem törölni akarom. Üzenet küldés menne, csak a szerkesztés nem. Sem a nevet, sem a számot nem engedi módosítani.
Valami hibás beállításon múlhat a dolog, vagy egyszerűen elbénázok valamit?
-
RBJ
addikt
válasz
kelzsoca #108389 üzenetére
Anno én is a készüléket a coolicool ról vettem. akkor ez is szürke import finoman is szólva?
De szerintem aki kintről rendel telefont főleg kínából a garancia másodlagos dolog. Vagyis én így vagyok vele benne a kockázat, ezért olcsóbb számomra és kész. Gariztatás meg úgy is csak felesleges hercehurca kínába. -
törölt tag
válasz
silver10 #108404 üzenetére
Milyen support hiányzik? Marsapa megcsinálta a V4 -et az utolsó, értelmes, gyári frissítésből. Szoftveresen működik minden. A Lolli nekem csak szívást jelentene. Remélem, hogy a következő telóm már nem Androidos lesz. Addig meg teljesen jó ez a KK. Amit akarok, azt össze tudom hozni. Amit nem, azt meg Lollin se lehetne.
-
silver10
aktív tag
-
Scarabeus
aktív tag
Sziasztok!
Megérett a leváltásra a máig szeretett Lenovo A820 telefonom, és most töprengek melyik telefont kéne választani az 50-60 ezer forintos árkategóriában. Elsősorban a hardveraprón található, "beszerzőktől" rendelhető telefonokat preferálom. (Ezáltal kínai rendelés csak vészesetben). Ha még 1 maximum 2 hónapot kell várjak és kijön valami best-buy dolog, az se probléma.
Az igényeim:
-Android 5.0 vagy frissebb.
-Minimum 5.0 col FHD (1920x1080) kijelző.
-Legalább 2 GB RAM, 3 GB mégjobb.
-Természetesen dual SIM, 4G LTE, B20 frekvencia hatalmas piros pont.
-Kamera, GPS legyen legalább átlagos.Eddig az iOcean Rock, illetve az UMI Iron telefonokat nézegettem, de egyelőre nem nagy a felhasználói tábora ezeknek a típusoknak, és kicsit félek a feltörekvő kínai márkáktól illetve revieweket se nagyon találtam. (iOcean mobilaréna teszten kívül).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Windows 11
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- PlayStation 5
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Mobil flották
- LEGO klub
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest